Recenzie hotelov - Crikvenica (31)

Najnovšie recenzie hotelov

Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
46% Lenka

10.11.2015

Pavilóny sú veľmi zanedbané - celý areál sa javí dojmom schátralosti. Izba je v hroznom stave. Prvýkrát po otvorení dverí a vstupe do izby sme sa chvíľu nevedeli spamätať z toho, čo to vidíme : izba malá, tmavá, postele rozvŕzgané, matrace pružinové - cítiť každú pružinu, podlaha - zanedbané špinavé parkety, malý hrdzavý balkónik, izba bez chladničky a klimatizácie. Najlepšie vyzerajúcou bola kúpelňa s WC.

prečítať si celú recenziu
Kastel recenzie

Kastel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

93% majo

28.09.2015

Ihneď nás ubytovali, jedlo bolo vynikajúce (aj vínko), výhodou tohto hotela je, že je bezprostredne na pláži a jedlo je medzi iným možno si vychutnať na vonkajšej terase priamo nad plážou. Hotel je viac vhodný pre páry bez detí, nevýhodu je, že nie je balkón, ale to tiež nie je prekážka, veci sme sušili v kúpeľni. Umiestnený je v centre. Možnou nevýhodou je, ak niekomu vadia zvony, pretože v bezprostrednej blízkosti hotela je kostol a zvony zvonia od 6:00 hod.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mediteran recenzie

Mediteran Crikvenica

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

83% František Blaško

21.10.2014

Hotel doporučujem rodinám s deťmi, nenáročným dovolenkárom, príjemné prostredie, pekný hotel, super strava, príjemný personál, krásna promenáda. Hotel organizuje fakultatívne výlety, animačný program pre deti, možnosť plavby loďou na ostrovy Brač, Korčuľa.

prečítať si celú recenziu
Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
20% Jana

13.10.2014

Ocenenie bez hviezdicky. Mali by to tam zavriet. Spina, mravce, chrobaky, rozbity nabytok. Strava sa ako tak dala, ale v jedalni chaos. Obsluha neochotna, leniva. Bazen sa nedal vyuzivat, nakolko tam nebol ziadny plavcik, ktory by upozornoval nespratnikov.

prečítať si celú recenziu
Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
63% Iveta

01.09.2014

Neodporucam tuto dovolenku rodinam s dietatom v kociku, velmi vela schodov a je to do kopca. Inak v pohode hotel, skromny so starsim nabytkom. Kazdy den menili uteraky a osusky, vysypali kos. Horsie to uz bolo s upratanim :-(. Strava vyborna, bazen cisty, rovnako aj more a plaze. Personal mily a ustretovy, delegat tiez. Moznosti fakultativnych vyletov na ostrov Krk a Pag, individualne do nedalekej Rijeky, peso do Crikvenice cca 2 km, vela obchodikov, restauracii, super nakupne centrum vedla hotela, kupite tam snad vsetko.

prečítať si celú recenziu
Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
73% Hilda

15.08.2014

Hotel/pavilony a ich vybavenie je zastarale. Skor pre nenarocnych klientov, resp. partie mladych ludi, ktorym staci, ze sa na izbe umyju a prespia. Jedlo chutne, na vyber rozne druhy masa a priloh. More pekne, ciste, avsak vedie k nemu strmak, no daju sa vyuzit i schody. K hotelu patri i bazen. Vedla hotela je nakupne centrum, kde su velke potraviny i niekolko obchodikov, kaviaren. Cize, kto chce, spravi si peknu dovolenku aj tu. A za tie peniaze nemoze cakat 4* hotel. Obrazky v katalogu/na nete zodpovedaju realite. Horsie to bolo s pocasim, ale to sa ovyplvnit neda. 3 zo 7 dni nam prsalo. To sme riesili vyletmi po okoli, zabavou na izbe.

prečítať si celú recenziu
Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
40% Ján Tej

15.08.2014

Po príchode na izbu zdesenie, špina, prach, pleseň. Na záclonách plno zabitých a rozotrených pavúkov, divných stonožiek. Chapem, že v každej krajine je určitý hmyz no v iných krajinách v ktorích som strávil dovolenku tak aspoň pred príchodom nových hosti vyumývali podlahu v izbách a vymenili aj záclony na oknách a to z ďaleka neboli také špinavé ako v spomínaných pavilónoch v Crikvenici. Chumáče plesni, prach, piesok a hlina všade po zemi, ako v izbe s posteľou aj v celej kupelni. Keď som sa išiel spitať na recepciu hotela pod ktorý patril náš pavilón že kedy tam naposledy upratovali? Bolo mi povedané, že pred našim príchodom a po stretnutí známich ktorí boli tiež ubytovaný v spomínaných vedľajších pavilonoch toho istého hotela sme zistili, že ich na izbach čakalo tiež krásne prekvapenie v podobe chumáčov plesni, piesku, hliny a prachu nielen na zemi ale aj na stolíkoch pri posteli. Upratovačky dali každé ráno toaletný papier sem tam vyniesli kôš asi tak každý tretí deň a s tou handrou a vodou čo umyli cele schodište aj chodby tak pretreli chodbu na izbe. to čo bolo zo spodnej strany matraca ani neopisujem. krátkosti mŕtve ploštice žive som už radšej nehľadal tie vychádzajú z matraca v noci. Asi toľko aj keď strava bola v pohode ale po pravde kvôli ubytovaniu nikdy viac do spominaneho hotela alebo jeho pavilonov.

prečítať si celú recenziu
Pavilóny Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

+
56% AlenkaZvolen

14.08.2014

Treba tomu veľkú investíciu, a potom bude fajn, čakali sme viac, ale 200 schodov od pláže do jedálne nám bude aj chýbať, aspoň sme nepribrali, opravte, vymeňte upratovačku, pozor na zástrčky nepoužívať, životu nebezpečné a ešte je tam veľké plus, je tam veľký obchoďák a všetko tam nakúpite, ďakujem.

prečítať si celú recenziu