Recenzie hotelov - Dubrovník (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Komodor recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

20% Karin

15.07.2017

PROSÍM POZORNE SI TOTO PREčÍTAJTE! Tento hotel sa zasekol v čase 70. rokov. Je to hnusná ospalá diera, ktorá vás odpudí svojim zjavom, neochotou personálu, čakaním na izbu, keď prídete, otrasnou - podotýkam fakt otrasnou stravou, vybavením, hygienou a výzorom izieb. Už prvé klamstvo je, že tento hotel sa nenachádza v Orebiči, ale v Kučišti, čo je 5km od Orebiča! Neviem na akom základe má tento hotel dve hviezdičky. Veľa ľudí by ho dalo zavrieť ako urážku ich osobnosti. Je to škandál, aby v tomto storočí fungoval takýto hotel. Po prvom dni sa tu idete zblázniť - ak už nie z vyššie uvedených vecí, tak určite z poľských turistov, ktorí sú tu rozdrapení, hluční, uprednostňovaní. Prosím a varujem všetkých, aby mali k sebe úctu a vyhli sa tejto ruine. Ľutovali sme každého nového hosťa, ktorý prišiel a takto mu bola skazená dovolenka. CK by si mala veľmi dobre zvážiť, či aj naďalej bude mať v ponuke túto búdu, pretože si s tým iba kazí meno. Žiadna možnosť večernej zábavy, žiadna zmrzlina, proste nič... Prosím neulakomte sa na lacný peniaz, lebo vám spadne sánka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Komodor recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

36% Ingrid Maňkošová

18.12.2014

odporučujem nekupovať all inclusive. za tú cenu sú aj oveľa krajšie a lepšie miesta. Pre mladých tam nič nie je. Pre rodiny s deťmi ktoré si nemôžu dovoliť nič lepšie je to celkom fajn.Strava bola celkom v pohode. Nie vždy úplne najlepší výbeer ale vždy sa dalo nájsť niečo fajné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Dubrovnik Palace recenzie

Dubrovnik Palace

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

76% Roman

16.11.2013

Lokalita je veľmi výhodná. Každých 15 minút premáva miesta autobusová doprava, ktorá vás zavezie priamo do centra mesta. Autobusová zastávka je hneď pri hoteli. Ako plus hotela sme videli parkovanie. Majú dosť voľných miest a je zdarma. Trochu nás sklamala pláž, keďže sú v tejto lokalite kamenisté pláže, tak tu väčšinu pláže vybetónovali, čo nám prišlo trochu škoda. Kazilo to atmosféru. Bolo to len účelné – pre ležadlá. Ležadlá a slnečníky na pláži sú zadarmo. Pláž sa nachádza hneď pri hoteli. Hotel bol všade čistý – spoločné priestory aj naša izba. Pre malé deti sa nám to nezdal byť až tak vhodný hotel. Nemali ani animácie, i keď bol tu detský bazén. Strava – štandard, podávala sa formou švédskych stolov. Odporúčame výlet loďou na ostrov Korčula. Je to veľmi pekný komplex s možnosťami mnohých športy – potápanie, šnorchlovanie, tenis, štvorkolky atď. Pripravte sa len na to, že si za tieto aktivity buďte musieť na mieste zaplatiť. Z izby sme mali pekný výhľad na more. Bola celkom pekne zariadená, len by to chcelo ešte trochu doladiť, aby pôsobila pohodlnejšie. Upratovali nám pravidelne, posteľné prádlo aj uteráky boli čisté. Bola tu televízia, telefón, mini bar, trezor a aj wi-fi pripojenie.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

58% Mirka, Bratislava

05.09.2012

Cele zle... Nebyt tej pieskovej plaze v Orebici, a to ze po ceste sme sa zastavili na kavu pri plazi a mali tam aspon hodjacky a smyklavku, tak to dieta si neuzije nic. Takze ak Vam CK bude tvrdit, ze je to rodinna dovolneka - zabudnite. Ani vrany sa tam neotacaju... Sama delegatka (Lenka - zivotom unavena) povedala: \"Perna je dira, co ste cekali?\". Inak to, ze ideme do Perny, sme sa dozvedeli az na mieste, pretoze CK aj web propagoval, ze hotel Komodor** sa nachadza priamo v Orebic a nie v Kuciristi - Perna... To, ze cesta naspat trvala 20 hodin, ze sme 3x presadali a CK nefungovali asistencne cisla a delegatka sa zmohla iba na odpovede typu \"ja nevim\" a \"to ja nemuzu\", ked sme chceli pre deti vybavit aspon polievku asi radsej pomlcim...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

76% Jano, Zilina

16.08.2012

Velmi pekna lokalita na oddychovu dovolenku. Ostrov je nadherny a velky s krasnym vyhladom na more. Odporucam vylet na koniec ostrova, mestecko sa vola Lovište. Su tam nadherne utesy na snorchlovanie s mnozstvom podmorskeho zivota.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

49% Júlia M., Bardejov

13.08.2012

Veľmi pekný výlet na ostrov Korčula, ale aj na pieskovú pláž v Orebiči. Je to starý hotel neopravený zvonku, znútra je opravený, až na tie izby. V cestovke uvádzali, že hotel sa nachádza v Orebiči a pritom je v Kučišti. Čo je 6 km od Orebiča. Žiadna tabuľa, ktorá by upozorňovala na to, že tam nejaký hotel Komodor vôbec je. Už nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

45% Katka, Bratislava

29.07.2012

Prvy dojem je celkom dobry, clovek je rad, ze po 16 hod ceste, konecne dorazil a vidi more. Potom si vsak odlozit kufre - ze snad nam nic neukradnu - cakat 4 hod na izby, bud na plazi alebo v hoteli sa mi nezda az tak fajn. Zacinali sme az vecerou. Ked sa clovek rozkuka, zisti ze na okoli nic velmi nie je. do Orebica to je urcite viac ako 3 km a iba po hlavnej ceste, ktora je dost frekventovana. Jedlo to iste dokola, napoje iba v jedalni, brat si do flase mozete iba vodu a sodu, aj to sa uz clovek citi ako najvacsi zlodej pomaly... Casnici popijali pivo pocas roboty, personal by som povedala profesionalny na recepcii, ale v jedalni vobec nie je. Pre pary sa tato dovolenka nehodi, pre rodiny s detmi neviem posudit, ak iba chcete sediet pri mori a jest to iste dokola tak asi ano, a pre dochodcov asi raj. Nuda... Delegat Gabriel nevedel po chorvatsky, anglictina dost zla. Po 16 hod ceste nam na uvodnom stretnuti rozpraval kraviny, typu, ze sem prisiel na bicykli a preto je spoteny (verte, asi kazdy z nas po 16 hod v autobuse bol... a posledne, na co som mala chut boli tieto zvasti) a ze mu maju dojst nove tricka, jeho uradne hodiny : "Budem niekde okolo recepcie...", a "s tym Vam neviem nijako pomoct, aj tak uz coskoro pojdete domov", "tu si mozete nechat veci pohodene, hadam sa Vam nic nestrati, nestava sa to"u mna zabilo doveru k uvedenym CK. Takito amateri by sa zamestnavat nemali... Dojdem utvrdil, ked pocas ranajok stojac v strede jedalne vyzieral nozikom nutelu....

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

20% Dagmar L., Bratislava

06.09.2009

V cestovke ma presviedčali, že ma nič nebude na dovolenke vyrušovať má tam byť ticho. Nakoľko sme mali pod oknami betónovú plochu, ktorú všetci využívali ako volejbalové ihrisko/pôvodné ihrisko neexistovalo/si viete to ticho predstaviť hlavne keď tam prišiel prázdninový tábor viac ako 40 detí a hrali sa loptové hry do polnoci do toho púšťali kazeták a Vy máte na izbe 3 ročné dieťa, ktoré chce spať, okno ktoré sa nedá zavrieť a klímu nepoznajú tak si viete predstaviť moje dojmy. Dokonca aj delegát ušiel z hotela pred deckami z tábora do apartmánu. Po polnoci sa pod našimi oknami schádzali skupinky pod stromom /asi to bola bútľava vŕba/kde si vylievali srdcia, vymieňali dojmy z výletov a riešili ľúbostné aféry/hlavne personál hotela/cca do 4hodiny rána. Potom som konečne do 6.30 zaspala lebo o 7hod boli raňajky a keď som si chcela ukoristiť tmavé pečivo musela som si privstať. Ja som bola z dovolenky viac unavená ako oddýchnutá. Keď som písala do cestovky 3 -stranovú sťažnosť, ktorú som doložila 34 fotografiami, odpísali mi pár vetami, že je všetko v poriadku a tak ako má byť. Moja sťažnosť je tým pádom neopodstatnená. Najviac ma pobavilo, keď mi odpísali, že neporiadok na pláži robia dovolenkári, preto Vás prosím nevozte so sebou staré pneumatiky, stavebný material a popílené kmene stromov na pláž. Túto dovolenku by som neodporúčala ani najväčšiemu nepriateľovi, aj keď by som ho akokoľvek nenávidela. V Chorvátsku som bola s rodinou prvýkrát a dúfam aj posledný, budem naďalej chodiť len do Grécka, Talianska, Turecka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Dubrovník

Dubrovnik Palace recenzie 76%

Dubrovnik Palace

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Komodor recenzie 43%

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

Kvalita izieb49%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb46%

Personál48%

Pomer ceny a služieb49%

zobraziť recenzie