72%
Hodnotenie

Slawianski Slavyanski recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Slnečné pobrežie
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 69 %
Poloha 88 %
Izby 67 %
Strava 57 %
Personál 70 %
72%
Celkové hodnotenie
29 recenzií
Marta Belejová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 947-krát
90 %
Do hotela Slavyanski sme sa opäť vrátili. Po minuloročnej skúsenosti sme sa rozhodli veľmi rýchlo. Boli to dovolenky, kde nám nič nechýbalo. Spokojní sme boli s ubytovaním aj personálom. Hotel je výborne umiestnený, blízko mora. Bazén je pekný, veľký s dostatočným počtom ležadiel. Blízko je aj na promenádu. Určite sa na budúci rok vrátime. čítať celú recenziu
Marta Belejová
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 527-krát
93 %
Umiestnenie hotela veľmi dobré, blízko pláže, s pekným, dosť veľkým bazénom. Ležadlá spoplatnené aj pri mori, aj pri bazéne, ale malo to svoje logické opodstatnenie. Izby malé, ale spĺňajú svoju funkciu, čisté, denne upratané. Personál hotela veľmi milý, ochotný, človek sa cíti veľmi príjemne. Zvlášť chválime obsluhu v LOBBY bare. čítať celú recenziu
Filip
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 1117-krát
43 %
Poloha hotela je super, blízko od mora. Neplatená pláž je cez deň preplnená, ďalej od mora, bližšie k moru sú ležadlá-spoplatnené. Keď máte malé deti, nemôžete si rozložiť deku pri mori, hneď Vás vyhodia. Ak si ľahnete na ležadlo a nezaplatíte, lebo neviete, že táto časť nepatrí k hotelu, drzo Vás personál vyhodí. Boli sme svedkami, že jedného pána, ktorý si ľahol na ležadlo, "vyvrátil" z ležadla obsluhujúci personál a vynadal mu, že tam nemôže iba tak ležať. Pri bazéne ležadlá tiež spoplatnené. Personál veľmi neochotný, strava stále tá istá, riad špinavý, hlavne šálky a poháre na neumytých táckach. Jedlo nahádzané na misách. V hoteli samé pravidlá a výšky pokút a personál len sledoval, kto čo urobil a hneď im dali pokutu alebo spoplatnili ležadlo a iné. Hrozné. Ak by tam bol milší personál, tak sa určíte v hoteli cítime lepšie a uvoľnenejšie. čítať celú recenziu
Dadka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1518-krát
50 %
Práve sme sa vrátili z dovolenky v tomto hoteli, s hotelom, izbami aj polohou hotela sme boli spokojní, ale reštauráciu by mali zatvoriť. Raňajky naozaj hrôza a večeru sa neoplatí ani len spomínať. Málo príloh k jedlu, zelenina nebola čerstvá, veľmi málo výberu, také dva jedlá... Pitie k jedlu nebolo v cene... Vôbec nám nechutilo. čítať celú recenziu
Tatiana Feretova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1625-krát
80 %
Velmi prijemny hotel, je hned v prvom rade pri plazi a promenade cca 20m od plaze, je cisty, zodpoveda cene a poctu hviezdiciek, ja by som mu dala aj viac hviezdiciek, izby male, ale utulne klimatizovane, my sme boli max. spokojni s ubytovanim, ochotou personalu aj s ranajkami, bola to super dovolenka a ak sa este vratime do Bulharska, tak urcite do hotela Slavyanski. čítať celú recenziu
Miloš
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.10.2013 Prečítané 1651-krát
60 %
Priemerné ubytovanie za dobrú cenu. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi pre pekný bazén a blízke more. Hotel je v severnej kľudnejšej časti. Do centra sa dá ísť popri pláži - samé stánky a občerstvenie, alebo autobusom za 1 Lev. čítať celú recenziu
losos
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 2127-krát
73 %
V hoteli chýbala klimatizácia, či na izbách, v reštauráciách, na bare,... Výhodou je poloha vedľa pláže, no výhľad sme mali do ulice, ale hluk nočného života po polnoci žiaden. Ceny neboli o moc nižšie ako u nás. Vedeli sme, kam ideme, veľké očakávania sme nemali. Prekvapením bola forma prístelky. čítať celú recenziu
E
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 694-krát
69 %
Pokiaľ idete stráviť dovolenku k moru a nie sedením a hľadaním chýb na izbe, týždeň tam vydržíte. Za tie peniaze sme luxus nečakali. Hodnotenie skôr 2*+. V stánkoch s oblečením sa nám stalo, že keď predavač našiel veľkosť, ktorú sme chceli, ale nakoniec sme tovar odmietli (kvalita, cena), vynadal nám, že sa nemáme vracať, že sme ho pripravili o 20 min. Ten chlap nemal ani tušenie, čo to je 20 minút pracovať..... Predavačky boli oveľa milšie :) čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1871-krát
70 %
Hotel ako zvonka, tak aj z vnútra čistý. Priradili by sme mu 4 hviezdičky. Izba pekná, komplet vybavená. Kúpeľná veľmi pekná, upratovačky chodili každý deň. Jedlo aj keď sa opakovalo, bolo dobre a vždy bolo s čoho vyberať. Jedine mínus asi bolo, že sme si niesli s priateľom na izbu z raňajok zákusok a na chodbe nás stretli a museli sme im ho vrátiť :) čítať celú recenziu
Karin Szabová
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 13.05.2013 Prečítané 1492-krát
87 %
Slnečné pobrežie je ako stvorené pre mladých ľudí vďaka zábave, takže tento hotel bol skvele umiestnený. Izby sú vybavené televízorom a chladničkou, bez klimatizácie, ale vôbec nám nechýbala. Jedna časť hotela je vybavená novým nábytkom, druhá časť starším. Izby boli upratované denne, každý deň sa menili uteráky. Negatívne bolo, že sa v izbe nachádzala len jedna elektrická zásuvka. Super hotel, výborné okolie ktoré zdobí bazén. Cena veľmi výhodná a centrum sa nachádza len 2 kilometre od hotela. V okolí supermarket Zora otvorený nonstop, v okolí hotela je kľud. čítať celú recenziu
Maria, Košice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 29.08.2012 Prečítané 1341-krát
75 %
Hotel odporučím svojim známym a napriek tomu, že sa nezvyknem vracať na miesta doterajších pobytov asi urobím výnimku a ešte sa tam vrátim. čítať celú recenziu
Iveta, Stupava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.08.2012 Prečítané 944-krát
96 %
Dojem veľmi dobrý,odporúčam výlet autobusom do Nesebaru. Veľmi dobrá dovolenka na poslednú chvílu. čítať celú recenziu
hana, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 18.08.2011 Prečítané 3138-krát
38 %
Neodporúčam dovolenku rodine s deťmi, nakoľko sme si z 12-dňového pobytu užili asi desať črevných problémov. čítať celú recenziu
Tomaš, Spišská Nová Ves
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.07.2011 Prečítané 2647-krát
38 %
neodporučam tento hotel keď tak priplať a choď vedľa do belevue je to hneď pri ňom a je all inclussive , o delegatoch CK nehovorim po 1,5 hodinovom čakani prišiel ,vysypal fakultatívne vylety a utekal ďalej -mal toho veľa riešiť!!! a odchod ani nespomínam dali do ruky papier šoferovi autobusu na ňom napisaný hotel a číslo ,ktoré znamenalo počet ľudí ktoré má odviezť na letisko, lenže nas bolo 9 a on mal len 5 , kým nam dal delegat vedieť čo mame robiť naš autobus bol už v Pomori, ale šťastie,že šofer bol ochotný a vytelefonoval to skor a vzal nas, lebo by sme tam boli ešte dnes čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 19.07.2011 Prečítané 2646-krát
49 %
Celkovo, ako vravím, nie som veľmi náročná, ale špina mi na hoteli vadí... čítať celú recenziu
Miloslav, Banska Bystrica
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 13.07.2011 Prečítané 2223-krát
44 %
vsade same rychle obcerstvenie,kopec obchodikov ako na jarmoku ,sem tam dobra restika aj mily personal,uuuzasne palacinky a bezkonkurencny giros...tak ten bol faakt super ,ale na dovolenku nedoporucejem minimalne tento hotel,rychlo vymazat z ponuk cestoviek čítať celú recenziu
Erika B., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 07.07.2011 Prečítané 2042-krát
47 %
do Bulharska nikdy viac lebo za tie peniazky sa da vybrat all inclusive niekde v naozajstnom letovisku,kde je urcite teplo a slniecko čítať celú recenziu
Ada
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 09.09.2010 Prečítané 3575-krát
80 %
Podla mojho nazoru tam bolo fajn, ved co sme ine mohli chciet za taku cenu, pravdou je, ze sme boli tri, takze sme dostali apartman-vyhlad na more, no niektori, ktori boli ubytovani na bocnych stranach hotela neboli velmi spokojni s izbami, my sme mali dve izby, samostatne WC a sprchu, boli uplne ciste - prerobene. Jedno co nam vadilo, bola diskoteka oproti, tak prvu noc sme vobec nespali no posledny den som spala ako babo:) Inak odporucam na nakupy, niektore veci su tam fakt dobre a za malo penazi. čítať celú recenziu
Lukas, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 26.08.2010 Prečítané 2942-krát
51 %
Skutocne neodporucam, urcite sa najde vela lepsich hotelov za rovnaku cenu. Jedinou vyhodou hotela je jeho poloha blizko pri plazi. Osobne sa v buducnosti zdaleka vyhnem Slnecnemu pobreziu. Ak mate zaujem o podrobnejsie informacie, fotodokumentaciu, ceny... napiste spravu. čítať celú recenziu
Kamila, Kosice
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 25.08.2010 Prečítané 3009-krát
89 %
Moj dojem z dovolenky je skvely, ale je pravda ze aku si dovolenku spravite taku ju budete mat, ak sa budete zamyslat len nad zlymi vecami pre tie dobre vam uz miesto nezostane. je to hlucnejsie stredisko, ale ked sme vlacikom presli do uplneho centra kde sa z kazdeho baru ozyvala ina hlucna hudba bola som vdacna za polohu nasho hotela a uz mi hlucne nepripadalo :) čítať celú recenziu