82%
Hodnotenie

Diamond Beach Hotel & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Side
9 °C
teplota vzduchu
8 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 85 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 68 %
Izby 82 %
Strava 85 %
Personál 87 %
82%
Celkové hodnotenie
831 recenzií
Bobo
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Hotel vrelo doporučujem, strava, personál, bazén, more na 1. V baroch aj na pláži dostatok všetkého, proste dovolenka ako rozprávky. More teplé, nedá sa to porovnať so studeným chorvátskym morom, vrelo doporučujem. čítať celú recenziu
Matúš
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.07.2018 Prečítané 1208-krát
67 %
V Turecku sme boli už trikrát, no toto bol asi tak stred oproti tým ostatným. Hotel je zväčša vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval približne 50 minút. Check in na hoteli je až o 14:00, ale my sme izbu dostali ihneď (museli sme dať recepčnému bakšiš, inak by sme si počkali ešte dosť dlho, keďže na hotel sme došli okolo 10 hodiny ráno). Určite odporúčam navštíviť susednú pláž, keďže tá bola omnoho lepšia ako tá naša, čo sa týka mora. Rovno pred hotelom je obrovský bazár. My sme v ňom boli asi každý večer. Bazény neodporúčam navštíviť, keďže vždy vo štvrtok bývava penová show a deti skáču do bazéna i obuté. Naše dve deti dostali i zvracanie i hnačky. Riešili sme to prevozom do nemocnice do Manavgatu. Bola to súkromná nemocnica na úrovni. V tejto nemocnici sa nachádza i slovenský tlmočník, takže s komunikáciou žiaden problém. Určite, keby sa vám niečo takéto stane, neváhajte a choďte do nemocnice, nie je sa čoho obávať. Hotel celkovo u nás prešiel. čítať celú recenziu
Majo
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 30.06.2018 Prečítané 1014-krát
80 %
Boli sme spokojni. Nic nas neurazilo. Jasne, ze by sa dali najs nejake chybicky, ale my sme si prisli oddychnut. Bol to nas druhy zajazd v Turecku. Mne sa tam pacilo. Od nasej izby bolo na plaz 7 minut pomalou chodzou. Od bazenov take 4 minuty. Nam to nevadilo. Oproti hotelu je bazar. Kupovali sme nanuky v potravinach oproti hotelu. Magnum 0,8 Eur, Twister 0,2 Eur. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.02.2015 Prečítané 2149-krát
73 %
Hotel je super. Ako sme prišli hneď nás ubytovali. Mali sme krásnu izbu blízko recepcie. Pekný bazén a bar pri ňom super. Animácie super. Poobede bol pri vchode z hotela do bazéna stánok so zmrzlinou. Bola aj WiFi ale s heslom, ktoré vám personál prezradil. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.09.2014 Prečítané 1635-krát
80 %
Dovolenka ako taká bola úžasná. Krajina je to krásna. Turci milujú deti a keďže sme tam boli s ročným bábätkom, tak si to teda malá riadne užila :). Počasie krásne. More teplejšie ako bazén. Hotel - strava perfektná. Animátori úžasní, ALE keď sme prišli, nemali pre nás vôbec rezerváciu, takže sme čakali na recepcii 2hodiny s malým dieťaťom o 3tej ráno! Nakoniec nám dali neupratanú izbu po niekom, čo práve odišiel. No katastrofa. Izba bola total špinavá. Upratovačky to mali na háku či a ako upracú. Ale viem, že v druhom pavilóne mali ešte aj lupene kvetov na posteli, takže záleží asi od poschodia, kde ste. Ináč super, určite odporúčam. čítať celú recenziu
mirka1988
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 02.08.2014 Prečítané 1491-krát
70 %
Bola to dobra rodinna dovolenka. Hotel zodpoveda poctu hviezdiciek. Najlepsie na dovolenke bola plaz a more. Ubytovali nas ihned, nakolko sme mali zo sebou rocneho synceka. Transfer z letiska trval asi 50min. Animacie mohli byt aj lepsie, ale dalo sa. Bazeny boli super. Areal hotela bol cisty a upraveny. čítať celú recenziu
jamika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1645-krát
77 %
Dobrá poloha od letiska, transfer trval max. 50. min. Na hotel sme prišli po jednej v noci, takže recepční trošku zaspatí. Ale ubytovali nás celkom rýchlo. Hotel čistý, je rozdelený na hlavnú a vedľajšiu budovu, ktoré sú navzájom prepojené s recepciou. Malinká záhrada. Väčšinou nemecká klientela. Aj keď sme už v Turecku zažili lepší hotel, nemôžeme povedať, že tento by bol zlý. Prežili sme tu krásnu dovolenku. Naozaj sa však treba nastaviť na hotel, ktorý má o hviezdičku menej. čítať celú recenziu
Katuš
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1148-krát
73 %
Dovolenka bola super, hotel bol fajn. Ale aj keď v katalógu sa píše, že má podľa oficiálnej triedy 5 hviezdičiek, tak to pravda nie je. Hotel má v skutočnosti iba 4 hviezdičky, takže rátajte s tým, že aj tie služby budú na úrovni 4 hviezdičkového hotela. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 1737-krát
87 %
Tie fotky, ktoré sú nafotené, tak sú staré, v skutočnosti to je iné - lepšie, tento hotel je asi po rekonštrukcii a musí mať dobrý manažment, lebo počas dovolenky som si všímal personál, tak ten pracoval na 110%, keď sa vyskytol nejaký problém alebo niečo nefungovalo, tak sa to hneď riešilo. čítať celú recenziu
Eva, Tomáš a Markus
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 10.09.2013 Prečítané 1417-krát
83 %
Príjemne strávená dovolenka, hotel veľmi pekný, čistý. Personál veľmi milý, animátori priateľský, v Miniclube bol český animátor Tomáš, ktorý sa slovensky a česky hovoriacim deťom vždy venoval naplno a s veľkou chuťou. Večerný animačný program vždy pobavil, nikdy sme sa nenudili. Jedlo bolo veľmi chutné a hlavne ho bolo vždy dosť, určite si každý vyberie, aj deti. Bola to príjemne strávená dovolenka a určite neľutujeme a radi by sme sa do tohoto hotela vrátili. čítať celú recenziu
Lilita
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 1767-krát
73 %
Stredisko blízko vzdialené od hotela. Hotel poskytuje služby pre nenáročných, služby delegáta sú výborné. Oplatí sa ísť na výlety, menšia je spokojnosť s reštauráciou, kde sa stále opakujú tri druhy jedál, služby pri bazéne sú v poriadku. Nevýhodou sú i haman kúpele, keďže nie sú zadarmo a úroveň by mohla byť lepšia. čítať celú recenziu
Baška
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.08.2013 Prečítané 1205-krát
83 %
Hotel bol veľmi pekný, pôsobil luxusným dojmom. Je na odľahlejšom mieste, v okolí hotela sú len bazáre a ďalšie hotely. Takže je tam pokojnejšie, žiaden ruch mesta. Skvelé nákupy hneď pri hoteli, vyjednávanie sa nám veľmi nedarilo. Asi 20 min. cesty busom - krásne mestečko Side. čítať celú recenziu
Marcela Predanocyová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 03.07.2013 Prečítané 2074-krát
67 %
Personál ochotný, atmosféra dobrá, vždy si bolo kde sadnúť, animátori úžasní, nemali sme problém s ničím a to sme skončili ešte aj u lekára so zlomeným prstom. Pláž by mohla byť trošku väčšia a nemuseli by tam byť tie vodné atrakcie ,ale kúsok ďalej je už super a nikto Vám nebráni sa tam okúpať. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 29.01.2013 Prečítané 2741-krát
53 %
hotel bol v celku pekny, čisty. Mierny problém sme mali pri ubytovaní. Cestovali sme 3 rodiny s malým bábom a izby sme dostali posledný . Vzhľadom na 3 hodiny ráno to bolo dosť namáhavé hlavne pre deti. I keď sme pas a voucher odovzdalimedzi prvými. Na detskú postielku sme čakali ešte asi ďalšiu hodinu. Príchod navých hostí na recepcie v ranných hodinách zvládali dosť ťažko :( ale aj napriek tomu boli milý. Animatori sa venovali prevažne nemecky hovoriacim deťom, ael mini disco bol pre deti veľkým zážitkom :) pochvala čítať celú recenziu
Andrea, Poprad
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 09.07.2012 Prečítané 1838-krát
78 %
Celkovo hotel fajn, čistota , animácie a zábava po celý deň , či už na hoteli alebo na pláži , strava dobrá , dvakrát sme mali po večeri zmrzlinku , raz na večeru nám grilovali čerstvo narezaného tuniaka. Snažili sa veľmi , dobrá cena dobrá dovolenka , blízučko tržnica kde určite dobre nakúpite ( textil,koža, šperky, kabelky ...) čítať celú recenziu
Majka a Peťo, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 31.08.2011 Prečítané 2842-krát
96 %
Náš dojem ? skvelá dovolenka vrátili by sme sa :) čítať celú recenziu