Recenzie hotelov - Dubrovník (16)

Najnovšie recenzie hotelov

 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

36% Silvia, Bratislava

12.08.2009

V žiadnom prípade by som sem už nešla, ani by som to nikomu nedoporučila. V hoteli sme boli ubytovaní len Slováci, Česi a Poliaci. Rakušan ani Nemec by v ziadnom prípade tento hotel v Ck neponúkli.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

52% Alena, Malacky

18.04.2009

odporúčanie, že hotel ja vhodný pre rodiny s detmi je veľmi zlé. Veľmi, veľmi tam fúka, pláže špinavé, deti nie su chránené bojami, jediná výhoda je ostrov korčula. Absolutne nevhodné pre rodiny s detmi.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

81% Martina, Prievidza

21.01.2009

Boli sme tam s priatelom a bolo užasne. Vecer sme chodievali do baru na plázi kde boli diskotéky, zabávali sme sa tam každý vecer s priatelmi, s ktorými sme sa tam zoznámili..

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

41% Peter

04.08.2008

Hotel je vhodný pre tých, čo majú minimálne nároky a chcú mať na dovolenke klud (50r a viac) Nevyhovujúci pre mladých a rodiny s detmi. Pre deti tam nie je vobec nič. Na výlety sa oplatí chodiť. 1.sú velmi pekné a 2.velmi by ste sa nudili bez nich. Hotel je velmi daleko od OREBIČa-6km nie 2 ako uvádzajú cestovky. Nočná KORČULA je pekná aj piesková pláž LUMBARDA (je tam teplejšia voda)

prečítať si celú recenziu
Hotel Komodor recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

40% Marcela, Trencin

07.09.2007

Ked si človek odmyslí to zle a sustredí sa len na more a oddych,dá sa to vydržať. Jedna rada -nieje tam žiadny nočný život ,lebo najbližšie mesto je 3 km ďaleko ,takže trochu hlavne pre mladých dosť veľká nuda.

prečítať si celú recenziu
Hotel Komodor recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

18% Eva

04.08.2007

HROZNÝ, HROZNÝ, HROZNÝ!!!!!!! NEODPORÚČAM!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Komodor recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

40% Katarina B., Palarikovo

04.08.2007

nikomu tento hotel neodporucam. Hotel je velmi spinavy, zapachajuci, bez udrzby.izby a kupelna v katastrofalnom stave, voda v kupelni preteka z horneho poschodia.

prečítať si celú recenziu
Hotel Komodor recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

40% Daniela, SR

26.07.2007

Určite by som nikomu tento hotel neodporučovala, zaisto mi dajú za pravdu aj ďalší, ktorí boli v tomto hoteli ubytovaní od 18. do 25 júla 2007. Jediné pozitívum bolo krásne a čisté more.

prečítať si celú recenziu