Recenzie hotelov - Metochi (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
90% Vladimír

27.08.2018

Všetko podstatné bolo super. Od príletu na ozaj blízke letisko, cez naloženie do autobusov, odvoz do rezortu, chytili sme ešte aj raňajky, vypili pár drinkov a ubytovali sa v super izbách, na ktorých sme ocenili hlavne dostatočne výkonnú klímu, telku s TA3, širokú sprchu a upratovací servis. K tejto časti mám jedinú výčitku, že si recepcia/vedenie hotela nevedelo poradiť so sebeckou klientkou v izbe č.102, ktorá sa vysťahovala až okolo 14:15, čo samozrejme znamenalo, že nás mohli nasťahovať do nej až potom, čo izbu upratali a pripravili, takže na izbu sme sa dostali okolo 14:40hod. Po ubytovaní konečne prišlo aj na to, aby sme skočili na pláž, vykúpali sa v mori, vypili zase pár drinkov, pochutili si na večeri a deň zakončili posedením pri hlavnom bare pri bazéne. Tu spomeniem, že naozaj tú 3/4 hodinu medzi 21:00 - 22:00 hod. treba použiť repelent, ale účinkoval hneď, takže nejaké veľké obťažovanie to pre nás nebolo. Čo sa týka stravovania, hodnotili sme ho dobre, podotkol by som jedine, že netrvali na dlhých nohaviciach, ako sa niekde písalo, takže som ich zabalil zbytočne (stačia krátke alebo trištvrtové nohavice), samozrejme, plavky a mokré plážové oblečenia netolerovali (správne!). Možno by bolo super, keby manažér jedálne, ktorý sa tam stále motal, viacej usmerňoval menšie skupiny hostí, aby si sadali na menšie stoly, pretože potom napr. naša 6 členná skupina už nemala spoločný stôl a musela sedieť rozdelene. Inak poloha rezortu bola priam vyšitá na to, aby ste si užívali mora a služieb all inclusive, veľmi nebolo kde ísť. My sme sa vybrali aspoň miestnym spojom do Patrasu, ale pohybovať sa v 300000-ovom meste je komplikované, preto by stálo za úvahu robiť 1/2 denné organizované výlety, aby sa stihol vidieť chrám v meste, ale aj maják, hrad, most a pod. Určite by záujem bol. Samozrejme, kto chcel, mohol využiť celodenné organizované výlety, ale nám taký poldenný chýbal. Veľmi super pre deti aj aktívnych dovolenkárov boli slovenskí animátori, ktorí naozaj sršali energiou. Suma sumárum: super, hodnotenie 1- (teda jedna mínus). :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
100% miso

27.06.2018

Krasny zrekonstruovany hotel, izby aj kupelne v krasnom prostredi s dlhou pieskovou plazou a vybornou stravou. Delegatka velmi ochotna, mila, starostliva.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
85% Martin N.

11.07.2017

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
90% Martin

29.07.2016

Inak všetko super, boli sme spokojný a perfektne sme si oddýchli. Odporúčam si prenajať auto a íst na výlet na OLYMPIU (cca. 85km) - nádherné miesto!

