77%
Hodnotenie

Q Premium Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Okurcalar
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 71 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 65 %
Izby 82 %
Strava 80 %
Personál 77 %
77%
Celkové hodnotenie
221 recenzií
Daniela
Termín pobytu: Oct 2019 Recenzia pridaná 08.10.2019 Prečítané 0-krát
25 %
Izba nepovysavana za cely tyzden, permanentny smrad z odpadov v kupelni, stale sme nahanali upratovacky, aby nam vymenili aspon uteraky, koberec na izbe bol tak spinavy, ze radsej som nerozmyslala nad tym, co vsetko uz zazil. Hlavna restauracia permanentne preplnena, nenajdete volny stol a ked ho najdete, nikoho nezaujima, ze nemate pribory, nemate co pit. Ak nepridete hned na zaciatku, vsetko jedlo je uz poloskonzumovane a vyberate si len zo zbytkov, riady nie su poriadne poumyvane, pozasychane jedlo na miskach a tanieroch bolo na dennom poriadku. Toto sa nam vypomstilo crevnou chripkou u 2 clenov rodiny, ktori skoncili na infuziach v nemocnici. Delegatky CK H........ ani raz nas nekontaktovali, ci nepotrebujeme pomoc s komunikáciou v nemocnici, alebo aspon ako sa mame a ako to zvladame... Vsetko sme riesili na vlastnu past. V hoteli bola v ramci all inclusive dostupna iba odporna kava z automatov a odporne, sladke, praskove dzusy zarobene v nadobach na capovanie. Plaz je kamenista a nie kamienkovo-pieskova, ako uvadzaju mnohe CK, takze je to vyzva pre vase chodidla, ake si nekupite topaky do mora za 15€. Z plaze vas uz o 18:00 vyhana Turek, ktory ma koniec pracovnej doby a on potrebuje urovnat lezadla... Slnecnikov je malo. Hotel posobi na prvy pohlad velmi pekne, ale svoje najlepsie roky ma uz za sebou. Pocas celeho dna az do neskoreho vecera je v hotelovom areali hluk - hlucna hudba, revanie do mikrofonu. Ako sme sa na konci dovolenky dozvedeli, personal je ochotny pre vas nieco urobit, ak vsade nechavate peniaze. Masaze su nehorazne drahe a ked sa na nejaku date nahovorit, tak sa musite zucasnit prednasky o tom, co vsetko vam pocas masaze bolo diagnostikovane a ake dalsie procedury si mate este zaplatit, aby vas do konca dovolenky vyliecili. Jedina pozitivna vec z tejto dovolenky je kompetentny, mily a prijemny personal v nemocnici. čítať celú recenziu
Anka S.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 09.09.2019 Prečítané 0-krát
60 %
Včera sme sa vrátili odtiaľ, prvý dojem - na recepcii nemajú pre nás izbu, ale za bakšiš majú krásnu s výhľadom na more, tak sme si pozreli... obyčajná izba, poskok, čo išiel s nami, otvoril dlaň a pýta ten bakšiš, dala som mu 5 €, pozerá na mňa, že to je málo, odmietla som mu dať viac, tak sa nahneval, podotýkam, že celý čas komunikoval so mnou gestikuláciou, lebo on iba po rusky vie a neskôr som chcela zaplatiť Wifi, stál na recepcii, nechcel so mno komunikovať, že mi nerozumie, nakoniec dal mi kód, ale platila som namiesto 12€ 15, to som až neskôr zistila, čo sa týka stravy, bolo všetko v poriadku, pláž malá, ešte šťastie, že je tam to mólo, lebo kamene pri pláži bez papučí sa ťažko zdolávali, myslím si, že človek, keď ide k moru, tak si chce oddýchnuť a nie do 23:00 hod, aby hučala hudba, neviem si predstaviť, keď sú tam rodičia s malými deťmi. Izbu sme mali 1222, zdalo sa mi, že rovno nad bubnami, tento hotel odporúčam rusky hovoriacim ľuďom, lebo nikto ani sa nesnažil okrem ruštiny rozumieť a pritom som použila aj služby spa. čítať celú recenziu
Hanka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 90-krát
63 %
Hotel nie je vhodný pre deti a starších ľudí, vhodný pre plavcov, pláž nie je kamienková, ale kamenistá, vstup do mora strmý a kamenistý, treba vhodnú obuv. Boli tam ľudia, ktorí sa za celý pobyt neokúpali v mori. Strava super, personál milý, služby celkom v pohode. čítať celú recenziu
Alena Štrbáková
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 28.06.2019 Prečítané 715-krát
73 %
Hotel veľmi pekný, moderný, zaujímavý svojim dizajnom. Aj izby veľmi pekné, ale výhľad už nie - pokiaľ Vám dajú izbu otočenú smerom k smetným nádobám. Pláž nie je pieskovokamienková, ako uvádza CK, ale kameňová. Zlý vstup do mora a len pre plavcov. Transfer z letiska nesedí s popisom CK. V skutočnosti trval 2 hod. so zastávkou na tržnici. Keď sme už konečne dorazili do hotela, tak nás delegát vyzval, ak sme spokojní s dovozom, máme dať bakšiš pánovi šoférovi. Asi za vynútené státie na tržnici... Animácie, personál zameraný na rusky hovoriacu klientelu. Ubytovanie - izby pekné, balkóny maličké, výhľad niekoľkých izieb na kuchyňu a odpadkové kontajnery hotela oproti. Personál zväčša očakávajúci bakšiš. Treba si dať pozor na cenné veci a hlavne peniaze odložené na izbe. Doporučujem uzamknúť do trezora. Avšak na našej izbe bol nefunkčný. Wifi si teba zaplatiť, nie je pravda, že bezplatné, ako je uvedené v katalógu CK. Taktiež sa platí za druhú kartu od izby - jedna karta bezplatne a druhá za poplatok 15 eur. Doporučujem zakúpiť. Ak máte len jednu, pri odchode z izby sa Vám vypne klíma a po návrate z pláže sa v izbe nedá vydržať. Strava výborná. čítať celú recenziu
Mária Bajzathova
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 17.09.2018 Prečítané 1202-krát
47 %
Hotel je 2 hod. od letiska, len pre plavcov. Hotel je pekný s dvomi bazénmi, toboganom, má malú a kamenistú pláž s hlbokým morom bez promenády. Prechádzky na frekventovanej ceste, kde s deťmi je veľmi nebezpečné. Alanya je vzdialená 35 km, kde sa dá autobusom dostať každú hodinu. čítať celú recenziu
Naty
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 28.06.2018 Prečítané 1710-krát
97 %
Hotel krasny cisty, hned ako vojdete do hotela, vas ocari vstupna hala a prijemna vona. Nevyhoda, ze je dost daleko od letiska, asi skoro hodinu aj pol. Ubytovani sme boli ihned, prijemna recepcna. Areal cisty, dva velke bazeny, celodenne animacie. Od hotela na nakupy bol bazar vzdialeny asi 2 km, 20 min pesi v pohode. čítať celú recenziu
Jozef M.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 07.10.2016 Prečítané 341-krát
100 %
Môžem vrelo doporučiť, naozaj veľká spokojnosť. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 1436-krát
77 %
Hotel je pomerne nový, vyzerá štýlovo a moderne. Nachádza sa v ňom mnoho reštaurácií, barov, pekné izby, niekoľko výťahov. Je vhodný najmä pre mladých. Celý deň zaujímavé animácie v bazéne aj mimo neho. Večer diskotéky a zaujímavý program. Bonusom sú aj dva veľké bazény a štýlovo vybavené mólo na mori. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.07.2016 Prečítané 655-krát
73 %
Po príchode na letisko nás čakal autobus, ktorý nás previezol do hotela (cca 1,5h). V hoteli nás ubytovali pomerne rýchlo, aj keď bol problém s komunikáciou, keďže ani na recepcie nevedeli po anglicky. Izby boli pekné a čisté, aj keď trochu vadilo to, že sme mali len jednu kartu od izby, čiže za každým sme sa museli čakať a všade chodiť spolu. Trocha nám prekážalo to, že izby niekedy upratovali až okolo 15tej - 16tej hodiny. Strava bola veľmi pestrá, celý týždeň sa dalo jesť niečo iné od slaného cez sladké až po ovocie. Areál hotela bol pekný, nachádzali sa tam dva bazény s hĺbkou vody 1,45 -1,55, čiže dosť hlboká najmä pre ženy. Bol tam aj jeden maličký detský bazén pre deti. Hotel disponuje aj s jedným bazénom, do ktorého vedú dva tobogany. Bazény boli otvorené len do 19-tej, čo bolo dosť krátko, keďže vtedy konečne troška zašlo slnko. Pri bazénoch bol dostatok ležadiel aj so slnečníkmi. Pláž bola pekná a more čisté. Pri vstupe do mora však boli malé ostré kamienky, ktoré dosť pri vstupe do mora boleli, ale dalo sa to zvládnuť. More bolo dosť hlboké už od pár metrov, takže skôr len pre plavcov. Na pláži boli tiež ležadlá so slnečníkmi a taktiež mólo s rovnakým vybavením. V okolí bazéna boli 2 bary a všade umiestnené chladničky s vodou vo fľašiach. Hotel disponuje aj vlastným amfiteátrom, kde bol každý večer iný program. Okrem večerných programov boli pre návštevníkov hotela pripravené rôzne aktivity (ranné cvičenie, aquagym, šípky, petang, crazy games, brušné tance, hry vo vode, aerobic,...). Animátori boli výborní (lepších som nikde nezažila a hlavne skoro všetci vraveli po anglicky). Hotel sa nachádza na tureckej riviére, čiže v jeho blízkosti sa nenachádza nijaké mesto alebo promenáda, kam by sa dalo večer len tak ísť prejsť. Asi 2 km od hotela je bazár, ku ktorému sa peši dostanete asi tak za 15min, ale každú chvíľku chodia autobusy, ktoré vás radi zoberú. :) Potom sa už dá vybrať len na výlet buď do Side alebo Alanye. čítať celú recenziu
Michal Jirásek
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 357-krát
87 %
Turci sa znovu predviedli vo vynikajúcom svetle. Hotel hodnotíme nadštandardne. Spokojní sme boli v každom smere počnúc skvelou kuchyňou, dokonalou hygienou, animáciami, úslužnými zamestnancami atď....Nádherný hotel, ktorý si Vás chytí za srdiečko hneď pri vstupe do okúzľujúcej vstupnej haly. K dispozícii bolo celkovo 5 barov, 3 A la carte reštaurácie (každý z hostí mal v cene jednu návštevu vo vybranej reštaurácii-nutná rezervácia pár dní dopredu), 1 hlavná reštaurácia, 2x vonkajší bazén a vnútorný wellness & spa. Animácie boli prevažne v ruštine, sem tam niečo po anglicky. Od rána gymnastika, vodné pólo, šípky, crazy games, spoločenské hry... bolo toho skutočne veľa. :) Vynikajúca služba, ktorú sme denno-denne využívali - "towel service". Pri vstupe do hotela ste dostali "towel card". V suteréne ste si tieto kartičky mohli vymeniť za osušky, ktoré sa používali výhradne len pri mori alebo bazéne. Po použití ste osušky vrátili a ráno si zobrali nové, čisté a vypraté :) - výborná služba! V hoteli sa nachádzala aj diskotéka, ktorá začínala každý večer od 23:00, končila 03:00. ZHRNUTIE : výborná dovolenka, luxusný hotel s vynikajúcou kuchyňou, službami a vybavením. Hotel pre všetky vekové kategórie, zabavili sa deti, dospelí, ale aj seniori :), do hotela sa v budúcnosti určite vrátime. :) P. S. predsa len sa nájde aj v takomto dokonalom hoteli jedno mínus - "WIFI"... internetové pripojenie fungovalo veľmi sporadicky, nakoľko internetový router kapacitne nestíhal. Kto potrebuje pracovať aj počas dovolenky, bude to mať trošku náročné. Chce to pevné nervy. Snáď to dajú čoskoro do poriadku. čítať celú recenziu
Elenka
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 09.07.2016 Prečítané 470-krát
73 %
Hotel veľmi pekný, izby čisté, strava nemá chybu rozmanitá, syry, ryby, ovocie, zákusky, šaláty, ovocie. Všetkého dostatok veľmi veľký výber hotových jedál, mäsových, zeleninových cestovinových šalátov. Raňajky bohaté od mysli až po praženicu, všetko, čo si dokážete predstaviť. Rôzne druhy chleba, čaj, káva, kakao, džúsy a pod. čítať celú recenziu
Martina R.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 13.10.2015 Prečítané 391-krát
53 %
Hotel nebol zlý, no pocity sú rozpačité. Bolo veľa hostí a kapacita pláže a stravovacích služieb, najmä počas večere nič moc. Na pláži sme za takmer dva týždne pobytu našli miesto len dvakrát ( a to nebol problém si privstať) a hlavná reštaurácia počas večere bola tak preplnená, že si nemáte kam sadnúť a nie je to o tom, že do 15 minút sa Vám uvoľní miesto… Všetko sa dá zvládnuť, avšak ukradli nám z miesta (cca hodinu sme neboli na lehátkach) hotelové uteráky aj s osobnými vecami. Tie sme našli pohodené o pár metrov ďalej, no uteráky boli hlavný cieľ, pravdepodobne hostí. Na recepcii ani v spa centre sme sa nestretli s pochopením a slečna na recepcii neprejavila s naším poľutovaním najmenší záujem o nejaké riešenie, ak neberiem do úvahy okamžité zaplatenie 40 eur za dva uteráky. Krádeže sú o ľudoch, aj to sa dá zvládnuť… Ale prinajmenšom nahnevá, keďže hotel sa má starať o svojich hostí, ich pohodlie a bezpečnosť. So zlou ženou na recepcii sme nepochodili (čo sa musí nechať, angličtinu ovládala perfektne), zaplatiť sme odmietli. Jediný, kto pomohol, bol plavčík, vytiahol dva zatuchnuté uteráky a vec vyriešil bez stresu. Zvyšok pobytu sme už uteráky brali stále so sebou (ako jediní v hoteli :) ) Na 5-hviezdu slabé, ale pri mori je vždy fajn… :))) čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 10.07.2015 Prečítané 814-krát
100 %
Ako z rozprávky tisíc a jednej noci, hotel nádherne zariadený, vymakaný do detailov ako napr. toalety na recepcii, kde okrem nádherného mozaikového obkladu boli medzi umývadlami 3 televízory. Ubytovanie super, mali sme izbu s vlastnou asi 6x8m terasou s jacuzzi, koženkovým dvojlôžkom, so stolíkom, s dvoma stoličkami. Izba nádherne zariadená denne dopĺňali minibar nealko nápojmi cola, fanta, minerálka a cappy. čítať celú recenziu
Jaroslav Kornaj
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 03.10.2014 Prečítané 951-krát
87 %
Turci mili usmievavy - ale negriluju ale pecu. Izba 1114 len raz vysavana -doktor super-nocny bar -zatuchnuty -krasny hotel čítať celú recenziu
Ema
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.09.2014 Prečítané 1409-krát
77 %
Keď som prišla do hotela, cítila som sa ako v rozprávke! Niečo nádherné. Krásne luxusné lustre, schody, sedačky, dekorácia, WC na recepcii ako vo filme, proste super. Izba tiež krásna, nevýhodou malá kúpeľňa a málo svetla všade. Či na izbe, v kúpeľni, WC na recepcii, skrátka, všade chýbalo viac svetla. Ďalšie čo by som vytkla je, že takmer nikde neboli žiadne hodiny. Hlavne kde chýbali je recepcia, ale aj na iných miestach niekde pri pláži, jediné miesto, kde boli, je pri bazéne. To ako tu písali viacerí, že klientela ruská, a preto hotel neodporúčajú, nechápem, pretože ja som vôbec nepocítila, že by v hoteli boli Rusi. Absolútne nerobili žiaden rozruch, hluk alebo problémy. Strava super, ale stále dookola to isté vôbec nebola nejaká pestrá a každý deň nejaká iná špecialita, stále tie isté klasické veci a to tvrdím, pretože už som bola vo veľa hoteloch a strava bývavala oveľa pestrejšia a takmer každý deň iná. More nádhera! To najväčšie pozitívum na dovolenke snáď. Teplé, takmer žiadne vlny, čisté, žiadne morské živočíchy, jedným slovom - SUPER. :) Vadil mi iba nepríjemný kamenistý vstup do mora. Piesok ani na pláži takmer vôbec nebol. Čiže kto ide za jemným zlatistým pieskom, tak skôr inú lokalitu by som volila. Ďalšie, čo by som vytkla je málo čašníkov v jedálni. Keď sme boli minulý rok v Beleku v jednom hoteli tak tam kmitali, ešte som skoro ani dojedené nemala už odpratávali, všetko čistili a všade poriadok. Tu nie. Mali na všetko času a keď som si na večeri chcela dať nápoj dlho, dlho som čakala, kým ma obslúži čašník a niekedy vôbec neprišiel, pretože sa venoval istým slečnám pritom bola plná jedáleň aj iných ľudí, a tak sme si museli chodiť brať nápoje sami. Ďalšou nevýhodou bolo, že takmer žiaden personál nevedel dobre po anglicky. Hlavne na recepcii. Ale napriek dosť nevýhodám som si dovolenku dobre užila s dobrými ľuďmi, mimochodom aj super animátori, ale nevrátila by som sa sem, lebo je oveľa viac lepších hotelov. čítať celú recenziu
ILM
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.07.2014 Prečítané 1392-krát
80 %
Výborný hotel, výborný personál, krásne izby. Mala som však celý čas dojem, že som v Rusku. Ak vám táto klientela nevyhovuje, zásadne si túto destináciu nevyberajte. Musím však vyzdvihnúť ochotu a ústretovosť personálu hotela vo všetkých smeroch, rozmanitosť a kvalitu jedál, krásne more a pohodlné ležadlá tak pri bazénoch ako aj pri mori. Pláž je kamenistá, budete potrebovať špeciálnu obuv, ktorú si môžete kúpiť priamo v hoteli. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 09.06.2014 Prečítané 1323-krát
100 %
Krásne čisté izby, pani upratovačka robila denne umelecké výtvory z uterákov, denne doplnená chladnička - cola, fanta, minerálka, voda, džús - neplatilo sa, výborná strava- každý si vyberie, milý personál, spa masáže na úrovni, pláž trochu menšia ale čistá, veľká spokojnosť. čítať celú recenziu
Nora
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 1706-krát
97 %
Hotel je na úrovni: izby, strava, personál, okolie, pláž a more bolo vynikajúce. Všetko bolo super:). Vrátila by som sa späť hneď teraz. Nechápem načo potrebuje niekto zväčšovacie zrkadlo do kúpeľne. Srdečný pozdrav z móla, vaši ruskí susedia, ktorým ste chceli ukradnúť taburetku. :) čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 2787-krát
73 %
Je to doslova ruský hotel, Slovákov nás bolo spolu cca 15, na móle som sa cítil skôr ako na Odese...My sme prileteli z Ke o 17:00 na hotel, zájazd z BA tam bol už od 12:00 hod, odchod z hotela sme mali o 8:05, oni mali o 21:05 teda za tú istú cenu mali Bratislavcania + 5 hod prvý deň + celý deň all inclusive posledný deň! Ale to už pravidelne vieme niekoľko rokov, že je to tak, len neviem prečo ... ? čítať celú recenziu
Henrieta
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1606-krát
90 %
Prekrásny hotel, s milým personálom, výbornou stravou a nádherným okolím. Interiér hotela prenádherne vybavený. Krásna terasa, bary, recepcia, jedáleň. Bazény vonku boli na obrázkoch trošku menšie, ale v skutočnosti úplne stačili. Bola som vo veľa hoteloch, ale ten bol fakt úžasný. čítať celú recenziu