Najnovšie recenzie hotelov

Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba recenzie

Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

95% Zuzana F.

12.11.2019

Jordánsko nás milo prekvapilo, ústretoví ľudia, ochotní kedykoľvek pomôcť, krásna krajina, ktorá má čo ukázať.

prečítať si celú recenziu
Intercontinental Aqaba recenzie

Intercontinental Aqaba

Jordánsko - Petra - Aqaba

86% Emília

14.10.2019

Vynikajúca poloha, transfer z letiska do 15 min. Výborná strava, priestranné izby, dostatok odkladacích priestorov na izbe, krásny areál - záhrada s bazénom, úžasná a nepreplnená pláž, recepcia - min. čakanie na ubytovanie, zmenáreň, obchody - všetko postačujúce, personál prevažne z Indonézie - všetci max. milí, ústretoví.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

80% daja

22.08.2019

Hotel pohodový. Cesta z letiska 25 min. Dovolenka vhodná aj pre rodiny s deťmi. Ubytovanie vďaka delegátom CK H...... relatívne rýchle. Izba deluxe veľmi priestranná, denne upratované. Bazény s teplou vodou. Prostredie veľmi pekné. Vstup do mora v topánkach. Ježkovia pri vstupe. More príjemné, čisté. Veľa rybičiek. Animátorky a delegáti skvelí. Podávajú skvelé info. Výlety veľmi dobré s perfektným výkladom. All inclusive iný ako je zvyk v Turecku, ale plne postačuje. Pekná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

100% Margita

17.08.2019

Tala Bay Resort 51 + sme navštívili 2 x. Opakovane ako i minulý rok sprievodcovia ako i animátorky super. Boli sme na výlete v Jeruzaleme, pre moje boľavé koleno som mala doprovod Viktóriu a Denisa mi zadala menej náročnú trasu prehliadky mesta. Videla som úžasné pamiatky, ktorá pre mňa znamenajú veľmi veľa. Ubytovanie i strava výborná. Ďakujem i pani Kristíne, pánovi Michalovi za ich úžasnú prácu pre krásny pobyt v Tala Bay Resorte. Transfer z letiska bol rýchly. Bazén bol výborný ako i práce animátoriek s deťmi, venovali sa i dospelým. Patrí im veľké ďakujem.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

100% Tomáš

10.07.2019

Definitivne nejlepsia dovolenka. Odporucam kazdemu. Nemam co vytknut. Animacie vyborne. Delegat neskutocny, vedel vsetko, prijemny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Swiss Belresort Tala Bay recenzie

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

100% Maria

29.09.2018

Po prílete do krajiny sme sa ocitli na rozprávkovom mieste, v nádhernom veľkom hoteli orientálnej architektúry priamo pri mori. Hoteloví zamestnanci nám pripravili ubytovanie na izbách oveľa skôr, ako malo byť, nosili nám kufre z autobusu až na izbu a nik z nich ani náznakom neočakával bakšiš, po celú dobu pobytu turistov úctivo zdravili, boli milí a usmievaví. Izba bola vzorne uprataná, posteľnú bielizeň nám vymenili 3 x za pobyt, hoci to podľa mňa nebolo potrebné. Malichernosti s uterákmi či drobnými nedostatkami sa dali vyriešiť bez problémov, v priebehu pár minút, ak som dobre počula, hotel má vraj cca 300 izieb, je pochopiteľné, že niečo sa môže opomenúť. Je to však o tom, či človek hľadá chyby, alebo pohodu a relax, ktorú tam rozhodne možno nájsť. Pláž s bielym pieskom je úžasná, žiaľ, turisti ju znečisťujú porozhadzovanými ohorkami z cigariet, slamkami či plastovými pohárikmi, hoci odpadkové koše sú k dispozícii. Vyžadujú maximum služieb, ale niektorí sa správajú ako ignoranti. Okrem Slovákov tam boli Rusi, Arabi a ku koncu nášho pobytu prišli Číňania alebo Japonci, neidentifikovala som to presne. More bolo krásne a kľudné s teplou, čistou vodou, topánky do vody sme nepoužívali, hoci tabuľa na pláži ich odporúča. Zamestnanci hotela boli všadeprítomní a pracovali na údržbe hotela a jeho okolia. Stravovanie all inclusive v reštaurácii Aziab bolo skvelé, bohatá ponuka jedál umožňovala výber pre každého, jednoducho jedlá a nápoje od výmyslu sveta. Nealkoholické nápoje rozlievali z originálnych fliaš, alkohol chutil rovnako originálne, žiadne patoky a žiadne mierky, nalievali koľko hrdlo ráčilo. Voda bola k dispozícii stále. Napriek tomu, že v druhom septembrovom týždni už nemal fungovať animačný program, tento tam prebiehal, animátori boli milí cez deň, rovnako aj počas večernej zábavy. Ak to zhrniem, bola to veľmi príjemná dovolenka v nádhernom prostredí, kam by som sa rada ešte niekedy vrátila. A hoci niektoré recenzie na tento rezort neboli príliš pozitívne, ja som veľmi rada, že som sa rozhodla práve preň a nemohla som urobiť lepšie.

prečítať si celú recenziu
Tala Bay Resort recenzie

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

50% Emily

25.09.2018

Az ked nam boli poslane podklady, sme sa dozvedeli, ze cestujeme cez inu ck, nez sme povodne mali - cena 1700 EUR. Za co? Neviem. Meskajuce lietadlo - skoro 3 hodiny. Cely pobyt nezodpovedal 5 hviezdickam. Strava stale to iste, bez chuti - iba pred koncertom domaceho spevaka bolo barbecue. Izba spartansky zariadena - postel, tv, sedacka a stolik - to bolo uz za priplatok. All inclusive sluzby - katastrofa, ziadny vyber napojov - na pridel v beach bare, koktejl 1 alko a jeden nealko. Minul sa, mali ste smolu, nanuk iba na pridel 1 druh. Citili sme sa ako zobraci. V bazenoch hlucni domaci v burkinach. Personal arogantny, neochotny, keby pohlady zabijali... Ked som sa dozvedela, ze sme za dovolenku bookovanu v juni zaplatili o 450! eur viac ako ini dovolenkari, musim povedat, ze to bol vrchol, pretoze mnohi z nich mali krajsie izby, vyhlad atd. Iba kvoli vyletom sme sa nezbalili a nesli domov.

prečítať si celú recenziu
Kempinski Aqaba Red Sea recenzie

Kempinski Aqaba Red Sea

Jordánsko - Aqaba - Aqaba

100% Ivan

21.09.2018

Hotel je v skratke fantastický. Tých 5* je reálnych, nie ako iné Pseudo5*. Skvelé raňajky aj večere, široký výber jedla, extrémne úslužný personál, všade čisto, voľné ležadlá so slnečníkom sa nájdu kedykoľvek počas dňa. Bezplatný nealko minibar, denne dopĺňaný. Žiadne animácie, ticho a pokoj. Večere sú na plážovej reštaurácii, spestruje ich brušná tanečnica a speváčka (na striedačku). Ideálny hotel pre páry. Užili sme si to po všetkých stránkach a sme maximálne spokojní. Rodiny s deťmi sa sem moc nehodia.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Jordánsko

Kempinski Aqaba Red Sea recenzie 100%

Kempinski Aqaba Red Sea

Jordánsko - Aqaba - Aqaba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba recenzie 95%

Mövenpick Resort Tala Bay Aqaba

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mövenpick Resort & Spa Dead Sea recenzie 95%

Mövenpick Resort & Spa Dead Sea

Jordánsko - Mŕtve more - Mŕtve more

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Intercontinental Aqaba recenzie 86%

Intercontinental Aqaba

Jordánsko - Petra - Aqaba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Tala Bay Resort recenzie 66%

Grand Tala Bay Resort

Jordánsko - Aqaba - Tala Bay

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál65%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu