82%
Hodnotenie

Sunwing Waterworld Makadi recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 79 %
Poloha 82 %
Izby 83 %
Strava 70 %
Personál 80 %
82%
Celkové hodnotenie
1095 recenzií
Miska
Termín pobytu: Apr 2019 Recenzia pridaná 28.04.2019 Prečítané 870-krát
53 %
Od 5* hotela sme ocakavali ovela viac, strava monotonna, kazdy den to iste, pomarancova stava za 2 eura! - podavana iba na ranajky, na recepcii sa platili napoje, za zaplatene all inclusive to bolo dost sklamanie. Autobusar nam na letisku bez sprepitneho skoro nevytiahol kufre napr. Proste dovolenka plna nemilych prekvapeni. Egypt nikdy viac! V Europe za tie prachy dostanete ovela viac! čítať celú recenziu
Juraj O.
Termín pobytu: Feb 2019 Recenzia pridaná 15.03.2019 Prečítané 872-krát
95 %
Izba estetická, strava vyberaná, personál proaktívny a ústretový. čítať celú recenziu
marian
Termín pobytu: Máj 2018 Recenzia pridaná 13.05.2018 Prečítané 1941-krát
83 %
Pekny areal s mnozstvom zelene, bazenov a barov. Prevaha nemecky hovoriacich turistov, dost Slovakov, nastastie minimum Rusov a domacich. Recepcia neda na izbu viac kariet, ale to sa da vyriesit akoukolvek kartou, ktoru nam upratovac nechal bez problemov na mieste. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Mar 2018 Recenzia pridaná 06.04.2018 Prečítané 1547-krát
93 %
Super hotel pre rodinu s detmi. Velmi mily a ochotny personal. Ked potrebujete nieco, tak Vas ochotne obsluzia a pomozu. Strava bola pestra, pridu si na svoje aj deti. Ovocia a zeleniny stale dostatok. Plaz super aj so servisom. 2 x bar priamo na plazi pre hosti s all inclusive. Plaz pekna cista. Vyborne podmienky aj na snorchlovanie. Hotel priamo na plazi. Dbaju aj na vasu bezpecnost. Urcite odporucame. čítať celú recenziu
Daja
Termín pobytu: Mar 2018 Recenzia pridaná 15.03.2018 Prečítané 1634-krát
60 %
Hotel je bludisko, pomerne nový, ale vyzerá, že má už čosi za sebou. Je vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer cca 30-40 minút od letiska, ubytovaní sme boli po chvíli čakania a dohadovania sa o izbe. Kúsok od hotela sú príjemné obchodíky a kvalitná lekáreň. Zeleň v areáli pekná a udržiavaná. Animácie žiadne, po pláži chodila nejaká animátorka, ktorú by som považovala za bežného hosťa, ale mňa na ňu so smiechom upozornili známi a ktorá si mrmlala pod nos joga, joga, akoby sa bála, že sa niekto aj prihlási... čítať celú recenziu
Stanka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 4421-krát
87 %
Krásny komplex s obrovskými izbami. Veľa reštaurácií na výber, kopec atrakcií pre deti. Pozvoľný vstup do mora, na pláži wc, sprchy, kabínky a výmena uterákov. Promenáda okolo všetkých hotelov. Námestie s fontánami a suvenírmi. Delegát bol k dispozícii každý deň, taktiež personál bol ústretový. čítať celú recenziu
Sandra
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.08.2017 Prečítané 2317-krát
17 %
Od luxusu a kvality veeeeeeľmi ďaleko. Strava zlá, monotónna, nekvalitná, malo ovocia a zeleniny, "šunka salámy " vyzerali hrozne. Červený melón a banán ani raz v ponuke nebol. Praženica prepečená, zhorená. Počas dňa iba kalorické bomby ako hamburger, hranolky, palacinky, nič ľahké. Pláž kamienková, ležadlá špinavé. Voda v bazénoch aj na izbách tak veľmi chlórovaná, že sme mali problém s rukami už po pár minútach vo vode. Nikdy viac. čítať celú recenziu
Romana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 17.06.2017 Prečítané 1453-krát
87 %
V ramci Hurghady uz iba do Makadi. Kvoli plazi! Top! Boli sme 1.x v Makadi a boli sme milo prekvapeni hlavne plazou a podmorskym svetom... uzasne... celkovo hotel vyborny. Milovnici toboganov si uziju. Pre deti raj! Velky rezort. Pekne bazeny...jeden aj s vlnobitim. Naozaj krasne udrziavane okolie...palmy. Vecer vsade lampase. Atmosfera super! A all inclusive v takom rozsahu sme doteraz nikde nemali. Odporucame urcite! A nevraciame sa na tie iste miesta na dovolenky, ale do Makadi urcite pojdeme. čítať celú recenziu
Romana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 19.01.2017 Prečítané 1687-krát
93 %
Tento hotel sme navštívili dva roky po sebe, môžeme ho len odporučiť. Boli sme spokojní po každej stránke. Transfer z letiska trval do pol hodiny, ubytovaní sme boli okamžite, dokonca sme dostali aj neskorú večeru o 1 v noci. Izba bola nádherná, veľká a hlavne čistá. Strava v poriadku, každý si vedel nájsť to, čo mu chutilo. Vďaka veľa bazénom, aquaparku a možnosti šnorchlovať na pláži nuda nehrozila. Pri hoteli je viacero obchodíkov a reštaurácií, kde sú síce trošku vyššie ceny, ale s predávajúcimi sa dalo vždy dohodnúť. Personál v hoteli hodnotíme veľmi pozitívne, všetci do jedného ochotní a usmievaví. Izby boli upratané každý deň, takže čistota bola naozaj udržiavaná. Hotel odporúčame pre rodiny s deťmi, ale aj pre mladé páry. čítať celú recenziu
Helena M.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 1249-krát
100 %
Vrelo odporúčam. Boli sme 3x Egypte, ale toto bola zatiaľ najlepšia dovolenka. čítať celú recenziu
Karin
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 19.08.2016 Prečítané 1794-krát
97 %
Hotel sa nachádza v rezorte Red Sea Hotel, takže je v rámci veľkého komplexu, ktorý je uzavretý. V tomto komplexe sa nachádza viacero hotelov, takže sa dá večer prechádzať popri iných plážach a hoteloch. Sunwing Waterworld je naozaj veľký, na začiatku chvíľku trvá, kým sa človek zorientuje, my sme každý deň objavili nový bazén alebo reštauráciu. :) Personál bol veľmi milý, ochotný, za celú dovolenku sme nestretli neochotný personál ako píšu niektorí ľudia v iných komentároch. Keďže je rezort tak veľký, nachádzajú sa tu aj uličky s obchodmi, takže pokiaľ človek nejde priamo do Hurghady, dajú sa aj tu kúpiť pekné suveníry. Sú tu aj lekárne, masáže a ďalšie služby. Čo sa týka čistoty, nemali sme žiadny problém, treba rátať s tým, že Egypťania sú celkovo ľudia, pre ktorých čas nehrá veľkú rolu a ani na čistotu nedbajú úplne vo veľkom. Ale je to o krajine, nie o hoteli. My sme mali izbu každý deň perfektne vyupratovanú. Spriatelili sme sa s upratovačom, občas dali bakšiš a boli spokojné obe strany. Dovolenku sme si naozaj užili, bolo tu krásne a hotel môžeme len a len ODPORUČIŤ! Počas pobytu sme počuli rôzne poznámky ľudí na hotel a boli naozaj nezmyselné a kritizovali úplne zbytočne a hlavne zbytočne si znepríjemňovali svoju dovolenku. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 1136-krát
50 %
Veľké sklamanie, najhorší hotel, v akom sme v Egypte boli, a to sme boli v Egypte 11. krát. Zlá pláž, ťažko prístupné more, hotelový reál jedno obrovské bludisko, fakticky komplex 4 hotelov spolu, v hoteli nulové služby či animácie, neochotný personál, na to, že je to nový hotel, dosť zničený, slabá strava, jediné pozitívum je výborný akvapark pre deti. čítať celú recenziu
štefan
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 06.08.2016 Prečítané 710-krát
60 %
Všade špina. Na dlažbe fľaky, ako keby neumývali mesiac... asi tak aj bolo, lebo maximálne zametali, ale až po sťažnostiach u delegáta a zaslaných foto do cestovky. Napadané lístie nevadilo nikomu celý týždeň. Delegát nás uvítal s ponukou výletov, ale bez večere poslal spať. Obed začínal o pol jednej, teda mal začínať, lebo otvorili o trištvrte a ešte nemali nachystané jedlo. Keby sa to zlepšilo, tak by bol vhodný pre rodiny s deťmi, lebo tobogany super, aj more teplé, šnorchlovanie vynikajúce... aj personál by mohol byt ústretovejší a ochotnejší, aby sme na jeden drink nečakali 40 minút - podotýkam, že to bol jeden a ten istý čašník. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 30.07.2016 Prečítané 841-krát
37 %
Hotel je vhodný aj pre deti. Vzhľad hotela a okolia je celkom pekný. Nie je čo vytknúť. Pláž je čistá. Detský svet s toboganmi a tobogany pre väčšie deti sú tiež ok. Bazény sú čisté, iba bežné lístie z kvetín a stromov. Keď je toho v bazéne trochu viac, tak vidieť ako personál chytá lístie do sieťky. Chýbali mi tu animácie pre deti. Detský kútik pre deti je otvorený iba v čase od 9 do 10 a potom v čase od 14 do 15 hod. Na začiatku hodín sa nám tam nedarilo ju stretnúť. Nepodarilo sa nám dostať do kútiku, pretože v prvú hodinu sme boli na pláži a druhú malý spal. Izby v hoteli sú na vzhľad rovnaké. Líšia sa iba v čistote a vo vybavení izby a opotrebovaní sanity. A pravdaže v umiestnení v areáli. Buď vás ubytujú, kde je riadny hluk alebo o niečo tichšie. Personál hotela na recepcií pri ubytovaní hneď čaká bakšiš a aj poslíček naťahuje ruku. Je to až okaté a neúctivé. Som názoru, že keď sa budeš chovať ku mne úctivo, tak až potom ti dám bakšiš a nie dopredu, keď si ešte nič nespravil. To isté je aj v bare na pláži a v lima bare. Jediný úslužný a milý je mladý chlapec pri palacinkách. Ten bez toho, aby niečo dostal, tak robí pre deti palacinky v tvare macíka. Je to naozaj milé. Dali sme mu až potom bakšiš a keď nás už potom videl, hneď nám robil palacinky pre malého. Väčšina personálu čaká bakšiš, ináč si vás nevšíma. Personál v jedálni je milý a ústretový. Tu nie je cítiť, že čaká bakšiš. Upratovanie izieb závisí od toho, kde ste ubytovaní. Videli sme viacero izieb po upratovaní v rozličných častiach hotela, nakoľko sme tu boli viacerí a neboli sme ubytovaní vedľa seba - neboli sme tu všetci v jeden turnus, ale turnus sa nám prelínal. Izby pri veľkých toboganoch a surfe boli najotrasnejšie. Izby boli špinavé, nepripravené a dosť zničené a žiadne obrazy na stenách. V tejto časti upratovač upratoval najhoršie, uteráky dával iba pre dospelých a pre dieťa nie. Sanita v kúpeľni dosť zničená a hrdzavá. Človek sa tu musel všetkému doprosovať. Izby pri detskom svete a malom bazéne s pištolkami už boli na vyššej úrovni. Sanita v kúpeľni bola čistá a na stenách boli obrazy. Tu upratovač za bakšiš vám upratal izbu v čase, v ktorom ste neboli na izbe. Doplnil potrebné veci do kúpelne, upratal postele, doplnil vodu a poutieral prach a umyl dlážku. Zvieratka z uterákov nečakajte. Izby pri bazéne s barom sú rovnako zariadené ako izby pri detskom svete. Upratovanie, je tu ale horšie. Upratovač vymení uteráky a doplní jeden toaletný papier. Vodu a šampóny nedopĺňa na izbe. Z jednou handrou zmije podlahu. Dali sme mu bakšiš, ale upratoval rovnako. Akurát nám upratal, keď sme tam neboli. Vymenil uteráky a umyl podlahu. Nepostlal, nedoplnil vodu a ani šampóny. Ubytovanie bolo v celku v norme, len človek dlho čakal na poslíčka pokiaľ vás zoberie na izbu a donesie batožinu. Poslíček vám zoberie kľúč od izby a tým pádom ste odkázaní na milosť a nemilosť poslíčka. Náš poslíček bol veľmi chamtivý na bakšiš, tak si hneď odchytil viacero rodín a vláčil nás s malými deťmi kade tade. Najlepšie bolo, že nás nechal čakať asi 20 minút pri výťahoch a on išiel s inou rodinou ďalej. Keď sa vrátil, tak sme zašli len za roh a boli sme v izbe. Zbytočne nás nechal čakať. A to isté bolo aj z batožinou. Povedal, že príde do 2 minút a nebolo ho vôbec. Po 45 minútach človek stratil nervy a išiel si pre batožinu sám, aby si vôbec mohol ľahnúť a uložiť malého, nakoľko už boli 4 hodiny ráno. Vzhľad recepcie ujde. Toalety otras. Dopĺňanie toaletného papiera na záchodoch otras. Väčšinu času tam toaletný papier nebol. Z barov ktoré fungovali, tak bol lobby bar (platený bar), lima bar (v tomto bare ste dostali nápoje) a sladký bar (v tomto bare vám spravili palacinky, gofry a nanuky, nanuky nemali bežne vyložené). Ostatné bary boli zatvorené. Transfer z letiska do hotela trval asi 30 minút. čítať celú recenziu
Natalia B.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 944-krát
90 %
Veľmi pekný hotel! Boli sme ako rodina (3 deti 16, 13 a 3 roky) a všetci boli spokojní. Transfer trval cca 30 minút. Ubytovanie cca 1 hod. Mali sme zaplatené junior izby a nám bez doplatku dali 2 rodinné izby. Boli to obrovské izby, kde by sme sa zmestili všetci! Upratovali na 1! Každý deň čiste uteráky a posteľné prádlo. Dokonca aj živé kvety sme mali na stole v poháriku. Teritórium veľmi pekne udržiavané, voda v bazénoch bola teplučká a more ešte teplejšie. Parádne plávanie ako v akváriu! Animácie boli každý deň - ráno strečing, aquaaerobik, volejbal ale len z ruskými animátormi, večer každý deň okrem soboty kinderdisko o 19. 30 a o 20. 15 program cca 30 min. pokračovanie v African bare disko alebo živá hudba (spevák ako Kandrač, vymýšľal si slová, ale bola zábava). Strava - 3 hlavné reštiky a 4 a la carte. Strava bola rôznorodá a každý si vybral to svoje. Na obedy sme chodievali do a la carte a všade bolo to iné. Večere sme skúsili v každej okrem čínskej - tam sú nápoje platené. V talianskej nám chutilo, ale biedny výber. Dobre grilovali v kebabe a vo Fino. V mexickej bol dobrý nachos. Výborné bolo pečivo, ovocie biedne. Detská časť so šmykľavkami u nás bola najpopulárnejšia, ale aj tobogany pre dospelých boli super ako aj divoká rieka, bazény a celkovo všetko. Dúfam, že sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Matej Haviar
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 10.09.2015 Prečítané 747-krát
93 %
Hotel úžasný, priestranné veľké izby aj pre rodiny s deťmi, aj keď sme boli na izbe len ako pár. Zatiaľ najlepší hotel, čo som v celkovo v Egypte zažil. Krásne upravené prostredie, čisto na každom kroku, nič nebolo zanedbané personál sa správal úctivo. :) čítať celú recenziu
Zuzana s rodinou
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 1069-krát
100 %
Hotel bol super, vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska trval cca 1/2 hod. Po príchode do hotela sme boli ubytovaní ihneď, personál super-ochotný, areál hotela nádherný, strava perfektná - bolo z čoho vyberať, pitnej vody dostatok, bazény super, vodný svet - tobogany, divoká rieka - úžasné, more nádherné - čisté, množstvo koralov a krásnych rýb, pláž nádherná - čistá, výhľad z izby priamo na more. Pri odchode sme nemuseli opustiť izbu do určitej hodiny, ale tesne pred odchodom autobusu - super. Bolo tam nádherne. :-) čítať celú recenziu
ksls
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 888-krát
83 %
Krásny hotel, vzdialený cca pol hodinu od letiska. Ubytujú vás hneď po príchode, stačí vyplniť krátky formulár. Vhodný pre rodiny s deťmi alebo pre každého, kto sa chce vyblázniť v aquaparku. Rôzne bazény, tobogany, lazy river, umelé vlny, atrakcie pre deti. Areál je veľký, izby tiež. Všade čisto. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 1075-krát
80 %
Prekrásny hotel s vlastným aquaparkom, bazénmi, s veľmi pekným prostredím, nádhernými a priestrannými izbami, milým a ochotným personálom. Všade v hoteli bolo čisto. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Cesta z letiska trvala pol hodinu. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode do hotela a po vypísaní vstupného formulára so základnými údajmi. Od Hurgadhy je tento hotel vzdialený cca 25km. Na taxíku, ktorý si objednáte na recepcii hotela - je tam taká tabuľka TAXI- sa dá zviesť za 22€ (4- členná rodina). Areál hotela je prekrásny, priestranný, všade pofukoval príjemný vietor, takže nebolo cítiť to teplo ani v júli! Bazény sú rajom pre malých a veľkých. Detský aquapark má tobogany bez gúm, kde sa vybláznia aj dospelí, iné šmykľavky sú s gumami. Jediné negatívum hotela sú animácie. V hoteli neboli žiadne a na pláži boli 2 hodiny dopoludnia a 2 hodiny popoludní trápne cvičenia, na ktorých bolo tak 3-10 ľudí. Čo sa týka stravy - na raňajkách mi chýbali paradajky (tie boli len na obed a večer), ovocie dosť rýchlo "mizlo", takže si bolo treba ustriehnuť, kedy čo priniesli, aby sa Vám ušlo - hlavne banány, jablká, melón a broskyne v čase obeda. Na večeri už toho bolo viac, dodávali častejšie. Celkovo sme s dovolenkou boli spokojní, deti nadšené. "Faraónovej pomste" predídete tak, že nebudete piť tie studené nápoje, ale chvíľu počkáte, kým sa zohrejú a taktiež sa vyvarujte "vraždeným" kombináciám jedál (ľudia sú schopní na jeden tanier naložiť si vajíčka, koláče, zeleninu, cestoviny a spláchnuť to zimným džúsom a potom sa čudujú, že majú črevné potiaže). Plážovú tašku sme nemali na izbe, ako všade písali, vyžiadali sme si to na recepcii a tiež sme si potom s kartičkami išli vyzdvihnúť plážové osušky. čítať celú recenziu
janík
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 10.07.2015 Prečítané 672-krát
83 %
Všetko fungovalo, ako má, poriadok, čistota. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj starších. Nezavadzajú si navzájom. O bezpečnosť je dobre postarané, ale vždy sa môže niečo stať. Ani doma sme nie v bezpečí. Pri hľadaní ležadiel ochota obsluhy nájsť miesto pod slnečníkom aj s ležadlom. čítať celú recenziu