83%
Hodnotenie

Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island recenzie 

  • Spojené Arabské Emiráty
  • Ras Al Khaimah
  • Ras Al Khaimah
23 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
5:40 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 73 %
Izby 88 %
Strava 85 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
529 recenzií
Marta B.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 10.10.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Hotel bol v poriadku až na to, že večer je program veľmi slabý, more úžasne teplé. Zabezpečenie dovolenky bolo na profesionálnej úrovni. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 11.07.2019 Prečítané 148-krát
53 %
Hotel celkom fajn, ale ze kupanie v mori ziadne, velmi vela meduz, Voda 37 stupnoch, vonku 38. Esteze bol bazen, kde sa dalo schladit. Strava dalo sa, ale za tu cenu nie. A co bolo este zle, tak velmi klimatizovane priestory ako bar, recepcia. Co musim vsak pochvalit, bol transfer, prislo osobne auto, ktore nas doviezlo do hotela a potom na letisko. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 27.11.2018 Prečítané 707-krát
83 %
Nemam co vytknut, maximalna spokojnost. Chladene bazeny, bazen pre 16+, takze ziadne spliechanice a krik od deti, na to mali svoju vyhradenu cast :D. Kludne letovisko, naokolo sice nie je nic, ale z hotela chodi shuttle bus do obch. centra v blizkosti. Centrum Dubaja cca 1,30 h busom. čítať celú recenziu
Robert R.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 23.08.2016 Prečítané 1301-krát
100 %
Nazabudnutelna dovolenka v tomto hoteli.maximalne sa starali o vsetko.kvalita a cistota čítať celú recenziu
Katarína S.
Termín pobytu: Apr 2015 Recenzia pridaná 20.04.2015 Prečítané 1588-krát
85 %
Izbu sme dostali v hlavnej budove, mini vilky su urcene pre "inu" klientelu. Co sa tyka izby, cista, krasne vonava, naozaj niet jej co vytknut. Akurat vyhlad z jednej strany na hlavnu cestu - za ktorou je more, my sme si izbu vymenili, a nebol to dobry krok, pretoze nam dali izbu s vyhladom na plaz a bazen, kde vsak bolo stavenisko, kde bolo rusno cca od 6.00 az do uplnej tmy. Navyse tam bol hlavny hotelovy bar, takze bolo rusno skoro celu noc... A to sme boli na 6. poschodi! čítať celú recenziu
Katarína Salayová
Termín pobytu: Apr 2015 Recenzia pridaná 20.04.2015 Prečítané 903-krát
85 %
Izbu sme dostali v hlavnej budove, mini vilky su urcene pre "inu" klientelu. Co sa tyka izby, cista, krasne vonava, naozaj niet jej co vytknut. Akurat vyhlad z jednej strany na hlavnu cestu - za ktorou je more, my sme si izbu vymenili, a nebol to dobry krok, pretoze nam dali izbu s vyhladom na plaz a bazen, kde vsak bolo stavenisko, kde bolo rusno cca od 6.00 az do uplnej tmy. Navyse tam bol hlavny hotelovy bar, takze bolo rusno skoro celu noc... A to sme boli na 6. poschodi! čítať celú recenziu