Chorvátsko Chorvátsko
Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Selce Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Selce

Pavillons Slaven recenzie 

Pavillons Slaven recenzie 

Chorvátsko Chorvátsko
Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Selce Chorvátsko, Kvarnerský záliv, Selce
Teplota vzduchu: 28 °C
Teplota vody: 23 °C
Dĺžka letu: 0:50 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Celkový dojem 58 %
Pláž a more 80 %
Izby 62 %
Strava 74 %
Personál 83 %
Jana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 42-krát
33 %
Ubytovanie v pavilónoch hotela Slaven bolo veľmi zlé, strava ešte horšia, v jedálni klíma nastavená na zmrznutie, v izbách špina a veľmi horúco. Ubytovaní sme boli o 14 hodine, žiadne animačné programy pre deti ani dospelých, televízor bol len v spoločenskej miestnosti, iné vybavenie nebolo. Ubytovanie je určené pre nenáročného človeka, ktorému nevadí špina, hmyz, a zje čokoľvek. Ubytovanie bolo cca 200 m od krásnej pláže. Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 22.08.2019 Prečítané 58-krát
43 %
Pavilóny hotela sú ďalej od hotela, nie 100 metrov, ako bolo avizované cestovkou. Ubytovanie je vhodné naozaj pre veľmi, veľmi skromných ľudí, upratanie znamená len prezliecť obliečky. Bez chladničky a klimatizácie - je to nepredstaviteľné. Ubytovaní sme boli až o 14tej, prišli sme však ráno o 8-mej. Čítať celú recenziu
Ľubomír+Mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.10.2018 Prečítané 991-krát
70 %
Vyžité pavilóny, kúpeľne nehygienické, izby ok, čisté, výmena osušiek a uterákov podľa potreby, okolie upravené. Centrum na dosah, príliš skorý príchod do letoviska, ubytovanie až okolo 14:00. Strava v hoteli Slaven - 300 m, raňajky jednotvárne, večere ok + nápoj. Vhodné aj pre rodiny s deťmi. Čítať celú recenziu
Renáta Voronová
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.08.2018 Prečítané 972-krát
43 %
Mal to byť hotel. Boli sme v pavilóne, kde bola špina, žiadna chladnička ani klíma. Bola som za delegátom, že nech to dá upratať, ale nič! Neviem, načo tam bol! Sľuboval, že to zariadi. Mám aj foto vajíčok pavúka. Delegáta by mali skontrolovať! Katastrofa! Čítať celú recenziu
Bibiana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 25.09.2017 Prečítané 414-krát
83 %
Ubytovanie v pavilónoch zodpovedalo cene, upratovanie každý deň, výmena osušiek a uterákov na požiadanie, strava - polpenzia formou bufetových stolov bola vynikajúca, každý si mohol vybrať. Delegátka o ničom, videli sme ju raz, je to vlastne iba predavačka výletov. Čítať celú recenziu
Ľubomír a Mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 305-krát
83 %
Staršie pavilóny, izby slušné, veľký balkón, Wc, sprchový kút, denne upratané, uteráky a osušky menené 2 x v týždni, na požiadanie aj častejšie. Strava v hoteli Slaven /cca. 200m/, raňajky bufetové stoly - dosť jednotvárne, večere bufet - veľmi dobrý výber, nápoje k večeri. Pláže rôzne, aj štrkovo-pieskové 200-500m, čisté, upravené. Zábavný park pre deti v susedstve, detské ihrisko a tobogan na pláži. Centrum blízko, promenáda, častý kultúrny program. Čítať celú recenziu
Myska
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 301-krát
50 %
Ked prsalo - nuda. Na izbach chyba chladnicka. Chybalo tam viac pre deti, ani ten tobogan tam nefungoval. Citala som, ze byva aj podmorsky svet, ani ten tam nebol. Len sa na plazi vyvalovat alebo sa ist po meste prejst. Oddych ziaden. Delegatka nic moc. Neboli sme spokojni. Čítať celú recenziu
Zlatka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.09.2016 Prečítané 561-krát
93 %
Za tú cenu super kvalita. Izba pekná, priestranná a veľmi pohodlné postele. :-) Z pavilónu do hotela 2 minúty, na pláž 5 minút. Milý personál, výborné jedlo, každý večer iná večera. Rušné mestečko, kde si každý príde na svoje. Za mňa super, nemám čo vytknúť. Čítať celú recenziu
tibor r.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 14.09.2015 Prečítané 458-krát
47 %
