70%
Hodnotenie

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel & App. recenzie 

  • Chorvátsko
  • Kvarnerský záliv
  • Novi Vinodolski
13 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
0:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 40 %
Poloha 63 %
Izby 63 %
Strava 63 %
Personál 73 %
70%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
Kristína
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.09.2019 Prečítané 21-krát
63 %
Hotelový komplex bol obrovský a pekný na prvý pohľad. Ale akonáhle sa človek na niečo konkrétne zameral, tak nachádzal nedostatky. Fotky z CK opisovali maximálny luxus, ktorý je až pre Chorvátsko neprirodzený a samozrejme realita bola taká typická chorvátska. Je to príjemný komplex, veľký s obrovským množstvom využitia, ale zastaralý a schátralý. Potreboval by kompletnú renováciu a služby na maximum a vtedy by to bol špičkový hotel široko ďaleko v celom Chorvátsku. Vstup do hotela je zatarasený rampou, takže ak idete busom, ten vás nechá pri hlavnej ceste a dole na recepciu si to odkráčate a veru je to celkom ďaleká cesta. Čo sa týka parkovania áut v areáli, ak jedine za nehorázne peniaze a aj to na vyhradenom parkovisku, určite nie rovno pri svojom apartmáne, jedine ak idete nejak mimo CK a dohodnete sa v hoteli za nejaký bakšiš. Služby na recepcii nič moc. Možno sme len nemali šťastie, ale komunikácia taká lámavá, keď chcete izbu hneď, tak príplatok (klasika :D) a keď potrebujete vozík, ktorý by vám mal odviezť batožinu, tak žiaden nie je k dispozícii. Takže až na zvýšený hlas a vyhrážky bossom reaguje personál. Areál hotela je na kopci, ako takmer každý takýto veľký hotelový komplex v Chorvátsku, takže ak dostanete apartmán úplne hore ako my, budete mať na konci pobytu celkom slušnú kondičku. Pomedzi apartmány sú schodíky, cez ktoré sa viete dostať k jednotlivým bazénom alebo do hotela, či na pláž. Pre rodiny s deťmi je aj cesta po okraji, ale je to trochu obtiažne chodiť naokolo každý deň... niekoľko krát za deň. A čo sa týka služieb, tak v hoteli neviem posúdiť, v ponuke boli nejaké masáže, fitko, kaviarne, pri bazénoch pizzeria či bar. Dokonca bar v bazéne bol celkom obľúbený. A súčasťou bolo aj nákupné centrum, ktoré ponúkalo požičovňu auta, obchodík s oblečením, ktorý akurát prerábali a jeden obchodík so suvenírmi a všetkým možným na prežitie (čiže voda, nejaké potraviny, drogéria a tak) s veľmi príjemnou obsluhou (asi najpríjemnejšou v celom komplexe). Animácie pre deti boli pri detskom bazéne a aj večer nejaká diskotéka, ale tých sme sa nezúčastňovali, keďže boli určené pre vyššie vekové kategórie. Ale využili sme detské ihrisko, ktoré bolo v celkom zachovalom stave. :) Čo sa týka platenia, sú dve možnosti, buď hneď všetko cash za poskytnutú službu, alebo na kartu (číslo izby alebo také niečo) a platíte všetko spolu v deň odchodu. čítať celú recenziu
Tamara
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.09.2018 Prečítané 908-krát
87 %
Perfektná dovolenka, vynikajúca a bohatá strava, ochotný personál, čistota areálu, vhodné pre rodiny s deťmi. Je to dosť veľký komplex. Nevýhoda: nedostatočne upratané apartmány, špinavá podlaha, nakoľko máme malé dieťa, ktoré lozí po zemi, tak nám to dosť vadilo. čítať celú recenziu
Sona
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 16.08.2018 Prečítané 1039-krát
47 %
Areál je síce pekný, má kopu bazénov, ale apartmány teda dosť špinavé, pavučiny sú štandard, fľaky na zemi, tu sa poriadne neupratalo viac ako rok. Počas pobytu upratovanie nečakajte, ledva vám vymenia uterák, ani spoločnú chodbu nepozametali. Večerný program nič moc a aj čo je pre deti, tak úboho uprednostňované chorvátske. Strava ale fajn, to bolo pozitívum. Areál v strmom kopci, ľutovala som všetky rodiny s kočíkom, to absolútne neodporúčam, to je normálny výstup na Rysy. V cestovke nám povedal, že pozvoľný vstup do mora a pritom hneď po dvoch metroch je človek v hlbokej vode, a teda pre malé deti tiež nič moc, v bazéne sme zase každý deň ošetrovali doškrabané nohy. No keď si ešte predstavím, aké prachy sme za to dali, tak mi je zle... a cestovka + delegát čistá katastrofa. čítať celú recenziu
Rasto
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 05.08.2018 Prečítané 1090-krát
60 %
Hotel bol tip-top strediskom tak 10-15 rokov dozadu... bol to taliansky rezort, dnes patrí (pd 2017) Chorvátom. Preto veľa vecí prestalo fungovať, akoby malo. Ak však primárne hladíte na dobré jedlo a na to, aby ste sa s miliónom ľudí netlačili na jednej verejnej pláži, prípadne potrebujete aj to, čo vám nedá bežne privátne ubytovanie (napríklad detské bazény, bazény s morskou/slanou vodou), slnečník na pláži alebo pri bazéne, tak budete spokojní. Samotný pocit z rezortu mám asi taký, ako keď vidíte nablýskané Porsche stáť na ulici a keď podídete blízko k nemu, tak vidíte, že je poškriabané kľúčom, vnútri vydraté sedačky, predok dobitý od kamienkov a defekt na zadnom kolese. :) čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 19.07.2018 Prečítané 792-krát
55 %
Tú jednu hviezdu dávam len za pekné prostredie, ináč katastrofa. Celú dovolenku musíte niečo riešiť. Apartmán špinavý, doslovne špinavý, ulepený, ucápaný, smradľavý, plesnivý. Po kontakte delegáta dohoda znela, že ho upracú. Utreli zrkadlá... riešilo sa ďalej... dva dni dovolenky stratené... upratali... balkón katastrofa, samé ho..o, stoličky takisto. Nemali snahu, aby to očistili. Apartmán je veľký, fajn, ale čistota nulová... Delegát sa radšej už neozval. Taniere, poháre, šálky: prvé dva dni ok, na ďalší fuuu, hľadala som v kope čisté... na štvrtý deň upratanie žiadne. Zobrali uteráky z celého apartmánu a nechali jednu osušku, malý uterák a pod nohy trom ľuďom!!!!!! Toaletný papier nehrozí, aby dali . Neumyli nič!!!! A telefón samozrejme nefungoval... prestala ísť teplá voda, nahlásili sme to na recepcii... spýtali sa nás, či svieti bojler! Ja som tu opravár? Ok, poďme ďalej... po nahlásení, že nebolo upratané, že chýba toaletný a uteráky sa tvárili, že čo by som chcela 4* a 5* hotel?????? Odpoveď bola, donesieme... kedy, nechám sa prekvapiť. Toto je piaty deň dovolenky... teším sa na ďalšie dni, na ďalšie prekvapenie. Čo je tu najkrajšie je: more , prostredie... ináč 2* by mali ešte moc !!!!! čítať celú recenziu
silkad
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 1307-krát
57 %
Dovolenku v tomto rezorte sme si užili i napriek otrasným službám, ktoré tento rezort ponúka. Nikdy by som ho však nedoporučila svojim známym a priateľom. Tento pobyt nebol najlacnejší a za tie peniaze sme chceli dostať aspoň štandard štyroch európskych hviezd, ktorými sa rezort pýši. Hotel samotný ich má dokonca päť, ale na túto úroveň by museli riadne zamakať na službách, čistote a personále. Jediné, čo sa dá vyzdvihnúť, je krásne prostredie, ktoré je v rezorte vybudované, zeleň, o ktorú sa pravidelne starajú. Budovy apartmánov zvonka i zvnútra sú už poznačené zubom času, takisto i bazénom by sa zišla lepšia údržba. Recepcia a výhľady z terás hotela sú naozaj úžasné! Celkovo tento rezort hodnotím na max. 2 hviezdičky a určite neodporúčam za túto cenu. Rozhodne majú čo zlepšovať! Boli sme 2 dospelí a dve deti (13, 10), mali sme rodinnú izbu v prízemí, bola síce veľká - t. j. priestranná obývačka spojená s kuchyňou a dve izby s manželskými posteľami. Každá z izieb mala vlastné sociálne zariadenie, čo bolo naozaj veľmi fajn. Avšak izby boli tmavé, aj cez deň bolo treba svietiť. Kuchyňa bola plne vybavená, bola tam aj rúra, čiže dala sa piecť pizza, zemiaky, koláč. My sme si nevarili, ale možnosť bola. Na izbe sme mali jeden funkčný ovládač na 3 klimatizačné jednotky, čiže sme si museli "požičiavať". Mali sme polpenziu, strava bola celkom fajn, raňajky klasika každý deň to isté, takže tí, čo striedali a nenaložili si v jeden deň všetko naraz na tanier, tým sa jedlo na raňajky nezunovalo. Večere už boli stereotypnejšie, málo kreatívne, pritom na večeru sa toho dá vymyslieť. Z mäsa sa striedalo teľacie s bravčovým, raz bolo kuracie. Pomerne často však boli ryby a morské plody v studenom bufete, takže dalo sa vybrať. Zelenina na večeru tiež málo pestrá, výber ovocia celkom fajn. Jediné pozitívum - CK uvádza, že polpenzia je bez nápojov, avšak nápoje sme mali v cene. Dokonca na večeru bola fľaša miestneho vínka na izbu. Negatívum - prvé tri dni sme mohli večerať v reštaurácii určenej pre hotelových hostí s príjemným výhľadom na more, po 3 dňoch nás však presunuli do reštaurácie akoby v podzemí hotela s výhľadom na steny budovy (no čo už). Ale v každom prípade - veľmi negatívne hodnotím počet zamestnancov, ktorí spratávali stoly. Úplne bežne sa nám na raňajkách stávalo, že sme 5 minút blúdili po reštaurácii a hľadali sprataný a prestretý stôl! Na večeru sme chodili hneď na 19. 00, takže to sme problém s čistým stolom väčšinou nemali. Príjemné je, že po veľkom rezorte Vám kufre (i Vás) odvezú na golfovom autíčku priamo do izby (a potom zase k autu). Čo nás neskutočne nahnevalo hneď po príchode - že hotelové parkovisko je spoplatnené sumou 10 EUR NA DEŇ! Čiže 10 dní = 100 eur. Za to sa môžeme 2 x naobedovať niekde v reštaurácii, preto sme parkovali na nestráženom parkovisku hore pred hotelom. Upratovanie - KATASTROFA! 3 dni po sebe nám zabúdali nechať na toalete toaletný papier a to sme boli v apartmáne 3 ženy! Vždy sme museli volať delegátovi. Na tretí raz som mu už povedala, že si skočíme kúpiť do Lidlu celý kartón toaletného papiera, keď s tým majú taký problém, aby sme nemuseli žobrať o kotúč papiera a vtedy nám priniesli naraz 4 kotúčiky! Upratovanie na chorvátsky spôsob zahŕňalo: 1. výmena uterákov na dennej báze, 2. umytie umývadla, 3. nepravidelné postieľanie postelí. That´s all! Za 10 dní nám nebolo ani raz povysávaná ani umytá podlaha (dcéra nastražila pascu, aby sme vedeli). Takisto nebola ani raz umytá ani jedna z toaliet. Písala som delegátovi, keď s tým majú taký problém, nech mi nechajú na izbe metlu a saponáty, upracem si to sama, aby sme nežili v bordeli. Ale nenechali nič, tak sme to nejako prežili. Najväčší gól bol, že som na 8. deň zistila, že deti majú v kúpeľni WC kefu položenú len tak na zemi. Pýtam sa ich, prečo ju dali na zem. Oni, že to už tak bolo, keď sme prišli. Hľadala som niekde na stene alebo na zemi nádobu na wc kefu, ale nič som nenašla. Tak som si hneď odchytila upratovaciu čatu a pýtala som sa ich, či je to v HR normálne, nechať špinavú WC kefu povaľovať sa po zemi. Odpoveď: nie je to normálne, volajte technickú službu. Tak sme to už ten 1,5 deň nejako prežili a nechali sme riešenie na tých, čo prídu po nás. Pláž je úzka, vybetónovaná, so schodíkmi do vody. Kúsok vpravo je pláž s dosť ostrými kameňmi, po pár metroch je už voda dosť hlboká, takže bez topánok do vody ani na krok! Ježkovia ani iné potvory neboli, voda bola pomerne teplá a samozrejme krásne priezračná (a to bol dôvod, prečo sme sa do Chorvátska po 8 rokoch opäť vrátili - jedine kvôli moru). Ležadlá a slnečníky sú pri bazénoch a aj na pláži zadarmo, ale treba prísť okolo 8:30 na pláž, aby sa Vám ušli. My sme mali našťastie slnečník svoj, takže nejaké tie voľné ležadlá bez slnečníka sa vždy dali nájsť. Bazénov je v rezort niekoľko, ale nechodili sme k bazénom, takže neviem hodnotiť. Ale keď sme šli okolo, zišla by sa im už aj nejaká tá rekonštrukcia. Na fotkách to vyzerá podstatne lepšie, ako to skutočnosti je. Inak - rezort je medzi Novim Vinodolskim a Selcami, takže nie je priamo v mestečku, ako som sa kdesi na portáloch pred dovolenkou dočítala. Takže buď pešo popri pláži cca pol hodinu, alebo cca 5 minút autom do mesta. Do Seliec sa popri pláži nedá dostať. Dovolenku sme si i napriek všetému užili, na izbe sme trávili minimum času, stále sme boli pri mori, bazény sme nevyužívali. Robili sme si večerné prechádzky pri pláži, prípadne autom do Crikvenice na promenádu. Práve toto je rezort typu, pri ktorom si poviem: jedenkrát a dosť. :-) čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 931-krát
83 %
Hotel bol chladný, ale okolie prekrásne. My sme bývali v apartmáne, ten bol veľký s dvoma kúpeľňami. Zo začiatku sme mali svalovicu v lýtkach z toľkých schodov všade naokolo. Boli sme ubytovaní neskoro popoludní, hoci sme prišli skoro ráno s malým dieťaťom autobusom. Tento čas sme strávili pri bazéne, naobedovať sme sa nemali kde. Mesto a obchody sú dosť ďaleko, keď nie ste autom. K moru by mohli vyasfaltovať prístup kvôli kočíkom. čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 28.08.2016 Prečítané 844-krát
50 %
hotel má nového majiteľa a je to obrovská zmena oproti minulému roku. Personál málo ochotný, izby nie veľmi čisté, ale výhľad na more bol pekný, na pláž bolo len kúsok pešo, dalo sa prebehnúť aj v plavkách. Ubytovali nás presne o 16, ale dali možnosť odložiť si batožinu do zamknutej miestnosti. čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 560-krát
70 %
Prekvapil nas naozaj velmi velky apartnam s 2 kupelnami, kuchynskym kutom, 2 oddelenymi spalnami. Je ale vidno, ze s upratovanim si velke starosti nerobia. Sice boli u nas upratat kazdy druhy den, ale upratat v zmysle: vyniest smeti, vymenit uteraky. Podlahu nezametali a nezmyli ani raz. Dokonca si myslim, ze aj medzi vymenou hosti v apartmane podlahu len pozametali. Apartman bol vybaveny umyvackou riadu a kavovarom, ale papierove filtre do kavovaru a ani tablety do umyvacky k dispozicii neboli. Bohuzial ani hubka na umyvanie riadu a ani ziaden pripravok, takze toto sme si museli vyriesit sami. Kedze najblizsi obchod bol az v Novi Vinodolski 2 km peso a my sme tam nemali auto (autobusovy zajazd), bol to celkom problem. V apartmane by sa zisla uz aj nejaka renovacia, mali sme napriklad dieru v stene, alebo deravu zaclonu, ale to su vsetko veci, ktore dovolenku nepokazia. Velkou vyhodou bol hlavne ten priestor, naozaj sme sa tam citili ako vo velkom byte s obrovskou terasou. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 1347-krát
70 %
Mali sme Premium apartman 2 lozkovy s dvoma pristelkami. Rodina s dvoma detmi (6 a 3 roky). Zaplatili sme 1100 Eur za sedem noci s polpenziou. Hodnotim to ako nadherny rezort, vela zelene, mnoho bazenov, ale aj vela schodov. Pri vstupe na recepciu vas ohuri priestor a vyhlad. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 749-krát
47 %
Rezort je zamerany na rodiny s detmi, tomu aj zodpoveda klientela. Kto byva v apartmanoch, mal by sa pripravit na mnozstvo schodov po ceste na plaz a z plaze, problemovy moze byt pristup s kocikom. Niekolko vonkajsich bazenov, bazeny ciste, more s horsim pristupom, vacsie kamene, ale super teple. Areal velmi pekny, nadherna vegetacia. Vyzdvihujem skvely vecerny program pre deti aj s projekciou, sutaze, vela zabavy pre deti aj pocas dna. Asi najlepsi animatori, akych sme zatial zazili. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 632-krát
47 %
Hotel je pekny, aj apartmany Deluxe. Ubytovali nas vsak uplne hore, cize slapat do kopca s kocikom, velmi narocne, pretoze vsade su same schody, tak sa naslapete. Stravu nam dali v Kids town (nie v hoteli, kde bola lepšia a ina), velmi slaba, nedoplňali, pre menšie deti strava upne nevhodna, malo zeleniny, salatov a ovocia. Pristup k moru pre deti nevhodny. Upratovanie minimalne. Za apartmanmi sme mali rovno hlavnu cestu, auta neutichali nikdy! Ochota personalu, velmi slaba. Delegatka nam v nicom nepomohla. Slovensky animator nie je. Pre deti vsak bol bazen pekny, aj to ihrisko. Uz by som tam nikdy nešla. Na to, ze hotel ma 5 hviezdiciek, velmi slabe. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 1254-krát
73 %
Ubytovanie sme mali v apartmáne, bol veľký, dve spálne plus obývačka s vybaveným kuchynským kútom, individuálna klimatizácia v každej izbe, pekná terasa, okolo všade množstvo zelene, veľa bazénov - aj keď voda v tých vonkajších bola studená, nie príjemná ako v mori, kúpali sme sa zväčša vo vnútornom bazéne, dve sauny, more trochu chladnejšie, pri hoteli bol upravený vstup, ale odporúčam aj tak topánky do vody, more je po pár krokoch už dosť hlboké. K bazénom aj k moru sa dali požičiavať uteráky, ležadlá na pláži aj pri bazénoch boli zdarma, veľké detské ihrisko, krásne prostredie, strava vcelku dobrá, mohli striedať viac jedlá, vcelku spokojnosť. Veľmi milá a ochotná pani delegátka. Pre mňa mínus - komáre, ale to je asi individuálne. Odporúčam. čítať celú recenziu
Jarka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1950-krát
77 %
Hodnotím dobre, kľudne by som sa vrátila, romantické prostredie, krásny výhľad z izby, more nádherné, ale studené. To jediné by ma odradilo od vrátenia sa ešte raz. Jedlo bolo chutné, zeleniny trošku menej, personál milý ale neprofesionálny. A ešte ako mínus - veľa schodov - priveľa. čítať celú recenziu
robo k.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 2123-krát
70 %
Veľmi pekný rezort, apartmány super, super služby program pre deti, čo by som tomu vytkol, bola strava v reštaurácii pri detskom pool bazéne, tá bola na úrovni nie 4*, ale tak asi na jednu, aj to som asi prehnal, nemá to zmysel komentovať, lebo to nemalo nič spoločné zo stravovaním na úrovni 4*. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1305-krát
47 %
Ubytovanie fajn, ciste. Plaz - dost zle pre male deti - zly pristup do mora, slovenske animatorky sme nemali - boli slubene. Zevraj ochoreli obidve naraz. Bohuzial, za dva tyzdne neposlali nahradu. Maly nerozumel chorvatskym animatorkam, tak sa nezapajal. Vacsinou hovoruli NJ, AJ. Strava otras - nie vhodna pre deti, raz za desat dni melon a palacinky, polievka jedna, ta ista - sackova - priznal aj manaz. hotela, ktory akoze spravil napravu. Nafuloval pulty na veceru a poslal fotku delegatke. Zeleninu davali iba rajcinu a stale kapustu. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1188-krát
43 %
Hotel super, apartmánové domčeky - katastrofa, vzdialenosť a prístup na pláž - zlé, strava pre deti v "detskom mestečku" - katastrofa! Upratovanie - za týždeň 1x. slabé, neochotný personál :-( Jediné pozitívne hodnotenie - animačný program pre deti! , -) čítať celú recenziu
hosťka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 1264-krát
50 %
Hotel navonok vyzerá dobre, až kým neobjavíte rôzne zákutia, ktoré nezodpovedajú 5 hviezdičkám. Delegátka sa snažila riešiť všetky problémy v prospech klientov. Veľmi pozitívne hodnotím prácu krásnych slovenských animátoriek na začiatku pobytu, ktoré ale nevieme kam zmizli. Detičky ich zbožňovali, pretože chorvátskym animátorom nerozumeli. čítať celú recenziu
Peťka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.12.2013 Prečítané 1975-krát
70 %
Pred dovolenkou odporúčame pribaliť topánky na pláž, je kamenistá a môžete sa zraniť. Má ale peknú atmosféru, je obklopená malými zátokami. Je vzdialená trošku viac metrov, ale premáva celý deň vláčik, ktorý vás tam pohodlne odvezie. Apartmán, v ktorom sme bývali bol veľmi pekný. Bol priestranný a vkusne zariadený. Všetko bolo funkčné. S upratovaním sme boli spokojní. Celý rezort je hodne veľký a ponúka široké množstvo služieb. My sme sa najviac tešili na hotelové spa centrum. Masáže a špeciálne procedúry sú platené. Inak ale sme mohli využívať jacuzzi, sauny, bazény vonku aj vo vnútri s morskou vodou. Deti mali vyčlenený bazén na hry. Hotel je veľmi pekný, trochu strohá architektúra, ale pôsobil pomerne moderne. Spa centrum je dobre vybavené, ale trochu tam nestíhali upratovať, čo sme vnímali ako dosť veľký nedostatok, kazilo to dojem a mnohých to mohlo aj odradiť. Hotel očividne prešiel rekonštrukciou, ale ešte to nie je úplne hotové. Radi sme trávili čas na terase, kde bolo ideálne prostredie na slnenie. Slnečník aj ležadlo sme dostali bez ďalších zbytočných poplatkov. Boli sme milo prekvapení, keď sme zistili, že sa za ne neplatí ani na pláži. To v Chorvátsku nie je častý jav. Hotel je na internete prezentovaný ako rodinný rezort a musím potvrdiť, že deťom sa tu bude určite páčiť. Je tu zabezpečene široké spektrum zábavy pre deti, takže pre rodiny s deťmi je to to správne miesto a nielen pre ne. čítať celú recenziu
Ala
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 3382-krát
90 %
Hotel bol uzasny,krasny areal,ciste more, pekna plaz,bazeny. Kuchynu mali uzasnu, animacny program pre deti tiez. Vyhradu mama akurat k cistote apartmanov, boli sme tam takmer 2 tyzdne a ani raz nam neprisli upratat apartman, umyt dlazku, kupelnu... čítať celú recenziu