Najnovšie recenzie hotelov

GLOW Elixir Koh Yao Yai recenzie

GLOW Elixir Koh Yao Yai

Thajsko - ☀ ďaľšie thajské ostrovy ☀ - Ko Yao Yai

95% Michaela J.

10.07.2019

Strava vynikajúca, nádherná pláž, veľmi milý personál, údržba, izba taktiež udržovaná každý deň, veľká spokojnosť. Jediný mínus je veľmi tvrdá posteľ, ale po prvom týždni sme si zvykli.

prečítať si celú recenziu
White Sand Samui Resort recenzie

White Sand Samui Resort

Thajsko - Koh Samui - Lamai Beach

90% Peter

17.02.2019

Ubytovanie presne zodpovedalo ponuke, pekné, pohodlné, čistučké, dokonca sme dostali ponuku na bezplatný upgrade do Pool view Room, čo sme aj využili. Rezort bol čistý, bazény udržiavané, personál ústretový, vždy usmiaty a pozorný. Rezort je v kľudnej časti Lamai, bokom od hlavnej cesty, užívali sme si kľudnú atmosféru a ticho v noci. Kuchyňa mierne zaostáva za celkovou úrovňou rezortu (pomer cena/kvalita nič moc), ale raňajky celkom ušli a v blízkom okolí je množstvo barov a reštaurácií, kde si môže človek vybrať, čo mu hrdlo ráči. Pláž pri hoteli je krásna, ale ešte bola trochu poznačená nedávnou tropickou búrkou a more pár dní vyplavovalo na breh rôzne trosky a predmety, čo ku koncu nášho pobytu ustalo a verím, že dnes je pláž opäť parádna. Z tohoto dôvodu sme ani neabsolvovali plánované šnorchlovanie alebo výlet na kajakoch, lebo more predsa ešte nebolo až také čisté a pokojné. Kúpať sme sa teda chodili na pláže na západnej alebo severnej strane ostrova, kde bolo more čisté a pokojné. Požičali sme si skúter a prejazdili celý ostrov krížom-krážom, čo môžem vrele doporučiť každému, kto sa nebojí hektickej ázijskej premávky a jazdenia na ľavej strane. Super zážitok!

prečítať si celú recenziu
Grand Kata VIP recenzie

Grand Kata VIP

Thajsko - Phuket - Kata Beach

90% Katarína

23.01.2019

Hotel hodnotím na výbornú. Hneď pri vstupe sa personál postaral o našu batožinu, ponúkli nám nápoj a okamžite riešili naše ubytovanie. Personál je veľmi milý a úctivý, majú menší problém s angličtinou, ale je to zanedbateľné mínus. Izby sú skutočne krásne, nové a čisté. Každý deň nám upratovali a každý deň sme dostali čisté uteráky na sprchovanie, na pláž a k bazénu (pekne voňali). Raňajky nie sú prehnané, ale sú maximálne postačujúce. Odporúčam ovocie. Bazén je čistý, ideálny na poobedňajšiu siestu a osvieženie sa. Prekážal nám jedine zvuk z vedľajšej stavby, ktorá bude súčasťou tohto hotela. Spoločné toalety sú čisté. Fitko je tiež čisté, k dispozícii sú tam uteráčiky. Pláž je asi 5 min pešo. Kata beach - biely piesok, čistá voda, a plno Rusov. :/ Žiaľ, nemám s nimi dobrú skúsenosť, sú maximálne hluční, deti nevychované, správajú sa, ako keby im patril celý svet. Ak si chcete oddýchnuť, hľadajte si ležadlo ďaleko od Rusov.

prečítať si celú recenziu
Beyond Resort Krabi recenzie

Beyond Resort Krabi

Thajsko - Krabi - Klong Muang Beach

100% Cestovatel

10.12.2018

Ubytovanie - De Luxe Se View izba - vynikajuce, fantasticky vyhlad, rovno pri mori, cistota izby vyborna, rovnako aj vila, strava - ranajky - vyborne. Pri odlive voda dost ustupuje, ale kupat sa da skoro vzdy a netrva to dlho, odporucame topanky do vody, lebo dalej v mori sa nachadza dost ostrych koralov. More neskutocne teple, ciste, jedina riasa ani ziadna haved nebola, ani po burke.

prečítať si celú recenziu
Koh Chang Paradise Resort recenzie

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Thajsko - Koh Chang - Ko Chang

+
100% Dominik

26.07.2018

Úžasná dovolenka! Veľmi pekné miesto, profesionálny a milý personál. Veľmi čisté bungalovy aj pláž. Všetko bolo perfektné, vhodné pre páry a aj rodiny s deťmi. Určite sa sem vrátime. :-) Iveta, Jana, Domi and Natie

prečítať si celú recenziu
The Baiyoke Seacoast Resort recenzie

The Baiyoke Seacoast Resort

Thajsko - Koh Samui - Ko Samui

35% Jean M.

23.04.2018

Tento hotel si už viac nevyberiem. Nutne potrebuje rekonštrukciu. Cítiť zápach. Špina.

prečítať si celú recenziu
Anantara Hua Hin Resort & Spa recenzie

Anantara Hua Hin Resort & Spa

Thajsko - Hua Hin - Hua Hin

66% Michaela

15.04.2018

Hotel je vhodny viac pre ludi, co si chcu oddychnut. Hotel je kludny, ziadne animacie, ziadna hudba pri bazene, predsa je to Thajsko, nie Turecko. Transfer z letiska v case zapchy cez Bankok 4 hodiny, transfer na letisko v noci 3 hodiny. Kedze sme prisli v noci, ubytovali nas hned. Od hotela do centra mesta cca 10-15 min. taxikom. Odporucam sa stravovat radsej v meste ako v hoteli, ak si vezmete taxi, najete sa, aj tak to bude lacnejsie ako v hoteli. V centre mesta mate kazdy vecer trhy do 23:00, kopec restauracii a barov. Pohybovat sa v meste medzi domacimi je bezpecne, su zvyknuti na turistov, akurat co je nebezpecne, je prebehovanie cez cestu - na to si treba dat pozor.

prečítať si celú recenziu
Jw Marriott Phuket Resort & Spa recenzie

Jw Marriott Phuket Resort & Spa

Thajsko - Phuket - Mai Khao Beach

95% MarošF

04.03.2017

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Thajsko

Koh Chang Paradise Resort & Spa recenzie 100%

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Thajsko - Koh Chang - Ko Chang

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Beyond Resort Krabi recenzie 100%

Beyond Resort Krabi

Thajsko - Krabi - Klong Muang Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Beach Garden Cha Am recenzie 100%

Beach Garden Cha Am

Thajsko - Hua Hin - Cha Am

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marriott Hua Hin Resort recenzie 98%

Marriott Hua Hin Resort

Thajsko - Hua Hin - Hua Hin

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
GLOW Elixir Koh Yao Yai recenzie 95%

GLOW Elixir Koh Yao Yai

Thajsko - ☀ ďaľšie thajské ostrovy ☀ - Ko Yao Yai

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jw Marriott Phuket Resort & Spa recenzie 95%

Jw Marriott Phuket Resort & Spa

Thajsko - Phuket - Mai Khao Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Banana Fan Sea Resort recenzie 94%

Banana Fan Sea Resort

Thajsko - Koh Samui - Chaweng Beach

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
White Sand Samui Resort recenzie 90%

White Sand Samui Resort

Thajsko - Koh Samui - Lamai Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Kata VIP recenzie 90%

Grand Kata VIP

Thajsko - Phuket - Kata Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu