40%
Hodnotenie

Hedef Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Konakli
18 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Poloha 67 %
Šport a zábava 30 %
Izby 43 %
Strava 37 %
Personál 30 %
40%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
verona, čadca
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 30.08.2012 Prečítané 935-krát
24 %
hotel bol možno niekedy v minulosti luxus. teraz vďaka 90% klientele vyhladovaných, vysmädnutých, nevychovaných rusky a turecky hovoriach turistoch katastrofa - nehádžem všetkých do jedného vreca, boli aj vychovaní, ale nik s nich sa nesťažoval.všade kde ste sa pozreli smeti pri kvetoch v areáli jedálne na terase. hostia si brali kvantum potravín na izby, po ceste ich rozsypávali po schodoch, celom areály. niekedy bolo ovocie na schodoch i niekoľko dní. po nás prišlo 13 slovenských turistov, ktorí sa hneď sťažovali na úroveň hotela, mali ich presťahovať, avšak ešte v čase nášho odchodu tam boli. my sme prežili vďaka humore a pravidelnému užívaniu 52 % slivovice. i tak sme si doniesli domov žalúdočné problémy, kašeľ. odporúčam neponúkať hotel slovákom!!! radím veriť tejto recenzii a nedať sa presvedčiť o opaku!!! my sme spísali v hoteli s delegátom reklamáciu, neviem čo z toho. čítať celú recenziu
Henrieta, Banská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 02.08.2012 Prečítané 1245-krát
82 %
Celkový dojem naozaj z príjemného prostredia narúšali len drzí rozdrapení rusi.......v hoteli bolo veľmi veľa mladých ľudí, detí, takže môžem ho len odporučiť!!!!!Tento hotel ale určite nespĺňa kategóriu 5*, je na úrovni slušného 3* čítať celú recenziu
Jarka
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.07.2012 Prečítané 1027-krát
87 %
Super dovolenka až na pláž a more! čítať celú recenziu
Lenka B.
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 20.07.2012 Prečítané 1127-krát
31 %
V poslednu noc sme mali ranajky, ked sme odchadzali a aby si chlap nemohol vodu pre dceru nabrat,to uz co je...Tak jest sme dostali a napit sme sa mali ist na recepciu.A pritom ho ten casnik este aj napadol...Toto su sluzby 5* hotela, ze casnici napadaju hosti?A to sme mali zaplateny cely den este a to nebolo vsetko.Casnik zacal kricat na moju sestru ze si nemoze zobrat kavu, lebo uz bolo po veceri, tak tomuto sa hovori ultra all inclusive.Z prednej casti hotela vypustali vykali a ludia co tam byvali hovorili no neskutocny smrad... Ze, turecka noc bude nam rozpravali, tak sme sa isli pozriet animator rozpraval jedine po rusky program bol pre rusov, dokonca aj pesnicky ruske hrali v kuse pri bazene...Zachody pri bazenoch smrdeli toaletny papier tam chybal nonstop...Delegat sa nestaral o nic, zaujmal sa len ked niekto chcel nejaky vylet...Takze uplna nespokojnost.Nemohli sme sa dockat navratu domov. čítať celú recenziu
Reni, BA
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 02.07.2012 Prečítané 1330-krát
29 %
Celkový dojem...zlý sen nikdy viac veľká cena,obsluha jedna katastrofa jeden za barom chudák pre skoro vyše 2000 ľudí kým sa dostanete na radu tak zájdete radšej aj do obchodu..toalety strašné večne bez wc papiera a totálne špinavé..neodporúčam ani zadarmo,nezaslúžia si ani 2 hviezdičky...a preto ďakujeme CK že nám dali nahradný hotel Holiday Garden Resort v ktorom sme si užili krásnu a super dovolenku... čítať celú recenziu
gabriel č., bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 06.10.2011 Prečítané 2442-krát
76 %
Vďaka recenziám som neočakával tip top 5 hviezdičkový pobyt a preto sme boli spokojný až na nepríjemnosti so surovou stravou. Rozhodne odporúčam pre rodiny s deťmi - v hoteli sú aj mini club aj večer detské disco. Personál je snaživý, ale s angličtinou sa dohovoríte menej, ako po rusky. Služby delegátky boli štandartne slabé na informácie. Doviesť do hotela a nechať nech sa ľudia zorientujú. Nerozumiem prečo by nemohli už pri príchode informovať kde všade sú aké možnosti v rámci hotela a aké služby sme si zaplatili (ako by sa zorientovali hostia bez znalosti cudzieho jazyka netuším). Delegátka milá, ale o čaro z objavovania možností nás nepripravila. čítať celú recenziu
Martin, Banská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 26.07.2011 Prečítané 2060-krát
42 %
nedoporučujem :-((( Ako sme prišli na hotel tak pre nás nemali izby a to sme boli tri rodiny aj z malými 5 deťmi . Tak pre nás zohnali náhradné ubytovanie asi 20 km ad hotela. čítať celú recenziu
Mimi, IpD
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 20.06.2011 Prečítané 1910-krát
47 %
tento hotel by som neodporucila nikomu! v Turecku sme boli uz 4x, ale toto bola nasa najhorsia dovolenka - je to 5* hotel - ale uroven je maximalne 3* este jedna pikoska: do poslednej minuty sme nevedeli termin odchodu autobusu z hotela na letisko - delegat FTI nam neposkytol tieto pre nas velmi potrebne informacie! od 7:00 hod. sme cakali na recepcii hotela, ci pre nas niekto pride - nakoniec sme sa dockali - 8:40 hod. URCITE SA SEM UZ NIKDY NEVRATIME!!! čítať celú recenziu
Peter G., Levice
Termín pobytu: Mar 2010 Recenzia pridaná 01.05.2010 Prečítané 2484-krát
91 %
Hotel si zaslúži právom 5*. Odporúčam každému samozrejme my sme boli mimo sezóny prvým turnusom a neboli vodne športy ani turecka a rybacia reštaurácia ale všetko sa rozbieha 15 mája. Ale za tie peniaze to bol raj na zemi.....!!! Upozornenie - Delegátky čo sú tam su strašne nezodpovedné!!! do kopi nám nič nepovedali len o svojich zájazdoch čo ponúkajú plavbu lodov za 40 eur tak v meste si vybavíte za 20 eur a ked sa chcete povozit na lodi cca 1 hodinu tak vás to výjde 4 eurá...nedajte sa oklamat...oni na tom ryžujú...!!!!Celí týždeň sa neukázali na našom hoteli ale že vraj v žiadnom a sobotu rano sme odchádzali a v piatok večer sme nevedeli kedy.Bola tam informačná tabula o ktorej nám nič nepovedali a tam dali kedy je odchod.aj to sme sa dozvedeli v piatok neskoro v noci.Nezodpovednost!!!Ked sme sa spítali kde je pošta povedali že na každom kroku a ledva sme našli 1 poštu.Ked sme sa pítali na bankomaty tak nevedeli povedat či su a kde sú hlavná vec že boli 200 metrov od hotela a asi 5.A v neposlednom rade.Ak vám dá delegátka na stretnutí svoje číslo ked budete niečo potrebovat aby ste napísali sms že ona vám môže len odpisovat tak tomu vôbec neverte...My sme jej vypisovali ohladom odchodu a odpovede sme sa nedočkali!!! Na koniec sa chcem podakovat za nezabudnutelnú dovolenku susedovcom Helenke a Tiborkovi z Galanty-bez nich by sme boli stratený a príjemnému personálu ktorý robil špičkovú robotu čítať celú recenziu
Ladislav P., Trnava
Termín pobytu: Sep 2009 Recenzia pridaná 20.10.2009 Prečítané 3571-krát
60 %
Do tohto hotela sa určite nevrátim aj keď to bolo vyslovene za smiešnu sumu. Inak sme si oddýchli a super zabavili. Zišli sme sa tam vynikajúca partia a oprášil som si znalosti z ruštiny (ale zarovno rusom sa nedá piť "Voloďa na zdravie") Môj syn sa vybláznil na tobogánoch a pri bazéne sme strávili celý deň. Našiel si kamarátov a super sa bavil. Cestoná kancelária je na veľmi dobrej úrovni - vynikajúco zorganizovaný príchod aj odchod. Príjemná a ochotná delegátka. Ale tento hotel by mali radšej stiahnuť zo svojej ponuky aby si nekazili svoje meno. čítať celú recenziu
Mato, Svidník
Termín pobytu: Sep 2009 Recenzia pridaná 11.10.2009 Prečítané 1886-krát
96 %
odporucam tento hotel. Izby boli velmi pekne, priestranne s balkonom. Plaz bola cista, dostatok lehatok, akurat pri vstupe do mora treba davat pozor na kamene. čítať celú recenziu
Zuzka, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 20.08.2009 Prečítané 3386-krát
69 %
Ocakavali sme viac, aspon co sa tykalo mora, urcite to nezodpoveda *****, ale inak je tam fajn, nedaleko su aj nakupne moznosti, i ked po par navstevach stankov (ala Mileticova) vas tam prestane bavit prechadzat sa, predavaci su otravni a vecne sa handrkovat za ceny je tiez unavne a nebavi do nekonecna.. Co sa tyka Rusov, bolo ich tam dost, ale neboli az taki hrozni.. Animacne programy boli aj pri bazene aj kazdy vecer, celkom zabava :-) este teraz si pospevujeme s priatelom AAA RAM ZAM ZAM čítať celú recenziu
Kysa, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 16.06.2009 Prečítané 3557-krát
82 %
Jedinu vec, co by som vytkla, je absolutna neprofesionalita delegatky. Vedela o hoteli a sluzbach na hoteli a o jeho okoli menej, ako sme si my zistili a nasli potom na internete... Inak je na celom hoteli WIFI / my sme mali notebook :)) / pre hosti je tam PC k dispozicii. A este pozor: mali sme 12 dnovy pobyt. V pokynoch sa sice pise, ze prvy a posledny den je dnom prepravy, ale aj tak sme zostali zaskoceni. Pricestovali sme prvy den v noci - to bol prvy den, odchadzali sme posledny den hodinu po polnoci - to bol posledny den. Cize sme neboli na 12 dnovom pobyte ale iba na 10 dnovom ! No, napriek tomu sme boli velmi velmi spokojni a urcite by sme sa chceli v septembri znova vybrat prave sem do tohto rezortu. čítať celú recenziu
Katarina V.
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 10.06.2009 Prečítané 2684-krát
98 %
Boli sme velmi spokojni s pomerom ceny a sluzieb ktore hotel hedef resort ponukal. čítať celú recenziu
Monika, BA
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 03.06.2009 Prečítané 3676-krát
73 %
My sme sa išli zabaviť, oddýchnuť a nie robiť problémy. Kebyže chceme robiť dusno, dôvodov by sa našlo zopár. Máme už potvrdené, že v Turecku si hotely dávajú hviezdičky ako chcú, vedľa seba dva 5* hotely zďaleka nezaručujú to isté. Hedef resort hotel by odo mňa dostal max 3,5* čítať celú recenziu
Ivana V., Senica
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 02.06.2009 Prečítané 2231-krát
76 %
Hotel hedef resort odporúčam nenáročným klientom, hotel zodpovedá 3***, ale strava 1* čítať celú recenziu
Eva U.
Termín pobytu: Mar 2009 Recenzia pridaná 13.05.2009 Prečítané 2709-krát
93 %
Bola to veľmi pekná dovolenka, určite sa ešte do Turecka vrátime. Delegát bol veľmi sympatický, volal sa Marek. Môžem Hedef Resort hotel doporučiť, neviem vsak ako to tam bude v sezóne. čítať celú recenziu
Hana, Brestovec
Termín pobytu: Mar 2009 Recenzia pridaná 13.05.2009 Prečítané 6771-krát
80 %
Úroveň +++++ mohol hotel Hedef Resort spĺňať, keď bol nový, teraz tak 3+, ale inak celkovo som bola spokojná, kedže som už mimo sezóny na dovolenke bola a bolo to horšie. Na toto miesto do turecka by som sa kľudne ešte niekedy vrátila. Chýbal mi nejaký večerný program, lebo aj v +++ hoteli v Egypte nám každý večer hrala živá hudba. Čo nám ale vadilo, že bolo vypísaných asi 15 fakultatívnych výletov, z toho sa dalo ísť asi na 4 a keď sme sa pýtali konkrétne na delfinárium nám delegát oznámil, že ešte nefunguje. My sme tam boli po vlastnej ose a fungovalo veľmi dobre a za deň, bolo viacero show a stálo nás to o polovicu menej ako za to pýtala cestovka. Takže pre pána delegáta: fakt ma štve, keď ma klamú :( Inak ostatné, čo sa týka cestovky bolo v poriadku. A už len drobnosť. Nie každý bol v Turecku a vie, že sa na letisku platí vízum 10€ na hlavu. Mohlo by to byť písané aspoň v pokynoch k odletu. Do Turecka by som kľudne ešte išla, lebo veci, ktoré som vytkla nerobia dovolenku, tú si robíme sami, ale pokiaľ si to necháme pre seba, nemá ako prísť k náprave. Takže prajem všetkým krásnu dovolenku. čítať celú recenziu