Covid-19 v Grécku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Koutsounari  Grécko, Kréta, Koutsounari

NUMO Ierapetra Beach Resort recenzie 

NUMO Ierapetra Beach Resort recenzie 

2:20 h
16 °C
16 °C
16 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
543 €
543 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 65 %
Izby 80 %
Strava 82 %
Personál 60 %
68%
Celkové hodnotenie
30 recenzií
marcel
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 191-krát
53 %
Hotel hodnotíme celkovo na 3*, strava dobrá, izby sú slabšia 4*, všade je ďaleko a pri vstupe do mora kamene. Kamenistý vstup do mora by mal byť uvedený v popise pri hoteli. Kompenzujú to však výlety, ktoré si na Kréte môžete robiť. Dlho sa čaká na ubytovanie. Ale je tam kľud. čítať celú recenziu
Kasanica
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 25.09.2018 Prečítané 812-krát
60 %
Hotel nezodpovedá 4*, max 2,5*. Kladne hodnotím prostredie, obsluhu a počasie. Zlé: na izbe nebola el. zástrčka, klimatizáciu zakrývala skriňa, wifi iba na papieri, recepčný otrasne neochotný, na recepcii nebolo nikdy ani nohy, bolo tam horúco - nepúšťali klímu a drinky nalieval do plastových pohárov. Je to diera, kde nič nie je a v Ierapetre zdochol pes o 18:00. V mori sú obrovské balvany, keď sú vlny, oplieska vás jedna radosť. Jedlo dobré, ale mala som pocit, že vždy to isté. Tú ich alá kart večeru kľudne vynechajte, o nič neprídete. Z mojej strany prvý a poslednýkrát. čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 10.07.2018 Prečítané 1064-krát
100 %
Menší odľahlý rezort, kľudný, čistý, udržiavaný. Izby každý deň upratujú, upratovačky veľmi milé. Jedlo čerstvé, vždy perfektne dochutené, vynikajúce, jedáleň čistá, bez chaosu. More krásne čisté, teplé, pláž kamienková, deťom treba topánky do vody, naši zvládli aj bez. Bazén každý deň brali vzorky, taktiež čistý, udržiavaný. Celý personál hotela veľmi milý, úslužný. Boli sme 15 dní, nechcelo sa nám odísť. Radi sa vrátime. Ďakujeme. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 03.10.2017 Prečítané 1639-krát
50 %
Strava veľmi dobrá, hotel čistý, prostredie v areáli hotela veľmi pekné, izba hlučná (frekventovaná cesta od izby vzdialená asi 15 m) a upratovačky ráno okolo 7-ej neprimerane hlučné, upratovačky niekedy vzali uteráky a doplnili o nejaký uterák menej, pláž tichá, kamienková (piesok iba náhodou!), dostatok ležadiel (v septembri). čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.08.2017 Prečítané 488-krát
40 %
Klamstvo o pieskovej plazi! Plaz je samy strk! Animacie nie su v slovenskom jazyku, iba rusky a anglicky, aj ked su tam slovenske animatorky, dalej... ak si chcete vymenit osusky na plaz, musite ist na recepciu, delegat nebol pritomny, aj ked sme ho mali mat v cene, hroza, obrovske sklamanie. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.08.2017 Prečítané 463-krát
57 %
Hlavné a najdôležitejšie! Nie je tam piesok, iba šutre a kamene, neskutočný vietor a samé muchy. Boli sme 15 dní a z toho týždeň fúkal vietor. Nakoľko bola dofča kúpená dva dni pred odletom, tak v pohode, ale keby mám vyhodiť toľko peňazí, koľko si pôvodne pýtajú alebo tak ako niektorí zaplatili za 8 dní, skoro takisto ako my za 15 dní, tak by som ináč nadávala. Transfer z letiska okolo dvoch hodín. Neodporúčam pre rodiny s deťmi. Chválim slovenské animátorky Mišku a Annie. čítať celú recenziu
Andrea Madarasová Gecková
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.07.2017 Prečítané 643-krát
90 %
Nie je luxusný, ale je to čistý, útulný, menší rezort poskytujúci pokoj a súkromie. Rezort pripomína mestečko s námestiami a záhradami. Rôznorodé možnosti trávenia času vrátane prirodzeného tieňa pod stromami - a všetko je blízko a s výhľadom na more. K dispozícii menší plavecký bazén a väčší bazén s pódiom priamo pri mori. Skromnejšia bola i ponuka jedál, ale vynikajúce pečivo, zelenina, ovocie, syry a každý deň ich špeciality. Plody mora nečakajte, ryby zriedka a nič moc. Ale nechýbalo to. Animačný program je taký svojpomocný, takže kto sa nevie zabaviť sám, môže sa tam nudiť. Ale snažili sa v obmedzených podmienkach, ako sa dalo. Personál milý a veľmi ochotný. Raj na šnorchlovanie - videli sme i sépiu. Starali sa o pláž, voda bola čistá a má nádhernú farbu. Možnosť prechádzky po útese snáď až po Ierapetru. Viac dní sme mali silný nárazový vietor, ale bez vetra zas veľmi horúco, ale to patrí k tejto zemepisnej šírke. Tým, že pláž je štrková a útesy nie sú prechádzka na každý večer, rezort je maličký trošku chýbalo, kam sa ísť prejsť alebo príležitosť si posedieť pri pokojnej hudbe, vypiť pohár vína a zatancovať. Pomohlo by, ak by v bare a reštaurácii rozšírili ponuku o viac ako 10 piesní dookola. Animačnému tímu by pomohlo, ak by mali k dispozícii viac ako hudbu cez internet a nejaké vybavenie pre aktivity (viac ako loptu). Klientela prevažne slovenská, česká, ruská a poľská. Ale veľmi príjemná. Animačný tím rusko-slovenský. čítať celú recenziu
Štěpánka Vrtichová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 466-krát
90 %
Aj keď je hotel straší, je útulný a pekný. Nie je veľký, takže sa človek nenachodí. O areál sa starajú, či ide o trávnik, alebo kvety apod. Voda v bazénoch i v mori je čistá. Ja k tomuto hotelu nemám žiadne výhrady. My sme si to tam riadne užili. Určite ho doporučujem aj s deťmi. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.07.2017 Prečítané 680-krát
67 %
Boli sme velmi spokojni s hotelom aj personalom. Strava bola perfektna, velky vyber. Naozaj si vyberie kazdy. Jedinym nedostatkom bola kamienkova plaz a v mori sutre, ale tie az tak nevadia, pokial hned plavate. More krasne priezracne. Je lepsie zobrat topanky do vody, ale da sa to v pohodicke zvladnut aj bez topanok. Blizsie centrum je asi 15 min busom v Lerapetre...urcite odporucame ist na vylet na ostrov Chrissy je to naozaj nadhera, cisty karibik. čítať celú recenziu
Pauli
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 19.02.2017 Prečítané 1332-krát
73 %
Kréta je veľmi krásny ostrov, určite odporúčam. Tento hotel sme si vybrali na základe recenzií a boli sme celkom nemilo prekvapení. Blue star je vhodný pre rodiny s deťmi, o ktoré je postarané vďaka bohatému animačnému programu. Všetko bolo fajn, až na niektoré izby. čítať celú recenziu
Kaja
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 1359-krát
93 %
Dovolenka v v tomto hoteli bola super. Rezort je ako malá dedina, v areáli sú aj menšie domčeky, kde sú izby. My sme si priplatili izbu superior a dobre sme urobili. Tie štandardné boli podstatne staršie. Celý areál je krásny, všade vládla čistota. Pláž patrila priamo hotelu, a tak aj slnečníky a ležadlá boli zdarma, čo je málokde. V hoteli bol aj wellness, ale ten sme nevyužili, prišli sme hlavne kvôli moru. Hneď pri pláži bol aj bazén a plážový bar, ktorý bol v cene. Personál bol vždy ochotný a nápomocný, aspoň my sme mali ten dojem. Na druhý deň nám začala tiecť klíma, tak sme nahlásili ráno na recepcii a kým sme boli dopoludnia na pláži, tak to aj opravili. Tu na juhu neboli ani vlny, ako zvyknú byť na severnom pobreží a more bolo nádherne teplučké, tak sme si ho užili do sýtosti. Vôbec sa nám nechcelo ísť domov. čítať celú recenziu
Janulka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 04.10.2016 Prečítané 1261-krát
50 %
Hotel situovaný pri mori, keď dostanete ubytovanie na poschodí, tak fajn, my sme mali izbu malú, ale na vyspatie a osprchovanie stačí. Údajne boli aj väčšie izby, ale boli sme radi, že sme na poschodí. Na prízemí do izieb lozili chrobáky. Strava po 3 dňoch sa opakovala. Šaláty boli super, zákusky tiež, ale inak hrozná nuda. Animačný program veľmi slabý, večer bolo pri bazéne len 5 stolov a keď ste si neobsadili stôl hneď po večeri, tak nebolo kde sedieť. Pri bare večer nestíhali. Večer nebolo kam chodiť, pretože bola len cesta a postavený hotel. Naľavo nič a napravo nič. Prístup do mora veľké kamene, ktoré boli šmykľavé. Neplavec bol stratený. Super bolo čisté more, bez vĺn, na pláži málo slnečníkov a ležadiel na počet hostí v hoteli. Už by som sa tam nevrátila. čítať celú recenziu
Janulka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 04.10.2016 Prečítané 323-krát
60 %
hotel situovaný pri mori, keď dostanete ubytovanie na poschodí tak fajn, my sme mali izbu malú, ale na vyspatie a osprchovanie stačí. Údajne boli aj väčšie izby, ale boli sme radi, že sme na poschodí. Na prízemí do izieb lozili chrobáky. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 02.09.2016 Prečítané 530-krát
60 %
Aj napriek viacerym prekvapeniam sa mi tu pacilo. Cestovka uvadza, ze je plaz pieskova premiesana s kamienkami. Ide len o kamienkovu plaz. V mori kamene, urcite treba obuv do vody, pretoze na kamenoch sa smyka a niektore su aj ostre. Pred hotelom je vsak bazar, kde obuv kupite za facku. More vsak nema chybu. Cista voda, same rybicky. Odporucam okuliare a snorchel. Vlny minimalne. Ked sme odchadzali, tak na severe Krety boli velke vlny a tu len take vlnky. Vietor fukal len posledne dva dni taky silnejsi, inak sa to dalo vydrzat. Ubytovanie: prvu noc nas ubytovali vo vedlajsom hoteli, kompenzia bola tanier ovocia a sampanske. Izba v pohode, skromna, od 4* by som vsak cakala ovela viac. Rodicia mali len taku kuticu na prespanie. Bez moznosti, aby sa tam zmestili viac ako 2 osoby. Prekvapenia prisli ale neskor. Izbu sme mali na prizemi, co mi najskor vyhovovalo, no ked som videla ludi, ako precistuju kanalizaciu, prisli prve obavy. Prerazilo nam to do kupelne. Neskutocny smrad. Na nasu ziadost nam z recepcie poslali upratovacku, ktora to len osprchovala a nakoniec nastriekala osviezovac. Celu noc sme citili kanalizaciu. Na druhy den nam delegatka vybavila, aby nam upratali celu izbu. Viac sa to uz neopakovalo. Kompenzacia baklavy a raki. Urcite si treba priplatit izbu superior, boli vacsie a krajsie. Lenze ked my sme kupovali zajazd, tak superior uz nebol, len standard. Skoda, ze hotel, ktory ma 4* rozdeľuje takto izby, pricom tie standard zodpovedaju max 2*. Strava uplne v pohode. Hoci sa dost casto opakovala, ale vzdy sme si mali co vybrat. Personal uplne ustretovy. Delegatka taka pani ucitelka. Ked to porovnám s Katkou, ktoru sme mali pred dvomi rokmi na severe Krety, tak nula bodov. Ziaden zapal do prace, len naucene frazy. Vylety: boli sme len na ostrove Chrisy. Avsak sklamanie z organizacie. Autobus meskal vyse polhodiny. Ked sme prisli do prístavu, pristupil k nam sprievodca, ktory len povedal, aby sme mu dali euro na osobu a aby sme sa ponahlali, lebo o 10 minut odchadza lod. Skvele. Transfer na letisko detto. Šofér mal cas a este 15 minut napraval kufre. Na letisku sme si vsimli, ze nam posunuli cas odletu o 20 minut skor, takze nebol zase cas na nic. Rusi: je ich tu ako maku. Su drzi, nevychovani. Nikto si s nimi nevedel poradit. Samozrejme nie vsetci, len co prisli spolu viac rodin. Nieco neskutocne. Aj napriek tomuto vsetkemu sa mi dovolenka pacila. Oddychla som si, co bol moj ciel. More uplne super. Strava super, ludia super. Nasli sme sa super partia. No viac sa do tohto hotela nevratim, ani ho nikomu neodporucim. čítať celú recenziu
Maťo Š.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 22.08.2016 Prečítané 495-krát
63 %
Priamo pri hotelovej piesočnatej pláži premiešanej drobným kamienkami s pozvoľným vstupom do mora • cca 5 km od centra mesta Ierapetra s množstvom obchodíkov, reštaurácií a taverien • autobusová zastávka priamo pred hotelom • 100 km od letiska a hlavného mesta ostrova, Heraklionu. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 08.08.2016 Prečítané 529-krát
90 %
Na základe recenzií sme cestovali s obavou. Rodinnú izbu sme dostali hneď po príchode o 10. 00, bola pekná a čistá. Prostredie krásne a aj kamenistá pláž nebol vôbec problém. Ruské deti boli občas hlučné, ale keďže je to rodinný rezort, dalo sa to prežiť. Všade čisto a usmiaty personál. Wifi bola slabšia, ale dalo sa. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 01.08.2016 Prečítané 532-krát
67 %
Priemerný hotel, transfer z letiska trval cca 2hod. Ubytovali nás za cca 1hod. Areál hotela bol pekný, veľká záhrada, za ňou kamenistá pláž. 1 veľký bazén - studená voda, 1 bazén pre malinké deti. Animácie každý deň, okrem pondelka - slabé. Blízke mestečko Ierapetra. čítať celú recenziu
Izabela
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 26.10.2015 Prečítané 1496-krát
83 %
Na Krétu som letela 3x, ale prvý raz som bola na južnej Kréte. Transfer trval hodinku. Ale ak hľadáte tiché miesto na zemi, budete sa tu cítiť ako v raji. Udržiavaný hotel s priateľským personálom, chutnou kuchyňou, priamo na pláži. Ak zatúžite po ruchu, do centra Ierapetry je to len 5km. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 1094-krát
87 %
Hotel pekný, čistý, strava nad očakávanie, dostatok ovocia, zeleniny no proste všetko skvelé,. More čisté, teplé, ležadlá na pláži pri bazénoch zadarmo dokonca aj osušky na pláž dostal každý. No dovolenka na úrovni. 2 bazény, no najbližšie mestečko 7 km. čítať celú recenziu
Beáta
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 1552-krát
87 %
Príjemný, čistý, útulný. Jediné čo nám vadilo búchanie hostí dverami. Inak pohoda, kľud. Izba dostatočne priestranná. Personál starostlivý, všímavý, venovali hosťom pozornosť. Vyčlenila by som nejaký priestor pre odchádzajúcich hostí na prezlečenie, sprchu. Obyčajne sa uvádza:vhodný pre rodiny s deťmi, čo takto vyčleniť pre ľudí hľadajúcich ticho a pohodu. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia