Najnovšie recenzie hotelov

Be Live Experience Varadero recenzie

Be Live Experience Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

+
95% Margita I.

31.10.2018

Izba vynikajuca, personal velmi ochotny, jedlo velmi dobre, velky vyber. Vsetko bolo super az na to, ze neovladame ziadny jazyk len trosku rustinu, ale dalo sa... rukami, nohami. Aj v Havane sme boli autom, rocnik 1956, no uzasna dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Daiquiri recenzie

Iberostar Daiquiri

Kuba - Cayo Coco - Cayo Guillermo

95% Juraj

31.08.2018

Asi jedno z najkrajsich miest na Kube, plaz urcite jedna z najlepsich na svete. Hotel je spanielska siet, teda strava je vynikajuca, ubytovanie tiez na velmi dobrej urovni. Za par minut na bicykli ci doubble deckerom ste na Playa Pilar (cca 10 minut)! Odporucam, jedinecna skusenost!

prečítať si celú recenziu
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

95% Oldrich

30.08.2018

Je to podla mňa jeden z najlepších hotelov , nie je preludnení a je komfortný ,izby veľké, strava výborná, o program je veľmi dobre postarané ,každý deň , milý a kamarátsky personál , no a pláž je zbytočne hovoriť , najlepšie na svete.

prečítať si celú recenziu
Sol Varadero Beach recenzie

Sol Varadero Beach

Kuba - Varadero - Varadero

+
60% Andrea

15.02.2018

Areál hotela bol vybavený niekoľkými bazénmi, tenisovými kurtmi, golfovým ihriskom, detským ihriskom, barmi a sálou na večerné kultúrne programy. Kvalita ubytovania nezodpovedala hodnoteniu 4*. Zariadenie izieb bolo ošúchané, zanedbané, roky sa tam nerobila žiadna rekonštrukcia, zariadenie izieb nezodpovedalo fotkám, ktoré sú zverejnené na portáli cestovnej kancelárie, hotel by potreboval značnú rekonštrukciu. Strava bola rôznorodá, dalo sa vybrať zo širokej škály, personál milý, ústretový. Na pláži bol minibar, kde sa podávali alkoholické aj nealko nápoje, ležadlá na pláži boli dosť zanedbané. Animačných programov bolo pomenej, doobeda na pláži bol volejbal, strečing a krátky aerobic, poobede sa cvičil aerobic pri bazénoch. Vzdialenosť od hotela do centra Varadera je cca 4 km, dobrá mestská doprava každých 15 min. po celom Varadere. Letisko Varadero je vzdialené od hotela cca 22 km. Hotel vhodný pre mladých ľudí, každý večer boli zaujímavé kultúrne programy pre hostí.

prečítať si celú recenziu
Sol Sirenas Coral Resort recenzie

Sol Varadero Beach

Kuba - Varadero - Varadero

+
60% Andrej

28.12.2017

Za trinkgeld teda sprepitne dostanete vsetko, ale peniaze treba dat vopred! Strava uplne katastofa ale hladom nezomriete,vzdy sa da nieco cerstve pohladat. Plaz a voda je jedina vec ktoru hodnotim ako super, z 10 bodov davam 9.bodov.

prečítať si celú recenziu
Melia Varadero recenzie

Melia Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

+
0% Olushka

14.12.2017

Celkovy dojem ujde.Strava priemerna, jedla dostatok,pitie cely den alko,nealko.Cistota na izbe v pohode ,bar,trezor a Wifi k dispozicii. Absolvovali sme vylet do Havany s rusky hovoriacim sprievodcom,co bolo pre nas fajn.More super,lehatka,osusky,slnecniky bez problemov.Vecer boli vzdy nejake vystupenia.Najvacsie uznanie pre nasu manazerku Mabel z 5.poschodia, ktora sa nam vzdy snazila pomoct a riesit nase problemy.Je pravda, ze hotel ,ktory sa prezentuje ako 5-hviezdickovy by mal vychytat este nejake nedostatky, chybajuce pribory,sparadla,zmrzlina sa jedla vidlickou? A napokon typicke pre vsetkych, ktori ziju v teplych krajinach je to ,ze su vsetci spomaleni naco europan uz asi nie je zvyknuty.Ale isli sme sa opalit a oddychnut a to sa nam aj splnilo. Nakoniec Kuba splnila co sme od nej ocakavali.

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Varadero - Varadero

90% Karolína P.

08.12.2017

velmi prijemny a zhovievavy personál.Izby boli pekné a čisté,bazén bol čistý aj s okolím. Takmer pocas celeho dna sa o zabavu hosti starali animatori.Barmani boli velmi stedry pri miesanych napojoch,hlavne co sa tyka alkoholu. Strava bola dobrá,i napriek tomu,ze to bola vo vacsine karibska kuchyna,cize ziadne zemiaky tam nemali a mastne jedla,na ktore sme my zvyknuty tam nemali. Plaz sme mali od ubytovania max 50 metrov,cize velmi blizko. Hotel zvonka a aj area recepcie je pekne udrziavana a cista,a nachadza sa blizko obchodov a v peknej,bohatsej stvrti oblasti Varadero.

prečítať si celú recenziu
Pestana Cayo Coco Beach Resort recenzie

Playa Paraiso Hotel

Kuba - Cayo Coco - Cayo Coco

100% Džarka

16.05.2017

Super dovolenka, ubytovanie,strava,animácie, zábava, hodiny tanca,pláž,priezračná voda-všetko výborné, personál milý, ústretový. Určite doporučujem, keby som volila ešte raz tak sa sem vrátim...Treba si požičať taxík s domácim kubáncom a pochodiť napr. Trinidad-UNESCO a Havanu, i keď je vzdialená 7 hodín cesty-treba prespať v Casa Particular....

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu