50%
Hodnotenie

Ad Turres recenzie 

  • Chorvátsko
  • Kvarnerský záliv
  • Crikvenica
13 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
0:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 44 %
Poloha 48 %
Izby 48 %
Strava 43 %
Personál 60 %
50%
Celkové hodnotenie
9 recenzií
Júlia
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 24-krát
97 %
Boli sme 2 dospelí + 2 deti (10, 5) na 7 nocí. Ubytovali nás ešte pred check in. Novozrekonštruované, vkusne, moderne zariadené izby, priestory reštaurácie, bazénu. Upratali nám + vymenili uteráky 2 x za pobyt, úplne to stačilo, spoločné priestory upratovali každý deň. Personál a čašníci ochotní. Asi 10 min. kľudnou chôdzou k pláži, trochu do kopca, náročnejšie pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s chôdzou alebo pre kočiar. čítať celú recenziu
Nikol
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 02.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Neodporúčame dovolenku cez tuto cestovnú kanceláriu. Jedna veľká katastrofa, namiesto hotela sú pavilóny, jediné, čo je pekné, je izba s klímou. Jedlo v reštaurácií - idú skôr na kvantitu ako na kvalitu, bez chuti, milión ľudí v reštaurácií, do ktorej musíte prejsť niekoľko metrov poprípade km podľa toho, v ktorom pavilóne ste ubytovaní. More ďaleko od pavilónov, zle kúpanie. Celkovo je to tu veľmi zlé a za tie peniaze sa to ale že absolútne neoplatí a neodporúčam Vám ísť cez tuto cestovnú kanceláriu, pretože je to klamstvo za klamstvom. čítať celú recenziu
Vrablova, Milova
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 16.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Izby novoprerobené, strava úžasná, personál taktiež. More pekne čisté. Jediné, čo môže odradiť ľudí od tejto destinácie, je kopec. Pre starších ľudí dosť problém. čítať celú recenziu
Martina Kvasnicova
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.08.2018 Prečítané 797-krát
43 %
Tento hotel je to najnechutnejšie, čo som kedy vo svojom živote videla. Neodporúčam nikomu a ľutujem, že recenzie som si nepozrela ešte pred dovolenkou. Každý, kto urobil tú istú chybu ako ja, tak mu prajem veľa síl a pevné nervy, lebo to tam naozaj treba. čítať celú recenziu
Dupika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 665-krát
27 %
Hotelový komplex zastaralý. Ponuka služieb slabá. Naše sťažnosti neriešili. Neporiadok, špina, nevhodné pre deti. Pavilóny boli staré, 50 ročné bez rekonštrukcie, pre nás s dvoma deťmi absolútne nevyhovujúce. Neodporúčam nikomu! Prístup na pláž zlý. čítať celú recenziu
Maruška Majzúnová
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 01.08.2018 Prečítané 608-krát
27 %
Hotel je na kopci. Od mora asi dvesto schodov a strmý kopec. Než sme prišli hore do pavilónu alebo hotela, mali sme svalovicu v nohách. Kúpalisko otvorené len do ôsmej večer, do centra veľmi ďaleko cca tri km, pláže malilinké. Boli sme každý deň unavení. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 10.11.2015 Prečítané 2080-krát
47 %
Pavilóny sú veľmi zanedbané - celý areál sa javí dojmom schátralosti. Izba je v hroznom stave. Prvýkrát po otvorení dverí a vstupe do izby sme sa chvíľu nevedeli spamätať z toho, čo to vidíme : izba malá, tmavá, postele rozvŕzgané, matrace pružinové - cítiť každú pružinu, podlaha - zanedbané špinavé parkety, malý hrdzavý balkónik, izba bez chladničky a klimatizácie. Najlepšie vyzerajúcou bola kúpelňa s WC. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.10.2014 Prečítané 1375-krát
20 %
Ocenenie bez hviezdicky. Mali by to tam zavriet. Spina, mravce, chrobaky, rozbity nabytok. Strava sa ako tak dala, ale v jedalni chaos. Obsluha neochotna, leniva. Bazen sa nedal vyuzivat, nakolko tam nebol ziadny plavcik, ktory by upozornoval nespratnikov. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 1156-krát
63 %
Neodporucam tuto dovolenku rodinam s dietatom v kociku, velmi vela schodov a je to do kopca. Inak v pohode hotel, skromny so starsim nabytkom. Kazdy den menili uteraky a osusky, vysypali kos. Horsie to uz bolo s upratanim :-(. Strava vyborna, bazen cisty, rovnako aj more a plaze. Personal mily a ustretovy, delegat tiez. Moznosti fakultativnych vyletov na ostrov Krk a Pag, individualne do nedalekej Rijeky, peso do Crikvenice cca 2 km, vela obchodikov, restauracii, super nakupne centrum vedla hotela, kupite tam snad vsetko. čítať celú recenziu
Hilda
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1306-krát
73 %
Hotel/pavilony a ich vybavenie je zastarale. Skor pre nenarocnych klientov, resp. partie mladych ludi, ktorym staci, ze sa na izbe umyju a prespia. Jedlo chutne, na vyber rozne druhy masa a priloh. More pekne, ciste, avsak vedie k nemu strmak, no daju sa vyuzit i schody. K hotelu patri i bazen. Vedla hotela je nakupne centrum, kde su velke potraviny i niekolko obchodikov, kaviaren. Cize, kto chce, spravi si peknu dovolenku aj tu. A za tie peniaze nemoze cakat 4* hotel. Obrazky v katalogu/na nete zodpovedaju realite. Horsie to bolo s pocasim, ale to sa ovyplvnit neda. 3 zo 7 dni nam prsalo. To sme riesili vyletmi po okoli, zabavou na izbe. čítať celú recenziu
Ján Tej
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 879-krát
40 %
Po príchode na izbu zdesenie, špina, prach, pleseň. Na záclonách plno zabitých a rozotrených pavúkov, divných stonožiek. Chapem, že v každej krajine je určitý hmyz no v iných krajinách v ktorích som strávil dovolenku tak aspoň pred príchodom nových hosti vyumývali podlahu v izbách a vymenili aj záclony na oknách a to z ďaleka neboli také špinavé ako v spomínaných pavilónoch v Crikvenici. Chumáče plesni, prach, piesok a hlina všade po zemi, ako v izbe s posteľou aj v celej kupelni. Keď som sa išiel spitať na recepciu hotela pod ktorý patril náš pavilón že kedy tam naposledy upratovali? Bolo mi povedané, že pred našim príchodom a po stretnutí známich ktorí boli tiež ubytovaný v spomínaných vedľajších pavilonoch toho istého hotela sme zistili, že ich na izbach čakalo tiež krásne prekvapenie v podobe chumáčov plesni, piesku, hliny a prachu nielen na zemi ale aj na stolíkoch pri posteli. Upratovačky dali každé ráno toaletný papier sem tam vyniesli kôš asi tak každý tretí deň a s tou handrou a vodou čo umyli cele schodište aj chodby tak pretreli chodbu na izbe. to čo bolo zo spodnej strany matraca ani neopisujem. krátkosti mŕtve ploštice žive som už radšej nehľadal tie vychádzajú z matraca v noci. Asi toľko aj keď strava bola v pohode ale po pravde kvôli ubytovaniu nikdy viac do spominaneho hotela alebo jeho pavilonov. čítať celú recenziu
AlenkaZvolen
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 798-krát
57 %
