Recenzie hotelov - Praia Lacacao (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

93% Zdena Krajná

11.07.2015

Strava vynikajúca, pláž nádherná. Hotel, bazény, pláž, verejné wc čisté a luxusné. Celkový dojem výborný. Nevýhoda, že okolo hotela skapal pes. Aj tak odporúčam. Animátori sú milí, ochotní, čierni, bieli a veľmi zábavní. Pripojenie na wifi v Loby bare.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

93% 1zuzulka11

11.09.2014

Tejto dovolenke a dovolenkovej destinácii nie je čo vytknúť, iba ak... :) Podľa môjho názoru sa vždy nájdu nejaké tie chybičky krásy a už je iba na nás, či si nimi necháme pokaziť celý dojem alebo nie! Tak napr. - na letisko sme prileteli my (SVK) a hneď za nami lietadlo z Nemecka a my sme museli utvoriť koridor a pustiť všetkých Nemcov, aby sa vybavili pred nami :), ale nad tým sa dá už iba usmiať. Nedá mi sa nevyjadriť k tej strašnej "trezorovej mafii" tak to je tiež veľmi úsmevné, keď sme sa na hoteli na to pýtali, tak boli iba tie 3 prípady, čo sú nižšie spomínané a iba Slováci. Tak buď zle zavreli trezor (lebo keď sa zamyká, treba ho trošku pridržať, aj mne sa stalo, že som ho nechala otvorený ani som o tom nevedela) alebo si vynaliezavý Slováci mysleli, že keď nahlásia, že im zmizlo z trezoru 300 EUR príde šéfko hotela spíše zápisnicu a z vrecka im ich vycashuje :D (to je také slovenské)!

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

80% okradnutá

28.08.2014

Vyzeralo to na najlepšiu dovolenku, kým nám nezmizlo 100 EUR z uzamknutého trezoru. Zistíte to tak, že trezor neakceptuje Váš kód. Chlapík z recepcie otvorí trezor univerzálnym elektronickým kľúčom a Vy zistíte, že Vám chýbajú peniaze. Nikdy nevezmú mobil, tablet ani celú sumu. Šéf hotela Mr. Raul sa tvári, že nechápe ako sa to mohlo stať, dá vám potvrdenie, že ste nahlásili krádež a údajne vypočuje upratovačku a kontrolórku upratovačky, ale to je všetko. Hotel nemá údajne povinnosť Vám uhradiť škodu, ak Vám zmiznú peniaze z neporušeného trezora, len keby ho niekto rozbil. Čo oni presne vedia, preto to robia takto už dlhšie. Delegát je pozitívny moment dovolenky, vystavil nám potvrdenie a zabezpečil nám delegáta, kt. vedel po portugalsky a prekladal nám do angličtiny, keď sme udalosť nahlasovali na polícii v hlavnom meste. Policajti totiž vedia len po portugalsky. Tam tvrdili, že je to 3 prípad krádeže z trezoru z tohto hotela tejto sezóny nahlásený na polícii. Z toho dva sú od klientov CK. Myslím si, že je hanbou, ak občanovi EU vykradnú trezor v 5 hviezdičkovom hoteli svetoznámej siete RIU! neverili sme keď sme pred dovolenkou čítali dve recenzie o krádeží peňazí z trezoru, ale na vlastnej koži sme sa presvedčili, že je to pravda. Ako píše iný zákazník je to dobre organizovaná mafia, v ktorej určite ide aj vedenie hotela, len sa im to nedá dokázať. Keby im vedel niekto z budúcich zákazníkov nastaviť fotopascu, alebo iný zlepšovák, mohlo by to možno pomôcť usvedčiť páchateľov. CK by sa mala zamyslieť nad zrušením zmluvy s týmto hotelom!

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

96% Monika

15.08.2014

Dosli sme na malinke letisko, nasaldi do "autobusu" a uz sa viezli cez nicotu plnu kamenov a stracajucich sa cesticiek, az zrazu prisiel raj, nadherny obrovky hotel, plny usmievavych cernochov s hlavnym heslom "no stress". Najuzasnejsia dovolenka, aku som zazila a to mam co to pobehane. Nevidim jedine negativum. Od rana do vecera clovek oddychuje, zabava sa, papa, kupe sa, cita a pije :D, hned by som sa tam vratila. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

73% Heno

11.08.2014

Rezort a hotel na skvelej urovni az na pokazeny koniec dovolenky 4 dni pred ochodom kde nam 2krat za den odcudzili hotovost. hoteli funguje velmi dobra skupina ktora je urcite viac clenna a vlastni odcipovavacie cipy treozrov, po ulozeni vsetkych cennosti ( na pokyn letakov z cestovky a samozrejme aj hotela )myslite ze cennosti su v bezpeci ale pritom su psychologicky ukladane na jedno miesto kde prichadza po postupnych davkach k odcuzovaniu hotovosti. Prvy krat trezor zablokovany a po otvoreni servisakom zistene chyjucich 50€ + druhy krat hotovost prepocitana a ulozena opät do trezora a po prichode na izbu trezor zablokovany - po odblokovani chybajuca hotovost 250€- vedenie hotela sam pan riaditel sa este problemom nestretol nakolko z nasej partie z jedneho zajazdu zmizli 50€ sumy trom partiam. Dve s toho nechceli robit uzaver ale 50 a 300 € je rozdiel. Sam pan riaditel nevedel vysvetlit ako je to mozne a nevedel ani privolat policiu ktora v meste ze vraj ma len jedneho policajta a ten na hotel pre takuto banalitu neprichadza. Po vycestovani na vlastne naklady 30€ na miestnu policiu do mesta Sal Rej som zistil ze tam nie je jeden ale šest az sedem policajtov a maju k dispozicii motorky a auta na prijazd na hotel . Tak ze na zaver DAJTE VELKY POZOR NA CENNOSTI A HOTOVOST A NIKDY ICH NEDAVJTE DO TREZORA!

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

83% Lukáš

01.08.2014

Rezort, izba, plaze nadherne, personal super, trošku viac tam pofukuje, ale to nie je az tak citit, ak vyjde slnko. Ak mate radi pekne zlatiste plaze a pokoj pri nich, urcite odporucam. Ak človek ide s partiou, tak si myslim, ze celkom fajn dovolenka. Je to taka oaza v strede ničoho. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

90% Lenka

29.07.2014

Hotel celkovo je krásny, tvorí akoby malé mestečko uprostred ničoho. Je krásny, hlavne je všetko upravené a čisté. Jediné mínus je cesta - let trval 8 hodín, vrátane doplnenia paliva na Fuerteventure (Kanárske ostrovy). Hotel je vhodný pre každú vekovú kategóriu, je dostatočne veľký i pláž, takže nevnímate ani prejavy detičiek. Transfer z letiska trval cca 20 minút, ubytovaní sme boli okamžite. Komplex má celkovo tri veľké bazény, jednu vírivku, 4 tematické reštaurácie, množstvo barov. Všetko čisté, upravené. Personál bol milý, úslužný a nevtieravý. Určite odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Boa Vista - Praia Lacacao

100% zuzus

25.07.2014

Uuuuzasne miesto, nadherny hotel, perfektne sluzby, aktivity cely den pre deti aj dospelych, kazdy vecer perfektny program - najprv detska mini disco, potom tematicky program pre vsetkych, neskor karaoke a diskoteka pre dospelych. Jedine, na co sa mozem "stazovat" :o), je strava. Bola taka perfektna, ze sme prisli vsetci asi o 5 kil tazsi domov :o), 100% odporucam aj pre rodiny s detmi, akurat let trva cca 7 hodin aj s dotankovanim na Kanaroch. S malymi detmi sa treba na to pripravit.

prečítať si celú recenziu