Maledivy recenzie hotelov (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Embudu Village recenzie

Embudu Village

Maledivy - Maledivy - Južný Male Atol

100% Katka

17.03.2019

Super vilka na vode, nádherné pokojné prostredie, chutná a pestrá strava.

prečítať si celú recenziu
Equator Village recenzie

Equator Village Maldives

Maledivy - Maledivy - Seenu Atol

100% karko

28.01.2018

Všetko bolo super......strava, ubytovanie, súkromie....a prechádzky po plazi za rezortom, výlety gratis loďou každý den, príroda.....bez jedinej výčitky by sme si to zopakovali...a este výlety bicyklom po ostrovoch.....personal, všetko bolo fajn......a hlavne tie prechádzky po plazi za odomknutou branou za rezortom....nezabudnutelne, vynimocne a naozaj skoro ako v raji, ked na 1 km plazi ste len vy......len vy .....pisal sa rok 2014....

prečítať si celú recenziu
Nika Island Resort & Spa recenzie

Nika Island Resort & Spa

Maledivy - Maledivy - Alif Alif Atol

76% Anicka

01.10.2017

Ostrov úplnej pohody, kľudu a pokoja. Ak od dovolenky očakávate adrenalín a "akciu" sem nechoďte. Naopak, ak si chcete oddýchnuť a úplne vypnúť, je to pre vás ako stvorené. Na Nika Island sa môžete ubytovať v záhradných vilách, plážových vilách a vodných vilách.

prečítať si celú recenziu
Sun Island Resort & Spa recenzie

Sun Island Resort & Spa

Maledivy - Maledivy - Alif Dhaal Atol

100% Silvia Š.

28.07.2017

Sun Island Resort and Spa predstavuje vynikajúci pomer ceny a kvality. Pobytu na ostrove niet čo vytknúť, ubytovanie priamo na nádhernej, priam rozprávkovej pláži, všade neskutočná čistota, krásna vegetácia, ktorú môžete obdivovať z bicykla, nesmierne milý a pracovitý personál, veľmi chutné jedlo, mnoho zdravých variánt, no a more - gýčovo tyrkysové :). Ja som mala to šťastie plávať so žralokom veľrybím, neskutočný zážitok, vrele odporúčam exkurzie. Určite si nezabudnite zobrať potreby na šnorchlovanie a opýtať sa na miesta s najväčším výskytom rýb a iných morských živočíchov. Rezort som vyberala po starostlivom zvážení iných ostrovov, no lepšie som si skutočne vybrať nemohla. Top :).

prečítať si celú recenziu
Adaaran Select Meedhupparu recenzie

Adaaran Select Meedhupparu

Maledivy - Maledivy - Raa Atol

+
95% Soňa H.

09.02.2017

Dovolenka bola výborná, skutočnosť bola krajšia ako fotky. Je to naozaj raj na zemi. ...). Je to úžasný ostrov, určite sa tam vrátime. Určite sa vrátime a tento rezort odporúčam všetkým, ktorí si chcú úžiť dovolenku bez bazénových diskoték, na preplnených plážach a natrieskaných bazénoch. Je to balzam na dušu... A nenudili sme sa :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Adaaran Meedhupparu Beach Villa recenzie

Adaaran Select Meedhupparu

Maledivy - Maledivy - Raa Atol

+
100% Vladimír V.

21.12.2015

Vynikajúci pobyt. Zo strany kancelárie profesionálne zabezpečený. Transfer hydroplánom je zážitok na celý život. Pláže sú absolútne čisté tak ako celý areál. Izby sú zariadené vkusne v koloniálnom štýle. Kúpelňa polovica je vonku, zážitok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Holiday Island Resort recenzie

Holiday Island Resort & Spa

Maledivy - Maledivy - Alif Dhaal Atol

+
92% Anna Podmajerská

08.12.2014

Hotel bol veľmi pekný, nový a čistý. Čo sa mi nepáčilo na tomto hoteli bolo to, že na tak veľký hotel bola stravovacie priestory veľmi malé a preto bola vždy jedáleň plná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Adaaran Meedhupparu Beach Villa recenzie

Adaaran Select Meedhupparu

Maledivy - Maledivy - Raa Atol

+
83% Dana Kurillová

31.10.2014

Perfektný rezort, výborne zariadený, príjemný. Izby veľmi vkusne zariadené. Rezort vhodný pre jednotlivé páry, nie je vhodný pre rodiny s deťmi. To sme s manželom veľmi ocenili, pretože tam bol pokoj. Tento rezort by som odporúčala tým, ktorí sa chcú potápať. Výborná potápačská škola. Transfer z letiska Male trvá 40min.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu