77%
Hodnotenie

Bella Vista Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
30 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 76 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 67 %
Izby 77 %
Strava 70 %
Personál 78 %
77%
Celkové hodnotenie
982 recenzií
gabriela
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 107-krát
87 %
Tento hotel je vhodny pre vsetky vekove skupiny, mily personal, vyborne jedlo, vzdy dokonalo cista jedalen, na stole menili obrusy 3 krat za den, plaz mensia, ale dalo sa, bola som v Hurghade 9 krat a 10 sa chystame v septembri, znova do tohto hotela, v centre mozete nakupovat kazdy vecer aj bez taxika, super, odporucam. čítať celú recenziu
gitka
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1174-krát
80 %
Mensi hotel v starsej casti Hurgady, ale vyborne, ubytovani sme boli za 5 minut, vsade cisto, vsetko blizko, jedlo, plaz, bazen, bar, recepcia a je priamo v meste. Od letiska blizko, asi pol hodiny, ale len preto, ze transfer sa zastavil vo viacerych hoteloch, netreba sa bat, mozno je tam bezpecnejsie ako v Europe, na rok tam ideme zasa. čítať celú recenziu
Martina,Olga,Igor
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 345-krát
53 %
Mali sme zaplatene 1dvojlozkovu a 1 jednolozkovu izbu. Problemy nastali uz pri prichode do hotela. Po 6 dnoch nam zablokovali izby a nechali nas cakat na recepcii v plavkach 2 hodiny. Potom nas dali do jednej izby 2 zeny a 1 muz. Proste nehoraznost. Strava dobra, plaz mala kotviace lode, ubytovanie dobre a personal na recepcii hnus. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.09.2016 Prečítané 775-krát
97 %
Hotel bol pekný, menší rozlohou, čistý a udržiavaný. Vzdialenosť od letiska je cca. 20 minút. Hotel sa nachádza priamo v centre, okolie plné obchodov, barov a reštaurácií. Po príchode (7:00) nás informovali, že izba bude o 14:00, za 20$ sme boli ubytovaní do 30 minút s krásnym výhľadom na more, pláž a bazény. Z balkóna sme videli všetko ako na dlani. Izba veľmi pekná, čistá a krajšia ako izby v 5* hoteloch v Turecku. čítať celú recenziu
a
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 22.08.2016 Prečítané 137-krát
95 %
Celkovo, super dovolenka za super cenu, určite sa vrátime sem. čítať celú recenziu
Mária G.
Termín pobytu: Nov 2015 Recenzia pridaná 30.12.2015 Prečítané 310-krát
95 %
Dovolenku sme kupovali cez DovolenkaSme sk. Veľmi seriozny prístup pracovníkov kancelárie. Hotel je blízko do časti Sakalla. Hotel je veľmi príjemný, ako stvorený na oddych. čítať celú recenziu
K.G.
Termín pobytu: Nov 2015 Recenzia pridaná 09.11.2015 Prečítané 307-krát
91 %
Mala som obavu z mestského hluku,ale nič som v areáli nepočula. Prvý dobrý dojem bol hneď po príchode do hlavnej budovy. Kto hľadá ubytovanie v meste a chce na výlety, tu nájde všetko na jednej kope. čítať celú recenziu
Gabina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1533-krát
80 %
Hotel v centre. Personál priateľský a ochotný aj bez bakšišu. Izba a kúpeľňa čistá, udržiavaná. Na izbe sejf za poplatok. V kúpeľni šampón, sprcháč, kúpacia čiapka, v skrini šitíčko. Drinky v plastových pohároch síce trochu ošúchaných, ale čistých. Miestne koktaily chutné. Strava - slabší výber, ale nehladovali sme. Animačný program - volejbal, joga, vodná gymnastika, brušné tance, vodné pólo. Večerný program občas platený. Detské disko, ihrisko. Každý deň ťava na pláži. Pláž rozdelená na 2 časti - väčšiu a menšiu - pekná, udržiavaná. Ležadiel dostatok - našli ste si miesto aj na obed. Celkovo odporúčam či už pre rodiny, alebo páry. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 1765-krát
70 %
Hotel v novej časti Hurghady, starší, zariadený starším nábytkom, ale čistý. Nevýhodou pre nás bolo, že sme prišli skoro ráno cca 4, 30 hod. a ubytovali nás o 10, 00 hod. vtedy sme dostali aj náramky AL, dovtedy sme sa cítili ako bezdomovci. Pokiaľ na recepcii nedáte bakšiš, nedostanete dobrú izbu, niektorí sa sťahovali aj 3x. čítať celú recenziu
Elena Šušuková
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 1522-krát
80 %
Zaujímavý hotel, pekná súkromná pláž, večerné animácie, doobeda športové hry, bar v bazéne, proste všetko bolo super. Jedáleň priestranná, podávalo sa víno, pivo drinky, miešané kokteily a rôzne špeciality miestnej kuchyne. Výborné boli malé egyptské buchtičky a tiež pečivo veľmi chutné. No a tiež zákusky, mňam. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 05.08.2012 Prečítané 1130-krát
47 %
V tomto hoteli sme boli už 3x, ale nikdy viac.. kvalita sa veľmi zhoršila, všetko tam išlo dolu vodou. čítať celú recenziu
Peter ZV., Zvolen
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 18.07.2012 Prečítané 976-krát
60 %
Bonus na záver: MAČKY celý hotel je obsadený mačkami. Ak si na večer dáte jedlo vonku a idete si dať nejaký nápoj, už sa nenajete. Jedlo pred Vami ochutnaju mačky. To isté je aj na pláži....akonáhle sa idete okúpať, tak vaše lehátko a Vaša čistá utierka je obsadená kompetnou mačacou rodinkou. Nedá sa nič robiť...mačka je posvetná v Egypte. A ked som po nich hádzal šlapku domáci sa divne pozerali. Odporúčanie: Ak si chcete zaplávať v prístavisku medzi loďami, súťažiť každé ráno o dobré lehátko, striehnuť na mačky aby Vám nezožrali obed alebo nezabrali lehátko tak je to tá pravá dovolenka pre Vás. čítať celú recenziu
Tomas V., Topolcany
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 14.07.2012 Prečítané 932-krát
42 %
Izby rekonstrukcia, personal v baroch preskolit, animatorov vymenit, obohatit stravu, A vyhodit tie macky z arealu vsetko to tam od nich smrdelo v takom teple a bolo ich tam asi 20. čítať celú recenziu
Vincent V., Pezinok
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 09.07.2012 Prečítané 1124-krát
33 %
nikdy viac, ludia nechodte tam prosim ! Brutalne rady na jedlo (ktoreho kvalita je fakt strasna), navyse !!! vzdy jedlo, ktore bolo hlavne sa davalo na pridel a kazdy dostal tri malicke kusky masa (napr. bolo kuracie, tak jedno prsicko rozdelil tak 4-5 ludom) a ked sa niekto ozval,tak dostal hned vynadano po egyptsky....ci ako to hovoria...macky na kazdom kroku a ked sme na poslednej veceri zabili svaba,to bol vrchol :) No a ked tam uz aj chcete ist,tak prosim Vas neberte tam manzelku,frajerku (teda ak sa jej nechcete zbavit alebo je uchylna), pretoze ako sa tam spravali k nasim babam bol jednoducho hnus.... Nehovoriac ze na sluzby AI mozete zabudnut - je to tak PP... čítať celú recenziu
jana, bratislava
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 14.05.2012 Prečítané 1819-krát
25 %
Nikdy viac do tohto hotela, starý opotrebovaný, nahustený.Je lacný, takže len pre nenáročného klienta. Fotky na nete sú asi 10 rokov staré a nafotené tak,aby bol predajný. čítať celú recenziu
Katarina K., Presov
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 11.07.2011 Prečítané 3043-krát
76 %
Celkovy dojem z celej dovolenky hodnotim na 90%.S ubytovanim sme problem nemali,izba bola s vyhladom na more.Kazdy den bola kvalitne poupratovana,samozrejme rucniky boli menene taktiez kazdy den. čítať celú recenziu
Gabriela K., Košice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 21.06.2011 Prečítané 3822-krát
78 %
Hotel celkový dojem OK, personál absolútne v pohode, spoplatnené čo sa dá, strava slabá, poloha výborná. Keďže ja som gurmán, pravdepodobne sa tam kvôli strave už nevrátim. čítať celú recenziu
Gabriela Ž., Košice
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 17.08.2010 Prečítané 2636-krát
87 %
Tento hotel sme navštívili už druhýkrát a musím uznať, že od našej prvej návštevy sa hotel dosť zmenil našťastie sa ešte viac zlepšil.Je to hotel pre ľudí ,ktorí chcú byť v centre, ale pritom si chcú užívať pokoj a rodinnú atmosféru. Určite tento hotel navštívim aj do tretice. čítať celú recenziu
Oľga D., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 17.08.2009 Prečítané 2361-krát
96 %
Naša dovolenka v Egypte patrí k tým celkom vydareným. Prostredie, atmosféra, ubytovanie i strava boli na dobrej úrovni. Najviacej som sa obávala letných horúčav, ale tie sa pri mori a v klimatizovaných priestoroch dali celkom prežiť aj keď sa teplota najmä v Karnaku a Luxore vyšplhala v tieni nad 40 st. Do Egypta sme nešli len kvôli moru, ale chceli sme spoznať kolísku starobylej kultúry, navštíviť Karnak, Luxor, údolie kráľov, vidieť jeden z divov sveta pyramídy, sfingy, Káhiru...A to všetko nám vyšlo. Egypt je krajina kontrastov. Život turistov v hoteloch sa nedá porovnať so životom a podmienkami domáceho obyvateľstva v osadách na okrajoch púšte alebo miest. Ten ich reálny život je veľmi ťažký. Videli sme veľa biedy, chudobu, namáhavú prácu na poli pri Níle, ale aj spokojných ľudí, ktorí vlastne ani iné nepoznajú...Egypt je pre nás Európanov ťažko čitateľný, ale ak chceme spoznať jeho krásy, úžasné historické pamiatky a prírodné zaujímavosti, nádherné more, musíme brať do úvahy aj reálny každodenný život Egypťanov. Návštevu Egypta vrelo odporúčam nielen tým, čo sa chcú ponárať v mori, ale aj každému, kto je naklonený histórii a dejinám umenia čítať celú recenziu
Gabika, Mokrance
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 10.10.2008 Prečítané 3068-krát
85 %
Tento hotel by som odporučila každému. Každý si tu nájde to svoje. Izby sú zariadené vkusne a dobre. Avšak nábytok si už čo to pamätá. čítať celú recenziu