Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Okurcalar Turecko, Alanya, Okurcalar

Meryan recenzie 

Meryan recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Okurcalar Turecko, Alanya, Okurcalar
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 35 km
Nákupné možnosti: 3 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 79 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 77 %
Izby 85 %
Strava 82 %
Personál 87 %
Liba
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 26.09.2017 Prečítané 928-krát
77 %
Hotel vhodný pre rodiny s deťmi aj pre staršiu generáciu, transfer z letiska cca 2 hod s jednou 15 min. prestávkou, ubytovanie pomerne rýchlo vybavené, izby priestranné, nápoje v minibare k dispozícii, pravidelne upratované, jedáleň priestranná, personál ochotný, strava pestrá a chutne uvarená, k dispozícii všetky druhy nápojov po celý deň, bar na pláži, reštaurácia s výhľadom na more, bar pri detskom ihrisku, kaviareň, vonkajší bazén dobre udržovaný, detské ihrisko a bazénmi a toboganmi veľmi pekné, pláž pri mori udržovaná, strážená 24 hodín, vstup do mora - kamenistá pláž - potrebná obuv do vody. Počasie v septembri cca 30 st. teplota vody 29 st. - super kúpanie, počas dňa animácie a každý večer zábavný program, wellness - sauny v cene. Nákupy - bazár. Celková atmosféra veľmi priateľská. Odporúčam. Čítať celú recenziu
safo1985
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 13.10.2016 Prečítané 477-krát
80 %
Hotel cisty, pekny dobre vybaveny, okolie je pri dialnici, ale takmer nebolo pocut hluk od aut. Poblizku je bazar, da sa tam nakupit, ja som bol spokojny:), bol som 1x v Turecku, ale bol som spokojny so vsetkym, personal bol super, pre deti je tam vyzitie, takze mi sme nemali ziaden problem, az na stravu, bola fajn, rozmanita, bolo vsetkeho dost, len mi nejako nechutilo, ale vzdy som si nasiel nieco pod zub, takze ludia, hladom neumriete:), krasna zahrada je v areali a je tam aj mensi amfiteater, vecer su tam diskoteky a cez den je vyuzivani pre deti na zabavenie. :) Čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 20.06.2016 Prečítané 225-krát
83 %
+ veľký výber jedál + čisté bazény + krásne more (presne ako na fotkách) + udržiavaná záhrada + room service + animácie + športy - nevyhovovala nám pieskovo-kamenistá pláž, ale to je už len vec vkusu - 90 km od letiska v Antalyi, trochu dlhší transfer Čítať celú recenziu
Brano
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.09.2015 Prečítané 263-krát
83 %
Pekný, čistý hotel s ochotným personálom, peknou záhradou a kamenistú plážou. Delegátka Lucie bola veľmi fajn. Určite tento hotel odporúčame všetkým, ktorí majú radi čistotu, kopec dobrého jedla, pekného počasia v septembri a relatívne rušné okolie hotela (animačné programy). Ak si dobre pamätám, pred polnocou všetko utíchlo. Čítať celú recenziu
Michael
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 893-krát
67 %
Najhorší hotel z ponuky Turecka v ck. Po 5 krát som bol v Turecku, stále v inom hoteli. A ak si porovnám hotely v podobnej cene a úrovni. Tak tento tuto úroveň ani trochu nespĺňa. Recenzie na hotely nepíšem často, pretože súhlasím s väčšinou recenzii. Ale tento musí poznať aj svoje negatíva. Myslím, že ostatne recenzie písali ľudia, ktorí boli v Turecku raz, pripadne dvakrát či trikrát, no stále v tomto hoteli. Neviem, či som prišiel do hotela, kde sú 90 roky, ale asi áno, keďže za wifi a trezor sa platí. (wifi, trezor, výmena osušiek - 1€/deň). Čítať celú recenziu
motýlik
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 1710-krát
97 %
Hotel je celkovo veľmi pekný. Pri vstupe je hneď 24-hodinový bar, kde môžete piť do bezvedomia. Krásna záhrada. Veľa kvetov a paliem. Všade veľmi čisto a útulne. Ubytovaní sme boli okolo 13. 00 hod. Ale hneď ako sme prišli sme mohli využívať všetky služby hotela. Izby pekné, čisté, upratovali každý deň, prevliekali periny každý druhý deň, uteráky menili každý deň. Proste super. Od nákupných možností je vzdialenosť zhruba 1,5km, kde sa pohodlne dostanete autobusmi, teda dolmušmi. Jedna jazda stojí 1, -€. Bazény nemajú chybu. Sú tam aj pre plavcov, aj pre deti. Čo nám veľmi vyhovovalo bolo, že tam nehučala nahlas hudba. Nemali sme nič, čo by sme tomuto hotelu vytkli. Animátori boli priateľskí, milí. Kto chcel, ten sa zapojil. Večerné animácie super. Ešte som sa nikde nestretla, aby boli turnaje cez deň a večer to bolo diplomami odmeňované. V jeden večer nám predstavili aj celý management, bolo to v priateľskom a veľmi príjemnom duchu. Čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 1154-krát
80 %
Hotel je vhodný pre starších alebo celé rodiny - st. rodičia s deťmi a vnúčatami. Je to príjemný hotel s milým a ochotným personálom, každý si tu nájde svoje. Pláž kamenistá, ak sú vlny, zlý vstup, nevhodné pre neplavcov/po 2m hlboké more/. Centrum Alara bazar asi 1, 5km, v piatok asi 200m od hotela trh. Čítať celú recenziu
Vani
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 1043-krát
93 %
Nato, že to bola moja prvá dovolenka pri mori, bola som veľmi spokojná, i keď pláž je mix - kamienky+piesok, prevažne kamienky, nič hrozné, ale myslím, že piesok je piesok. Animačné programy každý deň ako pre deti, tak aj pre dospelých. Určite by som sa vrátila. Možno aj na budúci rok. Čítať celú recenziu
Mima
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 1730-krát
57 %
Už pri vstupe do hotela cítiť zatuchlinu. Podľa slovenských pomerov je to tak na tri hviezdičky. Veľkou devízou hotela je nádherná pláž a fantastické, teplé a čisté more. Reštaurácia ako v celozávodnej kuchyni, avšak zakončená je takmer na pláži, čo dáva svojské čaro. Animácie amatérske, veľmi slabé, lepšie to už bolo s dovezenými predstaveniami. Veľmi príjemná animátorka. Čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 1028-krát
90 %
Neveľký, veľmi kvalitný hotel, super služby, čistota na každom kroku. Z letiska asi dve hodinky autobusom, veľký bazár asi 20 minút peši. Pláž piesok+kamene, dá sa aj bez topánok do vody, ale s nimi pohodlnejšie. Mólo super. More sa asi po 2 metroch prudko zvažuje do hĺbky, deti a neplavci len s plávacími pomôckami. Super vlny, vyskákali sme sa. More čistučké, občas vlny priniesli zopár rias. Na pláži v každom čase dosť ležadiel a slnečníkov. Snack bar pri pláži, ďalší bar na pláži, stále je kde sa osviežiť. Bazény stále čisté, tobogany, detský bazénik. Večerné vystúpenia - niektoré super, iné menej. Animátorov sme si veľmi neužili, keďže sme boli hlavne na pláži. Izby dosť veľké, klíma poslabšia, ale dá sa. Upratovali a menili uteráky každý deň. Taktiež každý deň naplnený minibar - voda, cola, fanta, minerálka. Ubytovanie do pár minút. Mali sme jednu z mála izieb, ktoré boli orientované na diaľnicu, ale balkónové dvere dobre tlmili hluk. Areál menší, ale krásne upravený a dosť tichých miest aj pre miminká v kočíku. Dá sa poležať aj v tieni pod palmami. Pred hotelom chodník, ktorým sa dá večer chodiť po okolí. Strava neskutočná, stále všetkého dostatok, veľmi chutné. S hotelom, službami, plážou, morom a hlavne jedlom sme boli nadmieru spokojní. Čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 967-krát
90 %
Transfer z letiska do hotela asi 1,5 hodinky. Dorazili sme v noci, troška bol problém s izbami, ale na druhý deň sa to vyriešilo. Strava vo forme bufetov úžasná-rozmanitá, množstvo zeleniny a ovocia, chutne pripravené mäso a ryby, výborne koláčiky a dezerty. Bazény a okolie čisté udržiavané, občerstvenie pri bazénoch aj pri pláži. Personál veľmi milý a úslužný. Denné a večerné animácie, proste super dovolenka. Čítať celú recenziu
Ján, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.07.2014 Prečítané 1202-krát
87 %
Vrátil som sa sem po roku, môžem pochváliť, stále na vysokej úrovni sa držiaci animačný team, stravovacie a ostatné služby. Drobnou chybou je, že Slováci majú len jeden. TV kanál, a to LUX TV. Hoci proti nemu nič nemám, ak má byť len jeden slovenský TV kanál, uprednostnil by som STV 1, TA3, Makrízu alebo JOJ. Rovnako menšie problémy boli aj s vypadávaním Internetu, ktoré bolo už oproti minulosti spoplatnené a fungovalo bezchybne len vo vstupnej hale hotela. Pozitívne hodnotím aj rozšírenie pool-baru a aj ponuku miešaných drinkov. Čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 28.09.2013 Prečítané 1713-krát
83 %
Príjemný hotel, tvoria ho dve budovy. Medzi budovami sa nachádza kvetinová záhrada, malý potôčik, fontána, mostík. Strava veľmi dobrá, každý deň pridali niečo nové. Pláž kamenistá, more tyrkysové. Večerný program zábavný, animátori tiež. Turecku sme boli aj minulý rok a ani tento rok nesklamalo. :-) Čítať celú recenziu
Lívia Balážová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 1137-krát
80 %
Starší, ale zrekonštruovaný hotel. Pri hoteli vedie cesta, čo nám nevadilo, vedeli sme o tom. Dovolenka bola úžasná. More čisté, strava výborná, personál milý. Delegát - výborný. Ďakujeme. Dovolenka splnila naše očakávania, užili sme si to. Turecku sme boli už viackrát a vždy sme boli spokojní. Čítať celú recenziu
Helena Kulačová
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 1069-krát
80 %
Starší, ale príjemný hotel s peknou záhradou. Strava výborná. Personál milý. Izby každý deň upratané. Trezor za poplatok. Mini bar každý deň doplnený. More pekné, čisté. Strmý spád pre neplavcov. Delegát výborný, ochotný vždy pomôcť a poradiť. Pre mňa výborná dovolenka, ako vždy v Turecku. Čítať celú recenziu
Jana Matisovská
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.09.2013 Prečítané 959-krát
93 %
Množstvo skvelých ľudí na jednom mieste, od manažerov hotela až po tých posledných umývačov riadu v kuchyni. Personál milý, usmievavý, nevtieravý. Strava - pestrá, každý si nájde, to čo mu chutí. Pláž pekná, no nie veľmi vhodná pre malé deti - prudký vstup do mora. Čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.08.2013 Prečítané 1377-krát
90 %
Starsi, vkusne zrekonstruovany hotel, s prijemnou atmosferou, cistymi izbami, krasnou udrziavanou a zakvitnutou zahradou, milim personalom, uzasnou stravou, skvelym programom animatorov pocas dna, ale aj vecerne programy. Urcite sa tam este vratim a dufam, ze hned buduci rok. Čítať celú recenziu
Simona M., Liptovský Mikuláš
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 699-krát
96 %
Celkový dojem z hotelu je asi taký, že sme tam boli prvý krát v júli 2012, tohto roku /2013/ sme tam boli opäť a deti už asi aj rozhodli kam pôjdeme na rok - do Meryanu :) Ak je človek tak dokonale spokojní načo to meniť! Čítať celú recenziu
Simona Marková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 1359-krát
97 %
Hotel čistučký, v jeho areáli, veľa, veľa zelene a kvetov, personál ochotný a milý, vôbec nie vtieraví, strava absolútne úžasná/dokonca pulty pre stravu detí a diétna strava/ množstvo ovocia, koláčov a veľa druhov mäsa, rýb, šalátov, proste všetkého možného! Animátori a program perfektní, no a pre deti raj! Čítať celú recenziu
Jana Buzinkaiova
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 1228-krát
93 %
vyborna dovolenka, uzasny hotel, vyborna strava, super program a animatori, perfektna cistota a tiez upratovanie izieb, niet co vytknut, hotel si tych pat hviezdiciek urcite zasluzi!!! odporucam uplne kazdemu vyuzit sluzby tohto hotela a stravit aj super dovolenku!!! Čítať celú recenziu