Petra recenzie hotelov (12)

Najnovšie recenzie hotelov

Tala Bay Resort recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

80% daja

22.08.2019

Hotel pohodový. Cesta z letiska 25 min. Dovolenka vhodná aj pre rodiny s deťmi. Ubytovanie vďaka delegátom CK H...... relatívne rýchle. Izba deluxe veľmi priestranná, denne upratované. Bazény s teplou vodou. Prostredie veľmi pekné. Vstup do mora v topánkach. Ježkovia pri vstupe. More príjemné, čisté. Veľa rybičiek. Animátorky a delegáti skvelí. Podávajú skvelé info. Výlety veľmi dobré s perfektným výkladom. All inclusive iný ako je zvyk v Turecku, ale plne postačuje. Pekná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

100% Margita

17.08.2019

Tala Bay Resort 51 + sme navštívili 2 x. Opakovane ako i minulý rok sprievodcovia ako i animátorky super. Boli sme na výlete v Jeruzaleme, pre moje boľavé koleno som mala doprovod Viktóriu a Denisa mi zadala menej náročnú trasu prehliadky mesta. Videla som úžasné pamiatky, ktorá pre mňa znamenajú veľmi veľa. Ubytovanie i strava výborná. Ďakujem i pani Kristíne, pánovi Michalovi za ich úžasnú prácu pre krásny pobyt v Tala Bay Resorte. Transfer z letiska bol rýchly. Bazén bol výborný ako i práce animátoriek s deťmi, venovali sa i dospelým. Patrí im veľké ďakujem.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

100% Tomáš

10.07.2019

Definitivne nejlepsia dovolenka. Odporucam kazdemu. Nemam co vytknut. Animacie vyborne. Delegat neskutocny, vedel vsetko, prijemny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Swiss Belresort Tala Bay recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

100% Maria

29.09.2018

Po prílete do krajiny sme sa ocitli na rozprávkovom mieste, v nádhernom veľkom hoteli orientálnej architektúry priamo pri mori. Hoteloví zamestnanci nám pripravili ubytovanie na izbách oveľa skôr, ako malo byť, nosili nám kufre z autobusu až na izbu a nik z nich ani náznakom neočakával bakšiš, po celú dobu pobytu turistov úctivo zdravili, boli milí a usmievaví. Izba bola vzorne uprataná, posteľnú bielizeň nám vymenili 3 x za pobyt, hoci to podľa mňa nebolo potrebné. Malichernosti s uterákmi či drobnými nedostatkami sa dali vyriešiť bez problémov, v priebehu pár minút, ak som dobre počula, hotel má vraj cca 300 izieb, je pochopiteľné, že niečo sa môže opomenúť. Je to však o tom, či človek hľadá chyby, alebo pohodu a relax, ktorú tam rozhodne možno nájsť. Pláž s bielym pieskom je úžasná, žiaľ, turisti ju znečisťujú porozhadzovanými ohorkami z cigariet, slamkami či plastovými pohárikmi, hoci odpadkové koše sú k dispozícii. Vyžadujú maximum služieb, ale niektorí sa správajú ako ignoranti. Okrem Slovákov tam boli Rusi, Arabi a ku koncu nášho pobytu prišli Číňania alebo Japonci, neidentifikovala som to presne. More bolo krásne a kľudné s teplou, čistou vodou, topánky do vody sme nepoužívali, hoci tabuľa na pláži ich odporúča. Zamestnanci hotela boli všadeprítomní a pracovali na údržbe hotela a jeho okolia. Stravovanie all inclusive v reštaurácii Aziab bolo skvelé, bohatá ponuka jedál umožňovala výber pre každého, jednoducho jedlá a nápoje od výmyslu sveta. Nealkoholické nápoje rozlievali z originálnych fliaš, alkohol chutil rovnako originálne, žiadne patoky a žiadne mierky, nalievali koľko hrdlo ráčilo. Voda bola k dispozícii stále. Napriek tomu, že v druhom septembrovom týždni už nemal fungovať animačný program, tento tam prebiehal, animátori boli milí cez deň, rovnako aj počas večernej zábavy. Ak to zhrniem, bola to veľmi príjemná dovolenka v nádhernom prostredí, kam by som sa rada ešte niekedy vrátila. A hoci niektoré recenzie na tento rezort neboli príliš pozitívne, ja som veľmi rada, že som sa rozhodla práve preň a nemohla som urobiť lepšie.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

50% Emily

25.09.2018

Az ked nam boli poslane podklady, sme sa dozvedeli, ze cestujeme cez inu ck, nez sme povodne mali - cena 1700 EUR. Za co? Neviem. Meskajuce lietadlo - skoro 3 hodiny. Cely pobyt nezodpovedal 5 hviezdickam. Strava stale to iste, bez chuti - iba pred koncertom domaceho spevaka bolo barbecue. Izba spartansky zariadena - postel, tv, sedacka a stolik - to bolo uz za priplatok. All inclusive sluzby - katastrofa, ziadny vyber napojov - na pridel v beach bare, koktejl 1 alko a jeden nealko. Minul sa, mali ste smolu, nanuk iba na pridel 1 druh. Citili sme sa ako zobraci. V bazenoch hlucni domaci v burkinach. Personal arogantny, neochotny, keby pohlady zabijali... Ked som sa dozvedela, ze sme za dovolenku bookovanu v juni zaplatili o 450! eur viac ako ini dovolenkari, musim povedat, ze to bol vrchol, pretoze mnohi z nich mali krajsie izby, vyhlad atd. Iba kvoli vyletom sme sa nezbalili a nesli domov.

prečítať si celú recenziu
Kempinski Aqaba Red Sea recenzie

Kempinski Aqaba Red Sea

Jordánsko - Petra - Aqaba

100% Ivan

21.09.2018

Hotel je v skratke fantastický. Tých 5* je reálnych, nie ako iné Pseudo5*. Skvelé raňajky aj večere, široký výber jedla, extrémne úslužný personál, všade čisto, voľné ležadlá so slnečníkom sa nájdu kedykoľvek počas dňa. Bezplatný nealko minibar, denne dopĺňaný. Žiadne animácie, ticho a pokoj. Večere sú na plážovej reštaurácii, spestruje ich brušná tanečnica a speváčka (na striedačku). Ideálny hotel pre páry. Užili sme si to po všetkých stránkach a sme maximálne spokojní. Rodiny s deťmi sa sem moc nehodia.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Swiss Belresort Tala Bay recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

80% eva

27.08.2018

Grand Swiss Belresort Tala Bay *****. V súčinnosti s recepciou a delegátmi CK prebehlo ubytovanie vo veľmi krátko čase, zato im patrí veľká vďaka... o 11 hodine sme mali izbu... Hotel je postavený v arabskom štýle, nižšie domky, izby primerane veľké, prostredie je veľmi pokojné. Servis na izbách v priemernej kvalite, drobné nedostatky ako neúplný stav uterákov, nemôže byť veľkým problémom, hneď po nahlásení bolo všetko doplnené. Strava - nakoľko sme v arabskej krajine, nečakali sme nič iné ako to, čo bolo ponúkané, táto informácia bola CK oznámená, možno by bolo vhodné, aby v miestnosti, kde podávali jedlo, vymenili žiarovky za silnejšie, nakoľko bol problém si v šero-modrej farbe vybrať niečo na tanier, tento problém sme komunikovali s delegátmi a animátormi, avšak domáci management nechcel o tom počuť. Čo sa týkalo raňajok, jeden kuchár vybavoval prípravu vaječných jedál, praženíc a pod. Možno by mohli nasadiť dvoch pracovníkov na túto činnosť, nakoľko tam denno denne bol veľký rad... Čo sa týka podávania alko a nealko, všetko bolo podľa informácií CK, hneď prvý deň nás na to upozornil delegát CK, bolo treba nabehnúť na tento systém, nealko nápojov bol dostatočný výber, kocky ľadu to vylepšovali... Na pláži bolo dostatočné množstvo postavených slnečníkov, len na nich chýbali striešky, to snáď doplnia cez zimu a ak to bude, tak pláž bude v top kvalite, navezený biely piesok postupne kropili, aby nebol vetrom odfukovaný, možno by mohli doplniť zábrany pri slnečníkoch... do mora sú veľmi vhodné topánky, nakoľko na niektorých miestach sú ježkovia, dá sa aj šnorchlovať, je tam čo vidieť, dokonca pod nami plávala raja... Bazény sú dostatočne veľké, dva veľké a dva menšie... ale more je lepšie. Personál je veľmi uzatvorený, nevenujú príjemný úsmev len tak. Čo sa týka delegátov a animátorov, skutočne si zastali svoju prácu na výbornú, boli sme na jednom celodňovom výlete, výklad o danom mieste bol vyčerpávajúci, skutočne super, animátori denne zabávali naše deti a deti boli veľmi spokojné, ceny výletov sú kalkulované vo vyšších sumách, a preto sme nepochopili skladanie sa šoférovi za odvezenie, cca 1-2 eur na osobu. Celkové zhrnutie: uvedený hotel a služby sú prezentované ako 5 hviezdičkový hotel, ale skutočne by mal mať max. 4. Inak dovolenka prebehla veľmi pokojne a príjemne, sme si oddýchli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Swiss Belresort Tala Bay recenzie

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

65% Ada

09.08.2018

Jedine, co bolo pekne na tomto hoteli, bolo prostredie a izby. Co sa tyka izieb, byvali sme blizko pri bazene a pri restauracii, mali sme krasny vyhlad a izby boli zariadene pekne, pokial ale nenechate tringelt izbovemu servisu, neporiadi vam to tak, ako by mal, takze na to pozor. Strava bola hrozna, kazdy den to iste - nemozem citit cestoviny, kura a ryzu. Stale sa dokola opakovali rovnake jedla. Pitnu vodu si nemozete nabrat vobec, musite si ju nazbierat v priebehu celeho dna, aby ste neumreli v noci od smadu. Ak si chcete ist umyt ruky a pouzit toaletny papier mimo vasej izby na toaletach (napr. recepcia, jedalen, wc pri bazene), nedockate sa, pretoze sa tam tieto veci nenachadzaju, nie su ciste, bolo naspinene vedla zachoda a nikto to neporiadil cely den. Dalsia vec, ak si chcete chytit lezadlo so slnecnikom, kde budete mat tien, musite ist asi tak o 5tej rano na plaz, aby ste si ho rezervovali, ak nie, budete lezat na slnku cely den, pretoze je tam nedostatok "tiena". To sa tyka hlavne plaze. Na plazi je dovezeny "piesok", ktory tam vykydali, len nedomysleli to, ze ked zafuka vietor, vsetok piesok mate hned v ociach, v ustach... ale ked idete do mora, aspon vam nespali nohy :). All inclusive je hrozne komplikovany, musite si sledovat cas a miesto baru, aby ste sa mohli ist napit a dat si alko napoje. Vylety su hrozne drahe, ale mozete ist do mesta autobusom sami, kde vas odvezie sofer hotela na autobuse zadarmo. Odporucam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Petra

Kempinski Aqaba Red Sea recenzie 100%

Kempinski Aqaba Red Sea

Jordánsko - Petra - Aqaba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tala Bay Resort recenzie 66%

Tala Bay Resort

Jordánsko - Petra - Aqaba

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál65%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu