Turecko Turecko
Turecko, Antalya, Kundu Turecko, Antalya, Kundu

Delphin Palace recenzie 

Delphin Palace recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Antalya, Kundu Turecko, Antalya, Kundu
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 500 m
Nákupné možnosti: 500 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 91 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 87 %
Izby 88 %
Strava 93 %
Personál 92 %
Jan
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 731-krát
87 %
Super... personál konečne ožil... tento rok sme boli spokojní... transfer 20 minút z letiska... hotel pre rodinu z deťmi... doporučujeme... prvá izba pre nás nevhodná - 8. poschodie... ľahko môže vypadnúť malé dieťa... na druhý deň sme dostali druhú, ale s tým, že zaplatíme 120 eur... a to sa nám nepáčilo... keby povedali, že dajte 60 eur, tak áno... ale my sme už boli 2x v tom istom hoteli... aj im ukázalo na počítači, že sme tam boli... asi im je jedno, koľkokrát ste u nich... Čítať celú recenziu
Mária V.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 06.10.2018 Prečítané 710-krát
85 %
Izba - mohol by byť koberec, stravovanie úžasné, personál dobrý, služby dobré... :-) Čítať celú recenziu
Jozef J.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 09.10.2017 Prečítané 758-krát
95 %
Ubytovanie bolo čisté v priestrannej izbe, s trošku starším vybavením (predpokladám, že od otvorenia hotela k výraznejším obmenám zariadenia nedošlo a drobné nedostatky boli síce vidiet, ale nerušili). Hotelová strava výborná, pestrá, chutná a dostupná v podstate celodenne. Okolie bazénov i pláže boli čisté, personál úslužný. Čítať celú recenziu
Yacoob
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.08.2017 Prečítané 2529-krát
80 %
Za tú cenu mali sme aj lepšie hotely v Turecku, rozhodne lokalita je krásna, vzdialenosť z letiska len 15 min. je výborné, dopráva do mesta je dobrá. Aj keď hotel nás potešil na prívitanie peknou plažovou taškou, ale rozhodné sa tam už nevratíme. Čítať celú recenziu
Jan
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 489-krát
53 %
Strava - 3 kilogramy som zhodil... obsluha strasna, neochotna, nervozna... nevedel casnik trafit paku do presso stroja. Chodim kazdy rok do Turecka, ale do Delphina uz nie. Zaplatil som 2500 eur na 8 dni. Bol som v Kusadasi za 1300 a tam omnoho viac stravy a ochoty casnikov. Čítať celú recenziu
liana miadokova
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 1222-krát
100 %
Nemam co k tomu dodat, vsetko bolo dobre! Budeme sa sem iste vracat. Najlepsie dovolenka v Turecku. Vsetko nam vyhovovalo personal je uzasny, izby vzdy ciste, minibar stale plny, strava velmi dobra cely den aj noc. Cerstve stavy v areali plno jedla cely den, takze sme nechodili ani do jedalne. Program uzasny. No proste supeeer! Čítať celú recenziu
Marián
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 03.03.2014 Prečítané 1854-krát
83 %
Toto miesto jednoznačne odporúčame, bolo to potešenie pre všetky zmysli. Hotel odporúčame. Je to síce drahšia dovolenka pre náročných, ale stála za to. Neskutočne krásne miesto. Nemáme veľmi čo vytknúť. Milo nás privítali. Hotel na prvý pohľad pôsobí moderne, celý areál je fantastický. Dbajú na dizajn, na prvý dojem a na hygienu. Všade bolo čisto a útulne. Bolo neskutočne príjemné tráviť čas v areáli a aj na pláži. Chválime animačný program, dbajú na kvalitu. Bavili sme sa, bol veľmi pestrý a mysleli na všetky vekové kategórie. Hotel bol plný rôznych národností a aj vekovo zastúpené boli asi všetky kategórie. Jediným problémom, ktorý hotel nezvláda úplne úspešne riešiť, je opúšťanie izby. Máte daný čas, kedy musíte opustiť izbu, a pritom ste ešte celý deň hosťom hotela. Všetko je vám k dispozícii, no izba už nie. Pláž bola pekná. Bola dobre prístupná od hotela. Voda v mori aj v hotelovom bazéne bola fajn. Personál bol priateľský, hotel má veľmi dobrú obsluhu. Výhodou je, že to nie je ďaleko od letiska. Hotel ponúka skvelú zábavu a krásne prostredie, služby sú na vysokej úrovni, rýchlo nám dovolenka utiekla. V okolí nie je kam ísť, nič moc tu v okolí nie je, ale hotel ponúka absolútne všetko. Čítať celú recenziu