Treba tomu veľkú investíciu, a potom bude fajn, čakali sme viac, ale 200 schodov od pláže do jedálne nám bude aj chýbať, aspoň sme nepribrali, opravte, vymeňte upratovačku, pozor na zástrčky nepoužívať, životu nebezpečné a ešte je tam veľké plus, je tam veľký obchoďák a všetko tam nakúpite, ďakujem. čítať celú recenziu
zitar
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 825-krát
63 %
Crikvenica veľmi pekná, výlety loďou sprostredkované delegátom boli na výbornú, užili sme si ich /boli sme vo Vrbniku a v Baške na Krku. Počas plavby nás hodnú chvíľu sprevádzal delfín/. Ubytovanie - strach a hrôza. Boli sme už viackrát, veľakrát v Chorvátsku v hoteli, ktorý mal dve hviezdičky, všetko bolo OK, ale takúto hrôzu som ešte nezažila. Ale sme si to vykompenzovali dobrou náladou, peknými výletmi a užili sme si to aj v mori a na pláži, ktorá bola veľmi pekná a more čistučké. čítať celú recenziu
petra
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 865-krát
60 %
Pavilóny sú škaredé drevené okenice pôsobia desivo, postele vŕzgali a zo susedných izieb bolo počuť aj to, čo ste nechceli. Okolie je pekné, ceny skoro ako na SR. More krásne čisté, dokonca liečivé - thalassoterapia to je liečba morom. Bazén celkom fajn. Raňajky a večere tiež fajn formou bufetu. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 884-krát
63 %
Ubytovanie bolo starsie, ale ciste, pratali kazdy den. More bolo dalej, vela schodov, velky kopec, ale zvladli sme aj s 3r. synom. More ciste, pekne, nasli sme pri snorchovani hviezdicu, kraba. Minus davam za bazen, velmi studeny, ziadne detske ihrisko, jedine na plazi a animacie chybali. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 981-krát
27 %
Byvanie v pavilone c. 7 je za trest. Mravce, husenice. O upratovani sme mohli, len snivat. Strava usla, len personal bol lenivy a nestihal upratovat stoly. V jeden vecer, ked tam bola kontrola sa objavili dokonca aj sparatka a vsetko fungovalo ako mala / dokonca aj klima/. čítať celú recenziu
Veľmisklamaná
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.01.2014 Prečítané 1577-krát
23 %
Ďaleko od mora, nevhodné pre starších ľudí a ľudí s pohybovými problémami. Naozaj len na prespanie, pre veľmi nenáročných cestovateľov. Mizerná strava, mizerná starosltivosť o klientov. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1565-krát
63 %
Hotel v pohode v kopcovitom teréne, nevhodné pre starších ľudí, pre ľudí so slabou kondíciou, ale zato v tichej lokalite cca 20 minút od pekného mesta. Ubytovanie je situované v pavilónoch. Upratovanie izieb každý deň, hotel je na okraji mesta viditeľný z hlavnej cesty. čítať celú recenziu
Barbora, Trnava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 04.07.2012 Prečítané 1491-krát
73 %
Dovolenka bola fajn, absolvovali sme aj výlet loďou na ostrov Krk, čo bol super zážitok. Obrovské mínus bolo, že v katalógu CK je napísané, že k moru je to príjemná prechádzka borovicovým hájom, pričom skutočnosť je iná. Obrovský, prudký kopec, s ktorým sme mali aj my, mladí ľudia, obrovský problém. Niektorí spoludovolenkári ostávali na izbách, najmä starší ľudia a rodiny s kočíkmi. čítať celú recenziu
Jozef M.
Termín pobytu: Júl 2006 Recenzia pridaná 28.09.2007 Prečítané 3584-krát
67 %
Do crikvenice áno, ale ďaľší rok sme boli v súkromí /apartmany tomič/ super ubytko , ako bonus k raňajkám nádherný výhľad na celé more, práčka a aj v noci kľud. V meste zažijete pravú rybiu tržnicu, ak máte šťastie aj preteky malých plachetníc, staroveký koráb a ohňostroj nad morom o 2 ráno. čítať celú recenziu