Najnovšie recenzie hotelov

Karos Spa recenzie

Karos Spa

Maďarsko - Maďarsko - Zalakaros

95% Eva S.

31.08.2017

Odporucame vsetkym vekovym kategoriam :-)

prečítať si celú recenziu
Silverine Lake Resort Balatonfüred recenzie

Silverine Lake Resort Balatonfüred

Maďarsko - Balatón - Balatonfüred

100% Daniela P.

04.05.2017

prečítať si celú recenziu
Thermal Visegrad recenzie

Thermal Visegrad

Maďarsko - Maďarsko -

62% Zoja

18.10.2016

Thermal Hotel Visegrád je hneď prvým hotelom, ako vojdete do Visegrádu. Po pravej strane sa pred Vami zjaví pekná budova. Hotel má dvanásť rokov. A ak si chcete aktívne oddýchnuť, tak tento hotel je nato vynikajúci. Má množstvo bazénov, rôzne sauny. Čistota je na veľmi dobrej úrovni. Negatívom je, že majú vysoké ceny (jedlo, nápoje), nakoľko blízko v jeho okolí nie je žiadny obchod.

prečítať si celú recenziu
The Aquincum recenzie

The Aquincum

Maďarsko - Maďarsko -

66% Majka

17.10.2016

Poloha hotela bola síce ďalej od centra, ale MHD dopravou alebo bezplatným odvozom zabezpečeným hotelom sa dostanete pohodlne do centra. Oproti hotela je pekný ostrov - Margitsiget. Hotel bol starší, snažili sa ho udržiavať, ale bohužiaľ chodby boli špinavé, nakoľko boli všade koberce. V cene sme mali raňajky a wellness. Wellness je malý ale útulný. Na ran5ajky bol veľký výber, ale horšia kvalita. Kúsok od hotela sú 2 reštaurácie. Jedna lacnejšia, druhá drahšia. Obe boli výborné. Odporúčam Kehli Vendeglo. Hotel je skôr pre menej náročných klientov.

prečítať si celú recenziu
Erzsebet Heviz recenzie

Erzsebet Heviz

Maďarsko - Balatón - Heviz

66% Diana

14.10.2016

Hotel bol v pohode, až nato, že by ho mohli zrekonštruovať. Odporúčam ho strednej generácii. Je v centre, od jazera vzdialený na cca 10-15min. Izby nie sú pre náročných hostí. Sú tam 3 sauny a jacuzzy. Jedlá pestré, maďarské. Život sa tu končí už o 21:00, keď v podstate už všetko zatvárajú, max 1 reštaurácia na konci ulice je otvorená do 22:00.

prečítať si celú recenziu
Amira Boutique Hotel Hévíz recenzie

Amira Boutique Hotel Hévíz

Maďarsko - Balatón - Heviz

33% Renata aHeribert

17.11.2015

Stary, nic nerenovuju, sprchy stare, hrdzave, spinave, vlasy v odtoku vysusene, cistota slaba na 2*uroven hotela. Wellness ma celkom dobre, ale saunu treba tiez opravit, ale na udrzbu asi nemaju? Aspon tak vyzera cely hotel, nevysavaju schody, restauraciu, velmi slabe!

prečítať si celú recenziu
Laroba recenzie

Laroba

Maďarsko - Maďarsko -

86% Frank

01.10.2015

Síce starší, ale pekný a útulný, obsluha v hoteli ochotná, maličký jazykový problém v hotelovej reštaurácii, ale nakoniec všetko bolo ako malo byť. Síce 4 deklarované hviezdičky to asi nemalo, ale wellness, sauny a bublinky super. S angličtinou v reštaurácii veľmi nepochodíte, teda ak sa Vám nepodarí zaplatiť obslužné, ktoré je mimochodom už zarátané v cene. Keď nezaplatíte potom už páni čašníci nerozumejú. Ako som písal ostatné na jedničku.

prečítať si celú recenziu
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa recenzie

Park Inn by Radisson Sarvar

Maďarsko - Maďarsko - Sarvar

60% Zuzana

09.05.2014

Boli sme tu po tretíkrát, preto sme sa po predchádzajúcich skúsenostiach veľmi tešili. Hotel však počas predchádzajúceho obdobia ponúkajú na českých zľavových portáloch a takto to tam aj vyzerá. Preplnený hotel, poddimenzovaná reštaurácia, totálne preplnené kúpele, hlavne rodinné bazény. Personál v reštaurácii asi rezignoval na českú klientelu bez spôsobov. 90 % ľudí v 4* hoteli v reštaurácii v šľapkách bez ponožiek, veselo odnášajú "zásoby" jedla von, ty vole-tam vole každú chvíľu... Za posledné dva roky do izieb asi neinvestovali, začínajú byť opotrebované. Kúpeľňa už úplne zle. Veľká škoda - predtým to malo potenciál, teraz vsadili na kvantitu na úkor kvality.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Maďarsko

Silverine Lake Resort Balatonfüred recenzie 100%

Silverine Lake Resort Balatonfüred

Maďarsko - Balatón - Balatonfüred

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Karos Spa recenzie 95%

Karos Spa

Maďarsko - Maďarsko - Zalakaros

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Greenfield Hotel Golf & Spa recenzie 86%

Greenfield Hotel Golf & Spa

Maďarsko - Maďarsko - Bukfurdo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Laroba recenzie 86%

Laroba

Maďarsko - Maďarsko -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel recenzie 70%

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel

Maďarsko - Maďarsko - Zalakaros

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Aquincum recenzie 66%

The Aquincum

Maďarsko - Maďarsko -

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Erzsebet Heviz recenzie 66%

Erzsebet Heviz

Maďarsko - Balatón - Heviz

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Thermal Visegrad recenzie 62%

Thermal Visegrad

Maďarsko - Maďarsko -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Park Inn by Radisson Sarvar recenzie 60%

Park Inn by Radisson Sarvar

Maďarsko - Maďarsko - Sarvar

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu