Covid-19 v Albánsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
70%
Hodnotenie
70%
Hodnotenie
Albánsko Albánsko
 Albánsko, Dürres, Durres  Albánsko, Dürres, Durres

Bleart recenzie 

Bleart recenzie 

1:20 h
17 °C
17 °C
24 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
760 €
760 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 67 %
Šport a zábava 33 %
Izby 83 %
Strava 75 %
Personál 92 %
70%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Anna
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 02.09.2016 Prečítané 1568-krát
90 %
More je pokojné a teplúčke, môžete plávať aj dlhšiu trasu bez toho, aby vás neustále obmedzovali bojky ako v Chorvátsku. V bazéne slaná voda. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 24.09.2015 Prečítané 1107-krát
77 %
Hotel sa nachádza z jednej strany priamo pri pláži a z druhej strany priamo na diaľnici. Čiže určite brať izbu s výhľadom na more. Transfer z letiska bol úplne v pohode, cca pol hodina. Závisí to od CK ako roznášajú ľudí. Ľudia v hoteli sami Slováci a Česi, ale skôr Slováci, čiže na pláži to bolo ako na kúpalisku na SVK:)), ale bolo sa aspoň s kým porozprávať. Izby majú veľmi pekné a čisté... oproti tureckým. Ozaj veľké prekvapenie. Izbu sme mali s takou teraskou a výhľadom na more, kde jedine oproti nášmu hotelu bola reštaurácia na mori, kde každý večer hrala živá hudba. Trošku pozor na komáre. Treba určite brať repelent. Pláž veľmi pekná a udržiavaná... ani špak. Stále tam mali nejakého brigádnika, ktorý dával pozor, aby pomedzi ležadlá nechodili domáci predajcovia. Odporúčam figi, čo predávajú domáci na pláži...boli veľmi chutné...ešte len idete k ležadlu a už vám otvára chlapec slnečník a dáva epedu. More čisté, pekné. Pre deti ideálne. Mínus...chýba promenáda a obchodíky (drogéria, magnetky a potraviny sú). My sme išli kvôli moru a s dieťaťom (3 roky), čiže výlety sme nevyhľadávali. Plus je aj to, že tam je večer kľud...nie diskotéky z každej strany...iba ta reštika na mori, ale hrali príjemnú hudbu. Strava... skôr stále to isté, ale dá sa vybrať, nám veľmi chutilo. niečo také ako u nás...ale myslím si, že sa to časom zmení, lebo veľmi sa snažia...klobúk dole. Netreba sa báť polpenzie...sú tam pizzerie atď...ceny majú v pohode... jedna veľká pizza cca 2, 50 eur a do večere stačí:). Hotel odporúčam pre rodiny s deťmi, určite nie pre mladých, ktorí hľadajú nočný život. :) Veľké plus je, že pláž je priamo pri hoteli...kľudne si môžete nechať veci na pláži a ísť si zaplávať do hotelového bazéna... a ešte - osúšky si netreba baliť...treba pýtať na recepcii. čítať celú recenziu
Anna P.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 10.09.2015 Prečítané 746-krát
84 %
Celkovo hotel aj dovolenku v Albánsku hodnotím veľmi dobre a môžem ich odporúčať pre tých, čo nie sú nároční na stavu ale majú radi dlhú piesčitú pláž, teplé more a poznávanie nových destinácii. Výhodou dovolenky v Albánsku je aj široká ponuka výletov za poznaním histórie a krásy horských oblastí za priaznivé ceny, ktoré je treba vidieť. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 773-krát
67 %
Velmi pekny hotel, s priestrannymi, klimatizovanymi izbami, cisty, udrziavany. Plaz pekna udrziavana, plazove uteraky k dispozicii. Vynikajuci plavecky bazen. Personal mily, avsak neskuseny, napriklad podava teple drinky, neodnasa dojedene taniere atd., ale snazivy a usmiaty. Strava trochu jednotvarna, ale da sa vybrat a dobre ju doplnali, ked sa cosi minulo. Okrem hotela vsak nie je ZIADNA moznost vyzitia, ziadna promenada, ziaden chodnik popri ceste. Prechadzka mozna len po plazi v piesku a vecer po tme! Dost zubozene okolie. čítať celú recenziu
Ildika s.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.07.2015 Prečítané 752-krát
98 %
Boli sme maximalne spokojny staci tam pol penzia netreba doplacat plnu velmi mily ludia ochotny personal Tony v restike zvladal ulohy pre casnikov ... čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia