87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Belek, Belek  Turecko, Belek, Belek

Pine Beach Belek recenzie 

Pine Beach Belek recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
21 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
602 €
602 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 84 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 78 %
Izby 90 %
Strava 88 %
Personál 82 %
87%
Celkové hodnotenie
25 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 06.12.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Vynikajúci hotel. Ubytovanie sme mali v hlavnej budove. Krásna čistá izba, denne uprataná, najlepší výber jedál, aký sme doteraz v Turecku zažili. Úplne top bol večerný program. Tento hotel odporúčame určite navštíviť. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 05.09.2019 Prečítané 76-krát
73 %
Hotel neprehladny, rozlahly, roztahany, zle sa v nom orientuje, vsade daleko. Na plazi sme nenasli wc (sprchy su) a bar az v hoteli, tak sme sa nachodili. Ruska klientela s detmi, aj casnici vedia rusky a anglicky. Ti boli mili. Chybali casto lyzicky. Najvacsim sklamanim plaz. Nebola pieskova, ale aj kamienkova, hlavne pri vstupe. More mutne. Ked ste sa nehybali, hryzli vas rybicky. Spinave stoliky pri lezadlach, plaz necistili, len okolie lezadiel od smeti. Izba stara, zatuchnuta. Hluk z vedlajsieho hotela, nonstop (asi klima). Balkon nepouzitelny kvoli hluku a po zatvoreni dveri takisto hluk. Tenke steny na izbach. čítať celú recenziu
Jojo a Maťa
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 20.08.2019 Prečítané 226-krát
100 %
Hotel vzdialený z letiska zhruba 35 kilometrov. Transfer z letiska veľmi rýchly. Ubytovanie prebehlo hneď po vysadení z autobusu. Momoriadne prívetivý personál. Areál hotela krásny, niekedy bol problém zorientovať sa. Izbička útulná, vybavenie OK, set na varenie kávy, čaju. Orientácia do záhrady, tichá izbička. Bar denne doĺpňaný vodou, pivom, džúsom. Každý deň upratané. Super strava. Ovocie od výmyslu sveta, perfektné 3 druhy polievky, mäso a koláče ani nehovorím. Krásny areál, bazén s morskou vodou, tobogany. Pláž krásna, udržiavaná. More super, trošku chladnejšie ako po iné roky, ale supeeer. Večerný program paráda. Celkovo super dovolenka. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 04.09.2018 Prečítané 2021-krát
100 %
Moderný hotel s kvalitnými službami. Hotel je situovaný v nádhernom areáli s píniovými lesom hneď pri pieskovej pláži. Boli sme ubytovaní v hlavnej budove, čo je výhodou oproti vilkám, keďže sme mali všade blízko. Izby sú krásne, moderne zariadené, čisté, s mini barom, ktorý dopĺňali každý deň (voda, pivo, džús, kola), kanvica, čaj, káva, toaletné potreby, sprchový kút, trezor zdarma, balkón s výhľadom do záhrady (z vyšších poschodí aj na more). Transfer z letiska do hotela trval do hodinky, keďže sme viezli hostí aj do ďalších hotelov v Lare. Belek je vzdialený od letiska 35 km. V hoteli nájdete bazény so sladkou a morskou vodou + bazény pre deti. V areáli s vilkami sa nachádza ďalší bazén a aquapark. Areál je nádherný všade samé kvety, hojdacie siete, hojdačky, ležadlá, čistota na vysokej úrovni. Pláž s jemným pieskom, dostatočným počtom ležadiel a slnečníkov, nemusíte si ich obsadzovať, ak nechcete byť v prvom rade. Plážové uteráky zadarmo, možnosť výmeny každý deň bez problémov. Na pláži sa nachádza aj hotelové mólo. More teplé, čisté s pozvoľným vstupom. Reštaurácia a bar pri pláži, kde sa podávajú jedlá počas obeda. Strava pestrá v hotelovej reštaurácií, jediné, čo nám vadilo, bol veľký počet ľudí počas večere, radšej sme chodili neskôr. Počas dňa podávajú zmrzlinu, gozleme, vafle, koláče, burgre. Osviežiť sa môžete v množstve barov, 1 bar je otvorený 24 hod., kvalitné pivo Tuborg, šampanské, víno, vodka, whisky, mojito, kokteily, turecká káva, kapučíno, kafé latte, čaj, voda. Neskorá večera. Nikdy sme neboli hladní. Aktivity pre deti sú v detskom klube aj so slovenskými animátormi, hojdačky aj na pláži, mini disco, premietanie rozprávok, lunapark. Jeden večer pre deti boli nafukovacie atrakcie. Animácie počas celého dňa, určite sa nudiť nebudete. Dobre vybavené fitko, wifi aj na pláži a v celom areáli zadarmo, nám fungovala bez problémov, každý večer profesionálne programy a disco v bare pri pláži, penová šou, disco na móle, živá hudba... Mesto Belek je vzdialené od hotela 3 km. Dostanete sa tam taxíkom za 6€, obrovské množstvo nákupných možností, no za vysoké ceny. Menšiu nákupnú pasáž nájdete aj v hoteli. Obsadenie hotela ruskými hosťami, nemali sme s nimi žiadny problém, boli slušní. Celkovo perfektná dovolenka, určite odporúčam. čítať celú recenziu
anna
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 26.06.2018 Prečítané 2530-krát
80 %
Hotel prispôsobený ruskej klientele, (95%) prevažne rodiny s deťmi, takže ak hľadáte oddych a kľud, tento hotel neodporúčam. S ubytovaním bol na začiatku problém - pokúšali sa nás (2 rodiny) ubytovať v izbách nejakej ubytovne, ktorá sa nachádza v areáli na samom okraji a ani zďaleka nespĺňa 5*. Hotelová časť výborná, izby čisté, denne menené uteráky, osušky, strava pestrá, všetkého dostatok aj počas dňa. Na pláži a pri bazénoch dostatok ležadiel - ak chcete lepšie miesto, treba si ráno obsadiť. Pláž čistá, pozvoľný vstup, poobede už väčšinou väčšie vlny, ale vcelku v pohode. Ešte upozorňujem, že ubytovanie je aj v tzv. bungalovoch, na čo sme neboli upozornení zo strany CK pri objednávaní zájazdu a ani v katalógu CK to nie je uvedené, takže sme boli nemilo prekvapení až na mieste, nakoľko ubytovanie v bungalovoch nie je na rovnakej úrovni ako v hotelovej časti a nehovoriac o tom, že celý areál je veľmi rozľahlý a všetky služby vrátane pláže sú oveľa prístupnejšie z hotelovej časti. My sme to potom riešili priplatením si priamo na mieste za ubytovanie v hlavnej budove. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 13.10.2016 Prečítané 1742-krát
100 %
Hotel je vhodny pre vsetky vekove kategorie. Od letiska je vzdialeny asi cca 1 hod. cesty autobusom. Po prichode do hotela sme boli hned ubytovani v krasnej izbe s vyhladom na zahradu. Napriek tomu, ze sme docestovali v noci okolo 24. 00, cakala na nas neskora vecera v jedalni hotela. Hotel sa nachadza tesne pri plazi, je tam niekolko bazenov pre deti a dospelych a bazen s morskou vodou. V zahrade su apartmanove domy pre rodiny s detmi. Interier hotela je velmi pekny, zrekonstruovany, denne sa upratuju izby, menia sa uteraky. Kazdy vecer boli rozne vystupenia umelcov, cez den animatori zabavali nielen deti, ale aj dospelych. V areali hotela bola kazdy vecer discoteka. Stravovanie vyborne - jedla od vymyslu sveta. čítať celú recenziu
Beata
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.10.2016 Prečítané 529-krát
87 %
Krasny hotel, krasne prostredie, velke ciste bazeny, ochotny presonal, jedine, co sa nam az tak nepacilo, bolo jedlo. Zeleniny, ovocia a sladkeho davali dost, ale na obed aj veceru bolo vzdy 1 druh masa a 1 druh ryby. Personal bol velmi ochotny. Stoly v restauracii boli stale ciste, upratane. V baroch vzdy z vsetkeho dost, robili aj rozne koktejli, atd. Za hotelom krasny park pre deti, smyklavky, hojdacky, animacie. Smyklavky aj pre dospelych. čítať celú recenziu
Karol T.
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 06.01.2014 Prečítané 1527-krát
63 %
Hotel je pekný a útulne zariadený. Skvelé bolo, že hotel poskytuje turecké kúpele a saunu zdarma. Iné procedúry sú za poplatok, ale stoja za to. Krajina je krásna. Hotel stojí pri píniovom lesíku, takže atmosféra na relax je dokonalá. Areál je upravený a pravidelne sa oň starajú. Radi sme tu trávili čas. Ak patríte k milovníkom golfu, neďaleko sú ihriská. Snáď jediné varovanie, ktoré by sme vám radi dali je, že počítajte v tomto hoteli s inváziou Rusov. Väčšinu klientely tvoria práve oni. Všetko v hoteli je im prispôsobené, hotel im vychádza v ústrety. Je síce skvelé, že hotel má zabezpečené atrakcie a program celý deň, že animátori sú celý deň aj večer v pohybe, ale keď je všetko v Ruštine, tak sme si toho veľa neužili. Anglicky sa tu ako tak dohovoríte, s nemčinou nepočítajte a ruština je ideálnym jazykom. Hotel je veľký a ponuka pestrá. Sú tu štyri reštaurácie a niekoľko barov. Hotel poskytuje aj možnosť zapožičania auta. Oblasť je pekná a oplatí sa popozerať. V hoteli boli ubytované páry, starší ľudia aj rodiny s deťmi. Pre deti tu bol detský klub. Výhodou hotel je jeho dobrý prístup po všetkých priestoroch a aj na pláž. Personál bol fajn až na pár čašníkov, ktorí neboli príliš nadšení. Hotel si neúčtoval poplatok za poskytovanie slnečníkov, osušiek a ležadiel. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia