Čierna Hora recenzie hotelov (63)

Najnovšie recenzie hotelov

Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

70% Marek

30.07.2017

Hotel je na úrovni 4*, veľmi pekne zariadený, ako aj izby. Nachádza sa ďalej od pláže, 3 min. pešou chôdzou cez uličku. Transfer z letiska trval cca. 1 hod. 10 min. autobusom, resp. minibusom. Po príchode nás čakala večera, aj keď sme dorazili cca. o 22:30, čo je veľké plus pre CK. Ubytovaní sme boli vo vilkách, ktoré sa nachádzajú za hotelom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Princess recenzie

Princess

Čierna Hora - Čierna Hora - Bar

45% Mariana

27.07.2017

Nikdy viac by sme do tohto hotela nešli. Nedá sa to porovnať so službami v Španielsku, Taliansku, Turecku a dokonca ani v Chorvátsku.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

70% Henrieta

26.07.2017

Hotel je pekny, izby ciste, priestranne, ale urcite by som tam uz nesla s dietatom vo veku 2. - 4. r. Obrovske minus je, ze v areali sa nenachadza nic pre deti, ziadne hojdacky ci smyklavka... tie moze dieta akurat obdivovat v areáloch inych hotelov. Detsky kutik v hoteli je jedna katastrofa, priestor je sice pekny, velky, ale to je vsetko. Dieta sa tam dokopy nema s cim zahrat. Plaz je tiez pekna, pokial tam nejdete s dietatom, ktore je vo veku skumania - kazdu chvilu mu budete brat z ruky spaky z cigariet, ktorych je tam neurekom. Za tyzden pobytu, som videla len jednu pani, ktora spaky uhasila a poctivo hadzala do tasky na smeti, ktoru si priniesla. V katalogu bolo uvedene, ze plaz je 80 m od hotela, ale je to skor cca 150 m. Co sa tyka stravovania, vyber bol celkom dobry, len niektore jedla boli (na moj vkus) strasne presolene.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

43% Peter

23.07.2017

Ubytovanie. Hotel Korali, skôr pripomína školsky internát z čias boľševika, ale na účel prespania bola izba dostačujúca, keď si človek nepozeral vzhľad a vybavenie izby. Hotel bol rozdelený do troch blokov, my sme boli ubytovaní v bloku B. Výhľad z balkóna bol dobrý, na jednú stranu výhľad na more a na druhej strane výhľad na hory, to bolo asi na celej izbe to najlepšie a jediné, čo sa dá pochváliť. Kúpelňa skôr vyzerala ako miesto, kde niečo chytíte a nie kde sa očistíte. Dve vŕzgajúce postele, klíma ktorá potichu nevedela alebo nechcela ísť, jeden malý kôš na odpadky, chladnička, ktorá vydávala iba zvuk a zabudla chladiť, staré okná a dvere na balkón, ktoré keď sa zatvárali, tak pobudili ďalších ľudí vo vedľajších izbách. Upratovačka chodila hneď ráno, niekedy ste nestihli z izby odísť ani na raňajky. Špinavé uteráky, deravé prikrývky s rôznymi fľakmi ani neviem od čoho. Strava. To, čo ponúkali v rámci AI, sa miestami nedalo jesť, každý deň sa striedalo bravčové a hovädzie na rovnaký spôsob, len rozdielne nakrájané. Počas pobytu nebola v ponuke ani len raz ryba alebo iný morský produkt. Jedlo bolo studené, pokiaľ sa nevystihol čas, kedy sa práve dopĺňalo jedlo. Raňajky vyzerali skôr ako súťaž na aký spôsob naservírovať vajíčka. Syry žiadne, párky nechutné, ovocie len pre tých najrýchlejších, ktorí si robili asi zásoby na celý deň pre celú rodinu. Dvaja ľudia rozobrali misu, z ktorej by si dokázalo zobrať pre vlastnú potrebu asi tridsať až štyridsať ľudí. Jedáleň bola dostatočne veľká, avšak nájsť čistý stôl bola veľká výzva. All inclusive. To, čo sa skrývalo za týmto názvom, sa inak ako klamstvo nedá ani nazvať. Jediné miesto počas dňa, kde sa mohli využívať tieto služby, bola malá, špinavá miestnosť, zasmradnutá od cigariet a neviem ešte od čoho. Ochota výčapníkov bola iba rečami k ženám, keď niečo chýbalo a chceli ste to, tak na vás pozerali, akoby ste ich poslali skočiť z mosta a prečo ich aj vlastne takými somarinami vyrušujete. Sedenie vonku, za krivými drevenými stolmi, ktoré boli celé lepkavé od nápojov, ktoré sa sem tam podarí vyliať. Celé sedenie pri poháriku bol boj s osami a včelami. Po 22:00 hod, keď zatvorili, to už asi 10 min predtým sa vyhovárali, že nemajú do čoho čapovať, aj keď tam mali 200 neumytých pohárov, sa v celom objekte už nedalo kde sadnúť a objednať si niečo piť aj za vlastné. Proste ako som povedal, za týmto názvom sa skutočne skrývalo len klamstvo. Okolie. Pláž bola hneď pred hotelom, stačilo prejsť cez cestu a boli ste tam. Keď ste nechceli ležať na ležadle, ktoré ste si museli zaplatiť, bol veru boj nájsť si voľné miesto. Inak pláž bola pekná, more čisté, len pri vstupe bolo náročné prekonávať rad kameňov. Od hotela sa dalo promenádou dostať k obchodíkom, reštauráciám a barom, čo bolo asi tak 5 min cesty prechádzkovým krokom. Lokalita hotela bola jedinou svetlou stránkou celej dovolenky, kde si prídu na svoje ľudia, ktorí majú radi kľud a takisto ľudia, ktorí sa chcú zabaviť. Personál. Tak tento ohodnotiť moc neviem, nakoľko sme prichádzali do kontaktu iba s upratovačkou, s asi čašníkmi z baru AI, ktorých som už spomenul a s pani, ktorá si zapisovala čísla izieb, keď ste sa išli stravovať. Na záver. Lokalita je super, avšak vybrať si tento hotel je chyba. Pokiaľ by to bolo na mne, tak im dám jednu hviezdičku za lokalitu a tú druhú by som im zobral. Služby v tomto hoteli boli na bode mrazu.

prečítať si celú recenziu
Tara Hotel recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

90% Ivča

18.07.2017

Pekný moderný, čistý hotel, výborná poloha, blízko pláže, do Budvy /stará časť mesta veľmi krásna, typické úzke uličky s kostolíkmi/ vedie od hotela promenáda, je to dobrá prechádzka, v okolí hotela možnosť nákupov. Mali sme neskorý príchod do hotela asi 22:30, na recepcii podali vlhké uteráčiky na utretie rúk a rovno sme šli na pripravenú večeru, medzitým nám povynášali kufre z autobusu a mali sme ich pripravené na recepcii, ubytovanie prebehlo rýchlo bez problémov za účasti delegátky, k pobytu nemám žiadne výhrady, boli sme nadmieru spokojní. More je krásne čisté, aj keď posledné dva dni sme mali dosť veterné počasie, nedalo sa kúpať.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Maria

15.07.2017

Tento hotel vobec nedoporucujem. Popis nezodpoveda skutocnosti. Personal nevludny. Animacie pre deti musite ziadat. Strava vraj inclusive! Na napoje sme museli cakat do 12, 00 hodiny. Co sa nezjedlo na obed, bolo podavane aj na veceru. Nie sme ziadny odpad.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

50% Mária

03.09.2016

Hotel bol prerobený na polovicu, ale inač dobre. Cesta z letiska v pohode. Hneď sme mali izbu, prišli sme v noci. Mali sme výbornú delegátku. Najlepší bol výlet do starého Baru. Jedlo nám vyhovovalo, vyberáme si to, čo nám chutí. Občerstvenie počas dňa bolo fajn, ale na starých laviciach a v záhrade s nevhodnou podlahou, na nerovnom podklade - zlé. Zle dohodnutá škola tanca, dlho do rána, vyrušovala hlasná hudba tri dni, boli sme nevyspaní. Pre Slovákov ubytovanie priamo pri ceste, kde štartoval hotelový starý autobus skoro ráno.

prečítať si celú recenziu
Sentido Tara Montenegro recenzie

Tara Hotel

Čierna Hora - Čierna Hora - Becici

90% dalia

02.09.2016

Hotel na vysokej úrovni v blízkosti úžasného mesta St. Budva. Privítanie uteráčikmi na utretie rúk pred večerou, denne čisté uteráky a dopĺňanie kúpeľňových drobností. Vynikajúca strava. Dostatok ležadiel na pláži /pieskovej/ i pri bazéne. Veľká ponuka výletov.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu