Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Metochi  Grécko, Peloponéz, Metochi

Hotel Kalogria Beach recenzie 

Hotel Kalogria Beach recenzie 

2:00 h
24 °C
24 °C
22 °C
458 €
458 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 100 %
Izby 88 %
Strava 100 %
Personál 100 %
92%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
Vladimír
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 1322-krát
90 %
Všetko podstatné bolo super. Od príletu na ozaj blízke letisko, cez naloženie do autobusov, odvoz do rezortu, chytili sme ešte aj raňajky, vypili pár drinkov a ubytovali sa v super izbách, na ktorých sme ocenili hlavne dostatočne výkonnú klímu, telku s TA3, širokú sprchu a upratovací servis. K tejto časti mám jedinú výčitku, že si recepcia/vedenie hotela nevedelo poradiť so sebeckou klientkou v izbe č.102, ktorá sa vysťahovala až okolo 14:15, čo samozrejme znamenalo, že nás mohli nasťahovať do nej až potom, čo izbu upratali a pripravili, takže na izbu sme sa dostali okolo 14:40hod. Po ubytovaní konečne prišlo aj na to, aby sme skočili na pláž, vykúpali sa v mori, vypili zase pár drinkov, pochutili si na večeri a deň zakončili posedením pri hlavnom bare pri bazéne. Tu spomeniem, že naozaj tú 3/4 hodinu medzi 21:00 - 22:00 hod. treba použiť repelent, ale účinkoval hneď, takže nejaké veľké obťažovanie to pre nás nebolo. Čo sa týka stravovania, hodnotili sme ho dobre, podotkol by som jedine, že netrvali na dlhých nohaviciach, ako sa niekde písalo, takže som ich zabalil zbytočne (stačia krátke alebo trištvrtové nohavice), samozrejme, plavky a mokré plážové oblečenia netolerovali (správne!). Možno by bolo super, keby manažér jedálne, ktorý sa tam stále motal, viacej usmerňoval menšie skupiny hostí, aby si sadali na menšie stoly, pretože potom napr. naša 6 členná skupina už nemala spoločný stôl a musela sedieť rozdelene. Inak poloha rezortu bola priam vyšitá na to, aby ste si užívali mora a služieb all inclusive, veľmi nebolo kde ísť. My sme sa vybrali aspoň miestnym spojom do Patrasu, ale pohybovať sa v 300000-ovom meste je komplikované, preto by stálo za úvahu robiť 1/2 denné organizované výlety, aby sa stihol vidieť chrám v meste, ale aj maják, hrad, most a pod. Určite by záujem bol. Samozrejme, kto chcel, mohol využiť celodenné organizované výlety, ale nám taký poldenný chýbal. Veľmi super pre deti aj aktívnych dovolenkárov boli slovenskí animátori, ktorí naozaj sršali energiou. Suma sumárum: super, hodnotenie 1- (teda jedna mínus). :-) čítať celú recenziu
miso
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.06.2018 Prečítané 1339-krát
100 %
Krasny zrekonstruovany hotel, izby aj kupelne v krasnom prostredi s dlhou pieskovou plazou a vybornou stravou. Delegatka velmi ochotna, mila, starostliva. čítať celú recenziu
Martin N.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 1297-krát
85 %
Izba menšia, ale čistá a na prespatie úplne v pohode. Málo miesta na sušenie veci, uterákov a pod., treba zobrať špagát, my sme zabudli. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 2758-krát
90 %
Inak všetko super, boli sme spokojný a perfektne sme si oddýchli. Odporúčam si prenajať auto a íst na výlet na OLYMPIU (cca. 85km) - nádherné miesto! čítať celú recenziu
ALMAZIA
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 3838-krát
93 %
Než sme sa sem s rodinkou vybrali, prečítali sme si tiež pár recenzií, takže sme vedeli presne, na čo sa máme pripraviť a čo môžme od pobytu maximálne očakávať. V konečnom dôsledku sme boli neskutočne spokojní a očarení. Všetko je o ľuďoch. Čo dáte - to dostanete (nehovorím o peniazoch). Stačia Vám na to štytri slová a milý úsmev !! "píš ako počuješ - alebo čítaj ako sa to vyslovuje) KALIMÉRA - pozdrav do 12,00 KALISPÉRA - pozdrav od 12,00 EFCHARISTO - ďakujem PARAKALÓ - prosím Kto chce luxusnú dovolenku plnú chémie, nafty a neekologického odpadu , nech pozrie iné destinácie a priplatí si!! V tejto nádhernej panenskej prírode totiž takéto humusy nepoužívajú, takže tu narazíte na komáre (lebo v tejto oblasti majú zákaz používať herbicídy a pesticídy) , medúzy (lebo to more patrí im a nie nám) a veru aj pár škorpiónov - toš, príroda je rôznorodá... (videli sme aj korytnačky, pelikána, cikády ...) UBYTOVANIE****** ? naozaj zažilo už lepšie časy (žiaden mramor a luxus - prirovnala by som to k exotickému pionierskemu táboru), ale každý deň čisté povlečenie, uteráky (pochvala pre chyžnú Katarínu) a priestory vyčistené s EKOLOGICKÝMI prostriedkami (priznám, sa , že som si priniesla savo, ktoré som ale nepoužila, pretože mi to svedomie nedovolilo). Klíma plne funkčná, postele pohodlné, záchod splachoval, sprcha funkčná, v TV "TA3" ale aj "Očko" a repelenty sme si vzali so sebou /odporúčam platničkové el. ale aj špirály večer do baru a samozrejme nejaký spray - tak nejakú tú chémiu sme tam predsa len pustili :-), ale bez toho sa naozaj nedá od 20,00 vonku vydržať/ TOTO je jediné mínus, ktoré sme v pohode prežili. PLÁŽ********** piesočná - NÁDHERNÉ, smaragdové, čistulinké, nekonečné MORE !!!! Úžas a krása !!! STRAVA **********- VYNIKAJÚCA !!! Ľahká, zdravá a vyvážená (samozrejme , kto si naloží iba hranolky a kečup, má smolu) Každý deň bolo niečo iné, výborné, no ak by ste chceli všetko ochutnať, museli by ste mať min. 2 žalúdky :-) ANIMÁTORI********* Keďže máme už "tínedžerov", budem hodnotiť iba z pozorovania: Lenka, Šimon, Jožko, Katka, Lucka to majú zmáknuté na 100%, detičky ich "žrali" a musím povedať , že sú to veľmi zlaté "veľké decká" ktoré si zaslúžia veľkú pochvalu !!! V neposlednom rade chcem pochváliť Dominiku Fúzikovú, ktorá to všetko diriguje a Andrejku, ktorá nám na výlete do Zakyntosu rozprávala pútavé informácie o tomto nádhernom ostrove a živote na ňom. Odporúčam tento výlet !!! ZHRNUTIE: výborná dovolenka pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí , ktorí si chcú naozaj oddýchnuť a nevyhľadávajú ruch "veľkomesta", trhy a diskotéky.. Prejdite sa s google panáčikom z Araxosu do hotela Kalógria a pochopíte, kam idete :-D čítať celú recenziu
Nikol Š
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 3237-krát
93 %
Keď sme kúpili Last minute do Kalogrie, tak som si prečítala recenzie, že kam to vlastne ideme. Trošku som sa zľakla, keďže dosť recenzií je negatívnych, ale tak čo už - kúpené aj zaplatené, tak teda ideme. Akonáhle sme dorazili na miesto, bola som očarená príjemnou rodinnou atmosférou. Na recepcii boli milé panie, ktoré nás ubytovali, pri všetkom asistovala jedna úžasná delegátka Dominika Fúziková, pre ktorou skláňam klobúk. Ubytovali sme sa - ubytovanie ne skromnejšie, ale nič nám nechýbalo! Čo viac potrebujete na dovolenke ? Sprcha, wc, postel. Klímu, ktorú sme mali som ani nečakala, a keď človek nemá veľké očakávania, každá maličkosť vždy poteší! S ubytovaním sme nemali ani najmenší problém. Každý deň nám chodili upratovať izbu a vymieňali uteráky. Nasledoval náš prvý obed. Varia tu neskutočne dobre! Od mäsa cez cestoviny barbeque zelenia koláče zmrzlina ovocie. Každé jedno jedlo bolo vynikajúce a tie tzatziky! ! MŇAM ! Personál bol milí čašníci úžasní, nemám čo vytknúť asi naozaj. :D Je to krásny rodinný rezort, bazény boli vždy čisté okolie stále krásne upravené. Po výbornom obede nasledovala cesta na pláž. Bola som ohúrená. Nádherná pláž, more krásne modré, piesok čistý. Pár krokov od izby a ste na pláži ako z obrázku. Ležadlá a slnečníky patria ku Kalogrii, takže vždy sa nám podarilo mať kde ležať a slniť sa :), s týmto problém nebol. Samostatná kapitola sú animátori z ck! Wow! Super! Neskutočne úžasní ľudia. Ten prístup k deťom 100 bodov, každý program stál naozaj za to, dospelí nemali o zábavu taktiež núdzu. Neviem, či to nie je nejaké okaté, že píšem samé superlatíva, ale ja naozaj nemám čo vytknúť, nič mi nevadilo. Avšak pozor na komáre, strašili nás, že je to katastrofa, ale je to podobné, ako keď idete večer k vode hocikde na Slovensku:).. dáte si repelent a všetko je v poriadku. Dalo sa to prežiť úplne bez problémov. Za týždeň mám dva štípance. Ale tieto komárie záležitosti sú individuálne podľa typu človeka. Moje zhrnutie - Odporúčam Kalogriu pre parádnu dovolenku plnú oddychu, krásnej pláže, dobrého jedla a kľudu, pretože tu nie je žiadna promenáda či v blízkom okolí nejaké mesto. Váš program sa postarajú skvelí animátori Lenka, Šimon, Jožko, Katka, Lucka - odkazujem zamestnávateľovi, že máte parádnych ľudí v tíme, zaslúžia si nejaké ocenenie! Pozdravujem všetkých, ktorí si niečo z tejto recenzie zobrali. S pozdravom N čítať celú recenziu
Tatiana Štihová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 1850-krát
100 %
Dnes sme sa vrátili z dovolenky v Grécku - Kalogria Beach Hotel, rodinám s deťmi vrelo odporúčam, nielenže tam vynikajúco varia, ale sú tam tí najlepší animátori na svete - Jožko, Šimonko, Lucka, Lenka a Katka. Nikto z nich nemá vyštudovanú VŠMU, ale večer vás ich humorné scénky rozosmejú a naladia na úžasnú dovolenku. Cez deň sa šikovní animátori nezastavia ani na chvíľu, volejbal na pláži, plávanie v bazéne, stolný tenis, vodné športy, hádzanie šipiek a tenis sú na dennom programe pre deti aj dospelých, stačí si vybrať a užívať si pohodu. Ubytovanie je síce jednoduché, ale všade je čisto, more krásne modré s drobnými bielymi mušličkami a jemným pieskom. Na pláži si vyberiete z množstva slnečníkov a ležadiel, ktoré sú v cene vrátane osušky na slnenie. V bare v rámci all inclusive vám ochotní barmani namiešajú nealkoholické nápoje rôznych príchutí. Je to dovolenka, na ktorej si skutočne oddýchnete, pretože o vaše detičky je výnimočne postarané a vám nezostáva nič iné, len oddychovať a večer sa pri hudbe zabávať. Grécky majiteľ sa stará, aby okolie medzi jednotlivými apartmánmi bolo sviežo poliate, zelená trávička, kvitnúce ibišteky ostrihané. Boli sme v Kalogrii Beach Hotel druhýkrát a pevne verím, že do tretice všetko najlepšie. čítať celú recenziu
Martina Hudecova
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.12.2014 Prečítané 1430-krát
64 %
Chceli sme sa prejsť mimo rezort, avšak nikde nič nie je, len chránená oblasť plná hadov a túlavých psov, takže napešo sa nikam nedalo ísť. Je len možnosť fakultatívnych výletov alebo si zohnať auto z požičovne. Rezort bol čistý, ale veľmi starý, zanedbaný. Super pre dovolenkujúcich boli animácie, ktoré sme však vzhľadom na vek dieťaťa nevedeli využiť. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 1493-krát
63 %
Dvaja dospeli, jedno dieta 15 rokov. Let predlzeny, s medzipristatim na Krete, z letiska v Araxose 10 min. Doporucujem doplatit drahsiu izbu, ostatne v pohode, strava vyborna, plaz krasna, kludne prostredie, nic pre mladych, ktori sa potrebuju v noci bavit. čítať celú recenziu
Iris
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 1442-krát
67 %
Nechápem ako sa môže predávať na Slovensku tento hotel s hodnotením 3, 5 hviezdičky! U mňa max. 2! Hotelový areál je rozľahlý a dosť neudržiavaný, izby pripomínajú pioniersky tábor po 40 rokoch. Kúpeľňa a sprcha tiež zažili svoje lepšie časy v minulom tisícročí. Plusom tohoto hotela je výborná kuchyňa, skvelé bazény, blízkosť pieskovej pláže s plytkou vodou a animátori. Vzdialenosť od letiska cca 15 minút autobusom, inak je celý areál úplne odrezaný od sveta. Vhodný pre nenáročných. čítať celú recenziu
Ľudmila
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1054-krát
73 %
Menší rezortík (kapacita okolo 450 ľudí) v štýle gréckej dedinky je určený pre tých, ktorí chcú byť vzdialení od rušných miest a centier. Je postavený dávnejšie, takže pedanti nájdu určite chýbajúcu kachličku a pod. Toto my však neriešime. Termín: 18-25.8. 2014 Účastníci: 32, 37, 3, 58 rokov. Cena (platená 14. 8) 399€ dosp. osoba na zákl. lôžku)+ servis. poplatok nad 5 rokov 159€/os/100€ do 5 rokov + 25€/os. palivový príplatok + 16, 8€/os. Kompl. poistenie. Páčilo sa nám, že aj keď bol hotel plný, nikdy sme nemali pocit, že sa musíme „tlačiť“ – vždy bolo miesto na pláži, pri bazéne, v reštaurácii, na recepcii nás vždy rýchlo vybavili. + že v deň odchodu začal obed skôr, aby sme sa stihli naobedovať. Nepáčilo sa nám: komáre cca 30 – 45 min. večer. čítať celú recenziu
rodinka Úžasných
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 943-krát
83 %
Jedná sa o komplex mimo civilizácie. Ak chcete nočný život a kopu obchodov, nechoďte tam. Ak hľadáte pokoj, oddych, nádherné more a vynikajúce jedlo - odporúčam. Animačný program bol veľmi bohatý - plávanie, futbal, volejbal, šípky, vodná gymnastika, tanec. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 996-krát
87 %
Ak si niekto predstavuje veľký hotelový komplex, tak bude asi sklamaný. Je to typický hotel, tieto typy sú v Grécku bežné. Skladá sa z menších budov, čo mne osobne veľmi vyhovuje. Hotel sa nachádza v krásnej záhrade a naozaj nič negatívne som nenašla, čo by rušilo moju dovolenku, dokonca ani komáre. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 1222-krát
83 %
Prvý deň - šok, posledný deň - ešte by som tu pár dní zostal. V takom znamení je asi tento hotel. Transfer z letiska trvá 7 min. Paráda! Hotel je jednoduchý, izby ešte viac, jedlo super, ale čakal som trochu viac na základe recenzií, more a pláž paráda, ale bez super animátorov by to tam bolo hrozné! čítať celú recenziu
Ján Novák
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 1275-krát
63 %
Hotel vhodný skôr pre rodičov s deťmi, personál ochotný, hotel a celý areál zastaraný, bazén so šmykľavkami nečistený. Strava výborná. Ale mohlo byť viac druhov ovocia a pestrejšie raňajky, obedy a večere v poriadku. Alkohol v bare nie moc na pitie, káva taktiež. čítať celú recenziu
Stanislav Horský
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1012-krát
77 %
Krásny areál s bazénmi, ktoré boli aj čisté. Ale bolo vidieť, že to bolo staršie a opotrebované. Zlé bolo to ubytovanie - nič horšie som ešte nezažil. To určite nebolo na 3 *! Všetko bolo super, len tá izba smrdela zatuchlinou, starobou a opotrebovaním. No napriek tomu odporúčam toto stredisko hlavne s rodinami s deťmi. Animácie - SUPER! Aj animátori. čítať celú recenziu
Daša
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1138-krát
83 %
Najkrajšia pláž, úžasné jedlo, skvelí animátori. Komáre sme riešili len pol hodinku 21. 00-21. 30 nič hrozné. Mali sme tam 5-ročnú dcéru, ktorá mala o celý deň postaranú zábavu (mini club, plávanie, tenis, zumba, aqua gym. My dospelí sme si užili večerné programy plné zábavy a smiechu. Hotel je síce starší, ale všetko ostatné splnilo naše očakávanie. Na hoteli sme sa tak akurát iba vyspali a na to boli izby postačujúce. Určite tam treba ísť, keď sú tam naši slovenskí animátori, oni sa väčšinou starajú o všetky aktivity. Animátori boli skvelí! čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 950-krát
93 %
Výhodou je, že je iba 7 minút od letiska. Veľmi čistý, rodinný, útulný, domácky. Hotel je blízko pláže, sú tam 2 bazény a ležadlá, ktoré si nemusíte chodiť skoro ráno obsadzovať, lebo sú stále voľné. Areál hotela sa nachádza v prírodnej rezervácii, je uprostred krásnej zelene. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1514-krát
57 %
Po prečítaní recenzií sme mali zmiešané pocity, jedny recenzie sú kladné, iné záporné. Po vystúpení z autobusu a ubytovaní nastalo veľké sklamanie, nešlo ani tak o izby, na to sme boli pripravení, ale tie toalety a nielen v štúdiách, ale aj vedľa reštaurácie boli hrôza, neustály zápach, veľa komárov i na toalete. Aj na komáre sme boli pripravení, ale jednoducho repelent ani nič nepomáhalo, bolo to neznesiteľné a tie deti ako boli doštípané - neuveriteľné. Mohli tam byť aspoň nejaké fakle, prípadne odpudzovače, ale nie to si musíte zakúpiť v minimarkete. I na ten sa pripravte, keďže je jediný, veľa tam toho nemajú, hlavne ak máte malé deti. Známym došli plienky i napriek tomu, že si ich priniesli dostatok a mali veľký problém. V okolí nie je naozaj nič, najbližšia dedina je vzdialená asi 20 km. Bicykle sa dajú požičať za nejakých 5- 10 eur, ale musíte si sami dofúkať gumy atď. Aby som len nepísala negatíva, čo sa musí uznať je strava a personál okolo nej. Jedlo bolo naozaj výborné, upratovačky upratovali izby každý deň. Reštaurácia - skôr by som to nazvala jedáleň - je dosť zastaraná. Animátori sa síce snažili, ale hlavne večerné programy za veľa nestáli, skôr to pripomínalo program na stužkovú slávnosť. Takisto by som bola opatrná vo vyjadrovaní sa o tom, že naučíme deti plávať, skôr by mali i tí animátori, ktorí to robili, prejsť nejakým poriadnym kurzom alebo to radšej ani nerobiť. Uzavriem to asi tak, že keby tá dovolenka hotel s all inclusive stál 250e plus poplatky fajn, ale za tú cenu, čo sme mali my, obrovské sklamanie. Myslím, že ck si týmto hotelom kazí reputáciu a mali by zvážiť jeho poskytovanie, prípadne cenu. čítať celú recenziu
Nikoleta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.07.2014 Prečítané 1249-krát
53 %
Hotel je vhodný skôr pre rodiny s deťmi alebo mladých ľudí, ktorí však hľadajú dovolenku na pokojnom mieste, mimo ruchu mesta a akýchkoľvek možností na zábavu. Transfer z letiska trvá len chvíľku, je to cca 10 km, ubytovaní sme boli hneď. Areál je v národnej prírodnej rezervácii, záhrada je veľmi pekná, s rôznymi kvetmi a vzácnymi píniovými stromami, treba sa však pripraviť na večernú inváziu komárov, bolo ich tam naozaj strašne veľa. Ako aj iného hmyzu - pavúky, chrobáky, žaby. Bazény sú tu dva - jeden klasický plavecký, druhý viacmenej pre deti s toboganmi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia