82%
Hodnotenie

Petra Mare recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kréta
  • Ierapetra
29 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 85 %
Poloha 83 %
Izby 80 %
Strava 77 %
Personál 83 %
82%
Celkové hodnotenie
202 recenzií
Martina
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 22.08.2016 Prečítané 1143-krát
50 %
Hotel zamerany na rodiny s detmi. Izby su v 2 kategoriach - povodne a renovovane. Nas dali do povodnej. Tie su otrasne, hrdzava kupelna, nedoliehajuce vstupne dvere, hnusny nabytok, spinave osvetlenie, prach trciaci zo stropu. Mali sme vyhlad na pohorie - v preklade do realu videli sme rozpadavajuce a neobyvane stare domy, niekde vzadu aj to pohorie. Plaz uzka, kamienkovo-pieskova. Vstup do mora je miestami s ostrymi balvanmi. Bazeny - ladova voda. V detskom bazene vela smyklaviek. Jedno pozitivum bola prijemne zrekonstruovana hlavna restauracia. Ranajky slabe, obedy a vecere sa dali. Nic v hoteli v sucasnosti nezodpoveda 4 hviezdam. čítať celú recenziu
Vlado
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 14.07.2016 Prečítané 686-krát
87 %
Hotel bol prijemnym prekvapenim pre nas. Hned nas ubytovali pri prichode z letiska do priestrannej izby s vyhladom na more. Denne upratovali izby, bolo velmi cisto v celom hoteli. Jedla bolo dost k dispozicii a chutilo nam. Obcas na veceru boli aj specialne programy, grecky vecer, barbecue atd. Plaz je trosku mensia, kamienkova, ale postacuje, vacsina ludi bola aj tak pri bazene. Na niektorych miestach si treba davat pozor na smyknutie na kamenoch pri vstupe do mora, ale da sa to v pohode zvladnut aj naboso. Je to mensi areal, takze trosku hlucnejsi, ale zase nie je problem sa najst. Vecer klasicke Mini-Disco plus program. Dostali sme aj poukazku na 15min masaze zadarmov. Po asi 10min prechadzke sa dostanete do mesta Ierapetra, kde sa da posediet, nieco nakupit. Celkove hodnotenie: je to velmi dobry hotel s mensou plazou, ale vela zabavkami pre deti ako aj detskym kutikom pre najmensie deti. Odporucam rodinam s detmi (nie mladym zamilovanym parom) :-), hlavne mimo hlavnej sezony, ked je lacnejsi a je tam aj trosku menej ludi. čítať celú recenziu
Lenka S.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 618-krát
93 %
Hotel sa nachádza na okraji mesta Ierapetra priamo na pláži čo bolo super. Od letiska transfer 1. hod. Do centra to bolo pešo len 15 minút. Ubytovali nás hneď, pretože sme prišli vo večerných hodinách. Vedľa hotela sa nachádzajú hotelové bazény hlavne pre deti. Celkovo je tento hotel rajom pre rodiny s deťmi. Veľkým plusom bol celý animačný tím. Vysoko oceňujem slovensky a česky hovoriacich animátorov. Hlavne slovenská animátorka Dadka - pre nás. Program bol pre deti od rána do večere a od 21. hod. bol program aj pre dospelých v hotelovom amfiteátri. Strava bola chutná, dalo sa vybrať a kto povie, že nie, tak si neviem predstaviť, aký musí byť náročný. Naše dieťa veľa toho nezje, ale stále si niečo vybrala. Pri bazénoch bolo občerstvenie aj teplé, vrátane nápojov a kávy, čo bolo super. More bolo čisté, teplé. Len vstup do mora bol trošku náročnejší, nakoľko tam boli také betónové platne, na ktorých sa šmýkalo a boli tam pri vstupe kamene - ale po pár metroch bol v mori piesok. Pláž bola čistá, tvoril ju hrubší piesok - čierny, ktorý veľmi pálil na nohy. S ležadlami na pláži nebol problém, stále boli nejaké voľné. Pri bazénoch to bolo horšie, ráno sme si museli nejaké obsadiť. Ale keďže pláž od bazénov delilo len niekoľko schodov, tak nebol žiaden problém ležať na pláži a sem-tam zabehnúť k bazénu. Izby boli čisté. My sme bývali v renovovanej s výhľadom na more. Nábytok bol nový, izby každý deň upratovali a posteľnú bielizeň menili každé dva dni. Čo sa týka fakultatívnych výletov, boli sme na ostrove Chrissi - odporúčam navštíviť. Je to taký malý Karibik, more neopísateľných farieb. Personál hotela bol veľmi milý, ochotný, usmievavý. Oceňujem aj prístup delegátov CK, ochotní, milí, vždy poradili, keď bol problém, hneď riešili. My sme síce nemali žiaden problém. Určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
gabriela hovanova
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 684-krát
90 %
Cesta z letiska trva priblizne 1, 20hod., ubytovali nas ihned, nakolko sme dosli okolo 23. hod. Personal mily, upratovanie denne, strava vyborna, stale nieco nove, bazeny super a more krasne, ciste, ziadne zivocichy ani rastliny v mori, plaz tiez cista, len si treba pri bazenoch hned rano obsadit lezadla. čítať celú recenziu
Antónia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 1110-krát
70 %
Hotel má výbornú polohu hneď pri pláži. Blízko je promenáda, ktorou sa dá dôjsť až do centra Ierapetry, výborné večerné prechádzky. čítať celú recenziu
Horakova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.07.2015 Prečítané 640-krát
77 %
Boli sme tu so 7 ročnou vnučkou a sme veľmi spokojní. Hotelová izba krásne zrekonštruovaná, čistá, s novým nábytkom. V tejto časti ale bývajú časté vetry, pár dní pofukovalo, pri mori to ale tak cítiť nebolo, skôr pri bazéne a večer pri detskej diskotéke. Vynikajúci animátori zo Slovenska, predovšetkým Danka, ktorú decká milujú. Strava pestrá, aj počas dna pri bazéne, dajú sa tu požičať aj bicykle na prehliadku mesta. Do centra asi 20 minút chôdze popri mori. Vrelo odporúčame. čítať celú recenziu
Táňa
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 21.06.2015 Prečítané 1111-krát
97 %
S hotelom sme boli max. spokojní. Aj čo sa týka bazénov aj personálu aj vybavenosti izieb. Izba bola krásna, čistá a úplne vynovená s komplet novým nábytkom. Personál bol skvelý, animátori vtipní a snažili sa zabávať. Hotel leží na úžasnom mieste v tesnej blízkosti mora a priamo od neho cestičkou pri mori sa dostanete do cena Ierapetry. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.11.2014 Prečítané 1533-krát
90 %
Hotel je situovaný na okraji letoviska. Výborná poloha, výborná pláž, perfektný personál aj služby hotela. Hotelové izby prebiehajú rekonštrukciou, takže je predpoklad, že hotelu pribudne ďalšia hviezdička. Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi a ponúka bohatý animačný program. čítať celú recenziu
Slišková Mária
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 1891-krát
87 %
Hotel zrekonštruovaný, moderne zariadený, zodpovedá vyobrazeniu v katalógu. Izby sú udržované v čistote, zodpovedá požiadavkám náročných klientov. Zo všetkými službami sme boli maximálne spokojní. Počasie nám prialo, len more bolo ešte trošku chladnejšie. Ale celkovo super. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 2273-krát
77 %
Hotel sa nachádza priamo na pláži. Je skutočne čistý a všetko, čo malo fungovať aj fungovalo. Bolo tam ubytovaných cca. 4/5 Rusov. Zvyšok Slováci, Česi, Maďari a Nemci. Hotel odporúčam vyslovene rodinám s malými deťmi, do tých cca. 10 rokov. Bazén bol super na plávanie. Hĺbka (slanej) vody 1, 7 m. Detský bazén bol tiež super s tými šmykľavkami a atrakciami, akurát voda mohla byť teplejšia, lebo deti mali po 10 min. fialové pery. Bar pri bazéne bez výhrad. Akurát mi nechutilo ich čapované pivo a káva z espressa bola slabučká, ale to je subjektívne. Inak každý jedol a pil, čo chcel a koľko chcel. Keď sa niečo minulo, okamžite to doplnili. Animátori sa o zábavu postarali. Hudba hrala v kuse, nálada vznikajúca, stále bolo čo robiť. Okrem baru a bazénov boli na dvore sprchy, toalety, amfiteáter, kde sa konal večerný program, detský klub a detské športové ihrisko. Ako pri bazénoch, tak aj na piesočnatej pláži boli slnečníky a ležadlá, za ktoré sa neplatilo. Plážové uteráky sa dali požičať za 3 € na týždeň. More bolo nádherne čisté, priehľadné, s pestrofarebnými rybičkami. Miestami boli pod vodou skaly (petra mare niečo ako skalnaté more), inde bol piesok. čítať celú recenziu
nimród
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 1930-krát
67 %
V sezone 2013 bol hotel P. Mare orientovany na rusky hovoriacu klientelu. Bezprostredne za hotelovym "dvorom" vedie hl. cesta, ked prejde "tatrovka", tak citiet spalenu naftu, ale dopravu inak nepostrehnete. Pocas mojho pobytu bolo velmi VETERNO. Vietor dvihal piesok do tvare a ust, nedalo sa citat knihy. čítať celú recenziu
Michaela Š.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1358-krát
73 %
Hotel má úroveň štyroch hviezdičiek, čo sa týka vstupných priestorov, bazéna, jedálne a okolia. Spĺňa požiadavky bežného aj náročnejšieho zákazníka. Strava all inclusive zabezpečuje občerstvenie po celý deň a nápoje a miešané drinky až do pol noci na terase s výhľadom na more. Naozaj perfektná dovolenka a pre rodiny s deťmi ako stvorená. čítať celú recenziu
Sašenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 31.07.2013 Prečítané 1591-krát
80 %
Dovolenka v tomto hoteli bol naozaj dobrý výber. Výborné prostredie najmä pre menšie deti. Vynikajúce animácie, ich večerné programy boli bezkonkurenčné. Ubytovanie štandardné, jednoduché, čisté a priestranné izby, krásny výhľad na more. Strava v celku pestrá, jedlá boli možno trocha neochutené a slabšie boli najmä raňajky (slabý výber). Čo mi trocha prekážalo bola studená voda v detskom bazéne, slabá wifi a niekedy dosť silný vietor. čítať celú recenziu
Stanislav, Bardejov
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 05.07.2012 Prečítané 1541-krát
96 %
Moja prvotná obava z rusov sa nepotvrdila, ba práva naopak. S rusmi som hral volejbal a sú to úplne normálni ľudia. Aj oni prišli s rodinami. Žiadni puberťáci. Väčšina to boli takí 30-nici 40-nici. Nevidel som ani jediného pripitého alebo hlučného rusa. Celkový dojem z hotela a okolia je perfektný - hotel dobrý, služby dobré, jedlo dobré, more nádherné, čašníčky a čašníci v jedálni a v bare sú Slovenky a Slováci - kamoši. Čo viac si človek môže priať. čítať celú recenziu
Jaro, Presov
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 06.07.2011 Prečítané 3061-krát
91 %
dobre sme si oddychli , odporucam pre rodiny z detmi ktore planuju vyuzit aj sluzby detskeho kutika čítať celú recenziu