Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Long Beach Resort Hurghada recenzie 

Long Beach Resort Hurghada recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 22 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 59 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 70 %
Izby 72 %
Strava 68 %
Personál 77 %
Agnesa a Alexander PAPANECZ
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 05.10.2019 Prečítané 18-krát
77 %
Boli sme tu už 2-krát. Páčilo sa nám, preto sme sa vrátili aj toho roku. Ideálne aj pre malé deti, mohli byť v mori, zašantiť si, šnorchlovať. Od vlani sa veľa zmenilo k lepšiemu. Zmizli umelé poháre na pláži, vietor ich neroznášal. Denne upratovali, pláž aj okolo bazénov. Záhrada prekrásna. Vo vilkách tiež čisto, snažili sa. Zariadenie už niečo prežilo, ale ako sme videli renovujú niektoré vilky. Od vlani pribudli tobogany, ale zabudli na malé deti! Bol aj plač. Personál veľmi milý a náš delegát perfektný! Vo všetkom pomáhal. Čítať celú recenziu
Monika B.
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 03.07.2018 Prečítané 3576-krát
50 %
Hotel sa nachádza kúsok od letiska Hurghada. Po príchode do hotela sme povypisovali ubytovacie lístky a postavili sme sa do radu na recepcii, aby nám pridelili izbu a ubytovali nás. Keď sme sa už konečne dostali na rad, recepčný nám zobral pasy s ubytovacími lístkami a dal nám náramky na ruku a oznámil nám, že sa máme ísť naoobedovať a keď sa vrátime, dá nám karty od izieb. Po obede, ktorý trval asi cca. 30-40 minút, sme sa dostavili po karty od izieb na recepciu. Ešte predtým nás upozornili, že ak chceme izby blízko seba (boli sme 3 rodiny), tak im máme pasy dať spolu, aby to vedeli. Po príchode na recepciu som v nemom úžase pozerala na recepčného, ktorý ešte ani náhodou nemal pre nás izby. Pasy boli pomiešané s inými pasmi, takže znova som ich zbierala z pultu od rôznych recepčných dokopy. Recepčný mi povedal, že nech si sadnem, že bude to trvať 5-10 minút. Po 25 minútach som sa postavila a už ráznejším tónom som ho žiadala, či má nejaký problém, aby nám už konečne izby dali. Pohlo sa to a dostali sme izby, ale nie vedľa seba, ale nevadilo nám to. Boli v hlavnej budove, tak sme boli potešení, že nemusíme chodiť ďaleko, lebo ubytovávali do domčekov, ktoré boli aj 500 m vzdialené od hlavného hotela (bazéna, pláže). No neviem, či to bola výhra byť v hlavnom hoteli, lebo za 7 nocí som naspala asi dokopy 5 hodín, nakoľko bol veľký hluk na chodbách do skorých ranných hodín. Izba bola celkom OK, dala sa, je to starší hotel a bolo to vidieť aj na inventári, ktorý sa na izbe nachádzal. Zišlo by sa to zmodernizovať. Čo sa týka pláže, neviem, mne tak nejako chýbal piesok... o mori ani nepíšem. Piesku bolo málo, odliv veľký, poobede sa dalo ísť, bolo treba ale ďalej do mora kráčať, aby bola voda aspoň ako tak po stehná. Po pravej strane pláže boli vytvorené aj také „lagúny“, kde hĺbka vody dosahovala cca 3 m. S obsadením ležadiel nebol problém, keďže na pláži bolo málo ľudí, všetko sa to zdržiavalo pri bazéne, keďže tam boli aj denné programy a hrala hudba. Plážový bar celkom fajn, ponúkali tam poobede aj drobný snack. Bar pri bazéne, ten ste mohli akurát tak využiť na „stojáka“, nakoľko na tú kapacitu ľudí tam boli asi 4 stoly so 4 stoličkami. Bohužiaľ, niektorí dovolenkári tie stoličky využívali miesto ležadla, takže miesto na sedenie pri bare nebolo. Mali problém s nalievaním pre viacerých, keďže sme boli väčšia partia a ešte sme sa zoznámi so super dvojicou, tak sme šli dvaja vypýtať pre celý kolektív, ale nechceli nám dať, že máme iba dve ruky. A vôbec keď sme to už vyprosili, tak sme si nemali kde všetci sadnúť. Sestra mala meniny, tak sme si za poplatok kúpili mojito...., no raz kúpite a potom sa už nejdete zbaviť, čo za Vami chodia, že si máte aj iné nápoje kúpiť. Tak ako pivo, že „happy hour“ kúp 5 a dostaneš 6. No švagor si kúpil 5 pív (sakala gold), za ktoré zaplatil 15 € a šieste dostal, ale tej kvality, čo ponúkajú na all inclusive, už nie také, ako bolo tých 5. No čo už.... Strava, no čo na stravu dodať, ako sa vraví pre hladného niet planého. Jednotvárna celý týždeň, ryža, pyré, kuracina na paradajkách, poprípade sem tam suché morčacie na večeru a raz bola aj kačka. Ryby boli obalované v nejakom cestíčku, chutili ako surové, nedopečené cestíčko na obaľovanie. Akurát posledný večer boli celkom dobré kalamáre na grile. Polievky boli vždy - vývar (čistý bez cestoviny) len sem tam dáka drobná mrkva a druhá zahustená krémová. Raňajky môžem pochváliť, bolo si čo vybrať či už omeletu, alebo pečivo bežné so šunkou, sladké pečivo, jogurty. Tak toto celkom fajn. Až na tú šunku alebo salámu. Tá bola ako u nás (parízer) hydinový alebo hovädzí. Delegáta sme videli celkovo 2 x a to pri príchode a potom na schôdzi. Nepotrebovali sme niečo riešiť, tak neviem zhodnotiť, aký je prístup. Len známi si zaplatili výlet a od rána čakali, kedy už pôjdu, kontaktovali ho niekoľkokrát a až keď už nemali chuť ísť, sa im ozval, že ich pred hotelom čaká autobus. Myslím, že takto na doraz sa to nedáva vedieť, veď predsa človek nepresedí pol dňa na izbe v čakaní. Ale chválapánubohu, že im vrátil delegát peniaze a uznal si, že na nich pozabudol. Môžem povedať, že dovolenka bola celkom fajn, kto chce, hľadá dôvody, kto chce, ten sa prispôsobí a nájde vždy vo všetkom niečo pozitívne. Prežili sme s partiou 7 dní, plné zážitkov aj vďaka zoznámeniu sa s príjemnou dvojicou (áno, o Vás je reč Katka s Marcelom). Ďakujeme. Čítať celú recenziu
Anita
Termín pobytu: Máj 2018 Recenzia pridaná 25.05.2018 Prečítané 23052-krát
40 %
Nikdy viac sa tam uz nevratim. Bolo to hrozne, ani raz som neplavala v mori, kedze vsade je mala voda, jedlo slaby priemer, ubytovanie daleko a v kopci, animacie slabe, najvacsiu show robil opity dovolenkar, ktory tancoval pri spevakovi, inak vsade nuda. 1.krat som zazila svaba v izbe a nielen to. Za jeden vecer sme vystriedali komarov, jasterice aj svaba a po polnoci som uz menila izbu. Hrozny hotel, nikomu neodporucam. Nechapem ludi, ktori si tento hotel pochvaluju??? Čítať celú recenziu
Dasa H.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 1179-krát
47 %
Osobne by som tento hotel neodporučila nikomu. Izbu sme menili dvakrát, ubytovanie pozostáva z viliek. Nás ubytovali v jednej z nich cca 500 metrov od mora od hlavnej budovy, asi taká istá vzdialenosť, ale opačným smerom, takže v tom teple to bolo hrozné. Nakoniec nám ju vymenili a dali nám izbu pri pláži, samozrejme nie zadarmo, ale ubytovanie stále nič moc, ale v izbe sme sa moc nezdržiavali, takže dalo sa prežiť. More osobitná kategória, väčšinou nám ušlo, na pol dňa samé odpadky. Jediné plus z celej dovolenky bolo mólo, pri ktorom sa dalo šnorchlovať, krásne rybičky, naozaj nádhera. Hotel je cca 20 km od centra Hurghady. Čítať celú recenziu
Rastislav Zámečník
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 1073-krát
83 %
Hotel sa skladá z hlavnej budovy a viliek, ktorých tam je asi 101. Je to rozľahlý areál, ale keď si nájdete svoju cestičku, všade ste za chvíľu. Krátka prechádzka neuškodí. Inak tu jazdia takzvané mašinky v rámci all. incl., ktoré vás odvezú. V hoteli sú k dispozícii 2 reštaurácie. All incl. je od 10:30 do 24:00. Čítať celú recenziu
Plavka122
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 576-krát
63 %
Hotel je starý všade, veľký ruch, kopa Rusov a ich domácich. V jedálni sa chovali ako prasce, hnus, bordel, smrad. Večerné programy, no speváci, čo spievali, ako im príde, jediné plus bolo to, že mali pekný program pre deti. Izby zastaralé, no nič moc. Aj areál by mohli trošku oživiť. Čítať celú recenziu
Palo.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.02.2015 Prečítané 1131-krát
57 %
O poschodie nižšie prerábali izby, špina na chodbe. Počas pobytu asi štyrikrát po deviatej hodine večer slabý alebo žiadny tlak vody. Na ubytovanie sme čakali sedem hodín, počas ktorých sa batožina varila na slnku. Areál veľmi rozľahlý. Bazén zväčša nevhodný na plávanie, samý kanál. Čítať celú recenziu
Stanka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 1048-krát
83 %
Po roku sme sa s manželom opäť vrátili do tohto hotela a vôbec neľutujeme. Mali sme krásnu izbu v hoteli s krásnym výhľadom. Poriadok, starostlivosť a skvelý, usmiaty personál nám spríjemňoval celých 11 dní. Skvelá zábava, ležadlo voľné v každú hodinu či na pláži, či pri bazénoch. Čítať celú recenziu
Tomi
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 09.09.2014 Prečítané 1433-krát
43 %
Neodporúčam ani pre nenáročných dovolenkárov. Problémy s transférom z letiska. Vždy veterno + nárazový vietor. Zlá strava. Žiadna zábava len každovečerná návšteva barov a boj o miesta. Ochudobnené alko a nealko nápoje. Špinavé a plytké more. Po 300m voda po kolená. 80% domáca arabská klientela = hrôza! Život v rámci rezortu ako na Luníku IX v Košiciach. Čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 1148-krát
33 %
Bordel, hnus, jedlo otrasne, bordel v kuchyni jak po opicach, aj tie by mali lepsi poriadok po sebe. Na ranajkach zemle, vajcia, omelety po zemi rozhodene, na stoloch. Problem najst si miesto, ked sme si konecne nasli miesto, dalsich 10 minut sme cakali na pribor. Na obed sme niekedy radsej ani nesli, stale ryza a kurca s rajcinovou omackou. Vecere boli tie iste, ale tie sme uz ani nevieme ako dali, kedze sme boli hladní po celom dni. Jedine plus je pizza na plazi v bufete. Nas bungalov bol fajn s vyhladom na more, ale nachodili sme sa az az. Personal na plazi v bufete super, asi jedine plus, personal v kuchyni otras! Čítať celú recenziu
Imro a Ančika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 852-krát
67 %
Hotel má už slávu za sebou, ale personál ho drží v pohode. Pláž je veľmi široká - nie long, ale skôr large beach. V tom teple je to ďaleko do mora a potom ešte ďaleko do miest na plávanie. Pre deti však OK. Ale korále sú blízko, zachované a prekrásne pre šnorchlovanie. Čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1066-krát
87 %
Hotel bol od centra mesta dosť ďaleko, ale stačí isť pred bránu hotela a taxikár si vás nájde aj sám. Neodporúčam ísť do mesta bez chlapa, lebo potom sú domáci otravní. Bez problémov vás vtiahnu do ich obchodu a zavrú dvere, potom vás začnú presviedčať, aby ste si niečo kúpili inak neotvoria. Čítať celú recenziu
Janette
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 09.03.2014 Prečítané 2199-krát
100 %
Bývali sme priamo na pláži s nádherným výhľadom na more. Vila bola vždy starostlivo uprataná veľmi ochotným personálom. Strava bola medzinárodná, vždy čerstva a odporúčaná šéfkuchárom, ktorý ochotne vysvetlil ako a z čoho jedlo pripravoval. Na výber bolo mnoho druhov hlavných jedál aj z miestnej kuchyne, rôznorodosť koláčov a klasické celosvetové značky nealka. Pláž bola upravovaná, čistá, s dostatkom lehátok. Čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 23.12.2013 Prečítané 1333-krát
97 %
Boli sme ubytovaný vo vilkách asi 200m od mora, izba bola vždy čistá, personál ochotný aj strava bola dobrá, dokonca sme boli v tomto hoteli 3x za sebou a chceme sa tam znova vrátiť, lebo je to dovolenka kde sa dá naozaj oddýchnuť je tam kľud a ticho. Čítať celú recenziu
MARTINA
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1478-krát
100 %
Super dovolenka, ochotný, milý personál, jedlo bolo tiež dobré. Každý si prišiel na to svoje. Bývali sme vo vilkách, ktoré boli čistučké, každý deň krásne upratané. Pláž bola zo začiatku udupaná, ale to vôbec nevadilo. More čisté dal sa tam, na čo pozerať (rôzne rybičky, koraly). Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1143-krát
100 %
Izby boli pekne a hlavne ciste, plaz bola krasna a more este krajsie dalo sa tam co pozerat (rybky, koraly), personal bol mily, ustretovy, skvela zabava na vecernych programoch. Jedlo bolo tiez dobre bolo tam, z coho vyberat. Ak sa nám podari, urcite sa sem vratime buduci rok znovu. Vrelo odporucam kazdemu. Čítať celú recenziu
Stanka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1186-krát
90 %
Krásne prostredie, izba čistá, veľmi príjemná obsluha, zábava, oddych, relax, kľud a pokoj všetko, čo k dovolenke patrí . . .Každý si nájde to svoje. Bola to naša prvá dovolenka, dlho sme vyberali aj napriek rôznym recenziám sme si vybrali správne a rada sa vrátim o rok znova sem do tohto super hotela . :) Už teraz sa tešíme na stále usmiatych ľudí ochotných spríjemniť dovolenku v každom smere, super. Čítať celú recenziu
Simona Hatvanyová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1237-krát
100 %
Hotel celkovo všetko dokopy = MEGA V krajšom hoteli som ešte nebola, pláž piesočná personál milý, hotel krásny moderný izby taktiež aj obsluha bola super čo sa týka výletov je tam vela možností podla výberu:) večer program na amfiteátri super animátori priatelský k detom bohatý program športy a hlavne úžastná strava. Čítať celú recenziu
Petruška
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1535-krát
70 %
Hotel, podľa môjho názoru je to obrovský areál, kto chce kľud, tak má kľud, kto chce trochu rušnejšie, tak sú lokality, kde je rušno. Čo sa týka starostlivosti o klienta, tak je to číslo jedna. teraz spätne môžem povedať, sme vypĺňali rôzne dotazníky, a keď sa nám niečo nepáčilo, okamžite riešili prečo sa nám to nepáči, ako to môžu napraviť. Čítať celú recenziu
Gabriel
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 1020-krát
77 %
V Egypte som nebol po prvý raz, takže mám prejdených viac hotelov cestovné kancelárie uvádzajú 4 hviezdičky no ja si myslím, že je na mieste dať hotelu aj 5. Arabský svet ma svoju predstavu o hodnoteniach hotelov, ale tento sa vyrovná 5 hviezdičkovým, v ktorých som už bol. Čítať celú recenziu