68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

Kleopatra Beach recenzie 

Kleopatra Beach recenzie 

1:50 h
27 °C
27 °C
23 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
551 €
551 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 52 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 50 %
Izby 65 %
Strava 63 %
Personál 70 %
68%
Celkové hodnotenie
66 recenzií
Jarmila B.
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 20.10.2016 Prečítané 330-krát
95 %
Bolo veľmi dobre a cítili sme sa dobre aj so službami a prístupom personálu hotela čítať celú recenziu
as df
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 591-krát
67 %
Starší hotel, celkom o.k., klíma iba na izbe, pool - slabý, bar pool - na stojáka, sortiment skôr slabší. Jedlo a ostatný personál o.k., obsluha o.k. manager a recepčný - siiilno bakšišné indivíduá, ktoré vám dovolenku celkom slušne skazia. Animácie o ničom. Alanya je krásna, more neskutočne príjemné a ich kuchyňa veľmi dobrá, no skúste radšej iný hotel ****. čítať celú recenziu
Jarmila B.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 03.11.2015 Prečítané 313-krát
93 %
Bolo príjemne až na niektoré detaily. Personál slušný a prívetivý. Strava dobrá a chutná až na slabý výber ovocia. Čistota izby by mohla byť viac udržiavaná a taktiež výmena osušiek a uterákov častejšia. Pláž čistá a more čisté a teplé. Ale s Dovolenkou z tejto cestovnej kancelárie sme boli spokojný. Takže aj nabudúce využijeme pobyt v tomto hoteli a cez túto cestovnú kanceláriu. Maličkosti ktoré sa dajú odstrániť nás neodradia od cesty do Alanye a do tohto hotela. Ďakujeme.. čítať celú recenziu
Ingrid Zboroňová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.09.2015 Prečítané 289-krát
63 %
Hotel situovaný výborne, ale je to o personále a vedení hotela. Neupratané ešte večer o siedmej pri nástupe, celkovo upratovanie skôr nič, nevymenené posteľné prádlo ani raz, podlaha nezmetená a neumytá počas pobytu ani raz. Za vynesenie kufra žobrú 5 eur. Recepcia a reštaurácia bez klímy, takže po každom jedle ste zrelí do sprchy. Jedlo ako tak, dalo vždy niečo vybrať. Ovocie minimálne 2. trieda, otlčené, nedozreté jablká a slivky, ani melón nič extra. Bar pri bazéne, plastové stoly a stoličky asi 50 miest, ak si chcete sadnúť musíte čakať, kým niekto odíde. Animácie žiadne, zavádzajúca info. čítať celú recenziu
R.Jacová
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 292-krát
50 %
Slabá trojka, transfer z letiska 3 hod, čo je dlho, príchod v noci, ubytovanie na izbe, kde nebolo prezlečené prádlo, nefungovala klimatizácia, kúpelňa bez uterákov, proste do neupratanej izby. Za celý 10 dňový pobyt sme museli sami odchytiť upratovačku, aby nám raz prezliekla prádlo a raz vymenila uteráky a osušky. Jedenkrát sme si ich zobrali sami z jej vozíka. Žiadne animácie, ako je uvedené v katalógu, za celý pobyt sme sa kúpali 3x, 8 dní obrovské vlny, kúpali sa len odvážlivci. Strava bieda, ak ste nešli medzi prvými nemali ste šancu, ovocie slabota, pri šťastí ste mali pár kúskov melóna, sem tam obité jablká a nahnité nektarinky. Zákusky slabota, akurát ak boli tak tie isté len v inej farbe. Slnečníky a ležadlá za poplatok. Bazén pre deti, bufet na pláži mal limit 2 decové plastové poháre minerálky, museli ste otočiť viackrát, ak ste chceli uhasiť smäd. V Turecku som bola 4x, ale cez inú cestovku a všetko bolo garantované, ako povedali a bolo uvedené v katalógu. Toto a tú cestovku neodporúčam. Zavadzajúce info v cestovke. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.11.2014 Prečítané 1131-krát
93 %
Hotel spolu so službami bol super, ešte by som si dovolila povedať, že nad moje očakávania. Hotel bol aj dobre situovaný. More je od hotela vzdialené tak 50 m a prístup do mora je plynulý, nie je tam žiadny veľký skok. Hotel je vhodný tak ako pre starších, tak aj pre mladých ľudí a rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
eronika
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 24.06.2013 Prečítané 1919-krát
73 %
Čo sa týka hotelu, tak zodpovedá hviezdám ktoré má. Nemožno očakávať all inclusive ako niekde na Kapverdoch, čo sa týka nápojov tak sú tam len zarátané pivo, lacné nealko a plus vodka atď, na miešané drinky zabudnite. Mne osobne sa tu veľmi páčilo, ubytovanie nie taký lepší priemer, avšak čisto. Jediné čo mne osobne vadilo bolo trochu jedlo, ktoré sa mi nezdalo nič moc a vytkla by som tiež správanie niektorých pracovníkov personálu, ktorý už boli zrejme blížiacim sa koncom vyčerpaní a nevrlí. Inač poloha hotela uplne skvelé hneď pri pláži, nie ďaleko od centra avšak zasa nie blízko aby tam bol hluk. Poloha uplne top. Hotel pre nenáročného klienta tiež. Pláž úžasná. Odporúčam, my chceme ísť tiež aj tento rok čítať celú recenziu
Alena Kostelníková
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 03.05.2013 Prečítané 1482-krát
87 %
Veľmi pozitívne hodnotím tento hotel. Páčil sa mne aj mojim blízkym, ktorí boli so mnou. Hotel mal zariadenia, obsluhu, stravu, personál presne akú som očakávala, ako bolo uvedené v katalógu a ešte to bolo aj nad mieru mojich očakávaní. odporúčam ho všetkým čítať celú recenziu
Michaela Kostelníková
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 03.05.2013 Prečítané 1476-krát
93 %
Hotel, v ktorom som strávila takmer dva týždne z leta bol nad moje očakávania. Veľmi sa mi páčila služby, obsluha, čistota, strava, zariadenia a blízkosť hotela k moru. Dá sa povedať, že s hotelom som bola maximálne spokojná, keďže som sa nestretla so žiadnym negatívnym faktorom. čítať celú recenziu