Ras Al Khaimah recenzie hotelov (11)

Najnovšie recenzie hotelov

The Cove Rotana Resort recenzie

The Cove Rotana Resort

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

95% Eugen N.

09.05.2019

Izby vkusne a prakticky zariadene, kvalitne postele, vankuse a prikryvky. Vsade cistota, daju si zalezat pri upratovani. Personal velmi prijemny, ochotny. Strava velmi rozmanita a velmi chutna. Kedykolvek moznost dat sa odviest na plaz, z plaze... Vzdy sa dali najst volne lezadla na plazi ci pri bazene. More bolo prijemne teple, bolo treba si ale davat trochu pozor na meduzy. Jedine male minus - prilis silna klimatizacia nastavena na recepcii ci v restauracii ako aj v taxikoch...

prečítať si celú recenziu
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

80% Zuzana K.

06.10.2017

Jedná sa o veľmi pekný a tichý hotel s krásnou súkromnou plážou. Personál je veľmi milý a vždy ochotný pomôcť, servis bol naozaj na úrovni 5 hviezdičkového hotela. V hoteli je výborné fitness centrum, dobre vybavené. Jediné, čo by som vytkla, je často sa opakujúce jedlo. Uvítali by sme v all inclusive širšiu ponuku nápojov a jedál, aj keď by sa to malo odraziť na cene. Proseco či šampanské, dobrá kvalitná káva a zmrzlina bola mimo all inclusive. Bez tohto si naša rodina dovolenku nevie predstaviť, takže sme doplácali pár sto eur. Večer by sme uvítali aspoň krátky program.

prečítať si celú recenziu
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

100% rené

01.08.2017

Vyborny hotel Hilton, vsetko top, izba, jedlo, mily a usmiaty personal, nemali sme slov, keby takto fungoval kazdy hotel. Plaz a voda cista, priezracna, vsetko bolo ako v rozpravke. Dakujem aj ck za pomoc pri vybere, dodrzali vsetko - naozaj sme toho pochodili vela, ale tu sme sa vyborne citili a nechcelo sa nam ani odist.

prečítať si celú recenziu
The Cove Rotana Resort recenzie

The Cove Rotana Resort

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

86% 6 cestovatelov

21.07.2017

Krasny hotelovy komplex. Ponuka viac druhov ubytovania. Dvojpodlazne vilky. Vilky uprostred vodnej plochy. Niektore maju sukromny bazen. Prekrasna a udrziavana flora. Vynikajuca, pestra kuchyna. Personal z roznych krajin. Vsade vladne ochota, pohoda a usmev.

prečítať si celú recenziu
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

80% Viera

18.10.2016

Minimalistické zariadenie hotela, čistota na vysokej úrovni, maximálna ochota personálu. Poloha-ďalej od nákupných možností, v hoteli dva malé obchodíky-nič moc. Krásna veľká pláž, more fantastické, bazény s morskou vodou-čistučké. Chýbali večerné animácie aspoň 2-3krát do týždňa.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

80% Yvetta

20.06.2016

Perfektný hotel, izby priestranné, čisté. Areál hotela upravený, bazény nádherné ako s morskou, tak i sladkou vodou. Personál príjemný, ústretový. Jediná výhrada na stravovanie, kde strava bola jednotvárna bez chuti. Spoliehali sme sa na výbornú arabskú kuchyňu s výbornými koreninami, ale jedlo bolo neochutené, bez soli a korenín a sústavne sa opakovali rovnaké jedlá deň čo deň.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

46% Vohnoutová Magdaléna

13.07.2015

Animácie žiadne. Nefunkčná klimatizácia - vháňanie 38C tepla. Izby pri centrálnej kompresorovni. Paplón pre 2 osoby. Jednotvárne menu. Žiaden luxus - chrobáky a špina. Neupratané po predchádzajúcich klientoch. Každodenné poruchy - voda - klimatizácia. Dnes to nemáte komu povedať - každý pracuje len ako predajca. Za to som platila v hotovosti?

prečítať si celú recenziu
Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort recenzie

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

90% Iva

29.06.2015

Hotel je nadherny, boli sme ubytovani priamo v hotelovej casti. Zamestnanci priatelski, pomozu zo vsetkym, vyuzili sme aj doktora za 10 min. Bol v hoteli a aj lieky priniesol taxik priamo do izby. Sluzby su na vysokej urovni, strasna cistota, uteraky a postelnu bielizen menili kazdy den. Minibar je za poplatok /na izbe/, kava a caj je zadarmo, rychlovarna konvica a zehlicka a fen je samozrejmostou. Izba bola nadherna a velka. Strava pestra, dost korenista a na ranajky boli bravcove parky a slaninka. Ranajky a vecere boli aj specialne pre deti, ziadne hranolky. Tematicke vecere a v bare hrali kazdy vecer na klaviri. Hotel je tichy iba jeden vecer bola hudba pri bazene, inak ani cez den nikde nie je hudba a ani organizovane sportovanie, je to velmi kludny hotel. Plaz velka s jemnym pieskom a rybkami a krabmi a muslami. More je teple a kludne, celkovo to hodnotim na hotel pre rodiny s detmi. Hotel ma vlastne vodne porty za poplatok. Lezadiel pri bazenoch a mori je neurekom. Pri prichode vam zablokuju na kreditke 100 eur na osobu alebo to date v hotovosti, vradia vam ich menu. :) Kazdy den chodi autobus do 2 nakupakov, po dvoch hodinkach vas privezu do hotela. Jedine negativum hotela je ze je velky rozdiel v klime hotela a ovzdusia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ras Al Khaimah

The Cove Rotana Resort recenzie 90%

The Cove Rotana Resort

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie 83%

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

Kvalita izieb87%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
BM Beach Hotel recenzie 73%

BM Beach Hotel

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu