Recenzie hotelov - Makarska (28)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Dalmacija recenzie

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

40% Peter

16.09.2015

Veľmi arogantný a neochotný personál na recepcii hotela a v meste. Na akékoľvek požiadavky a prosby nereagovali. Uprednostňovali nemeckých a švajčiarskych turistov. Strava bola výzorovo fajn, ale chuťovo to bol podpriemer. Na pláži boli tisícky ľudí, preto Makarskú neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Biokovka recenzie

Biokovka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

40% jana

21.08.2015

Hotel ma renovovanou a nerenovovanou cast. My jsme byli v te nerenovovane. Priplatili jsme si za morskou stranu ale nas vyhled byl na osklivy hotel Dalmacija. Biokovka je neuveritelne zastaraly, predpotopni hotel, safe je na klic! V pokojich je strasne vedro, i na chodbach. Na nasi chodbe se nedalo otevrit okno, bylo pribite dvema hrebicky. Vevnitr bylo vic teplo nez venku a to bylo venku 35 stupnu! Plaz byla preplnena a celou noc, kazdou noc, rvala hudba z nedaleke diskoteky. Neni dost parkovacich mist a nikdo vam nerekne, ze je mozno parkovat na extra parkovisti pro zmestnance. Jidlo bylo dobre ale vyber je kazdy den stejny. Cely den si musite kupovat studenou vodu, ta z vodovodu neni dobra ani studena, na pokoji neni lednicka. V hotelu bylo cisto, pokud 50 let stare zarizeni a koberec vubec muzete udrzet ciste. Povleceni nebylo menene, jen pani ustlala pouzitou postel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Biokovka recenzie

Biokovka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

74% Júlia M.

05.08.2015

Hotel je starší no čistý. Na izbe chýba chladnička.

prečítať si celú recenziu
Hotel Biokovka recenzie

Biokovka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

73% Michaela

04.08.2015

Hotel je urceny na rehabilitacie, takze je tam samozrejnost, ze su tam postihnuti ludia. Jedlo je naozaj velmi chutne, velky vyber jedal. Vyhlad na more - len pomedzi stromy. VELKE MINUS - chybajuca chladnicka na izbe. Plaze uplne preplnene. Chybala nam tam hudba. Stanky okolo hotela nic moc. Treba zist dolu k pristavu. Krasna prechadzka k majaku a okolo parku. Oplati sa vyslapat si.

prečítať si celú recenziu
Hotel Biokovka recenzie

Biokovka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

63% nautilus

09.07.2015

Biokovka je štátne rehabilitačné zariadenie pre telesne postihnutých, ktoré je len sekundárne využívané zahraničnými turistami. Na prvom mieste sú tu vozíčkari, s tým treba rátať. Zariadenie aj služby sú také "socialistické", ale je tu krytý bazén s teplou morskou vodou, čo je v Chorvátsku unikát. Pláž dobrá, ale už v júni preplnená. Rozhodne to nie je zariadenie pre mládež.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Paula recenzie

Apartmány Paula

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

87% Veronika Chochelová

18.09.2014

Pekné ubytovanie, v centre mesta, dobre vybavený apartmán

prečítať si celú recenziu
Hotel Dalmacija recenzie

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

40% Tomáš

27.08.2014

Priam otrasný hotel. Personál večne mrzutý neochotný, mimo upratovačky a šéfa reštaurácie. Ostatný členovia personálu sú milí iba na starých ludí ktorý tvoria asi 80% hostí hotela. Rodiny s malými deťmi doslova nenávidia, za každú maličkosť upozorňujú. Plavčík pri bazéne reve ako bača! Izby a postele sú staré, je tu málo parkovacích miest asi 30 pre 190 izieb. Cítili sme sa ako nutné zlo a nie ako hostia. Treba dodať že sme dosť cestovaný ludia ročne sme minimálne na troch dovolenkách, väčšinou s jednou CK ale to je hanba na celú cestovku že preferuje tento hotel so spokojnosťou 96 zo 100 klienov. Keď ste mladší ako 50 rokov radšej priplaťte a choďte do iného hotela určite neoľutujete.

prečítať si celú recenziu
Hotel Dalmacija recenzie

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

80% Elka

28.07.2014

Hotel s výbornou polohou, stravou, krásnym morom a príjemným bazénom. Do centra je to 20 minút pešo - kto potrebuje rušný nočný život. Opačným smerom nájdete kľudné romantické pláže. Dva malé nedostatky: malé parkovisko, dva výťahy na taký veľký hotel sú málo - najmä v čase raňajok a večere. Pani upratovačka na štvrtom poschodí sa rada nenápadne prehrabáva v peňaženkách.

prečítať si celú recenziu