Najnovšie recenzie hotelov

Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

90% Karolína Š.

29.11.2018

Izba pre skromných a nenáročných zákazníkov, keďže sme na ňu chodili len prespať, stačilo to. :) Strava bola chutná a dobrá, dostatočný výber. Pláž bola čistá, málo ľudí. Celkový dojem veľmi dobrý. :)

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

95% Eva B.

16.11.2018

Ja nemám čo vytknúť, všetko sa mi páčilo, ochotný personál, aj o o čistotu sa v rámci svojich možností starali až nadpriemerne. Celkovo strava bohatá, obsluha milá na bare aj v reštike. Určite pôjdem aj druhý raz.

prečítať si celú recenziu
Be Live Experience Varadero recenzie

Be Live Experience Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

95% Margita I.

31.10.2018

Izba vynikajuca, personal velmi ochotny, jedlo velmi dobre, velky vyber. Vsetko bolo super az na to, ze neovladame ziadny jazyk len trosku rustinu, ale dalo sa... rukami, nohami. Aj v Havane sme boli autom, rocnik 1956, no uzasna dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Daiquiri recenzie

Iberostar Daiquiri

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Cayo Guillermo

95% Juraj

31.08.2018

Asi jedno z najkrajsich miest na Kube, plaz urcite jedna z najlepsich na svete. Hotel je spanielska siet, teda strava je vynikajuca, ubytovanie tiez na velmi dobrej urovni. Za par minut na bicykli ci doubble deckerom ste na Playa Pilar (cca 10 minut)! Odporucam, jedinecna skusenost!

prečítať si celú recenziu
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

+
95% Oldrich

30.08.2018

Je to podla mňa jeden z najlepších hotelov , nie je preludnení a je komfortný ,izby veľké, strava výborná, o program je veľmi dobre postarané ,každý deň , milý a kamarátsky personál , no a pláž je zbytočne hovoriť , najlepšie na svete.

prečítať si celú recenziu
Sol Sirenas Coral Resort recenzie

Sol Sirenas Coral Resort

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

60% Andrej

28.12.2017

Za trinkgeld teda sprepitne dostanete vsetko, ale peniaze treba dat vopred! Strava uplne katastofa ale hladom nezomriete,vzdy sa da nieco cerstve pohladat. Plaz a voda je jedina vec ktoru hodnotim ako super, z 10 bodov davam 9.bodov.

prečítať si celú recenziu
Melia Varadero recenzie

Melia Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

+
0% Olushka

14.12.2017

Celkovy dojem ujde.Strava priemerna, jedla dostatok,pitie cely den alko,nealko.Cistota na izbe v pohode ,bar,trezor a Wifi k dispozicii. Absolvovali sme vylet do Havany s rusky hovoriacim sprievodcom,co bolo pre nas fajn.More super,lehatka,osusky,slnecniky bez problemov.Vecer boli vzdy nejake vystupenia.Najvacsie uznanie pre nasu manazerku Mabel z 5.poschodia, ktora sa nam vzdy snazila pomoct a riesit nase problemy.Je pravda, ze hotel ,ktory sa prezentuje ako 5-hviezdickovy by mal vychytat este nejake nedostatky, chybajuce pribory,sparadla,zmrzlina sa jedla vidlickou? A napokon typicke pre vsetkych, ktori ziju v teplych krajinach je to ,ze su vsetci spomaleni naco europan uz asi nie je zvyknuty.Ale isli sme sa opalit a oddychnut a to sa nam aj splnilo. Nakoniec Kuba splnila co sme od nej ocakavali.

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

90% Karolína P.

08.12.2017

velmi prijemny a zhovievavy personál.Izby boli pekné a čisté,bazén bol čistý aj s okolím. Takmer pocas celeho dna sa o zabavu hosti starali animatori.Barmani boli velmi stedry pri miesanych napojoch,hlavne co sa tyka alkoholu. Strava bola dobrá,i napriek tomu,ze to bola vo vacsine karibska kuchyna,cize ziadne zemiaky tam nemali a mastne jedla,na ktore sme my zvyknuty tam nemali. Plaz sme mali od ubytovania max 50 metrov,cize velmi blizko. Hotel zvonka a aj area recepcie je pekne udrziavana a cista,a nachadza sa blizko obchodov a v peknej,bohatsej stvrti oblasti Varadero.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Kuba

Pestana Cayo Coco Beach Resort recenzie 100%

Pestana Cayo Coco Beach Resort

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Caya Coco

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Daiquiri recenzie 95%

Iberostar Daiquiri

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Cayo Guillermo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie 95%

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gran Caribe Club Kawama recenzie 91%

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Solymar & Arenas Blancas Resort recenzie 90%

Barcelo Solymar & Arenas Blancas Resort

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Ocean Varadero El Patriarca by H10 recenzie 90%

Ocean Varadero El Patriarca by H10

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Varadero recenzie 87%

Be Live Experience Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Turquesa recenzie 87%

Be Live Experience Turquesa

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Occidental Arenas Blancas  recenzie 87%

Occidental Arenas Blancas

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu