Albánsko recenzie hotelov (50)

Najnovšie recenzie hotelov

Dolce Vita recenzie

Dolce Vita

Albánsko - Dürres - Golem

53% Peťo

15.08.2018

Údaje ck v popise tejto destinácie sú zavádzajúce a neúplné napr.: 1. je tam "vonkajší (pool) bar s terasou v záhrade", nie však pre all inclusive hostí (resp. si musíte všetko sami zaplatiť)... 2. "kryté pódium využívané na večerné programy" takisto existuje, ale žiaden večerný program nečakajte - celý deň je pustená len hudba, ktorá sa večer mení na verejnú diskotéku... 3. "slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zdarma", lenže "plavčíci" si už ráno tretinu poobsadzujú vlastnými uterákmi a potom ich predávajú miestnym... 4. Poobede sa už celý areál zmenil (pre miestnych) na grátis kúpalisko! Iné rezorty si svojich klientov chránili vlastnou ochranou, tu to je presne naopak!

prečítať si celú recenziu
Dolce Vita recenzie

Dolce Vita

Albánsko - Dürres - Golem

40% Veronika Baková

14.08.2018

Žiadny hotel, úplná ubytovňa. Hnus. Určite tam nechoďte. Domáci Albánci boli pre nich prvoradí, my sme ich nezaujímali, lebo sme mali už zaplatené. Bývali sme na piatom poschodí bez výťahu, vedľa nás na izbách bol ubytovaný personál z hotela, takže vždy v skorých ranných a nočných hodinách sme mali budíček. Mali sme zakúpený pobyt v 4**** hoteli a bývali sme v ubytovni, na ktorú sme sa potom dozvedeli od delegáta, že tá 4**** nemá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Diamma recenzie

Hotel Diamma

Albánsko - Dürres - Durres

95% Andrej

08.08.2018

Izba čistá, nová, moderne zariadená. Ubytovanie v takých malých domčekoch po šiestich izbách. Strava dobrá, vždy sa dalo z čoho vyberať. Samozrejme, tak ako všade, ku koncu sa vám bude zdať jednotvárna, bez obmien, ale to je tak všade. Hladom však trpieť určite nebudete. :) Personál milý, ich angličtina na dobrej úrovni. Areál najkrajší široko-ďaleko, rozľahlý, s borovicovým hájikom. Naozaj, nič zlé som nenašiel a vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Leonardo recenzie

Hotel Leonardo

Albánsko - Dürres - Durres

80% Marcela B.

06.09.2017

prečítať si celú recenziu
Dolce Vita recenzie

Dolce Vita

Albánsko - Dürres - Golem

83% Monika

04.09.2017

Bola to veľmi dobrá dovolenka, v hoteli čisto, každý deň menili osušky a ručníky, každý druhý deň posteľnú bielizeň, vždy všetko upratané a voňavé. Jedlo chutné, dalo sa vybrať, snáď len organizácia večere, iba hodina na večeru je veľmi málo. Pláž upravená čistá. Poriadok na pláži je vždy len o správaní sa ľudí na nej. Transfer z letiska cca 30 min. Ubytovanie hneď po príchode, pri odchode raňajkový balíček.

prečítať si celú recenziu
Rinia recenzie

Rinia

Albánsko - Dürres - Durres

45% Gabriela

07.08.2017

Dovolenku tu neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Dolce Vita recenzie

Dolce Vita

Albánsko - Dürres - Golem

73% Jozef

02.08.2017

Hotel je na veľmi dobrej úrovni, situovaný hneď pri pláži, položený v nádhernej zeleni, s najkrajším bazénom v destinácii, izby moderne vybavené, všade čisto a poriadok. Takmer denne menené uteráky a posteľná bielizeň, milý a ochotný personál, strava veľmi dobrá, pestrá a kvalitná a vždy dostatok, k dispozícii vždy káva, čaj, džúsy, voda, mlieko, jedáleň priestranná, vždy čisto pripravená. Perfektný personál. Dojem kazila dosť špinavá pláž, navyše od rána do večera plná otravných predavačov všeličoho možného, hlučných domácich, aj v našom plážovom rezorte, plno žobrajúcich. Dosť špinavá aj promenádna časť medzi hotelmi a plážou. Ani more nevynikalo čistotou. Veľmi dobré boli fakultatívne výlety.

prečítať si celú recenziu
Oaz Hotel recenzie

Oaz

Albánsko - Dürres - Durres

33% Alex

31.07.2017

Celé zlé. Izby špinavé, postele vŕzgajú. Strava malý výber, niektoré nedochutené. Bazén a pláž nič moc. Personál je otrasný, drzý a niektorí sú nespoľahliví. Možnosti športu sú nanič. Jediné pozitívum pre chlapov je, že sú tam pekné animátorky. Inak nuda a zlé.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu