Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Iberostar Albatros recenzie

Remisens Hotel Albatros

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Cavtat

70% Silvia

08.11.2013

Hotel Iberostar je obrovský hotel s veľkými plochami v areáli, kde sú bazény s čistou vodou. O celý komplex je dobre postarané. Pravidelne všade upratujú, areál udržiavajú krásne zelený a čistý. Hotel má veľmi dobrú polohu. Nachádza neďaleko letiska, ale dosť ďaleko, aby tu nebol hluk. Odporúčame si urobiť výlet do krásneho Dubrovníka. Hotel má aj krytý bazén. Jedáleň bola čistá a celkom pekná, ale tlačilo sa tam množstvo ľudí, čo sa ale dalo v tak veľkom hoteli čakať. Hotel odporúčame aj rodinám s deťmi a všetkým, ktorí majú radi ruch a bohatý program. Deti mali detský miniklub a celodenné animácie. Animátori sa snažili, aby sa deti ani chvíľu nenudili. Zabezpečený bol aj večerný program až do neskorých hodín. Pláž je štrková a do vody sa vchádza veľmi pomaly, mierne sa dno zvažovalo. Je to vhodný vstup aj pre deti aj pre starších ľudí. My sme radšej chodili v topánkach po pláži. Personál bol milý a priateľský. Okolie je veľmi pokojné. V najbližšom okolí hotela sa totižto nachádzajú len dva bary a jeden hotel. Je trochu izolovaný Urobili sme si aj prechádzku do starého mesta Cavtat. Je to dlhšia prechádzka – 15 až 20 minút. Toto krásne okolie treba vidieť, určite si urobte výlety alebo aspoň prechádzku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Croatia recenzie

Croatia

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Cavtat

70% Michaela

05.11.2013

Týmto hotelom sme boli nadšení, už keď sme si vyberali dovolenku. Dovolenka splnila naše očakávania. Budova hotela je tvarovaná do atypického tvaru, lemuje časť vonkajšieho bazénu. Z druhej strany bazénu je samá zeleň, veľa stromov, ktoré spolu s budovou vytvárajú absolútne súkromie a skvelú atmosféru. O celý komplex sa vzorne starajú. Všade je čisto a voda v bazéne bol pekná, priezračná. Vo vnútri hotela sa nachádzal ďalší bazén, ktorý bol, tvarovaný podľa tvaru samotnej budovy. Veľmi pekne bola teda vyriešený exteriér aj interiér hotela. Centrum mesta je vzdialené približne 10 minút chôdze – radi sme sa prešli. K výbave hotela patrí aj pripojenie na wi-fi v určených priestoroch, nie na izbe, čo je škoda, ďalej wellness centrum. Fitnes centrum je zdarma. Pre deti sú tu nejaké tie aktivity. Pri hoteli je hneď pláž – kamenistá. Sú tu vybudované plochy vhodné na ležadlá a slnečníky mimo kameňov. Voda v mori bola priezračná a krásne modrá. Hotel svojim hosťom poskytoval aj ležadlá na pláži bez poplatku. Jedlo bolo chutné. Izba bola pekná, pekne zariadená s fantastickým výhľadom na more. Večer bolo vždy kam ísť. V okolí sa nachádzalo veľa malých krčiem, barov a reštaurácií.

prečítať si celú recenziu
Hotel a Depandance Bellevue recenzie

Aminess Bellevue Casa & Hotel & Village

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Orebič

60% Viktória

03.08.2013

My sme boli ubytovaní v depandencoch, kt. sa nachádzali za hotelom asi 50metrov od hlavnej budovy. Izby boli priemerné, starý nábytok no pratali a uteráky, menili každý deň, v izbe bola klíma. Hlavná budova bola pekná s barom, jedálnou a terasou. Internet nie je k dispozícii len za poplatok. Pred hotelom sa nachádzajú 2 bazény. Jeden pre deti a druhý väčší, lehátka a slnečníky sú hneď pri bazéne. Pre detičky je tam detské ihrisko a animačná miestnosť, večer sa konajú detské diskotéky. Mesto sa nachádza asi 800 metrov od hotela, večer odporúčam prechádzku, majú tam obchodíky, zmrzlinárne či pekárne.

prečítať si celú recenziu
Vila Mario recenzie

Vila Mario

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Drvenik

92% Katarína R., Duplín

24.07.2013

Celkový dojem je úžasný, super ľudia taktiež aj ubytovanie. Odporučila by som to každému kto si potrebuje oddýchnuť . Bola som spokojná...

prečítať si celú recenziu
Hotel Quercus recenzie

Quercus

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Drvenik

100% Mária Č., Pieštany

08.09.2012

Jednoznačne doporučujem. Znova sa mi potvrdila fráza oplatí sa priplatiť o pár euro naviac a mať zaistený kľud na dovolenke bez zbytočných problémov s nekvalitnou stravou, službami a pod.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

58% Mirka, Bratislava

05.09.2012

Cele zle... Nebyt tej pieskovej plaze v Orebici, a to ze po ceste sme sa zastavili na kavu pri plazi a mali tam aspon hodjacky a smyklavku, tak to dieta si neuzije nic. Takze ak Vam CK bude tvrdit, ze je to rodinna dovolneka - zabudnite. Ani vrany sa tam neotacaju... Sama delegatka (Lenka - zivotom unavena) povedala: \"Perna je dira, co ste cekali?\". Inak to, ze ideme do Perny, sme sa dozvedeli az na mieste, pretoze CK aj web propagoval, ze hotel Komodor** sa nachadza priamo v Orebic a nie v Kuciristi - Perna... To, ze cesta naspat trvala 20 hodin, ze sme 3x presadali a CK nefungovali asistencne cisla a delegatka sa zmohla iba na odpovede typu \"ja nevim\" a \"to ja nemuzu\", ked sme chceli pre deti vybavit aspon polievku asi radsej pomlcim...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

76% Jano, Zilina

16.08.2012

Velmi pekna lokalita na oddychovu dovolenku. Ostrov je nadherny a velky s krasnym vyhladom na more. Odporucam vylet na koniec ostrova, mestecko sa vola Lovište. Su tam nadherne utesy na snorchlovanie s mnozstvom podmorskeho zivota.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Komodor & Annex

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

49% Júlia M., Bardejov

13.08.2012

Veľmi pekný výlet na ostrov Korčula, ale aj na pieskovú pláž v Orebiči. Je to starý hotel neopravený zvonku, znútra je opravený, až na tie izby. V cestovke uvádzali, že hotel sa nachádza v Orebiči a pritom je v Kučišti. Čo je 6 km od Orebiča. Žiadna tabuľa, ktorá by upozorňovala na to, že tam nejaký hotel Komodor vôbec je. Už nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu