73%
Hodnotenie
73%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Slawianski Slavyanski recenzie 

Slawianski Slavyanski recenzie 

1:20 h
7 °C
7 °C
9 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
359 €
359 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 60 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 57 %
Izby 65 %
Strava 62 %
Personál 63 %
73%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
Mandarinka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 23.01.2020 Prečítané 51-krát
63 %
Najprv treba povedať, že sme nakupovali zájazd v predstihu, lebo je najlacnejší na 11 dní a po kúpení zlacneli o 150,- €. Cestovali sme z Košíc popoludní a dorazili sme do hotela ráno o 02:00 - úplne na nervy. Jeden deň odrátaný. Hotel je veľký, balkón malý, kúpeľňa spolu s WC a dvere sa nedali otvoriť, len trocha, z dôvodu WC rozmer 1,2 x 1,2 spolu so sprchou, čiže všetko mokré. O bazén sa delí s vedľajším hotelom, takže dostihy na ležadlo, hneď vedľa hotela promenáda s obchodíkmi a stánkami, jedáleň v hoteli malá na počet hostí, tak treba čakať, keď sa niečo uvoľní, strava - raňajky v pohode, dobrý výber. Strava v okolitých reštikách výborná, dobré ceny, veľký výber. Celý čas nikto neprišiel z cestovky. Späť opäť skoro ráno prišiel len vodič bez delegáta, ani nevedel, kto mu nastúpil. Čiže z 11 dní bolo 9. Nikdy viac Slnečné, nikdy viac Slavyanský a nikdy táto cestovka. čítať celú recenziu
Lula
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 29.06.2018 Prečítané 1105-krát
57 %
Na Slnečnom pobreží sme boli 4 krát ale toto bola hrôza. Keď sme sa rozhodovali medzi hotelmi, ani neviem, z akého dôvodu sme si vybrali práve tento. Už by sme sa sem ale určite nevrátili. Špinavé, malé a staré izby. A to naozaj nie sme extra nároční. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1395-krát
80 %
S ubytovaním a službami som veľmi spokojná. Nejde o luxusný hotel, ale je tam čisto a pohoda. Bolo o nás od začiatku až do odletu dobre postarané. Spokojnosť s transferom, stravovaním. Najviac mi vyhovovalo umiestnenie hotela. Mali sme blízko k moru, pri hoteli pekný bazén, na okraji promenády. V noci bolo relatívne ticho. Viac mi vyhovovalo, keď sa minulého roku platilo za ležadlá pri bazéne. Toho roku bolo treba chodiť obsadzovať... čítať celú recenziu
Marta Belejová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 947-krát
90 %
Do hotela Slavyanski sme sa opäť vrátili. Po minuloročnej skúsenosti sme sa rozhodli veľmi rýchlo. Boli to dovolenky, kde nám nič nechýbalo. Spokojní sme boli s ubytovaním aj personálom. Hotel je výborne umiestnený, blízko mora. Bazén je pekný, veľký s dostatočným počtom ležadiel. Blízko je aj na promenádu. Určite sa na budúci rok vrátime. čítať celú recenziu
Marta Belejová
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 527-krát
93 %
Umiestnenie hotela veľmi dobré, blízko pláže, s pekným, dosť veľkým bazénom. Ležadlá spoplatnené aj pri mori, aj pri bazéne, ale malo to svoje logické opodstatnenie. Izby malé, ale spĺňajú svoju funkciu, čisté, denne upratané. Personál hotela veľmi milý, ochotný, človek sa cíti veľmi príjemne. Zvlášť chválime obsluhu v LOBBY bare. čítať celú recenziu
Filip
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 1117-krát
43 %
Poloha hotela je super, blízko od mora. Neplatená pláž je cez deň preplnená, ďalej od mora, bližšie k moru sú ležadlá-spoplatnené. Keď máte malé deti, nemôžete si rozložiť deku pri mori, hneď Vás vyhodia. Ak si ľahnete na ležadlo a nezaplatíte, lebo neviete, že táto časť nepatrí k hotelu, drzo Vás personál vyhodí. Boli sme svedkami, že jedného pána, ktorý si ľahol na ležadlo, "vyvrátil" z ležadla obsluhujúci personál a vynadal mu, že tam nemôže iba tak ležať. Pri bazéne ležadlá tiež spoplatnené. Personál veľmi neochotný, strava stále tá istá, riad špinavý, hlavne šálky a poháre na neumytých táckach. Jedlo nahádzané na misách. V hoteli samé pravidlá a výšky pokút a personál len sledoval, kto čo urobil a hneď im dali pokutu alebo spoplatnili ležadlo a iné. Hrozné. Ak by tam bol milší personál, tak sa určíte v hoteli cítime lepšie a uvoľnenejšie. čítať celú recenziu
Dadka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1518-krát
50 %
Práve sme sa vrátili z dovolenky v tomto hoteli, s hotelom, izbami aj polohou hotela sme boli spokojní, ale reštauráciu by mali zatvoriť. Raňajky naozaj hrôza a večeru sa neoplatí ani len spomínať. Málo príloh k jedlu, zelenina nebola čerstvá, veľmi málo výberu, také dva jedlá... Pitie k jedlu nebolo v cene... Vôbec nám nechutilo. čítať celú recenziu
Tatiana Feretova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1625-krát
80 %
Velmi prijemny hotel, je hned v prvom rade pri plazi a promenade cca 20m od plaze, je cisty, zodpoveda cene a poctu hviezdiciek, ja by som mu dala aj viac hviezdiciek, izby male, ale utulne klimatizovane, my sme boli max. spokojni s ubytovanim, ochotou personalu aj s ranajkami, bola to super dovolenka a ak sa este vratime do Bulharska, tak urcite do hotela Slavyanski. čítať celú recenziu
Miloš
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.10.2013 Prečítané 1651-krát
60 %
Priemerné ubytovanie za dobrú cenu. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi pre pekný bazén a blízke more. Hotel je v severnej kľudnejšej časti. Do centra sa dá ísť popri pláži - samé stánky a občerstvenie, alebo autobusom za 1 Lev. čítať celú recenziu
losos
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 2127-krát
73 %
V hoteli chýbala klimatizácia, či na izbách, v reštauráciách, na bare,... Výhodou je poloha vedľa pláže, no výhľad sme mali do ulice, ale hluk nočného života po polnoci žiaden. Ceny neboli o moc nižšie ako u nás. Vedeli sme, kam ideme, veľké očakávania sme nemali. Prekvapením bola forma prístelky. čítať celú recenziu
E
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 694-krát
69 %
Pokiaľ idete stráviť dovolenku k moru a nie sedením a hľadaním chýb na izbe, týždeň tam vydržíte. Za tie peniaze sme luxus nečakali. Hodnotenie skôr 2*+. V stánkoch s oblečením sa nám stalo, že keď predavač našiel veľkosť, ktorú sme chceli, ale nakoniec sme tovar odmietli (kvalita, cena), vynadal nám, že sa nemáme vracať, že sme ho pripravili o 20 min. Ten chlap nemal ani tušenie, čo to je 20 minút pracovať..... Predavačky boli oveľa milšie :) čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1871-krát
70 %
Hotel ako zvonka, tak aj z vnútra čistý. Priradili by sme mu 4 hviezdičky. Izba pekná, komplet vybavená. Kúpeľná veľmi pekná, upratovačky chodili každý deň. Jedlo aj keď sa opakovalo, bolo dobre a vždy bolo s čoho vyberať. Jedine mínus asi bolo, že sme si niesli s priateľom na izbu z raňajok zákusok a na chodbe nás stretli a museli sme im ho vrátiť :) čítať celú recenziu
Karin Szabová
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 13.05.2013 Prečítané 1492-krát
87 %
Slnečné pobrežie je ako stvorené pre mladých ľudí vďaka zábave, takže tento hotel bol skvele umiestnený. Izby sú vybavené televízorom a chladničkou, bez klimatizácie, ale vôbec nám nechýbala. Jedna časť hotela je vybavená novým nábytkom, druhá časť starším. Izby boli upratované denne, každý deň sa menili uteráky. Negatívne bolo, že sa v izbe nachádzala len jedna elektrická zásuvka. Super hotel, výborné okolie ktoré zdobí bazén. Cena veľmi výhodná a centrum sa nachádza len 2 kilometre od hotela. V okolí supermarket Zora otvorený nonstop, v okolí hotela je kľud. čítať celú recenziu
Maria, Košice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 29.08.2012 Prečítané 1341-krát
75 %
Hotel odporučím svojim známym a napriek tomu, že sa nezvyknem vracať na miesta doterajších pobytov asi urobím výnimku a ešte sa tam vrátim. čítať celú recenziu
Iveta, Stupava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.08.2012 Prečítané 944-krát
96 %
Dojem veľmi dobrý,odporúčam výlet autobusom do Nesebaru. Veľmi dobrá dovolenka na poslednú chvílu. čítať celú recenziu
hana, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 18.08.2011 Prečítané 3138-krát
38 %
Neodporúčam dovolenku rodine s deťmi, nakoľko sme si z 12-dňového pobytu užili asi desať črevných problémov. čítať celú recenziu
Tomaš, Spišská Nová Ves
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.07.2011 Prečítané 2647-krát
38 %
neodporučam tento hotel keď tak priplať a choď vedľa do belevue je to hneď pri ňom a je all inclussive , o delegatoch CK nehovorim po 1,5 hodinovom čakani prišiel ,vysypal fakultatívne vylety a utekal ďalej -mal toho veľa riešiť!!! a odchod ani nespomínam dali do ruky papier šoferovi autobusu na ňom napisaný hotel a číslo ,ktoré znamenalo počet ľudí ktoré má odviezť na letisko, lenže nas bolo 9 a on mal len 5 , kým nam dal delegat vedieť čo mame robiť naš autobus bol už v Pomori, ale šťastie,že šofer bol ochotný a vytelefonoval to skor a vzal nas, lebo by sme tam boli ešte dnes čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 19.07.2011 Prečítané 2646-krát
49 %
Celkovo, ako vravím, nie som veľmi náročná, ale špina mi na hoteli vadí... čítať celú recenziu
Miloslav, Banska Bystrica
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 13.07.2011 Prečítané 2223-krát
44 %
vsade same rychle obcerstvenie,kopec obchodikov ako na jarmoku ,sem tam dobra restika aj mily personal,uuuzasne palacinky a bezkonkurencny giros...tak ten bol faakt super ,ale na dovolenku nedoporucejem minimalne tento hotel,rychlo vymazat z ponuk cestoviek čítať celú recenziu
Erika B., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 07.07.2011 Prečítané 2042-krát
47 %
do Bulharska nikdy viac lebo za tie peniazky sa da vybrat all inclusive niekde v naozajstnom letovisku,kde je urcite teplo a slniecko čítať celú recenziu