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
93% ALMAZIA

06.08.2015

Než sme sa sem s rodinkou vybrali, prečítali sme si tiež pár recenzií, takže sme vedeli presne, na čo sa máme pripraviť a čo môžme od pobytu maximálne očakávať. V konečnom dôsledku sme boli neskutočne spokojní a očarení. Všetko je o ľuďoch. Čo dáte - to dostanete (nehovorím o peniazoch). Stačia Vám na to štytri slová a milý úsmev !! "píš ako počuješ - alebo čítaj ako sa to vyslovuje) KALIMÉRA - pozdrav do 12,00 KALISPÉRA - pozdrav od 12,00 EFCHARISTO - ďakujem PARAKALÓ - prosím Kto chce luxusnú dovolenku plnú chémie, nafty a neekologického odpadu , nech pozrie iné destinácie a priplatí si!! V tejto nádhernej panenskej prírode totiž takéto humusy nepoužívajú, takže tu narazíte na komáre (lebo v tejto oblasti majú zákaz používať herbicídy a pesticídy) , medúzy (lebo to more patrí im a nie nám) a veru aj pár škorpiónov - toš, príroda je rôznorodá... (videli sme aj korytnačky, pelikána, cikády ...) UBYTOVANIE****** ? naozaj zažilo už lepšie časy (žiaden mramor a luxus - prirovnala by som to k exotickému pionierskemu táboru), ale každý deň čisté povlečenie, uteráky (pochvala pre chyžnú Katarínu) a priestory vyčistené s EKOLOGICKÝMI prostriedkami (priznám, sa , že som si priniesla savo, ktoré som ale nepoužila, pretože mi to svedomie nedovolilo). Klíma plne funkčná, postele pohodlné, záchod splachoval, sprcha funkčná, v TV "TA3" ale aj "Očko" a repelenty sme si vzali so sebou /odporúčam platničkové el. ale aj špirály večer do baru a samozrejme nejaký spray - tak nejakú tú chémiu sme tam predsa len pustili :-), ale bez toho sa naozaj nedá od 20,00 vonku vydržať/ TOTO je jediné mínus, ktoré sme v pohode prežili. PLÁŽ********** piesočná - NÁDHERNÉ, smaragdové, čistulinké, nekonečné MORE !!!! Úžas a krása !!! STRAVA **********- VYNIKAJÚCA !!! Ľahká, zdravá a vyvážená (samozrejme , kto si naloží iba hranolky a kečup, má smolu) Každý deň bolo niečo iné, výborné, no ak by ste chceli všetko ochutnať, museli by ste mať min. 2 žalúdky :-) ANIMÁTORI********* Keďže máme už "tínedžerov", budem hodnotiť iba z pozorovania: Lenka, Šimon, Jožko, Katka, Lucka to majú zmáknuté na 100%, detičky ich "žrali" a musím povedať , že sú to veľmi zlaté "veľké decká" ktoré si zaslúžia veľkú pochvalu !!! V neposlednom rade chcem pochváliť Dominiku Fúzikovú, ktorá to všetko diriguje a Andrejku, ktorá nám na výlete do Zakyntosu rozprávala pútavé informácie o tomto nádhernom ostrove a živote na ňom. Odporúčam tento výlet !!! ZHRNUTIE: výborná dovolenka pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí , ktorí si chcú naozaj oddýchnuť a nevyhľadávajú ruch "veľkomesta", trhy a diskotéky.. Prejdite sa s google panáčikom z Araxosu do hotela Kalógria a pochopíte, kam idete :-D

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
93% Nikol Š

29.07.2015

Keď sme kúpili Last minute do Kalogrie, tak som si prečítala recenzie, že kam to vlastne ideme. Trošku som sa zľakla, keďže dosť recenzií je negatívnych, ale tak čo už - kúpené aj zaplatené, tak teda ideme. Akonáhle sme dorazili na miesto, bola som očarená príjemnou rodinnou atmosférou. Na recepcii boli milé panie, ktoré nás ubytovali, pri všetkom asistovala jedna úžasná delegátka Dominika Fúziková, pre ktorou skláňam klobúk. Ubytovali sme sa - ubytovanie ne skromnejšie, ale nič nám nechýbalo! Čo viac potrebujete na dovolenke ? Sprcha, wc, postel. Klímu, ktorú sme mali som ani nečakala, a keď človek nemá veľké očakávania, každá maličkosť vždy poteší! S ubytovaním sme nemali ani najmenší problém. Každý deň nám chodili upratovať izbu a vymieňali uteráky. Nasledoval náš prvý obed. Varia tu neskutočne dobre! Od mäsa cez cestoviny barbeque zelenia koláče zmrzlina ovocie. Každé jedno jedlo bolo vynikajúce a tie tzatziky! ! MŇAM ! Personál bol milí čašníci úžasní, nemám čo vytknúť asi naozaj. :D Je to krásny rodinný rezort, bazény boli vždy čisté okolie stále krásne upravené. Po výbornom obede nasledovala cesta na pláž. Bola som ohúrená. Nádherná pláž, more krásne modré, piesok čistý. Pár krokov od izby a ste na pláži ako z obrázku. Ležadlá a slnečníky patria ku Kalogrii, takže vždy sa nám podarilo mať kde ležať a slniť sa :), s týmto problém nebol. Samostatná kapitola sú animátori z ck! Wow! Super! Neskutočne úžasní ľudia. Ten prístup k deťom 100 bodov, každý program stál naozaj za to, dospelí nemali o zábavu taktiež núdzu. Neviem, či to nie je nejaké okaté, že píšem samé superlatíva, ale ja naozaj nemám čo vytknúť, nič mi nevadilo. Avšak pozor na komáre, strašili nás, že je to katastrofa, ale je to podobné, ako keď idete večer k vode hocikde na Slovensku:).. dáte si repelent a všetko je v poriadku. Dalo sa to prežiť úplne bez problémov. Za týždeň mám dva štípance. Ale tieto komárie záležitosti sú individuálne podľa typu človeka. Moje zhrnutie - Odporúčam Kalogriu pre parádnu dovolenku plnú oddychu, krásnej pláže, dobrého jedla a kľudu, pretože tu nie je žiadna promenáda či v blízkom okolí nejaké mesto. Váš program sa postarajú skvelí animátori Lenka, Šimon, Jožko, Katka, Lucka - odkazujem zamestnávateľovi, že máte parádnych ľudí v tíme, zaslúžia si nejaké ocenenie! Pozdravujem všetkých, ktorí si niečo z tejto recenzie zobrali. S pozdravom N

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
100% Tatiana Štihová

08.07.2015

Dnes sme sa vrátili z dovolenky v Grécku - Kalogria Beach Hotel, rodinám s deťmi vrelo odporúčam, nielenže tam vynikajúco varia, ale sú tam tí najlepší animátori na svete - Jožko, Šimonko, Lucka, Lenka a Katka. Nikto z nich nemá vyštudovanú VŠMU, ale večer vás ich humorné scénky rozosmejú a naladia na úžasnú dovolenku. Cez deň sa šikovní animátori nezastavia ani na chvíľu, volejbal na pláži, plávanie v bazéne, stolný tenis, vodné športy, hádzanie šipiek a tenis sú na dennom programe pre deti aj dospelých, stačí si vybrať a užívať si pohodu. Ubytovanie je síce jednoduché, ale všade je čisto, more krásne modré s drobnými bielymi mušličkami a jemným pieskom. Na pláži si vyberiete z množstva slnečníkov a ležadiel, ktoré sú v cene vrátane osušky na slnenie. V bare v rámci all inclusive vám ochotní barmani namiešajú nealkoholické nápoje rôznych príchutí. Je to dovolenka, na ktorej si skutočne oddýchnete, pretože o vaše detičky je výnimočne postarané a vám nezostáva nič iné, len oddychovať a večer sa pri hudbe zabávať. Grécky majiteľ sa stará, aby okolie medzi jednotlivými apartmánmi bolo sviežo poliate, zelená trávička, kvitnúce ibišteky ostrihané. Boli sme v Kalogrii Beach Hotel druhýkrát a pevne verím, že do tretice všetko najlepšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kalogria Beach recenzie

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+
63% Martina Hudecova

11.12.2014

Chceli sme sa prejsť mimo rezort, avšak nikde nič nie je, len chránená oblasť plná hadov a túlavých psov, takže napešo sa nikam nedalo ísť. Je len možnosť fakultatívnych výletov alebo si zohnať auto z požičovne. Rezort bol čistý, ale veľmi starý, zanedbaný. Super pre dovolenkujúcich boli animácie, ktoré sme však vzhľadom na vek dieťaťa nevedeli využiť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Metochi

Hotel Kalogria Beach recenzie 75%

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+

Kvalita izieb64%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb2%

Personál92%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie