73%
Hodnotenie

Kleopatra Melissa Hotel recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Alanya
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 76 %
Poloha 85 %
Izby 72 %
Strava 68 %
Personál 75 %
73%
Celkové hodnotenie
62 recenzií
Mária
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 26.09.2019 Prečítané 52-krát
57 %
Každý deň do 1:30 hod. vyhrával vedľa hotela bar, stále tie isté skladby, až sa triasol celý hotel a nedalo sa pri tom spať. Čistota na izbách bola dobrá, personál pracovitý. Strava - nakoľko bolo v hoteli veľa klientov, rady pri švéd. stoloch. Ale strava chutne uvarená - iba menej výberu. More - veľmi zlý vstup do mora, na celom pobreží betónové platne, na ktorých sa šmýkalo. Hrozilo nebezpečie úrazu. Pre vstup do mora už nikdy viac nenavštívim Kleopatrinu pláž. Neodporúčam takúto dovolenku. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.07.2019 Prečítané 92-krát
80 %
Hotel je jednoduchý, ale čistý a príjemný. Pre náročných nie je vhodný. Izby avšak vždy upratané, uteráky každý deň menené. Možnosť posedenia na dvoch terasách, pri recepcii a pri reštaurácii. Wifi za poplatok. Počas 12-dňovej dovolenky len raz animačný program. čítať celú recenziu
Vlasta
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 07.07.2018 Prečítané 1216-krát
43 %
Boli sme v tomto hoteli koncom júna 2018 do 6. 7. 2018, na prvý pohľad celkom slušný hotel, no keď nám nevymenili uteráky po ôsmych dňoch, musela som ísť na recepciu so sťažnosťou, ako je to možné, na naše upozornenie nám ich konečne vymenili, personál v kuchyni absolútne arogantný, s čím sme sa doteraz ešte v hoteloch, v ktorých sme boli, nestretli, strava bola písaná all inclusive, nápoje pri bare zdarma, no keď sme si pýtali druhýkrát pivo, nechceli nám ho dať, počas otvoreného baru pri bazéne nás arogantne ignorovali, pretože prišlo pol šiestej a oni začali umývať dlaždice pri bazéne. Strava na raňajky v podstate to isté, na obed spracované zvyšky mäsa zo včerajšieho dňa, večera bola striedma. Od pol piatej na chvíľu vyložili sušienky, ozaj suché a keď sme prišli o päť minút neskôr, tak už neboli. No skrátka, do takéhoto hotela už nikdy viac i keď pláž bola blizučko hotela a voda teplučká. Ak nechcete zažiť takúto aroganciu personálu, tak tam nechoďte. čítať celú recenziu
Stano
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 621-krát
83 %
Pekna cista pieskova plaz, super na plavanie a relax, voda 29st celzia, pokojna hladina, cista voda, strava all inclusive, velky vyber, obcerstvenie pivo, vodka, dzusy,...zadarmo, interent, wifi - 1 Euro/ den, izba starsia, ale da sa, sprcha OK, klimatizacia zadarmo. čítať celú recenziu
Miska
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 1802-krát
83 %
Po prilete do Antalye nas ocakavala delegatka CK, transfer do hotela trval cca 2, 5h. Po prichode sme boli ubytovani v bezbarierovej izbe na prizemi, nakolko izba s vyhladom na more, ktoru sme si zaplatili, nebola volna. Nasledujece rano uz bola pripravena krasna izba na 6.-tom poschodi s velkym balkonom (zeby pomohlo 10€ v pasoch?). :) Upratovanie kazdy den, ale velmi striedmo. Strava velmi jednoducha, na obedy a vecere tri hlavne chody, ktore sa opakovali, navyse boli casto zo zvyskov predchadzajuceho dna, len chutovo pomenene. Avsak mnozstvo zeleniny a salatov, kazdy si nieco vybral. Strava adekvatna k urovni hviezd. Hotelovy bazen maly, ani raz sme ho nevyuzili. Plaz krasna blizko hotela len cez cestu. More ciste, teple. Ako sme videli na vylete, nasa plaz bola naozaj jedna z najkrajsich. Okolie hotela zaujimave, prechadzkou po promenade sa da dostat do centra s obchodikmi, bazarmi a hotelmi, az do pristavu s hradbami. Celkovo sa nam dovolenka pacila, kazdy si pride na svoje, ci rodiny s detmi alebo mlade pary. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1334-krát
100 %
Zo vsetkym sme boli spokojni, personal bol super, strava vyborna, izby tiez, plaz a atd. Naozaj super starostlivost. Hotel je vhodny aj pre rodiny s detmi aj pre mladych ludi, aj pre starsich, z letiska trvala cesta asi 2 hodinky. Vzdialenost od centra asi 5 minut busom. čítať celú recenziu
Bea
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 05.07.2014 Prečítané 1427-krát
83 %
Úplne suprový hotel s ústretovým a priateľským personálom. strava bola v pohode, veľa zeleniny a ovocia, je si z čoho vybrať len treba prísť na začiatok, lebo sa vám neujde :o), krásne a čisté prostredie, nádherná plaz, WoooooW, odporúčam. Cena zodpovedá kvalite. Tento rok nestihnem, ale na budúci som tam ako na koni. :o) čítať celú recenziu
Robo
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 21.09.2013 Prečítané 1242-krát
83 %
Poloha: veľmi dobrá aj ku pláži 30m a aj do centra mesta. Hotel nie je na pustatine, avšak nehučí pri ňom diaľnica. Trezor veľký, digi, wifi na izbe, ČT24 ide, čisto na hoteli málo mačiek, klíma a výťah bez poruchy, nafukovačku možné vyniesť do hotela, izby aj balkóny veľké. Strava: ako v Turecku, samé lečo, 4-tvoré mäso na obed, dá sa aj pribrať na váhe. Pivo majú výborné, príjemnej chute. čítať celú recenziu
Stanka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 2159-krát
77 %
Hotel slušný, izby čisté, každý deň upratané. Kúpeľňa je spolu s WC, trocha menšia, ale sprchovací kút je priestranný a vymurovaný, žiadna plieseň. Okná plastové, balkón celkom priestranný. Nábytok v izbe trocha starší, ale nie zničený. Na izbe chladnička, TV a klimatizácia na diaľkové ovládanie. Trocha sme maturovali, kým sme prišli na presné nastavenie klímy, ktoré nám vyhovovalo. Klíma trocha hlučná, ale zasa nie tak, aby to vadilo pri spaní. Strava trocha jednotvárna, ale dalo sa stále z niečoho vybrať, bolo hlavne veľa zeleniny a ovocia, sladkého pomenej.Pitie bolo stále, automat na nealko nápoje, automat na vodu a prístroj na kávu a čaj rôzneho druhu. V bare podávali alko a nealko do 11-tej večer. Pláž prekrásna, udržiavaná, milí personál pri obsluhe lehátok, za ktoré sa platí na deň 5 €. Na pláži taktiež wifi pripojenie zadarmo. Na pláži sa tiež dá najesť a napiť, ale všetko sa platí, takže v rámci kondičky a aby sme ušetrili je lepšie sa ísť osviežiť do hotela, ktorý je vzdialený od pláže cca 30 m. More trocha búrlivé, dosť veľké vlny, takže treba dávať pozor, nakoľko plavčíci tam nie sú. Ja som síce utrpela úraz na dovolenke, mala som zlomeninu horného pravého ramena. Takže môžem zodpovedne povedať, že ak sa aj nedajbože niekomu stane úraz, nemocnica v Alanyi je blízko a starostlivosť je na veľmi vysokej úrovni, ani doma takú nemáme, od vybavenia izby až po prekladateľa do rodného jazyka, super!!! Aj keď táto dovolenka nedopadla podľa mojich predstáv, nezanevrela som na Turecko a hlavne na hotel, kde sme boli ubytovaní. Našli sme tam mnoho priateľov, či už zo Slovenska ale aj z Čiech. Klientela bola hlavne Slováci Češi, no a potom sem - tam Rusi, Nóri. Na záver by som chcela uviesť, že kto chce hľadať chyby, tak ich hľadať bude, ale dovolenka je o niečom inom. čítať celú recenziu
Alena Strellová
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 2337-krát
100 %
Hotel s výbornou polohou priamo na najkrajšej pláži Tureckej riviéry - Kleopatrina pláž. Čistý, rodinný hotel s výborným personálom a chutnou stravou. Zariadenie 2- 3 posteľ. Izby s chladničkou, fénom. V hoteli je možné pripojenie na wifi. Blízko centra Alanyie cca 500m. čítať celú recenziu