Recenzie hotelov - Geremeas (25)

Najnovšie recenzie hotelov

Calaserena Village Club recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

83% Klara

19.07.2018

Hotel je cisty, male izbicky - co nam neprekazalo, kedze sme vacsinu casu travili pri mori alebo na vyletoch. Jedlo je skvele, lahke, chutne. No musim upozornit na fakt, ze kava je spoplatnena! Iba pri ranajkach je moznost dostat kavu, no iba z automatu. Pivo pri obede a veceri nie je. Iba vino. Pivo v malickych plastovych poharikoch. Mojmu priatelovi to dost prekazalo na zaciatku. Potom sme si zvykli. No a po veceri vsetko spoplatnene pri bare! Vecera je sice oficialne do 9, no my sme tam sedavali aj do 10 vecera. To su mozno jedine, pre mna mensie minusi tohto hotela. More je krasne, ciste, priezracne, osviezujuce. No miesto, kde je hotel situovany, je vlastne laguna. Nikam sa nedostanete, ziadne bary ci restiky. Uzavrety priestor. No travili sme pri mori vsetok nas cas. Vylety - urcite odporucam prenajatie auta - min 100 eur, je to drahe, no sli sme 4 - tak nas to vyslo lacnejsie - obehali sme si okolie, kde sme nasli este krajsie plaze - vecer sme boli v krasnom meste Caligiari. Bola som na oboch vyletoch ponukanych CK. Prvy Caligiary - nechala som sa zlakat infoskou, ze sa pojdeme pozriet na plameniaky :D, uvidite ich z kilometra, ziaden extra zazitok. No mesto je krasne. Vylet lodou - zabavili sme sa - chutne jedlo - no autom sme sa dostali na ovela krajsie plaze - bolo nam slubene navstivit Kapustny ostrov - neverim, ze sa tak stalo - dostali sme na plaz preplnenu Talianmi a druha bola za rohom pri pristave. :D Dobre si z nas vystrelili. Suhrn - boli sme spokojni velmi, Sardinia je krasna. No treba si uvedomit odchylky v all inclusive a vyssie ceny sluzieb. Kapucino na letisku na Sardinii stalo 1,30 eur a v Bratislave 3,60 :D, takze nie vsetko je drahsie. :D Odporucame, oddychli sme si, krasne more a okolie. A este - Taliani nevedia po anglicky.

prečítať si celú recenziu
Calaserena Village Club recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

90% sheily

06.07.2018

Super dovolenka za super cenu :)) Všetko top, spomeniem preto len to, čo ma nahnevalo: prvý deň - po príchode do hotela nastala úplná dezorganizácia, postávali sme na recepcii ako hlupáci. Keď sme konečne dostali kľúče od izby, začala sa parádna dovolenka. :) Ešte mi vadil systém jedálne - zasadací poriadok, tlačili sme sa 9 pri stole, osobne som mala pocity klaustrofóbie, málo miesta, veľa ľudí. Človek nemohol ani mäso pokrájať, aby lakťami nebuchol človeka vedľa. To našťastie vynahradilo super jedlo <3 <3. Všetko ostatné hodnotím pozitívne a tento rezort určite ODPORÚČAM ako rodinám s deťmi, aj mladým bez detí. Možno sa tam ešte niekedy vrátime.

prečítať si celú recenziu
Calaserena Village Club recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

90% Palo

03.07.2018

Areál sa nachádza v krásnej subtropickej udržiavanej záhrade. Ubytovaní sme boli na prízemí v jednopodlažných domčekoch. Izba bola zariadená účelne (posteľ, skrinky, chladnička, televízor, klimatizácia, WC, umývadlo, bidet a sprchový kút), každý deň bola uprataná a boli nám každý deň menené aj uteráky a dopĺňané hygienické potreby. Personál hotela nám nachystal do izby aj detskú postieľku, keďže máme malé dieťa. Vchod do izby na prízemí bol cez terasové dvere. V areáli sa nachádza aj minizoo s koňmi, somárikmi, pštrosmi, kozami, čo ocenia najmä deti. Je tu plavecký bazén, detský bazén a bazén pre dospelých, futbalové ihrisko a tenisové kurty. Delegátka CK nás čakala po prílete na letisku a už počas cesty autobusom nám rozdala all inlusive náramky. Po príchode do hotela počas check in bolo prichystané aj drobné občerstvenie. Pri check in na recepcii hotela sme dostali ešte smart kartu s kreditom, ktorý sme si nabili. To, čo sme z kreditu na karte neminuli, nám pri odchode vrátili, napr. espresso stálo cca 1,70 EUR, takže cena úplne v pohode. V hoteli funguje koncept all inclusive family, s čím sme boli oboznámení už pri kupovaní zájazdu v CK, t. j. v cene bola počas celého dňa voda, pivo, kola, rozlievané džúsy a občerstvenie ako ovocie, pizza, focacce. Tvrdý alkohol v family all inclusive nebol, ale s tým sme boli oboznámení už pri kúpe zájazdu, takže nám to nevadilo. Jedlo v hoteli bolo vynikajúce a výber bol široký, bufety boli neustále dopĺňané, takže nebol problém, aj keď človek prišiel ku koncu otváracích hodín, kedy sa podávalo jedlo. V reštaurácií sa sedí po ôsmich pri okrúhlych stoloch. Delegátka nás usadila v prvý deň k stolom podľa preferencií, kto s kým chcel sedieť a toto miesto sme mali potom pridelené už počas celého pobytu. V hoteli sú ubytovaní len Taliani a Slováci. My sme boli traja a sedeli sme s ďalšími piatimi klientmi z nášho turnusu, tak sme sa mohli počas jedenia aspoň porozprávať s ďalšími ľuďmi z nášho zájazdu. Máme jednoročné dieťa, tak sme ocenili, že v reštaurácií majú aj dostatok detských stoličiek, kde mohli sedieť malé deti. Veľkou výhodou je aj kuchynka pre deti, kde majú rodičia možnosť pripraviť jedlo alebo nabrať dojčenskú vodu pre najmenších počas celého dňa – všetky potrebné suroviny sú stále dopĺňané hotelom. Čo sa týka pláže a mora, tie sú krásne. Pláž je široká s jemným pieskom s pozvoľným vstupom do mora, takže je vhodná aj pre deti. Voda v mori bola čistá a priezračná, vôbec sa nemútila s pieskom. Na pláži každý deň precvičovali talianski animátori, takže kto mal chuť, mohol si zacvičiť. Slnečník spolu s jedným plážovým kreslom a jedným ležadlom na pláži bol v cene all inclusive a miesto bolo pridelené na pevno počas celého pobytu. To, že bolo miesto na pevno počas celého pobytu, oceňujeme, lebo ľudia si aspoň neobsadzovali miesta uterákmi, ako to býva zvykom v iných hoteloch. My sme mali miesto cca v strednom rade, ale vôbec sme nepociťovali z toho nejaký diskomfort (k moru to bolo asi 20 metrov). Prvé tri rady slnečníkov boli za príplatok dvadsať Eur na deň, takže kto chcel, mohol si doplatiť miesto v prvých radoch či už to bol taliansky, alebo slovenský turista. Celkovo bolo dostatok slnečníkov a ležadiel aj pri bazénoch – tieto neboli pridelené na pevno, ale miest bolo voľných vždy veľa. Taliansky personál od recepcie, cez čašníkov, animátorov a upratovačky v hoteli bol veľmi milý a nápomocný, stále nás zdravili a usmievali sa. Na recepcii sme nemali problém dohovoriť sa po anglicky. Počas nášho pobytu boli v hoteli okrem slovenskej delegátky aj dve slovenské animátorky, ktoré viedli klub Leto pre deti. Tieto služby klubu Leto sme ale, keďže máme iba ročné dieťa, nevyužili, takže to neviem ohodnotiť. Slovenská delegátka z CK sa nachádza v hoteli celý čas, takže sa človek v prípade potreby vie na ňu kedykoľvek obrátiť. Keďže je hotel orientovaný najmä na taliansku klientelu, animácie prebiehajú hlavne v taliančine, ale s tým už musí človek počítať. Transfer z letiska do hotela aj z hotela na letisko prebehol bez problémov, autobusy boli pristavené a boli aj menné zoznamy, do ktorého autobusu má kto nastúpiť. V ponuke boli aj dva fakultatívne výlety do Cagliari a výlet loďou, ale tieto sme neabsolvovali, takže to neviem tiež ohodnotiť. Celkovo hodnotím náš dojem z dovolenky veľmi pozitívne, nám sa páčilo, radi sa sem niekedy zase vrátime. Areál je vhodný aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Calaserena Village Club recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

43% Rado

26.06.2018

Hotel nezodpoveda 4*. All inclusive pre nenarocnych. Izby velmi male a stary nabytok, postel nepohodlna. More pekne, ale skoda, ze studene cca 21 stupnov. V bazenoch tiez chladnejsia voda. Celkovo hodnotim dovolenku ako dobru, ocakaval some lepsiu kvalitu ubytovania a sluzieb.

prečítať si celú recenziu
Calaserena Village Club recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

73% Mirka

03.06.2018

Celkovo hodnotím ako príjemnú dovolenku, krátky transfer z letiska, pri check-ine sa treba pripraviť na frontu z 3 autobusov, ale majú to zvládnuté s organizáciou aj s občerstvením. V hoteli sú iba Taliani a Slováci, klasikou v Taliansku býva, že talianski hostia sú viac cenení / preferovaní - majú lepšie miesta na pláži, v reštaurácii, lepšie ubytovanie. Izby sú jednoduché, účelné, vchodové dvere sú jediným zdrojom svetla, tak pôsobia trochu tmavo, vchádzate zo spoločnej terasy. Areál hotela je krásny, ideálny pre rodiny s deťmi, s preliezačkami a mini zoo, možnosť jazdy na koňoch. Pláž veľmi pekná, s vopred pridelenými miestami.

prečítať si celú recenziu
Hotel Calaserena Village recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

66% Zuzana

30.09.2017

Hotel je velmi rozsiahly, pozitivne hodnotim detske ihrisko a mini zoo. Strava sa celkom dala. Restauracia, kde sme sa stravovali - skolska jedalen, katastrofa. Ziadnu kulturu necakajte. Pozor na all inclusive family. Cez den mate len cistu vodu. Kavu iba na ranajkach. Ine napoje alko nealko obmedzene. Od 10-13 a potom od 15-18tej. Na obed a veceru opat len cista voda alebo capovane vino. Bar na plazi katastrofa. Drevena mala budka s par stolickami aj to dalej od mora. Izby uplne male a to uplne. Jedine pozitivum nadherna plaz a more. Animacie otrasne iba v taliancine a monotonne. Cena nezodpoveda kvalite. Taliani velmi arogantni. Cudujem sa ck, ze to maju v ponuke a este za take ceny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Calaserena Village recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

46% Jaro

05.08.2017

Odvolávam sa na poslednú recenziu, bola stopercentne pravdivá. Izbička katastrofa - maličká, bez balkóna a žiadnej možnosti posedieť si vonku, popred vchodové dvere sa stále niekto premával, takže vetranie s jedným maličkým okienkom ako v pivnici bolo nulové. Slnečníky a ležadlá na pláži vkuse obsadené Talianmi, aj keď ste ho mali pridelené na izbu, ďaleko od plážového baru. Keď máte miestenku 250 m od baru, tak kým tam sa dostanete pomedzi slnečníky s 1,5 dl kelímkom, polovicu porozlievate. Trojhodinový Family All Inclusive ráno a popoludní stráca kvôli dvom druhom nápojov svoje opodstatnenie, aj tak sme si museli skoro všetko doplácať cez smart kartu. Všade rozdrapení Taliani, s tým sme ale počítali, slabá úroveň angličtiny personálu, výlety sa nekonali, animácie výhradne v taliančine, delegátka nepotrebná. Svetlá stránka - jedlo nám chutilo, dalo sa vybrať, no systém v jedálni úbohý, stoly natlačené na seba, každú chvíľu nás niekto okydal, deti bez dohľadu rodičov likvidovali švédske stoly. Okolo hotela nebolo nič, do najbližšej dediny 25 km išiel autobus, no nazad bol veľký problém sa dostať, lebo bol preplnený a počet miest v autobuse obmedzený. Riešenie: taxi na hotel za 50 Eur, nechceli lacnejšie. CK má buď skreslené informácie pre klientov, alebo niekto zámerne prikrášľuje a klame zákazníka. Za rovnaké peniaze zaplatené za zájazd ako ostatní naša rodina dostala len 50% sľubov. Hanba.

prečítať si celú recenziu
Hotel Calaserena Village recenzie

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

40% Meldo78

31.07.2017

Už v autobuse z letiska sme mali inštruktáž, ako čo treba. Náramky hneď v autobuse. Hovorím si super plán. Po príchode padol systém hotela. Vraj prvýkrát za päť rokov. Tak určitéé. Slečna v autobuse hovorila o prekvapení na privítanie. Švédske stoly so suchým jedlom (pizza, focacchia), ovocím a 1,5 dcl platovými pohárikmi na vodu a dávkovacie automaty s nešpecifikovateľnou sladkou vodou vrátane poriadnych radov. Turnusy v hoteli sa menia naraz. Pekný pohyb ako v nedeľu na hlavnej stanici v Bratislave. Po príchode sme mali mať pripravené na hoteli obálky so smartkartami, inštrukciou, číslo slnečníka a mali tam byť i kľúče od izby. Číslo slnečníka nebolo a kľúče od izby zabudli pribaliť, ale číslo izby nám pridelili. Bola zábava. Plán dobrý, ale nevyšiel."Smartkarta" popíšem ten zábavný systém. Aj keď sme mali all inclusive family, museli sme pri objednaní predkladať smartkartu a brať si účet, ktorý odporúčala delegátka, na kontrolu. Nemali nám odčítavať z 20 EUR kreditu (v čase allinclusive family), o ktorý vás ošklbú hneď po príchode. Platilo to pre dospelých. Vraj, keď ho neminiete, vrátia zvyšok na konci pobytu. Len poznamenávam, all inclusive family je obmedzený all inclusive. O tom sme vedeli, ale "smartkarty" ho vylepšili na 100%. K tým 1,5 dcl plastovym kelímkom. Budú vás sprevádzať celý pobyt. Sú všade. Boli sme si takto objednať párkrát kolu a kávu a potom nás to prestalo baviť a chodili sme mimo hotela na pepsi i poriadnu kávu. Na pláž so svojou fľašou nápoja. Radšej ako behať do baru po 1,5 dcl poháriky a šaškovanie so smartkartou. Samozrejme sa tvorili rady. Strašné!!! Stolovanie. Ako v nákupnom centre v Bratislave v nedeľu na obed. Na 4* štandard zabudnite. Úroveň závodnej jedálne s 300 - 400 ľuďmi. Sedenie po osem ľudí pri stole. Súkromie žiadne. Nepočul som vlastnú dcéru, čo mi hovorí, taký hluk. Jedlo to trochu kompenzovalo. To však platí len pre obedy a večere. Raňajky veľmi chudobné a stále to isté dookola. Zelenina len paradajky a uhorka. Dva druhy salámy a väčšinou jeden druh syra. Úroveň maximálne 3*. Muchy v jedálni vo veľkom počte. Na pitie počas obeda a večere ste mali len čistú vodu a biele a červené víno. Pri raňajkách veľmi zlá káva či iné pokusy alebo nechutná prášková čokoláda. Čašníci vám zoberú jedlo zo stola, aj keď príbor necháte v polohe "ešte som neskončil". Idete si nabrať znova. Izby = pivničné kobky = zemľanky. Smradľavé malé diery so vstupnými dverami z terasy s biednou takmer nefunkčnou klimatizáciou.Na privítanie pre štyroch sme mali welcome drink 0,5 l fľašu vody. Wi-fi len na recepcii a v reštaurácii. Šťastie, že sme mali svoje mobily s internetom. Inak ste bez spojenia so svetom. Plážové uteráky sú spoplatnené sumou 4,5 EUR/ks, každá výmena je za 4,50 + záloha 10 EUR/ ks (depozit 40,00 € vrátia pri odovzdaní uterákov). Takže 18 EUR pre štyroch a záloha 40 EUR. Spolu 58 EUR. Pláž bola plná kamienkov. Pri vstupe do mora ste mali bolestivú masáž chodidiel. V horšom prípade aj poranenia. CK uvádzala, že piesočnatá pláž. Nie je tomu tak. Odporúčam obuv. Slnečníky sme ako cestovatelia zo Slovenska dostali až najďalej od pláže. Boli však pridelené k izbám, takže ich nik neobsadzoval. O tie zadné nik nemal záujem. Animácie. Dve slovenské animátorky sa v takom počte stratili ako ihly v kope sena. Ich talianski kolegovia veľmi zle hovorili po anglicky. Celkovo personál hotela je veľmi zle jazykovo vybavený. Staršia pani doktorka hovorila len po taliansky. Delegátku sme nepotrebovali, vybavili sme si všetko sami. Vzdialenosti. Boli sme ubytovaní cca 1 km od pláže, od reštaurácie cca 500 m. Denne sme prešli od 8 do 10 km. Boli sme síce na dovolenke, ale toto v 34°C je ďaleko od našich predstáv. NEODPORÚČAM NAVŠTÍVIŤ TENTO HOTEL!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Geremeas

Calaserena Village Club recenzie 71%

Calaserena Village Club

Taliansko - Sardínia - Geremeas

Kvalita izieb71%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie