Najnovšie recenzie hotelov

Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

70% Viera M.

19.01.2019

Hotel je staršieho typu, na nábytku už v priestoroch recepcie bol prach, hlavne stoly boli zamazané. Izba, ktorú sme dostali, nebola adekvátna katalógovej fotografii, nábytok v úbohom stave, vaňa hrdzavá, okná a aj rámy špinavé, závesy asi neboli čistené a prané dlho, to isté je nutné povedať aj o závese v kúpeľni. Celkovo izba pôsobila neblaho. Na druhej strane posteľné prádlo bolo čisté a uteráky menené každý deň (za malý úplatok), toaleta nová a aj malá chladnička, steny premaľované len aby bolo (predpokladám pleseň). Na oknách chýbala sieťka proti komárom, ktorých tam bolo dosť. Na izbe bola aj TV, ale nekvalitné vysielanie. V celom objekte nie je pripojenie na internet len pri bazéne za kartu na wifi (2CUC-1 hodina). Pláž pekná, oceán úžasný a celkom čisto, bufet na pláži slabší, chýbali džúsy. Strava výborná. Animačný program slabší (očakávala som viac kubánskej kultúry). Bazén sme nevyužívali.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Cayo Santa Maria recenzie

LABRANDA Cayo Santa Maria

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Cayo Santa Maria

+
70% Jaroslav

18.01.2019

Celkovy dojem z rezortu som mal zmiesany. Poloha a rezort je pekny, ale na 5* hotel som zazil, co som necakal. Spinavy riad (taniere, pohare, salky a pribor), mravce v drinkoch, nie cerstve ovocie a zelenina v ponuke svedskych stolov. Polovica rezortu zavreta a prazdna. 3/4 restauracii a barov zavretych a skoro ziadny program hodny tolkych hviezdiciek. Cestou z hotela do Havany sme mali vybaveny autobus "plny svabov" spolocnost t..........a. Jedine, co mi zachranilo dojem, boli pohodlne postele.

prečítať si celú recenziu
Blau Varadero recenzie

Blau Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

85% Jan

17.12.2018

Izba bola priestranná, čistá a novo zrekonštruovaná. Strava priemerná so slabším výberom, no na danú destináciu pochopiteľné. Personál bol excelentný a určite sa postaral o spríjemnenie nášho pobytu. Celkovo stredisko je spomedzi hotelov na Varadere jedno z najlepších.

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

90% Karolína Š.

29.11.2018

Izba pre skromných a nenáročných zákazníkov, keďže sme na ňu chodili len prespať, stačilo to. :) Strava bola chutná a dobrá, dostatočný výber. Pláž bola čistá, málo ľudí. Celkový dojem veľmi dobrý. :)

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

95% Eva B.

16.11.2018

Ja nemám čo vytknúť, všetko sa mi páčilo, ochotný personál, aj o o čistotu sa v rámci svojich možností starali až nadpriemerne. Celkovo strava bohatá, obsluha milá na bare aj v reštike. Určite pôjdem aj druhý raz.

prečítať si celú recenziu
Be Live Experience Varadero recenzie

Be Live Experience Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

95% Margita I.

31.10.2018

Izba vynikajuca, personal velmi ochotny, jedlo velmi dobre, velky vyber. Vsetko bolo super az na to, ze neovladame ziadny jazyk len trosku rustinu, ale dalo sa... rukami, nohami. Aj v Havane sme boli autom, rocnik 1956, no uzasna dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Daiquiri recenzie

Iberostar Daiquiri

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Cayo Guillermo

95% Juraj

31.08.2018

Asi jedno z najkrajsich miest na Kube, plaz urcite jedna z najlepsich na svete. Hotel je spanielska siet, teda strava je vynikajuca, ubytovanie tiez na velmi dobrej urovni. Za par minut na bicykli ci doubble deckerom ste na Playa Pilar (cca 10 minut)! Odporucam, jedinecna skusenost!

prečítať si celú recenziu
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

+
95% Oldrich

30.08.2018

Je to podla mňa jeden z najlepších hotelov , nie je preludnení a je komfortný ,izby veľké, strava výborná, o program je veľmi dobre postarané ,každý deň , milý a kamarátsky personál , no a pláž je zbytočne hovoriť , najlepšie na svete.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Kuba

Pestana Cayo Coco Beach Resort recenzie 100%

Pestana Cayo Coco Beach Resort

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Caya Coco

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie 95%

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Daiquiri recenzie 95%

Iberostar Daiquiri

Kuba - Jardines del Rey (severné pobrežie) - Cayo Guillermo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Solymar & Arenas Blancas Resort recenzie 90%

Barcelo Solymar & Arenas Blancas Resort

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Ocean Varadero El Patriarca by H10 recenzie 90%

Ocean Varadero El Patriarca by H10

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Varadero recenzie 87%

Be Live Experience Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Turquesa recenzie 87%

Be Live Experience Turquesa

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Occidental Arenas Blancas  recenzie 87%

Occidental Arenas Blancas

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Gran Caribe Club Kawama recenzie 86%

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu