83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Side  Turecko, Side, Side

Side Prenses Resort & Spa recenzie 

Side Prenses Resort & Spa recenzie 

1:50 h
20 °C
20 °C
19 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
358 €
358 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 73 %
Izby 83 %
Strava 87 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
1739 recenzií
iveta
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 22.08.2019 Prečítané 42-krát
87 %
Velmi pekny hotel, jedlo velmi chutne, velky vyber, personal velmi mily. Cesta z letiska trvala cca 1 hod. Program pre dospelych aj deti. Plaz kusok od hotela. Hotel vhodny viac pre dospelych. Ubytovani sme boli hned, v okoli hotela a plaze vela obchodikov s oblecenim, bizuteriou, drogeriou, obuvou atd. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 116-krát
83 %
Je to rodinný hotel. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Od centra Side cca 15 min pešo. Na pláž asi 5 min. Bazén je super aj tobogany. Strava pestrá, vždy sa dalo vybrať. Aj na pláži. Zmrzlina, nanuky stále v ponuke. Program každý večer. Jeden večer bol turecký. čítať celú recenziu
Pavlína Horská
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 14.09.2017 Prečítané 1947-krát
53 %
Na letisku sme zažili šok, keď sme zistili, že sa tam nenachádza stánok našej ck, po polhodine behania sme poprosili stánok druhej ck o pomoc a tí nám zistili, že sa máme hlásiť v stánku úplne inej ck, tak toto sme nemohli vedieť, nikto nás o tom neinformoval. Na hotel sme išli mikrobusom, ktorý nás mrazil klímou vyše hodiny. Na recepcii nás vybavili bez podania pre nás potrebných informácií, následne na druhý deň ani delegátka nemala záujem nám oznámiť potrebné informácie, vyhovárala sa na hotel, tak sme strácali čas a nervy, podstatné bolo v ck zaplatiť vysokú cenu za pobyt, ktorý sa ULTRA ALL INCLUSIVE nepodobal ani zďaleka. Zahraničné cestovky poskytovali svojim klientom lístky, na ktorých boli uvedené všetky informácie na bezproblémové fungovanie na hoteli, naša delegátka sa iba pousmiala, keď sme si dovolili povedať, že snáď aj oni mohli niečo podobné pre nás zabezpečiť. Na chodbách boli špinavé koberce, samý fľak, post. prádlo nám bolo vymenené po ôsmich dňoch na základe našej sťažnosti, do chladničky nebola pravidelne ani len voda doložená, mydlo a šampón dávala chyžná podľa nálady, žiadna denná pravidelnosť. Na pláži bol problém s ležadlami, pretože bola veľmi malá na množstvo ľudí z hotela. Strava na pláži hotová katastrofa, taký výber sme nezažili v žiadnom hoteli. Cesta z hotela na pláž bola na zabitie, rozbitý betón, samá jama. Neochota celého personálu hotela pramenila asi z toho, že všade nás upozorňovali papierikmi - Tip Box, kde čakali eurá aj za úsmev. V bare nám nápoje nalievali do papierových pohárov, pritom Rusom a Nemcom do skla. Kultúrny program - nestál za povšimnutie. Hlavná jedáleň mala dobrú úroveň. Nikdy viac nechceme o tomto hoteli počuť a tiež o ck. čítať celú recenziu
Mariana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 904-krát
83 %
Je to veľký rezort, izbu sme mali peknú s výhľadom na bazén a more. Na jedlo sa nemuselo dlho čakať, taktiež na občerstvenie. K moru od hotela cesta trvala asi 5 min. Perfektne je to poriešené od hotela k moru dvoma výťahmi, čo skráti cestu. Strava bola pestrá, myslím, že nik sa nemusel sťažovať. Akurát by som chcela upozorniť, že keď si dáte pred hotelom na bazén osušku pred 9-viatou hodinou, tak je potrebné tam ostať, aby vám personál osušku nezobral. Obsluhujúci personál bol milý. Nemám žiadne výhrady k tomuto hotelu. čítať celú recenziu
Scarlet
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 426-krát
60 %
Transfer z letiska 1 hod. Ubytovali nás v náhradnej izbe bez prístelky, nakoľko sme mali zaplatený výhľad na more, videli sme akurát parkovisko. Na naše naliehanie nás na druhý deň ubytovali do inej izby, tiež izba nespĺňala to, čo sme si zaplatili. Tretíkrát sme sa sťahovali a nakoniec sme izbu dostali, ale stálo nás to veľa nervov. Delegátka sa vôbec nezaujímala a neriešila, pýtam sa, za čo berie peniaze. Ak zistia, že ste Slováci, tak to dajú pocítiť. Bazén malý, ak chcete mať miesto, tak musíte skoro vstať. Animácie veľmi slabé. Areál hotela vcelku dobrý, veľa mačiek. čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 1251-krát
57 %
Zvonku pekny, velky hotel, bazen fajn, plaz fajn, izbu som mala s vyhladom na more, chcela som bez vyhladu na more, pretoze mam radsej vyhlad napr. na ulicu alebo na bazen, ale ine izby vraj uz neboli. No vyhlad bol strasny. Nevidela som nic...pred balkonom bola velikanska siroka terasa, vdaka ktorej sme nevideli ani bazen, ani areal a more iba ak by som preliezla cez zabradlie na terasu, na ktoru sa ale nechodilo, neboli tam dvierka, asi sa tam chodit nesmelo...takze vyhlad nulovy...aj ked zaplateny...strava v pohode...izby vzhladom na hviezdicky velmi slabe... (dovolenka nas stala takmer 1900 eur pre 2 osoby), ak niekto v Turecku este nebol, tak mu to nevadilo. Ja chodim kazdy rok, preto porovnavam. Velky neporiadok v areali hotela...papiere, plastove pohariky poletovali po zemi a nikomu to nevadilo...stoly sa kyvali, bol problem sa v pokoji najest, co ma velmi mrzelo - personal velmi odmerany, bud sa vobec neusmiali alebo posmesne narazky, ak sa dozvedeli, ze sme Slovaci...oproti inym hotelom fakt velmi zla skusenost...a dalsia velmi neobvykla vec, co som nikdy nezazila a co je fakt vzhladom na vysoku cenu dovolenky trapne a od hotela vypocitave...rano okolo 9. 00 chodil personal okolo bazena a zobrali vsetky osusky, ktore si tam ludia nachystali na lezadla, tym padom ludia, ktori mali osusky pozicane za depozit (za urcite peniaze), nemali, co pri odchode z hotela vratit, takze osusky hotelu zostali (pretoze ich kazde rano zozbierali), ale ludia museli hotelu zaplatit (myslim 15 eur) za osusku, ktoru nemohli vratit, kedze im ich rano zhabali. Su vsetky rovnake, tak im to nedokazete...my si vzdy nosime osusky svoje. Manzel musel vzdy rano od 9. 00-9. 45 strazit osusky, lebo aj tieto nase chceli zobrat. No fakt hanba hotelu! Mesto bolo daleko od hotela a obchody roztrusene a samozrejme predavaci ako vsade a vzdy v Turecku velmi drzi, arogantni a dotieravi, ak nekupite, nemaju problem vas vyhodit z obchodu, ale to je vsade v Turecku. čítať celú recenziu
Oldrich M.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 07.10.2016 Prečítané 521-krát
95 %
Bolo tam výborne, toto zariadenie by sme odporučili navštíviť v budúcnosti aj našim priateľom a rodine a určite by boli spokojní. čítať celú recenziu
pista
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 505-krát
90 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z Antalie 1,5 hod. Výborná, pestrá strava a nalejú Vám bez obmedzenia, čo si v rámci AI budete želať. Bar je pri bazénoch i pri mori. Ležadlá zdarma pri bazénoch aj pri mori. Personál slušný, vedúci snaživý. Ubytovanie čisté. Hlavný bazén 135 cm hlboký teplý, druhý pod strechou je príjemne chladnejší a je tam ešte jeden so šmykľavkami. K moru sa schádza dvomi výťahmi na 200m dlhú tichú kľudnú uličku. More je čisté pri brehu mierne vlnité, 28 stupňové, pozvoľný vstup, vhodný aj pre neplavcov. Breh je piesočnatý, príjemne sa po ňom vchádza do mora i prechádza. Teplota ovzdušia 29-37 st. - stále. Ani raz nepršalo. Na ulici sú občas tiež obchody, ale zaujímavejšia je promenáda - betónový chodník popri mori až do centra starého Side /pešo 35 min. /. Tam je množstvo obchodov a hotelov. Ľahko sa do Side dá dostať malým autobusom, ktorý zastavíte stopnutím a cena za odvezenie je 1 euro na osobu /cesta trvá 10 min. /. Je tam slušné fitnes. Animácie a zábava v hoteli je poslabšia, aspoň podľa môjho vkusu - cez deň hádzanie šipiek, cvičenie v bazéne a večer tančeky pre deti a potom taký šaškovitý humor v podaní imitátorov hotela, ale vždy si našli nejakých divákov. 2x sme mali tanečné súbory, raz aj s brušnou tanečnicou, ale pripadali mi ako Ukrajinci-tí boli výborní. A čo veľmi kvitujem na záver, keď sa vysťahujete pred odchodom z izby, páska AI Vám ostane až do príchodu autobusu, takže si môžete stále užívať. Verte mi, že som pomerne prísny hodnotiteľ a napriek tomu hotel vrelo doporučujem. čítať celú recenziu
Vladimír Pristaš
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 528-krát
80 %
Skvelý hotel, výborne jedlo, čisté izby, personál v pohode. V baroch nechávajte sprepitné buď barmanovi alebo čašníčke - budú si vás viac všímať. Wifi je iba na recepcii a veľmi slabé. Nechoďte do hotelového spa - je predražené. Prístup na pláž do 5 minút, prístup do centra (a na Bazar) je do 20 minút pešo po peknej promenáde pri mori. Celkovo SUPER. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 601-krát
100 %
Tatiana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 684-krát
80 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Pre deti večerné animácie, pre mladých diskotéka v nočnom disco bare, penová show a pod. Mladí, ktorí chcú zažiť nočný život, musia navštíviť inú destináciu, napr. Krétu. Ale večerný a nočný život v Turecku je už taký. Služby OK, aj keď som už zažila v Turecku na oveľa vyššej úrovni ako deklarujú tento 5 a pol hviezdičkový. Strava - jednotvárna, chýbali ryby či iné morské príšery, čo je v iných tureckých hoteloch samozrejmosťou. Takisto veľmi chudobná strava v plážovom bare. Hotel deklaroval free wifi v lobby bare - možno pre max. 10 ľudí, ináč sme nemali šancu sa pripojiť. Hotel pekný, veľký, čistý. Vzdialený od pláže 300 m. Poloha hotela - centrum Side asi 3 km po krásnej promenáde, CK uvádza že 1,5 km. Alebo sa dostanete na autobusovú stanicu v Side dolmušom a späť pešo. Personál v hoteli milý, úslužný. Krásna pláž, výborný vstup do mora a čistučká teplá voda - zatiaľ najlepšie ako som v Turecku zažila. Izby pekné, čisté, výmena plážovej osušky bezplatná. Celková atmosféra výborná. Až na tú stravu a wifi. čítať celú recenziu
Lucia S.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 667-krát
78 %
Hotel je krasny,presne ako na fotkach,strava pestra,more teple,pieskova plaz,upratovanie tiez ok,ale nabuduce by som si vybrala iny hotel,kvalita hotelovych sluzieb troska zaostavala za nasimi narokmi,poziadavkami čítať celú recenziu
Ľubo
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 15.09.2015 Prečítané 816-krát
93 %
Počet hviezdičiek je oprávnený: izby čisté, uteráky menené každé dva dni automaticky, priestor okolo hotelového bazéna so sladkou vodou vždy upravený, každé ráno čistený, pláž v prijateľnom dosahu. Strava výborná, rozmanitá, v nadštandardnom množstve. čítať celú recenziu
Marta B.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 07.09.2015 Prečítané 747-krát
90 %
Krásny, čistý, strava viac než vynikajúca, ubytovaní sme boli na 4 posch. č. 1408 s terasou s výhľadom na more, najkrajšia izba, akú sme mali, novučko zariadená, voňavá, pekne uprataná, transfer cca 1 hod. More pieskový pozvoľný vstup, malé - za vzdialenosť hotela od mora. čítať celú recenziu
Janica
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 22.06.2015 Prečítané 1598-krát
87 %
Hotel mi vyhovuje po všetkých stránkach. Výborná poloha v Side. Pláž piesočnatá, na ktorú sa dostanete výťahom. Slnečníky, ležadlá a aj strava na pláži v pohode. Hotelový personál je milí, /aj bez bakšišu/. Izby udržiavané v čistote. Strava výborná. Cesta z letiska do hodiny. Hotel navštevujem každý rok od roku 2012 a úroveň je výborná. čítať celú recenziu
Eva Hazuchová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 05.12.2014 Prečítané 599-krát
74 %
-popis hotela sa zhoduje s realitou - krásny, moderný, čistý -doporučiť známym váham kvôli hroznej pláži -personál čašníci, kuchári, upratovačky super, ale personál na recepcii - bez úsmevu, pri odhlasovaní ani nepoďakovali, že sme si vybrali ich hotel čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 5732-krát
90 %
Hotel s bazenom je situovaný na miernom kopci, na plaž sa dostanete výtahom od hotela a asi minutku pešo. Pláž -krasna pieskova je na tak velký hotel trošku malá. Lehatka a slnečníky su bez poplatku, uterak na zalohu. Hotel má 3 reštaurácie, hlavna - velikánsky vyber jedál,ovocia, zakuskov, pozor na váhu! :) dalšia sa nachadza pri bazene, tu už je vyber užši a plažovy snack bar v ktorom najdete nejaké masko, žemle na burger vlastnej vyroby, syry, zeleninu (aj grilovanu) a samozrejme hranolky. Niektore miešané drinky su zahrnute v All incl. inak vody aj všetkých sladených vôd neurekom. Čisto je všade, tak ako sa na 5* hotel patri, až som si nabila hlavu o balkonove dvere... :D Personal je velmi milý,či už čašnici alebo upratovačky, za bakšiš sa ich nezbavite :) Animatori sa nachadzali zvyčajne len pri bazene, ich služby sme nevyuživali, cvičil sa aquaerobic, nejaké pokusy zumby a brušného tanca. V piatok v malom hotelovom amfiteatri zaujímavý kulturny program. Hotel je situovaný asi 20 min pešo po plaži od centra Side, oplati sa íst pozrieť a pomotať aj po obchodikoch. Ak ste v Turecku 1x určite nekupujte nič v prvy den! na nakup sme sa vybrali na trhovisko v Manavgate taxikom, taxikar nam dokonca zastavil pri mešite ktoru sme si chceli nafotiť. Centrum Side je krasne, určite si prezrite amfiteater (vstupne len v tureckej lire) a ruiny rimskych chramov, velmi zaujímave su aj pozostatky za amfiteatrom pokryte vysokou travou a vavrinom. čítať celú recenziu