77%
Hodnotenie

Kervansaray Kundu Beach recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 64 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 78 %
Izby 68 %
Strava 77 %
Personál 72 %
77%
Celkové hodnotenie
815 recenzií
Peta
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 19.06.2019 Prečítané 0-krát
90 %
S manzelom sme velmi nenarocni klienti, takze toto bola pre nas maximalne luxusna dovolenka. Sme presne typy, ktore prelezia cely den na plazi/pri bazene, mimo hotela nepotrebujeme ist. :-) Mali sme povodne pripravenych v pase 10 eur, ako to bezne v tychto krajinach chodi, ale ked sme prisli na recepciu a zbadali ten luxus, rychlo sme ich vybrali, bola by to hanba a vysmech dat im tak malo. Izby neboli tak luxusne, bola by potrebna rekonstrukcia, ale kto chodi na dovolenku, aby bol na izbe? Tam sa chodi iba vyspat. :-) Jedlo neskutocne dobre, taky vyber, ze som skoro odpadla a kedze ako spravny Slovak chcem ochutnat vsetko, pekne sme sa tam vypapkali. Dokonca ste sa najedli aj o polnoci. Jest sa dalo na niekolkych miestach a mam pocit, ze cca 20 hodin denne urcite sa vzdy dalo niekde nieco najst. Vsade boli chladnicky s plastovnymi flasami s vodou, mohli ste si zobrat, kolko ste chceli. To bolo super. Mali sme ultra all inclusive. Bazen mal asi 1 km, okolo bazena sa vlastne prechadzalo na plaz. Plaz, more super. Boli sme este v maji, bolo tam minimum ludi, co nam vyhovovalo, pocas sezony tam asi bude dost ludi, je to velky hotel. Mali sme izbu s vyhladom na mesto. Najprv sme boli sklamani, ze nemame s vyhladom na more, ale hned prvy den sme pochopili, ze sme to vlastne vyhrali. Do izieb s vyhladom na more cely den prazilo slnko, na terasu sa nedalo ani vykuknut, v izbach tak bolo 200 stupnov. Klima fungujuca, ale aj tak. My sme mali v izbe aj na terase vzdy velmi prijemne. V maji, ked sme tam boli, bolo cca 30 stupnov. Personal maximalne ustretovy. Kazdy den rozne programy, sutaze, nenutia vas do nicoho ako napriklad v Egypte/Tunisku. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 532-krát
87 %
Transfer z letiska trval približne 15-20 minút. Ubytovaní sme boli do polhodiny. Najprv bol problém s izbami, pretože nám nedodali jednu prístelku, ale do 15 minút nám ju priniesli. Ihneď ako vyjdete z hotela, máte možnosť nakúpiť si oblečenie, obuv, jedlo. Areál hotela bol pekný a čistý. Vždy tam upratovali či už sa jednalo o pláž, okolie, alebo o reštauráciu. Bazény pekné, čisté. Pre deti tam boli animácie a vybavenie, ale to sme nevyužili. :) čítať celú recenziu
Katarina M.
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 756-krát
83 %
Hotel sa nam celkovo pacil a urcite ho odporucujeme, nie je sice najnovsi ale je pekny, udrziavany, vyborny servis. Je urcite vhodny pre rodiny s detmi, ale aj pre pary. Transfer z letiska trval 25min, nakolko sme dosli o 16tej, boli sme hned ubytovani. Nakupnych moznosti tam je neskutocne vela, hned pri hoteli su dva domy s vecami a ked si zoberiete autobus alebo taxik, tak za 10min vas zoberu do nakupnych centier, kde neviete kam ist skor. Uvidite ich aj cestou z letiska na hotel. O areal hotela sa stale starali, lezadiel je tam dostatok, bazeny velmi dobre az na detsky bazen, v ktorom vlastne neboli skoro ziadne deta, nakolko tam bola studena voda a bol na takom mieste, kde neskutocne fukal vietor a popoludni tam uz bol tien. Toto je asi jedine negativum. Inak pre deti je tam vsetko, co potrebuju, miesta na kreslenie s animatormi, detske ihrisko, miesto na hranie aj na plazi, kryte plachtou, bazeny aj s vlnobitim, ale iba pol hod denne:-D, ale v tom bazene sme boli stale, tobogany, ale tiez iba v urcitych hod iba do 16tej, vecer animacny program, sice stale ten isty, ale aspon sa deti mohli naucit tie ich tance. čítať celú recenziu
lubica
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.10.2014 Prečítané 1686-krát
40 %
Hotel nezodpovedal katalogu, boli sme oklamani, spina, plastove palicky ku kave, plastove pohare k napojom, to je tak piata cenova skupina, hotel nemal ani meno ako oznacenie hotela, dokonca nebol ani osvetleny, boli sme piatykrat v Turecku, ale toto bol sok. čítať celú recenziu
Majooo
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.09.2014 Prečítané 1258-krát
80 %
Cestovná kancelária uvádza hotel ako vhodný pre náročnú klientelu, no v skutočnosti pre náročného klienta nie je. Podľa môjho názoru náročný klient očakáva iné služby a lepší komfort či kľud ako tomu v skutočnosti je. Hoci ja osobne sa neradím k náročným klientom, úplne mi stačí štandard, boli veci, ktoré mi dosť prekážali. Ak celú dovolenku v kuse 18 hodín denne počúvate od raňajok cez obed až k večeri a počas celého dňa pri bazénoch, na pláži a pri večerných animáciách či posedení v jednom z barov sústavne detský nie plač, ale "zúrivé škriekanie" rozmaznaných detí vo vekových kategóriách od 3 mesiacov až po staršie deti, tak potom nemôže byť tento hotel pre náročného klienta. Hotel tvoria prevažne domorodci z rôznych častí Turecka, ktorým je venovaná aj patričná pozornosť celého hotela, pričom o slovenskú klientelu moc "nezakopnú. Pripadal som si ako na výlete s jasličkami a materskou škôlkou a nie v hoteli pre náročného klienta. Rozmaznané deti, ktoré vám znepríjemňovali pobyt a o ktoré sa rodičia viac nestarajú ako starajú, dotvárajú "úžasnú dovolenkovú atmosféru. Veď uznajte sami, 3 mesačné decko o 23:00 v bare sústavne plače a rodičia ho len na rukách stále naťahujú a pokojne popíjajú ďalej. Takisto aj pri večerných Showtime, kde skôr počujete "zúrivé rozmaznané nevyspaté deti" ako animátorov... Nevadia mi deti, ale čo je veľa to je veľa, zvlášť, keď ste v hoteli pre náročných. Ďalšími klientmi boli Holanďania, ktorí od tých miestnych nemali moc ďaleko a drzosťou k nim dokonale zapadli, počul som rumunčinu, ruštinu - tej nebolo veľa, nemčinu - prevažne staršia generácia, nejaký Poliaci, Česi a Slováci. Ak si myslíte, že si dokonale oddýchnete v kľudnom a exkluzívnom prostredí, tak na správnom mieste nebudete. Sú určité hranice únosnosti, a preto by som tento hotel nehodnotil ako pre náročných, ale ako štandard za vyššiu cenu, keďže si priplácate stredisko a jeho okolie, ktoré je veľmi pekné a na úrovni. Na základe tohto hodnotím v závere, že hotel moje očakávania nesplnil. čítať celú recenziu
Bejka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 832-krát
83 %
Čo sa týka hotela, spĺňa úroveň štyroch, nie piatich hviezdičiek, pretože volá po rekonštrukcii. Hotel a zariadenie je staršie. Ale všetko vynahradili služby. Personál sa veľmi snažil. Nie je pravda, že všade špina. Pravidelne upratovali nielen v hoteli, ale aj vonku. Aj WC pri pláži boli pravidelne upratané počas dňa a nestalo sa, že by chýbal toaletný papier alebo papierové utierky. Skôr niektorí dovolenkujúci nechávali na pláži neporiadok, hoci boli všade odpadkové nádoby. Hotel má výhodnú polohu - transfer z letiska netrval dlho. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1191-krát
73 %
Tento hotel nemá na to, aby bol označený ako 5 hviezdičkový, už len izby sú čistý horor, oddelené postele, ktoré sú zašroubované a nedajú sa spojiť, čistota v hoteli nemá ani na 3 a pol hviezdičky, animácia slabota, ak máte malé deti, tak sa o ne musíte postarať sami, po nemecky nehovorí personál skoro vôbec, musíte si vystačiť len s angličtinou, bary a obsluha celkom v pohode, len tá špina je zarážajúca, čo by na pomer hviezdičiek nemalo vôbec byť, bazény v pohode, len areál je veľmi rozťahaný a nachodíte sa veľa v loby, internet zdarma, ale každú chvíľu vypadáva, tak na to treba veľké nervy, po drinky si musíte chodiť sami, kelneri vás neobslúžia, len odnesú prázdne poháre a možnosť aj zahraničného alkoholu, ale len po zistení, že vám ho nalejú s pod pultu, nikto vás na to neupozorní, na čo máte nárok, uterákov a ležadiel je stále po celý deň dosť, aj na pláži, more teplé, slniečko svieti, tak čo si viac človek môže priať. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 1415-krát
90 %
Tento hotel je vhodny pre narocnych klientov, je pol hodinu od letiska, ubytovali nas hned, obchody boli hned ako as vyslo z hotela, hotel bol pekny izbu sme mal velku s vyhladom na more, na opacnej strane boli o nieco mensie, areal hotela bol velky, bazen sa tiahne od hotela az ku plazi, pre deti tam boli tobogany a bazen s vlnami. čítať celú recenziu
Mira H.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 20.06.2014 Prečítané 1653-krát
80 %
Tento hotel sme si vybrali pre vhodnú polohu (krátky transfer z letiska) a ešte dostupnú cenu v tejto lokalite. Oficiálna kategória 5* by sa v porovnaní so všetkými okolitými 'palácmi' dala spochybniť, ale v nich je aj cena o dosť vyššia. Napriek tomu sme v tomto hoteli boli spokojní a dokonca sa do neho aj vrátili. Jedine sme zhodnotili. Vyberajte termín mimo najrušnejšieho júla a augusta, kde personál už nestíha. My sme boli na prelome jún a júl a ten rozdiel bolo veľmi cítiť. 1. Júla sa hotel zmenil na rušný úľ a pribudol chaos a nepohoda. čítať celú recenziu
MIRIAM
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.06.2014 Prečítané 1531-krát
73 %
Tento hotel vobec nesplna standardy 5hviezdickoveho hotela, na ake sme boli zvyknuti v Lare a to nemyslim uplne najlux. hotely, uvidite to uz pri vstupe do izby a do jedalne. Vyhodna je ale poloha len 15km od letiska. Bazen je nadherny, plaz je cista s jemnym pieskom. čítať celú recenziu
lenka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 05.01.2014 Prečítané 1937-krát
90 %
zaplatili sme si izbu s výhľadom na more - oplatilo sa, izba čistá, upratovaná denne, minibar dopĺňaný denne, trezor za poplatok, klimatizácia fungovala v pohode, na izbe sme aj tak veľa času nestrávili takže na noc stačí, bývali sme na 6 poschodí čiže posedenie na terase s výhľadom stálo za to čítať celú recenziu
Kristína, Svidník
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 593-krát
67 %
Samotný hotel ako ubytovanie nezodpovedá absolutne 5* ( nepomer kvalita - cena ) ale areal a služby boli na dobrej urovni , vela zabavy a dobreho pristupu k turistom. Areal je pekny , vela bazenov . Čo ma dost prekvapilo pilo sa s plastových poharov , čo na 5* hotel som to ani nečakala . čítať celú recenziu
zuzanka
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 03.04.2013 Prečítané 2167-krát
90 %
no mozem povedat ze hotel perfect izby neboli az tak uzasne ako v inych 6 hezdickovych hoteloch ale bolo vsetko pekne,skvele super.na izbe sme boli malo vacsinou ani nespavali ale zili sme v nasom hoteli vonku :)jedlo tolko jedla osm v zivote po kope nevidela pre masozravcov :) bolo aj pre vegetarianov vonku piekli aj 20 druhov maska,dnu maso ryby,salaty no clovek mal iba dost:) strava perfect !!! personal perfect!!!animatori perfect!!! plaz super no super vsetci ma tam obskakovali ako princeznu no jednoducho spicka a idem tam aj tento rok jednoznacne :) čítať celú recenziu
jk, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 03.05.2012 Prečítané 3288-krát
24 %
Rozdiely medzi deklarovanou kvalitou služieb v ponuke CK a ich skutočnou úrovňou v mieste pobytu. realita nas velmi neprijemne zaskocila Okamzite po nasom navrate 2.Aug 2011 ,sme osobne navstivili pobocku CK na , kde sme vsetko dopodrobna opisali pracovnicke oblastnej riaditelky, ktora nam predala tento pobyt – bola nesmierne prekvapena z urovne sluzieb v jej doporucenom hoteli . Nechcela uverit skutocnosti ze v jej doporucenom 6 slnieckovom 5*resorte Kervansaray ktory je najlepsi a najluxusnejsi v ponuke klimatizacia a toboggan boli len na pridel a tak na mieste preverila s kolegami s centraly tuto zavaznu informaciou . Neveriacky nam potvrdila nase zistenie ze je pravdive pricom o tejto zavaznej skutocnosti vobec nevedela . Bez komentara. čítať celú recenziu
Miso, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 14.08.2011 Prečítané 2520-krát
49 %
Velice starý hotel spravený skôr na kvantitu ako kvalitu !!! Velikánske monštrum ktoré vôbec nespĺňa 5*! čítať celú recenziu
svetozar n., slovensko
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 11.08.2011 Prečítané 2411-krát
33 %
nikdy a nie pre starších citlivých na zmeny teploty-chorých na srdce a vysoký krvný tlak!!!ak predsa,tak nie za takú cenu-od nás si cestovka vzpýtala 3200 eu za 12 dní pre 2 dospelé osoby a 2 deti a to sme mali 25% zľavu.nemec alebo holanďan bez zliav platí na 15 dní 850 eu.... podľa nás by mal tento hotel dostať maximálne 3 hviezdy.tento hotel je orientovaný najma na domácu klientelu a strednú vrstvu obyvateľstva a nie pre najnáročnejších ako uvádza klamlivo CK. Neboli sme jediní,čo podali reklamáciu služieb v tomto zariadení..neboli to len slovenskí ale aj českí klienti,ktorí nás na problémy upozornili hneď po príchode... čítať celú recenziu
Aňa, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 19.07.2011 Prečítané 2390-krát
55 %
Nedoporucujem. Velky kolos, ktory personal nezvladal. Povedali sme im to aj na mieste na recepcii. (Bola som v Turecku 8 krat a vzdy sme boli spokojni)! toto bola moja prva dovolenka v Turecku, z ktorej som sa tesila domov. A prilis draha na vsetky tie sluzby. čítať celú recenziu
Lucia, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 05.07.2011 Prečítané 1728-krát
56 %
tak tento hotel ani náhodou nespĺňa kategóriu 5*. Pripomína starý socializmus s jeho monštruóznymi stavbami plnými skla a chladu. Stredisko Lara ÁNO, ale ak si potrpíte na kvalitku, tomuto hotelu sa radšej zďaleka vyhýbajte. Okrem starého návytku, nedostatočnému upratovaniu (ono čisto bolo, ale všade veľa skla, ktoré bolo poriadne upackané), malych občerstvovacích zariadení a teda aj značne preplnených sa až tak veľa vytknúť neda (myslim kvalita a vyber stravy, zábava, more, plaz). Celkovo ale hotel pôsobi veľmi lacnym dojmom. čítať celú recenziu
Dvaja, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 29.08.2009 Prečítané 4197-krát
93 %
Velmi dobre sme si oddychli, s dovolenkou sme boli nadmieru spokojni. Vsetko bolo takmer dokonale, od vybavenia dovolenky, po cestu letom, transfer na hotel, delegatka.. CK ma vyborne pripraveny material/brozuru o krajine a o strediskach, ktore ma v ponuke. Najdete v nom naozaj vsetko, co potrebujete k pobytu. CK i hotel urcite odporucame a urcite sme s nimi necestovali naposledy. čítať celú recenziu
Peter, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 29.08.2009 Prečítané 3175-krát
80 %
Vzhľahom na výhodnú cenu lastminute bola cena zodpovedajúca za služby. Napriek tomu od 5* hotela by som očakával viac. Chýbalo detské ihrisko, ktore nahradili herňou s automatmi. Teraz sa mi potvrdilo, že recenzie uvádzané nemeckými návštevníkmi úplne vystihujú hotel. čítať celú recenziu