72%
Hodnotenie

Kemal Bay recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Konakli
18 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 56 %
Poloha 68 %
Šport a zábava 60 %
Izby 72 %
Strava 70 %
Personál 72 %
72%
Celkové hodnotenie
154 recenzií
Tomas
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 26.09.2019 Prečítané 0-krát
40 %
Hnus, špina, smrad... Turecko sa určite za tento hotel hanbí a nechce s ním mať nič spoločné... Keď vám v cestovke ponúknu Kemal, odmietnite a choďte radšej do Šútova... čítať celú recenziu
Július
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 25.09.2019 Prečítané 43-krát
50 %
Kto doteraz chodil na dovolenky, kde boli iba kontinentálne raňajky alebo na Šíravu, tak bude spokojný. My sme boli v Turecku desiatykrát a toto bola najväčšia bieda! 5* a all inclusive je od cestovnej kancelárie veľmi neobjektívne hodnotenie! Neprimerané hodnotenie s neadekvátnu cenou. V živote som nebol v Turecku na dovolenke hladný, kým som nevyskúšal Kemal Bay. Roky už nechodíme na obedy do reštaurácie, ale ideme do snack barov, bufetov,... ale tam som musel chodiť. V jedinom malom bufete boli iba placky, pizza, hranolky a jahňací hamburger. Bar na izbe iba voda. 1 ks 0,25 minerálky na privítanie. Zmrzlina zabudnite, ovocie málo a nekvalitné. Jablká maximálne druhá trieda. Hrozno ok. Paradajky nekvalitné, cibuľa občas, párky vôbec, palacinky vôbec, lievance raz za 12 dňový pobyt. Bol tam problém už na štvrtý deň si niečo vybrať. Detské ihrisko hrdzavé a zanedbané. Večerný program iba občas. Možnosť večernej zábavy skoro žiadna. Ľudia sedeli na ležadlách okolo bazéna a surfovali na nete. Nie som rozmaznaný, ale toto bola fakt bieda! Detský bazén - teplota parádna. Bazén pre dospelých malo chlórovaný, čo bolo super. Izby veľkostne ok, no čistota slabá. Plážové uteráky - výmena iba za poplatok. Okolo bazéna špina. Veľa ležadiel poškodených. Plastové fľašky ste si museli odkladať, aby ste si mali do čoho chodiť čerpať vodu. Na cca troch miestach. Ak pri tomto mysleli na šetrenie prírody, tak to beriem, no pochybujem. Ak hľadáte kvalitu, tak neodporúčam. Adalya Ocean, Adalya Lara, Sentido Turan Prince to je iná kvalita a pritom to bolo o cca 300 až 500 e. viac pre 2+2. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 0-krát
50 %
Izba katastrofa, klíma fúkala smrad, balkón bol smerovaný na chodbu, čiže žiadny vzduch, hocikto sa k Vám mohol dostať na izbu. Strava slabý výber, málo mäsa, špina. Pláž úzka, more s útesmi a je to zátoka, čiže špinavé more.... stále penisté. Personál bol v pohode. Prostredie by bolo pekné, veľa zelene, no hotel ani služby nezodpovedajú 5*. Max je to dobrá 3*... určite, kto je zvyknutý na tureckú 5*, zažije veľké sklamanie.... ja za seba neodporúčam. čítať celú recenziu
Nikola u.
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 09.07.2019 Prečítané 0-krát
20 %
Migrifičova
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 28.06.2018 Prečítané 2872-krát
77 %
Prvý šok nastal na ceste transferom po lete, kde sme zastali na miniobchode (bazaar), čo bolo úplne zbytočné. Ďalším väčším šokom bolo to, že sme nemali rezerváciu v hoteli, keďže dovolenku sme mali riešenú v decembri a vyplatenú v marci! A v júni zmätený pán na recepcii nevie, ako má danú situáciu vyriešiť, bolo to trošku na nervy. Sklamanie vystriedalo nadšenie z izby, oproti iným spolucestujúcim sme mali aspoň výhľad na more a ubytovanie na vyššom poschodí, čo sme ocenili pre neuveriteľný zápach z toaliet na terase pri bazéne na čele hotela. Čo sa týka stravy - je treba ísť na raňajky, obed a večeru do radu ako prví, keďže ruskí spoluobčania doslova vybrakujú všetko (aj keď to nezjedia). Málo personálu, pretože pri každom stolovaní som si musela vypýtať príbor, strava pri all inclusive musí spĺňať určité požiadavky a má byť zabezpečená pre celú kapacitu hotela. Bohužiaľ, večer otvorený len bar na terase pre cca 70 ľudí s veľmi obmedzeným výberom na bare - pivo, víno, turecká whisky, gintonic, vodka. Musím však spomenúť, že personál sa naozaj snažil vyhovieť každému so všetkým, avšak aj tak hotel nespĺňa 5* a informácia all inclusive je jednoducho zavádzajúca. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 1864-krát
87 %
Hotel je po rekonštrukcii, všade čisto, ležadiel dostatok, bazén denne čistený. Dosť Rusov a Turkov, ale nemali sme s nimi žiaden problém, boli slušní. Potom zopár Slovákov, Čechov, Nemcov, Holanďania. More krásne, čisté, teplučké. Dobré bary, dalo sa najesť aj na pláži, len slabší výber. Nikde sa dlho nečakalo na nápoje. Hotel inak plne obsadený, čo bolo vidno hlavne pri večeriach, keď bolo treba sem tam hľadať prázdny stôl. Inak dovolenka bola super. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.06.2014 Prečítané 1204-krát
73 %
Hotel je pekný a izby tiež. Bazén krásny aj služby na požadovanej úrovni. Strašne veľa rusky hovoriacich turistov, potom pár Slovákov. Hotel je rozdelený na dva, jeden veľký dole a s krásnym výhľadom a záhradou hore. Ten horný by som určite viac odporúčal pre ten výhľad. čítať celú recenziu
Katarína Fillová, Brezno
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.10.2013 Prečítané 409-krát
38 %
Ak si nechcete pokaziť dojem o Turecku, rozhodne si nájdite iný hotel. Tento je priamo katastrofa! čítať celú recenziu
Lenka, Zilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 17.05.2013 Prečítané 960-krát
42 %
NIKDY VIAC BY SOM TAM NEISLA.... VECER ZIADNE VYZITIE, NIKDE SA NEDA IST..... NIKDY VIAC ANI ZADARMO :) čítať celú recenziu
Peter B., Prešov
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 12.04.2013 Prečítané 1776-krát
38 %
Chcem prv povedat ze svet mam dost scestovany a nie som notoricky stažovatel,ktorych nemam rad. Chapem ludi,ktorý si roky šporia na jednu dovolenku,idu do Tunisu,alebo Egyptu a pišu recenzie,ze tam je špina....Proste tak to tam je. A na záver....DO HOTELA ,,KEMALBAY,, BY SOM UZ NEŠiel.... čítať celú recenziu
dana vajglova
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 11.04.2013 Prečítané 1335-krát
97 %
vynikajúca poloha,moznost výletov,pláz priamo pri hoteli vybavenie lehátka zdarma,personál milí ústretoví,delegáti takisto,strava pre kazdeho aj pre deti ci vegetariánov,nádherné okolie,moznost masazí,sauny,kupele hamamm,volejbal čítať celú recenziu
Radka, Prievidza
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 24.09.2012 Prečítané 681-krát
87 %
Celkový dojem je veľmi dobrý. Ubytovanie úplne v poriadku, čisté priestranné izby. Strava dobrá vždy sa dalo vybrať, či už šalát, polievku, cestoviny, ryžu, zemiaky a mäso. Za danú cenu som mala na začiatku aj obavy, keďže sme išli 1.9. na 7 dní za 460 eur, ale nakoniec som bola veľmi milo prekvapená. Skvelý pomer cena hodnota :) čítať celú recenziu
Iveta, Turany
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 13.07.2012 Prečítané 1239-krát
49 %
Tento hotel jednoznačne nespĺňa štandard 5 hviezdic. Maximálne tak 3, a aj to len s prižmúrenými očami. Ruštin vám tam bude píliť uši na každom kroku, mne to už išlo na nervy. Jednoznačne neodporúčam, ani tých pár Slovákov, čo tam bolo s nami. čítať celú recenziu
Peter B., Prešov
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 25.06.2012 Prečítané 1745-krát
49 %
Hotel cisto pre rusku klientelu.Od 5 hviezdiciek ma véééééééélmi daleko. Tak 2+....možno. Po 17.00 tam ,,zdochol pes,,...Ziadne animacie,vystupenia. Wifi..zaplatil som 20,-Eur,ale na izbe nesiel,slabucko na chodbe. čítať celú recenziu