Najhorsie ubytovanie, v akom som zatial bol. V izbe spraveny novy nabytok, ale kupelky strasne a upratovanie izieb 0 bodov. Ranajky svedske stoly, vajcia na tvrdo a 2 druhy salamy a 2 druhy platkoveho syra. Nevedeli doplnit, ked sa po troch dnoch minul med alebo ovocne vlocky. Aspon obsluha super. Čítať celú recenziu
cestovatelka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 1747-krát
67 %
Pavilony slaven - nechod nikam ostan doma alebo si priplat. Ak je zle pocasie tak je to tu velmi zle v opickove alias v pavilonoch. Jedno velke sklamanie, ludia su tu ubytovani zovialneho spravania. Velke plus plus je pani delegatka Alzbetka stara sa o ludi, to som na ziadnej dovolenke nezazila. Velmi chvalim, agentura drzte si ju. Na zaver za malo penazi malo muziky. Čítať celú recenziu
Tomas
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1774-krát
70 %
Hotel ma 3 hviezdicky a je pomerne blizko plaze. Parkovisko vedla hotela. My sme byvali v pavilonoch, ktore su tiez blizko a maju dostatok miesta pre auta. Ranajky a vecere su v hoteli, cize musite ist rano a vecer do hotela, ale myslim si, ze to vobec nie je problem. Pocasie bolo super, more krasne, personal fajn, mestecko ma vsetko (promenada s obchodikmi a restauraciami vsade okolo, pozor, aby vas neobabrali casnici pri plateni)! Čítať celú recenziu
Ja a môj manžel
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 2077-krát
53 %
Tento rok, vlastne min. týždeň sme sa vrátili z dovolenky, zo Seliec. co sa týka prostredia, bolo v pohode, more čisté Azúrovo modré, kopec stánkov, kaviarničiek popri pláži, až do Crikvenice. Ale to je asi tak všetko pozitívne. Ćo sa týka ubytovania v pavilónoch, tak katastrofa, Pavilóny ešte z čias hlbokého socializmu. Izby síce čisté, celkom pekné, ale soc. zariadenie a akože balkón o ničom. Steny také tenké, že počuť ako sused splachuje, alebo púšťa sprchu. všetko je počuť, krik detí, o pol 8 ráno, už je všade humbuk, dlhšie sa človek nevyspí. Obrovský nedostatok je chladnička a telka. A keď pršalo a nie je telka ani rádio, tak ste nútení pozerať na bielu stenu oproti postele. Ešte že som mala knihy na čítanie, ináč sa zbláznim. Strava v hoteli celkom, len raňajky stále tie isté, bez zeleniny! Večere už OK. Už by som sa tam nikdy nevrátila, bola to moja najhoršia dovolenka. Radšej si priplaťte, lebo tie "ušetrené" eurá za lacnú dovolenku aj tak miniete na iné. Určite odporúčam ubytko radšej v hoteli ako v pavilónoch! Aj autobus bol hrozný, sedadlá tak blízko za sebou, že vyšší chlap sa ani nenatiahne, a dokonca sa sedaldlo dalo sklopiť tak maximálne o 5 cm. Nabudúce pôjdem určite inde a letecky! nestojí za to šetriť na dovolenke! Čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Jan 2013 Recenzia pridaná 22.12.2013 Prečítané 2793-krát
63 %
Tento rok sme zvolili dovolenku v Chorvátsku. Za primeranú cenu sme dostali aj adekvátne ubytovanie a služby. Nečakajte ohromujúci luxus, ale príjemný priemer. Hotel sa nachádza priamo v mestečku Selce. Toto miesto je promenádou spojené so známym mestom Crikvenica, takže sme si radi zašli aj sem, je tu kráse prostredie a aj možnosť posedieť si v reštaurácii, kaviarni či popozerať obchody. Premával tu aj pekný vláčik, ktorý obľubovali najmä deti. Odporúčame výlet loďou na ostrov Krk. Stravu podávali formou švédskych stolov. Mohla byť aj pestrejšia, nečakajte žiadne úžasné špeciality. Hotel bol celkom fajn, pravidelne tu upratovali. Naša izba bola pomerne malá a skromne zariadená. Nábytok bol skôr funkčný, než nejak špeciálne estetický. Bola uprataná každý deň. Nemali sme ani chladničku ani tv. Za tú cenu sa to asi mohlo očakávať. Vo vstupnej hale je spoločenská miestnosť s televízorom. Areál bol celkom pekný, všade bolo veľa zelených stromov. Z izby sme videli na časť zelene a na časť mora. Výhodou bolo parkovisko, ktoré patrí k hotelu a je vybudované hneď pri hoteli. Bolo bezplatné. Pláž nebola ďaleko, len kúsok od hotela. Tvoril ju piesok zmiešaný so štrkom. Vstup do mora bol mierny, takže bol vhodný pre všetky vekové kategórie. Na pláži bola aj ponuka vodný športov za poplatok. Nebol problém si kedykoľvek zájsť do reštaurácie, jedlo je chutné a ceny sú primerané. Personál bol srdečný a dobre si plnili svoju prácu. V areáli hotela je a detské ihrisko. Čítať celú recenziu