82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Taliansko Taliansko
 Taliansko, Kalábria, Praia a Mare  Taliansko, Kalábria, Praia a Mare

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie 

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie 

1:40 h
13 °C
13 °C
14 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
3426 €
3426 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 80 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 77 %
Izby 91 %
Strava 75 %
Personál 79 %
82%
Celkové hodnotenie
36 recenzií
Miro
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 15.09.2019 Prečítané 29-krát
73 %
Hotel Borgo di Fiuzzi 4*. Príjemné, pokojné, pláž super, kamienky fajn, more fajn, celkom ochotný personál, nápoje to troška viac brzdili, ako by som čakal, víno červené vynikajúce, jedlo akurát, dalo sa veľmi dobre najesť až prejesť. Niektoré sympatické, niektoré menej, asi som mal šťastie. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 20.08.2019 Prečítané 141-krát
37 %
Toto bolo ultra all inclusive???? Taliani sa k nám chovali ako k votrelcom, jesť sme mohli iba na prehriatej terase, oni v klimatizovanej reštaurácií, izby boli vcelku čisté, blbá klimatizácia, hneď po príchode sme si museli kúpiť kúpacie čapice, inak nás nepustili do bazéna, samozrejme pri Talianoch to také nutné nebolo, jedlo teda nič moc, šaláty, sem tam ryba, na môj vkus mastné, samozrejme podávané v 35 stupňoch na terase. O vodu človek musel doslova žobrať, lebo ju podávali iba v mini asi 100 ml plastových kelímkoch, keď sme si chceli zobrať viac, tak nám to nedovolili, lebo dať vodu do mojej fľašky je nehygienické! Všade psy a to, že Taliani po nich nikdy exkrementy nezdvihnú, bolo jasné, fajčili všade, popol, špaky... všetko na zem, žiadne popolníky, fuj, hnus. More bolo krásne čisté, ale pláž samý kameň, bez topánok sa nedalo vojsť ani vyjsť z mora. Celkovo tento horel neodporúčam absolútne, je to hotel čisto pre Talianov a ostatní sme pre nich... čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 20.08.2019 Prečítané 0-krát
0 %
Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatné nápoje a strava nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovná kancelária. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba počas raňajok, obeda a večere a večer v plážovom bare, kde máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame. čítať celú recenziu
Eva Pechočiaková Svitačová
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 17.08.2019 Prečítané 124-krát
47 %
Hotel pekný, avšak ďaleko od letiska, t.z. dlhý transfer. Služby hotela nezodpovedali tomu, čo deklarovala cestovná kancelária - ultra all inclusive. Rozhodne to bol iba slabý all inclusive, res. plná penzia. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. čítať celú recenziu
Eva P. S.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 17.08.2019 Prečítané 0-krát
50 %
Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je dostupný v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba na tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame. čítať celú recenziu
Mgr. Lenka Pešková
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 17.08.2018 Prečítané 1473-krát
40 %
Cesta z letiska 2,5 hodiny. Ubytovanie v uzavretom priestore, kde bol amfiteáter. Hotel bol aj pre psíčkarov! Žiaden tobogan, jeden bazén, animátori hovorili len po taliansky. Pre naše deti neprijateľné, takže žiaden klub pre deti! Výber jedál slabý, nakladali čašníci. Personál neochotný, drzý. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 923-krát
50 %
Hotel pekny, izby sa upratuju kazdy den. Nevyhoda je, ze je dlhy transfer z letiska - cez dve hodiny. Na konci pobytu treba opustit izby do 10, co tiez nie je vyhovujuce, nemali sme sa kde osprchovat, nemaju to dobre zorganizovane. V bazene pri hoteli treba mat kupacie ciapky. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 27.07.2018 Prečítané 1205-krát
73 %
Hotel je priamo pri pláži - to je výborné. Ale čakajte, že ešte zaplatíte pobytovú taxu, čo je 4, -€/ osoba deň. Veľmi nám vadilo, že si nás označili farebnými náramkami - podľa národnosti. Čiže my z SK - modrý náramok v jedálni absolútna ignorancia. Nakladali nám veľmi malé porcie, museli sme vyslovene prosiť. Na pláži vám nalejú minerálku do decáku - aj to polovicu. Inak hotel čistý a pekný. Transfer z letiska 2 hodiny, ale dalo sa. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 24.07.2018 Prečítané 885-krát
67 %
Hotel vhodný najmä pre Talianov. Voči Slovákom a Čechom absolútna neochota zo strany personálu a domácich a hlavne pozor na nepriebojnú delegátku CK, ktorá radšej nezdvihne telefón, než aby mala riešiť nejakú sťažnosť. Ak uvažujete o tomto hoteli, vopred sa v CK spýtajte na pobytovú taxu, ktorá nás nepríjemne prekvapila, pretože bola vysoká, 4€/os. čítať celú recenziu
ivet
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 711-krát
57 %
Prostredie pekné, čisté, chyžné milé, ochotné, personál na recepcii v pohode, personál pri výdaji jedla nepríjemný, arogantný, iný prístup k Talianom ako k cudzincom, problém s množstvom jedla, strava opakujúca sa, raňajky párky, praženica so sušených vajíčok, salám, stále ten istý jogurt... čítať celú recenziu
Ida
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 11.07.2018 Prečítané 2455-krát
0 %
Tento hotel sme si objednali na poslednú chvíľu, 3 dni pred odletom za veľmi dobrú cenu 488,- eur na 11 dní. Takže za túto cenu sme nekritizovali takmer nič. Ale keby sme platili ako iní od 870,- do 1200,-, tak by sa nedostatky našli. Ubytovanie bolo veľmi pekné, čisté, vymieňali uteráky každý deň. Stoly v jedálni neboli prikryté obrusmi, ako bolo prezentované v katalógu. My /Slováci/ sme jedli na terase, čo malo výhodu, lebo v jedálni bol jeden veľký chaos a krik a dlhé rady na porcie, ktoré nakladali na taniere ako šafran... Museli sme ukazovať veď ešte pridaj.... A to bol ultra al incluzive! Strava bola dobrá i keď sa opakovala, hladní sme neboli. Vodu nám zakázali čapovať do fliaš z hygienických! dôvodov, čo nikto z nás nedodržiaval. Káva bola len ráno v jedálni, dobrú taliansku sme museli kupovať za 1,- euro, nebola pizza, ktorá k Taliansku patrí, zákusok po večeri iba jeden druh, ale bol vynikajúci. Personál nie moc ústretový, nesnažili sa vyjsť v ústrety. Dôvod, prečo sme si vybrali tento hotel, bolo jednoznačne okolie a príroda a krásne čisté more, ktoré ale nie je vhodné pre malé deti, lebo je tam dosť strmý vstup do vody a kamene uhýbajú pod nohami. Taliansko sa nedá porovnávať so žiadnou inou destináciou, nečakajte komfort, ústretovosť a ochotu ako v Turecku či inej destinácii. Tu sa musíte prispôsobiť Vy ich zvyklostiam, nie oni Vám. Alebo potom možno dôslednejšie podľa recenzií vyberať vhodný hotel, lebo nie všetky majú rovnaké služby. Minulý rok sme boli v hoteli Valtur Garden resort, ktorý splnil všetky naše očakávania. Tento hotel je dobrý na oddych, kúpanie, ale ak chcete nasávať tú pravú taliansku atmosféru vo večerných uličkách, pokrikovanie, spievanie, vysedávanie v kaviarňach, na zmrzline, na to zabudnite. Večer po večeri nie je kde ísť, iba do Praie asi 4 km a to je dosť ďaleko peši, lebo ani taxi nezoženiete... a večer po 21. je tam už mŕtvo... čítať celú recenziu
Ni
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 29.06.2018 Prečítané 1364-krát
75 %
Vynikajuca strava, krasne more, uzasna dostupnost k moru, personal pri bare bol vsak velmi neochotny, co sa tyka napojov, rozhodne sa to neda nazvat ako ultra all inclusive. Chcem vsak podakovat milej a ochotnej delegatke Lucke L., ktora nam dovolenku svojim pristupom velmi sprijemnila. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 911-krát
47 %
Arogantny personal, ignoracia vsetkych, okrem Talianov, servirovanie jedla ako v 3. cenovej, chybalo vsetko (na ranajkach jedlo, rady na kavu, vinove pohare nepoznaju), upratovacky drze, zabudli upratat izbu, system platenia chaoticky, CELE ZLE - kava v plastovych poharoch, ziadne dezerty a to sme mali all inclusive. čítať celú recenziu
Milada Múdra
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 862-krát
60 %
All inclusive, kde sme si veľa vecí museli kupovať ako kávu a fľašu vody. Izba čistá, upratovali každý deň. Vonkajší bazén super, len tie kúpacie čiapky :D, ktoré sme museli mať na hlave. Pláž z okruhliakov, more nádherné, len hlboké už 3 m od kraju. Strava teda nič moc. Privítala by som dezerty a polievky. Čo nás teda urážalo! Že sme mali dovolené na obede a večeri sedieť iba na terase. Taliani vo vnútri a raňajky zas iba vo vnútri. Stoly boli očíslované rovnako ako izby Talianov, tak nás chodili vyháňať ráno z ich stola. Bolo to naozaj príliš! Do centra nie sú 2 km, ale najmenej 5 km a žiadne obchodíky, len pár reštaurácii. Takže po okolí len na bicykloch sa povoziť pre zábavu alebo na šliapací čln. Čo musím teda naozaj pochváliť, skvelých slovenských animátorov. Boli naozaj super a našim deťom urobili dovolenku ešte krajšou. Program na amfiku zaujímavý. A ešte niečo, problém sa dohovoriť iným jazykom ako taliančinou. čítať celú recenziu
Judit
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 812-krát
83 %
Transfer z letiská trvá cca 2 hodiny, je v nej aj nezmyselná 15 min. zastávka na pumpe smerom z letiska aj na letisko asi 5 minút od letiska. Hotelový komplex pekný s mediteránskym nádychom v spoločných priestoroch, izby zariadené v modernom štýle, veľký bazén s časťou aj pre deti. Pláž kamienková, len pár metrov od hotela, more čisté. Centrum mestečka Praia a mare na 25 minút pešej chôdze od hotela. Dajú sa požičať bicykle na recepcii-hodina 5 eur, pol dňa 7 eur, celý deň 10 eur. Požičanie vodného bicykla /pedalo/ stojí 10 eur na hodinu. Kanoe 5 eur na osobu. Ak je pokojné more, dá sa preplávať k ostrovu Dino, na niektorých miestach sa dá vyjsť na ostrov-len pre plavcov. V hoteli celý deň bežia animácie v taliančine. Taktiež dvaja mladí príjemní Slováci z ck sa ochotne povenujú Vám i Vašim deťom. V noci od 21:30 súbežne bavia staršie i mladšie generácie len pár metrov od seba bez toho, aby to bolo akusticky rušivé. Od 23:00 spoločné tance s profesionálnymi tanečníkmi. Po 24:00 kľud v hoteli. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 1640-krát
73 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie.Transfer z letiska trval 3 hodiny.Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Hotel bol od mestečka Praia a Mare vzdialený 20 minút. Mestečko bolo malé a kľudné. Animátori sa snažili každý deň deň zabezpečovať program. Každý večer mali pripravený program pre deti, po ktorom nasledovali rôzne vystúpenia, ktoré boli veľmi pekné a profesionálne. čítať celú recenziu
Lucia P.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 27.04.2014 Prečítané 1643-krát
80 %
Hotelový areál pekný, udržiavaný, čistý. Izby moderne moderne zariadené, čisté. Okolie hotela nič moc - do najbližšieho mestečka Praia a Mare peši po promedáde cca. 40 minút. Hotel zdarma zapožičiava bicykle, čo sme veľmi ocenili. Možnosť prenajať aj skúter. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.02.2014 Prečítané 1524-krát
67 %
Ubytovanie bolo celkom v pohode izby čisté, pekne zariadené. Hlavne sa nám nepáčili služby v hotelovom bare, naozaj uprednostňovali Talianov a Rusov s červenými páskami. Výber nápojov slabý. Pivo v 2 dcl plastovom pohári aj to len do poly. Strava dobrá, raňajky slabé ak nemáte rád sladké po pár dňoch si nemáte čo vybrať. V plážovom bare všetko platíte. Pláž kamienková a ak neviete plávať máte problém, lebo hneď je hlboká voda. Hotel ďaleko od mesta na pešo cca 1/2 až 3/4hod. Ale milý animátori a delegátka. čítať celú recenziu
Dano
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 1543-krát
63 %
Hotel pekný, areál hotela čistý a udržiavaný. Bar Barracuda na uplatnenie služby all inclusive - katastrofa. Taliani, ktorých bola drvivá väčšina, sú hluční až urevaní. Na pláži, v bare, pri jedle - všade. Kľud je iba cez siestu. Hotel je zameraný na rodiny s deťmi , takže všade je hlučno. čítať celú recenziu
Zuzana V., Žilina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 948-krát
47 %
Neodporúčam , už nikdy viac Kalábria. čítať celú recenziu