77%
Hodnotenie

Faliraki Bay Hotel recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Faliraki
21 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 74 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 67 %
Izby 73 %
Strava 68 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
198 recenzií
Elena
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 03.08.2019 Prečítané 53-krát
77 %
Hotel vhodný aj pre rodiny s deťmi, transfer do 15 min, ubytovanie ihneď, bazén čistý - maličká časť pre deti. Animácie na hoteli žiadne. Hotel je umiestnený blízko od centra mesta - 5 až 10 min peši, v tichej časti - okolo zeleň. Chodník k pláži spojený s hotelom pred ním. čítať celú recenziu
Jarosv
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 29.09.2018 Prečítané 830-krát
83 %
Hotel oficiálne má 3*, vcelku tichá lokalita, mali sme izbu zrejme po rekonštrukcii č. 106 s "bočným" výhľadom na more. V hotelovom areáli pekná zeleň a čisto. Do centra asi 15 min, na pláž a bus asi 5 min. Pekný bazén /nepoužili sme/ s barom, slnečníkov a ležadiel dosť. Mali sme polpenziu a so stravou sme boli úplne spokojní. Rannú kávu som síce skúsil len raz, ale každý má inú chuť. čítať celú recenziu
Stefan
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 10.09.2018 Prečítané 679-krát
55 %
Hotel sme kupovali v last minute. Izby hotela sú pomerne staré a neudržiavané. Ráno po príchode sme hneď reklamovali dotrhané a deravé plachty a posteľnej prádlo, takisto uteráky, ale nič sa nezmenilo. Na posteli sa nedalo spať, bolo cítiť každú pružinu a ráno sme boli dobití, ale našu prosbu o výmenu ignorovali. Kúpeľňa bola otrasná, absolútne nezodpovedá štandardom . Mala slabé osvetlenie, záves končiaci 50 cm nad vaničkou, takže po každom sprchovaní potopa. Navyše po celú dobu pobytu špinavá. Upratovanie počas nášho pobytu bolo veľmi zbežné, podlaha nebola pozametaná ani raz počas nášho pobytu. V hoteli je bazén, ale ani raz sme ho nevyužili, nakoľko mriežka okolo bazéna bola taká špinavá, že by ju už asi ťažko niekto dokázal vyčistiť. Strava bola priemerná. K raňajkám bol jedine použiteľný čierny čaj. Žltá voda akože džús a káva boli nepoužiteľné. Do tohoto hotela by sme sa už určite nevrátili, ani by sme ho nikomu neodporučili. Máme v Grécku absolvovaných mnoho dovoleniek, ale toto bol najslabší hotel zo všetkých, ktoré sme navštívili. Jedinou výhodou hotela bola poloha neďaleko peknej pláže. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 995-krát
65 %
Dovolenka na ostrove Rodos bola vynikajúca, čo sa týka prostredia, pláži a počasia, ale čo sa týka hotela, tak nie... V skratke - izba klasická, na prespanie to stačilo. Hotel menší, blízko pláže, čo bolo fajn. Ale čo nás nemilo prekvapilo, bolo, že k našej polpenzii sme k večeri nedostali nápoje. Tie boli za príplatok, takisto ako aj klíma a chladnička na izbe... to bolo najväčšie mínus tejto dovolenky, a preto by sme sa do tohoto hotela už nevrátili, ale Rodos odporúčame na 100%. :) čítať celú recenziu
Eva, Maros
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 16.09.2017 Prečítané 736-krát
70 %
Začnem tým, že hotel má 3* a tomu aj prispôsobujem hodnotenie. Je starší, jednoduchý, zišla by sa rekonštrukcia. Izby sú priestranné, je tam všetko, čo treba, fén, chladnička (17€/7dní). Kúpeľňa menšia, staršia, malý sprchový kút, ale za tú cenu adekvátne. Upratovali každý deň, vyniesli koše, vytreli podlahu, uteráky menili asi raz za 2-3 dni. Posteľ neprezliekli vôbec. Šampón a mydlo nedávajú vôbec, dopĺňajú len wc papier. Strava bola chutná, hladom sme netrpeli. Raňajky stále rovnaké, rovnaká saláma, plátkový syr, maslo, paprika, rajčina, džem, jogurt, cornflakes a to je presne všetko. Ale to aj na raňajky predsa stačí, ani doma nejeme niečo iné. Večera bola vždy iná, väčšinou 1 druh mäsa a nejaké cestoviny, hranolky alebo zemiaky, ryža, tiež nejaké jednoduché šaláty. Dezert k večeri bol vždy 1 buď nejaký puding, koláč alebo nektarinka. Nápoje boli iba k raňajkám, pri večeri sa platili 2,50 € pivo, iné sme nemali. :) V bare robia super drinky za 5 € od výmyslu sveta, odporúčam. Bazén je slabší, nevyužívali sme. Tam to prostredie pri bazéne nie je veľmi atraktívne. Personál milý, ale ja som za celý pobyt videla 4 ľudí, asi je to rodinný hotel, a preto ich je tam menej. More je super, samý piesok, pláž je verejná, ale udržiavaná a platia sa ležadlá (10 € komplet). Kľudne sa dá dať vlastná rohožka aj slnečník. Je to asi 100 m od hotela, úplne kúsok. Všade okolo samé obchodíky a taverny, príjemná je najviac hneď ta cestou k moru Family, je najlacnejšia a aj chutne varia (2 € gyros, 5 € pizza aj s pivom, burger + hranolky 4,50 € a podobne). Celkovo som s dovolenkou spokojná, kvalita zodpovedá cene a bolo to tu také milé, málo ľudí, pohodička. Počasie extra teplo aj v polke septembra. čítať celú recenziu
Elena Majerová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 929-krát
63 %
Hotel čistý, veľké mínus centrálne ovládaná klíma, ktorá bola spúšťaná od 23.00 do 06.00, čo nepostačuje pri vysokých teplotách, ktoré tam boli, ďalej chladnička za poplatok. Pláž čistá, vždy bolo miesto, strava slabšia, delegátka vždy k dispozícií. Strava slabšia, veľmi málo ovocia, zeleninové šaláty keď ostali, na druhý deň boli použité. čítať celú recenziu
veronika
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 13.10.2016 Prečítané 861-krát
83 %
Celkovo hodnotím našu dovolenku za výbornú. Hotel sa nachádza v blízkosti pláže. Cestou na pláž sa nachádzajú reštaurácie s výbornou kuchyňou, piesočnatá pláž je čistá a more úžasné, keďže termín našej dovolenky bol 26. 8. -6. 9. 2016. Dovolenku sme si s rodinou maximálne užili, keďže vo Faliraki sme boli už viackrát. čítať celú recenziu