87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
 Spojené Arabské Emiráty, Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah  Spojené Arabské Emiráty, Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie 

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa recenzie 

5:40 h
39 °C
39 °C
32 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
550 €
550 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 86 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 77 %
Izby 88 %
Strava 83 %
Personál 90 %
87%
Celkové hodnotenie
443 recenzií
Zuzana K.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 06.10.2017 Prečítané 1932-krát
80 %
Jedná sa o veľmi pekný a tichý hotel s krásnou súkromnou plážou. Personál je veľmi milý a vždy ochotný pomôcť, servis bol naozaj na úrovni 5 hviezdičkového hotela. V hoteli je výborné fitness centrum, dobre vybavené. Jediné, čo by som vytkla, je často sa opakujúce jedlo. Uvítali by sme v all inclusive širšiu ponuku nápojov a jedál, aj keď by sa to malo odraziť na cene. Proseco či šampanské, dobrá kvalitná káva a zmrzlina bola mimo all inclusive. Bez tohto si naša rodina dovolenku nevie predstaviť, takže sme doplácali pár sto eur. Večer by sme uvítali aspoň krátky program. čítať celú recenziu
rené
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 861-krát
100 %
Vyborny hotel Hilton, vsetko top, izba, jedlo, mily a usmiaty personal, nemali sme slov, keby takto fungoval kazdy hotel. Plaz a voda cista, priezracna, vsetko bolo ako v rozpravke. Dakujem aj ck za pomoc pri vybere, dodrzali vsetko - naozaj sme toho pochodili vela, ale tu sme sa vyborne citili a nechcelo sa nam ani odist. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 18.10.2016 Prečítané 694-krát
80 %
Minimalistické zariadenie hotela, čistota na vysokej úrovni, maximálna ochota personálu. Poloha-ďalej od nákupných možností, v hoteli dva malé obchodíky-nič moc. Krásna veľká pláž, more fantastické, bazény s morskou vodou-čistučké. Chýbali večerné animácie aspoň 2-3krát do týždňa. čítať celú recenziu
Yvetta
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 20.06.2016 Prečítané 372-krát
80 %
Perfektný hotel, izby priestranné, čisté. Areál hotela upravený, bazény nádherné ako s morskou, tak i sladkou vodou. Personál príjemný, ústretový. Jediná výhrada na stravovanie, kde strava bola jednotvárna bez chuti. Spoliehali sme sa na výbornú arabskú kuchyňu s výbornými koreninami, ale jedlo bolo neochutené, bez soli a korenín a sústavne sa opakovali rovnaké jedlá deň čo deň. čítať celú recenziu
Vohnoutová Magdaléna
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 1241-krát
47 %
Animácie žiadne. Nefunkčná klimatizácia - vháňanie 38C tepla. Izby pri centrálnej kompresorovni. Paplón pre 2 osoby. Jednotvárne menu. Žiaden luxus - chrobáky a špina. Neupratané po predchádzajúcich klientoch. Každodenné poruchy - voda - klimatizácia. Dnes to nemáte komu povedať - každý pracuje len ako predajca. Za to som platila v hotovosti? čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 29.06.2015 Prečítané 1223-krát
90 %
Hotel je nadherny, boli sme ubytovani priamo v hotelovej casti. Zamestnanci priatelski, pomozu zo vsetkym, vyuzili sme aj doktora za 10 min. Bol v hoteli a aj lieky priniesol taxik priamo do izby. Sluzby su na vysokej urovni, strasna cistota, uteraky a postelnu bielizen menili kazdy den. Minibar je za poplatok /na izbe/, kava a caj je zadarmo, rychlovarna konvica a zehlicka a fen je samozrejmostou. Izba bola nadherna a velka. Strava pestra, dost korenista a na ranajky boli bravcove parky a slaninka. Ranajky a vecere boli aj specialne pre deti, ziadne hranolky. Tematicke vecere a v bare hrali kazdy vecer na klaviri. Hotel je tichy iba jeden vecer bola hudba pri bazene, inak ani cez den nikde nie je hudba a ani organizovane sportovanie, je to velmi kludny hotel. Plaz velka s jemnym pieskom a rybkami a krabmi a muslami. More je teple a kludne, celkovo to hodnotim na hotel pre rodiny s detmi. Hotel ma vlastne vodne porty za poplatok. Lezadiel pri bazenoch a mori je neurekom. Pri prichode vam zablokuju na kreditke 100 eur na osobu alebo to date v hotovosti, vradia vam ich menu. :) Kazdy den chodi autobus do 2 nakupakov, po dvoch hodinkach vas privezu do hotela. Jedine negativum hotela je ze je velky rozdiel v klime hotela a ovzdusia. čítať celú recenziu
Steve
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 12.05.2015 Prečítané 1337-krát
90 %
Hotel v emiráte Ras Al Khaimah asi 1h 15 min po diaľnici od letiska v Dubaji. Hotel čistučký, personál úžasný. Všetci vedia po anglicky, sú nápomocní vo všetkom, trpezliví a stále sa usmievajú. Strava je výborná, al inclusive je slušný. Alkohol je importovaný a nápoje sú v plechovkách. Dve pláže sú čistučké a majú jemný svetlý piesok. Lehátok a slnečníkov je dostatok aj na pláži aj pri bazénoch. Všade je veľký kľud. čítať celú recenziu
Andrea Solcianska
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 2063-krát
100 %
Fantasticky hotel. Personal velmi usluzny, napomocny. Vsetko bolo uplne bez problem. Boli sme aj s malym 2,5 rocnym dietatom, no fantazia, len odporucam. Areal obrovsky, obrovske bazeny. Do centra 1,5 hod taxikom. Taxikar nas odviedol priamo az Burh al Khalifa, ukazal, kde kupime listy. čítať celú recenziu