Recenzie hotelov - Santa Margerita di Pula (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Abamar recenzie

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

93% Lucia

01.08.2017

Z dovolenky sme mali veľmi príjemný pocit. Vyhovovalo nám hlavne nádherné more, božský pokoj (minimum malých detí) a výborná strava. Veľkým plusom bol tiež vynikajúci personál a dokonca trikrát za týždeň živá hudba pri večeri. Transfer z letiska trval cca 45 minút. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode. Hotel sa nachádza v krásnej záhrade a od pláže ho delí pár schodov cez lesík. V areáli hotela sa nachádza aj bazén s morskou vodou, väčšinu času však všetci boli pri pláži. Tento hotel je vhodný buď pre bezdetné páry vyhľadávajúce kľudnú a ničím nerušenú dovolenku, alebo pre starších ľudí. Animačné programy neboli žiadne, ale vôbec nám to nechýbalo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Abamar recenzie

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

100% Lucy a Karol

25.09.2015

Hneď po príchode do hotela sme boli veľmi milo prekvapení prístupom personálu. :) Na recepcii nám ako bonus dali izbu s nádherným výhľadom na more! Hotel je pár metrov od pláže s bielym pieskom a priezračným morom. Aj keď sme hotel navštívili v septembri, teplota vzduchu a vody bola ako v lete (denne 30C - vzduch). Prvé dni sme si vychutnávali na hotelovej pláži - opaľovanie, slnenie a večer dlhé prechádzky. Po niekoľkých dňoch sme si požičali auto v neďalekom meste Pula a navštívili sme aj odľahlejšie pláže. Môj osobný tip je pláž Porto Pino!!! V živote som nevidela krajšiu pláž s ešte krajšími pieskovými dunami. :) Vrelo odporúčam! Čo sa týka hotela a čistoty, boli sme maximálne spokojní. Každý deň nám upratali a vymieňali uteráky, aj keď sme to nevyžadovali. Jedlo bolo vynikajúce, personál veľmi milý a ochotný. Aj keď z vonku hotel nevyzerá na 4 hviezdičky, má množstvo iných predností - krásne upravená záhrada s bazénom, čisté a vkusne zariadené izby, pokojné prostredie a skvelú polohu. :) Môžme len odporúčať. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Abamar recenzie

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

96% Saša

24.07.2015

Hotel je nádherný, v tichom prostredí, pláž s bielym jemným pieskom a priezračným morom, strava fantastická - ozajstný gurmánsky zážitok, izby pekne zrekonštruované a čisté, útulný malý hotelový areál s príjemnou atmosférou. Personál hotela bol milý a ústretový. Hotel je ideálnou voľbou pre kľudnú dovolenku. Živá hudba bola 2x za týždeň. Celkovo: Bola to moja prvá návšteva hotela Abamar a Sardínie, ale verím, že sa sem vrátim aj ďalšiu sezónu - hotel splnil všetky naše požiadavky na príjemnú dovolenku, máme nezabudnuteľné zážitky. Doposiaľ som na lepšej dovolenke v živote nebola (áno aj my sme navštívili 5* luxusné hotely, ale Abamar má dušu a to nemá každý hotel).

prečítať si celú recenziu
Hotel Abamar recenzie

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

76% Marcela

12.07.2015

Prijemny mensi hotel, ziadny ruch, je tam klud, cistota, denne upratane, vyborna strava, napriek plnej penzii dostatok a velky vyber, nadherna plaz, zrenovovane izby, krasna zahrada uprostred pinioveho lesika. Samozrejme boli aj mensie nedostatky, ale mozem len odporucat.

prečítať si celú recenziu
Is Morus Relais recenzie

Relais Is Morus

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

70% Mariana

26.12.2014

Rezort sa skladá z hlavne budovy (kde sme boli aj my ubytovaní) a z viliek. Hotel je ako keby postavený v lese, ktorý je skultivovaný, poľudštený - vybudované cestičky, bazénová plocha a atď. Všade navôkol je vôňa mora a lesa. Stromy zabezpečovali príjemný chládok počas najväčších horúčav. Bazén pekný, čistý, voda príjemná, okolo ležadlá zadarmo. Areál je veľký, takže pláž nie je priamo pri dverách hotela. Treba prejsť cez celú záhradu. Pláž bola prevažne piesková, sem tam kamienky, obuv sme nepotrebovali. Videli sme veľa nadšencov potápania, sú tu veľmi dobré podmienky, voda je priezračná. Neďaleko hotela je aj potápačské centrum. Okolie hotela a záhrada boli také krásne, že sme na nejaké platené výlety ani nešli. Čo se si však z miestnej kultúry nenechali ujsť je Cagliari a jeho historické centrum. Hotel a všeobecne toto miesto sú hodné 4 hv. a za prostredie by som dala aj všetky hviezdičky. Skutočná nádhera. Personál, strava, izba ok. Našli sa chyby, ale to bolo nepodstatné oproti lokalite.

prečítať si celú recenziu
Forte Village Resort - Royal Pineta recenzie

Forte Village - Pineta

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

75% Nataša

27.12.2013

Hotel splnil naše očakávania, hotová oáza pokoja. Hneď na prvý pohľad sa nám komplex zapáčil. Uvideli sme krásne záhrady. Hotel stojí v tieni vysokých borovíc, kde sa dalo prijemne stráviť horúčavy či naopak sa chrániť, keď prišiel silnejší vietor. Odporúčame si urobiť výlet do neďalekých miest. Do miest Pula a Nora to je autom len cca 10 minút. Od letiska je rezort vzdialený približne pol hodinky. Personál bol príjemný, obracali sme sa na nich s akýmikoľvek prosbami. Recepcia je k dispozícii 24 hodín denne. Internetové pripojenie nie je príliš spoľahlivé, ale stačilo, no pozor, nie je zahrnuté v cene pobytu, takže jedine za poplatok. Odporúčame hotel aj pre rodiny s deťmi, je tu detský klub, detské ihrisko, animácie, večerný program. Je tu aj možnosť požičania si bicyklov, samozrejme za poplatok. Izba bola pekne štandardne vybavená, mali sme aj minibar a tv. S hygienou sme boli spokojní. Pláž bola čistá piesočnatá. Na takýto hotel by sme čakali aj lepšie služby, predsa je to vysoko hodnotený hotel. Kvalita jedla mohla byť vyššia. V hlavnej sezóne by sme očakávali kvalitné suroviny, šťavy a čerstvé ovocie a zeleninu. Aj obsluha by sa mohla viac snažiť. Je pravda, že hotel bol plný hostí, ale za služby sme si zaplatili dosť vysokú sumu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Baia di Nora recenzie

Baia Di Nora

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

83% Helena Forská

19.12.2013

Krásny hotel, ideálne na oddych so skvelou polohou hneď pri nádhernej pláži. To bolo presne to, čo sme hľadali. Týždeň sme strávili na pláži. Zariadenie hotela možno nebolo najlepšie, aké som kedy zažila, ale všetko bolo udržiavané a najmä čisté. Krásna je záhrada, ktorou je rezort obklopený. Keď to všetko kvitne, je to jednoducho nádhera. Pláž je ako z obrázku - biely piesok, kryštálovo čistá voda. Lehátka a slnečníky sú zdarma a môžete si priplatiť aj terasu. Všade je ticho a pokoj, nikto vás neotravuje. Nápoje a jedlo v hoteli je dosť drahé - na Sardínii je to tak asi všade. Minibar sme si dopĺňali sami. Chodili sme sa prejsť do mesta a nakúpili sme si nealkoholické nápoje a dali si ich do chladničky. Do Puly sa dostanete asi 30 minútovou prechádzkou,alebo autobusom 10 minút. Izby sú štandardne vybavené. Tichučká klimatizácia, chladnička, dosť miesta na uloženie vecí, postele sú veľké a pohodlné. Kúpeľňa je menšia, ale dostačujúca. Izby odporúčam priplatiť si napr. výhľad do záhrady. Najlacnejšie štandardné izby sú vraj najmenšie. Kúsok od hotela - môžete prejsť po pláži sú pozostatky rímskeho mestečka Nora. Oplatí sa prejsť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Abamar recenzie

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

76% Marianna

19.12.2013

Po príchode nás nadchlo najmä okolie hotela - krásny píniový lesík, exotická záhrada a nádherná pláž. Úžasný je aj bazén s morskou vodou. Hotel zvonka nevyzerá bohvieako. Vyzerá, akoby ho postavili v 70-tych rokoch, čo možno aj postavili...a zvonka sa toho príliš nezmenilo. Hotel zvonka určite na vás nezapôsobí ako moderný 4* hotel. Hotelové izby sú však pekne zrekonštruované spolu s kúpeľňami. Izby na vyššom poschodí majú krásny výhľad buď na more, alebo lesík. V izbe je veľká skriňa, malý televízor, ktorý sme mimochodom tuším ani nezapli. Izby sú vraj s výhľadom na les menšie ako tie s výhľadom na more. Udržiavaná čistota v celom hoteli je na top úrovni. To isté sa týka aj služieb. Všetci robili maximum pre to, aby sa hostia cítili čo najlepšie. Hotel má svoju privátnu pláž, čo je skvelé, lebo lehátka a slnečníky sú pre hostí zdarma. Na pláži je kľud, dávajú na vás pozor plavčíci a skvelé bolo, že tam nemali prístup žiadne motorové plavidlá. Páčila sa nám možnosť požičať si bicykel a prenajať tenisový kurt. Pri hoteli je zastávka autobusu, ktorý sa pohodlne dostanete do Cagliari. V blízkosti hotela je jedna reštaurácia, kde majú fantastickú pizzu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Santa Margerita di Pula

Abamar Hotel recenzie 87%

Abamar Hotel

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Baia Di Nora recenzie 83%

Baia Di Nora

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Forte Village - Pineta recenzie 75%

Forte Village - Pineta

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Relais Is Morus recenzie 70%

Relais Is Morus

Taliansko - Sardínia - Santa Margerita di Pula

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie