Recenzie hotelov - Chia (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

80% Martina

20.09.2016

Transfer z letiska bol priblizne 50 min, nasa vyborna delegatka Janka nam ho sprijemnila zaujimavymi informaciami o Sardinii. Hotel je lokalizovany v tichom a krasnom prostredi, je urceny skor ludom, ktori si chcu oddychnut od kazdodennych starosti, nie ludom, ktori hladaju zabavu a diskoteky. Je postaveny na kopci, moze sa stat, ze budete ubytovani dalej od recepcie ci jedalne, takze treba ratat s schodzou. Nam to neprekazalo, nakolko, sme mali all inclusive, takze sme boli radi, ze mame trosku pohybu. V okoli je jeden obchodik, kde najdete naozaj vsetko od jedla po nafukovacky. Hotelovy bazen bol velky, ale voda bola studena. Hotelova plaz je vzdialena asi 10 minut chodzou. Opat, boli sme radi, ze mame troche pohybu. Plaz nie je piesocnata, co nam trosku prekazalo, ale dalo sa ist hotelovym autobusom (zadarmo) na krasnu piesocnatu plaz. My sme chodievali na plaz, ktora je umiestnena z druhej strany veze, a ta bola nadherna, vhodna pre male deti, nakolko voda je plytka a vsade jemny piesok. Ak ste trosku dobrodruhovia, da sa ist aj na ine plaze, my sme chodievali cca 40 min peso, na krasne mini plaze, kde bolo maximalne 10 ludi. Osusky nie su v cene all inclusive, platili sme 16 eur na tyzden za osusku, ale denne sme ju menili za cistu. Celkovo som bola milo prekvapena z hotela a z celej dovolenky, naozaj nemam co vytknut, jedine all inclusive je trosku slabsie, co sa tyka napojov a program by mohol byt trosku pestrejsi. Jedlo bolo uzasne, aj ked mnohi ludia v predchadzajucich recenziach uvadzaju, ze jedlo bolo rovnake kazdy den, ale tak predsa si nedam na tanier 8 druhov jedla v jeden den.:-) Personal uzasny, ochotny. Do jedalne treba chodit skor skor ako neskor, inak moze byt problem s usadenim. Ale opat, my sme to az tak nepocitovali ako ludia, ktori travili dovolenku cez spicku - jul, august.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

56% Petra

17.07.2016

Hotel naozaj pekny, zaujimavo rieseny, krasne prostredie, v celom areali same kvety. V okoli je mrtvo, len jeden obchodik, nie je kam sa ist zabavit, prip. nakupit. Celkovo hotel vhodnejsi skor pre starsich a rodinky s detmi, detom som mala pocit, ze sa tam najviac venuju, aj co sa vecernych programov tyka.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

50% Jožo Mintál

28.06.2016

Hotel v krásnom prírodnom prostredí s ubytovaním vo svahu s pomerne zložitým orientovaním. More vzdialené pešo cca 400 m čo nekorešponduje s údajom v katalógu -250 m. Celkovo hodnotím túto destináciu ako " drzé kačiatko v krásnom prostredí". Stalo sa nám po prvý krát že prevážna časť účastníkov sa tešila domov už po 3-4 dňoch pobytu.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

70% jano

28.06.2016

Hotel v krásnom parku, ale vo svahu, izby s teraskou, krytou kríkmi, ale mnoho ľudí chodilo po schodoch do horných izieb, slabé súkromie. Na izbe klimatizácia, ale na tv sa nedalo pozerať, zlý príjem. V reštaurácii, dobrá strava, švédske stoly, dalo sa vybrať, ale bitka o miesta. Na pláži piesok aj kamene, dosť strmý vstup do mora, slnečník a ležadlá, len ak ste si privstali. Žiadny bar na pláži, ani prezliekacie kabínky alebo záchod. Pláž vzdialená cca 300m od bazénu rezortu. Vhodné pre pokojnú dovolenku. Okolo hotela, v dosahu prechádzky nie je žiadne mestečko, je tu len jeden obchod.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

53% Magdaléna K.

07.09.2015

Hotel je v svahovitom teréne na kopci, k odľahlejším častiam vedú schody. Záhrada je krásna plná kvitnúcich kvetov. Pri recepcii je však otvorené priestranstvo, odkiaľ sa šíri príšerný hluk z animácií a z diskoték. Z tohto dôvodu sme sa sťahovali do inej izby.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

66% Peter Fuzia

14.07.2015

Pekny hotel, situovany asi 300m od peknej zatoky. More je pekne, plne zivota, krasne roznorode plaze. Slabsia stranka hotela su sluzby, pripadne personal. Priemerna strava, relativne casto rovnaka. Prispaty personal. Pocas pobytu som si pri volejbale vyvrtol koleno. Ked sme isli na recepciu poprosit elasticky obvaz, dostali sme prekvapivu informaciu, ze ho nemaju > nasmerovali nas na lekaren, asi 3 km vzdialenu. Nastastie sme mali prenajate auto, takze sme si ho vedeli ist zakupit. Ale predpokladam, ze v stvorhviezdickovom europskom hoteli by to takto fungovat nemalo.

prečítať si celú recenziu
Parco Torre Chia recenzie

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

66% Jana

15.12.2014

Miesto, kde hotel hodnotím 10 bodmi z desiatich. Fantastické. Všade je veľa zelene, nie umelej, ale krásnej pôvodnej, hornatá časť, úžasný vzduch, les, hory, voda v mori...no naše pľúca a kĺby sa potešili. Nie je to časť Sardínie, kde vymetáte klub za klubom. Na dobitie bateriek je to ideálne miesto. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, každý si niečo našiel. Hotel pekný, starajú sa oň dobre, izba pekná, nám dvom absolútne stačila. Izbu sme mali dvojlôžkovú obyčajnú, čiže sme nemali výhľad na more, ale do záhrady. Verte mi, že vôbec nám to nevadilo, nemali sme výhľad na stenu vedľajšieho hotela, ale na úžasnú záhradu. Majú aj izby s čiastočný a úplným výhľadom na more. My sme boli zvedavý aj na trochu miestnej kultúry a tak sme sa vydali na výlet do Cagliari. Odporúčame. Už samotné prechádzky stoja za to. Strava sa dala, i keď nechápem, prečo nápoje k večeri nie sú samozrejmosťou, tie sa museli platiť. Hotel ponúka polpenziu, aj my sme to tak mali a sem tam sme využili možnosť doobjednať si aj obedy. Ovocie a zelenina - super a vždy.

prečítať si celú recenziu
Chia Laguna Resort recenzie

Chia Laguna - Hotel Village

Taliansko - Sardínia - Chia

70% Danica

27.12.2013

Chia Laguna resort sa skladá z troch hotelov, víl a apartmánov, ktoré sú umiestnené medzi plážou Chia na juhu Sardínie. Nachádzajú sa len pár kilometrov od letiska v meste Cagliari. Atmosféra je krásna v tichej zátoke. Hotel je zmesou tradície a moderného dizajnu. Hotel je plný rodín s deťmi, pre ne je orientovaná celá zábava a program. Animátori odvádzali svoju prácu svedomito s absolútnym zanietením. Jedlo bolo chutné, raňajky sa podávali formou bufetu, výber aj kvalita zodpovedala hviezdičkám, ktoré hotel má. Ako negatívum musím uviesť, že to rozhodne nie je lacné miesto pre trávenie dovolenky. Musíte počítať s viacerými vedľajšími výdavkami. Toto miesto je jeden veľký rodinný rezort, ani večer neostával bez programu. Každý večer tu boli či už tanečníci alebo hudba. Keďže sme tu boli počas hlavnej sezóny, museli sme počítať s tým, že hotel bude plne obsadený. Prejavilo sa to aj na pláži, kde bola doslovne hlava na hlave. Pláž bola čistá, voda tiež, počasie nám prialo, takže aj teplota vody bola príjemná. Izba mohla byť trochu priestrannejšia, snažili sa pravidelne upratať. Aj priestory okolo bazénu by mohli byť väčšie, predsa len to je veľký hotelový komplex a boli sme tam dosť stiesnení.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Chia

Chia Laguna - Hotel Village recenzie 70%

Chia Laguna - Hotel Village

Taliansko - Sardínia - Chia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TH Chia recenzie 62%

TH Chia

Taliansko - Sardínia - Chia

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál62%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie