Recenzie hotelov - Psalidi (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Archipelagos recenzie

Blue Lagoon Ocean

Grécko - Kos - Psalidi

80% Božena G.

23.08.2016

Pačilo sa nám.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mitsis Ramira Beach recenzie

Mitsis Ramira Beach

Grécko - Kos - Psalidi

83% Martina

25.07.2016

Pekný hotel situovaný blízko hlavného mesta. Transfer z letiska asi 45 min. Pláž kamenistá, more nádherne čisté. Pofukuje tu stále vietor, pár dní bol trocha silnejší, takže boli na mori aj väčšie vlny. Bazény sú dva s morskou vodou a detský so sladkou. Krásne prostredie hotela, udržiavaná záhrada. All inclusive tu naozaj znamená all inclusive. Počas celej dovolenky sme platili len za kávu počas výletov (samozrejme okrem prenájmu auta). Dostali sme obedový balíček (bageta, paradajka, uhorka, jablko, pomaranč, voda) a vodu sme mali aj v minibare. Hostia majú naviac možnosť využívať služby ostatných hotelov siete Mitsis, čo sme uvítali počas výletu po ostrove a naobedovali sme sa v hoteli Norida beach v Kardamene. Jedla dosť aj počas dňa v baroch pri bazénoch a na pláži. Nápoje v baroch do skla. Aktivity v rámci hotela ako tenis, air hockey, stolný futbal zadarmo. Animátori fajn, oceňujem, že tam neboli slovenskí, aspoň boli deti nútené používať angličtinu. Česká animátorka sa venovala najmenším deťom v miniklube. Ležadlá aj na pláži zdarma. V katalógu je uvedené že wifi za poplatok, ale bola zdarma a to v celom hoteli, dokonca aj na pláži. Aj keď sem tam bol signál slabší.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mitsis Ramira Beach recenzie

Mitsis Ramira Beach

Grécko - Kos - Psalidi

76% Linduš

03.09.2015

Jednou vetou by sa dal hotel opísať ako čistý, upravený a udržiavaný. Pozitívne hodnotím prístup personálu, ktorý sa usiluje o to, aby si hostia pobyt užili. Transfer z letiska trval cca 40 minút. Hoci sme prišli v skorých ranných hodinách, ubytovaní sme boli cca do hodiny. Samozrejmosťou bolo využívanie všetkých služieb hotela ešte pred ubytovaním.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kipriotis Panorama Aqualand recenzie

Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Grécko - Kos - Psalidi

66% Natália

27.04.2015

Bolo o nás dobre postarané, to musím uznať, aj by sa dalo ešte špekulovať, čo vylepšiť, keďže sme už vo vyššej triede kvality, ale za tie peniaze je to hneď cítiť na ubytovaní i na službách. Hotel (budova) a vlastne celý rezort pôsobí majestátne, je tu aj hodne ľudí tým pádom. Jednu hviezdičku dávam dole oproti oficiálnemu hodnoteniu, ešte lepšiu snahu si viem predstaviť a chybičku by som videla v poskytovanom all inclusive. Aj pestrosť stravy si viem ešte lepšie predstaviť, úplne rozprávkové a tam sa už moc chyby neodpúšťajú. Už sme zažili aj lepšiu v hoteli nižšej triedy. Upozornila by som rada aj na etiketu, ktorú vyžadujú a sú striktní, nič neodpúšťajú. Treba sa na večere obliecť tak, ako vyžadujú, teda dlhé nohavice u pánov a slušné oblečené dámy. Pri rezorte je krásna pláž, dobre udržiavaná, príjemne riešená s dobrým barom. Bohužiaľ, aj napriek upratovaniu, často riasy, tiež rátajte s veternými dňami, kedy je lepšie ostať v areáli. Je tam krásne a asi hotel počíta s tým, že v prípade veterného počasia poskytuje krásny areál a dobré kúpacie možnosti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Dimitra Beach recenzie

Dimitra Beach Hotel & Suites

Grécko - Kos - Psalidi

70% Evička

11.10.2014

Hotel je izolovaný, ak sa chcete dostať do mesta, najbližšie je vzdialené dobrých 10km. Pri hoteli je autobusová zastávka je blízko hotela a ceny nie sú vysoké. Areál hotela bol pekne udržiavaný, mali tri bazény - stále čisté, ležadlá aj slnečníky. Tie boli pri bazénoch i na pláži bez nejakého poplatku. Izba bola sympatická, menšia, upratovanie, až na nespoľahlivú výmenu uterákov, bolo v poriadku. Vybavenie izby bolo len základné. Strava chutná, pestrá, niet čo vytknúť. Internetové pripojenie je k dispozícii, my sme radi chodili na bezplatné wifi do lobby baru. A teraz pár slov k pláži a moru...veď preto sme jazdili na dovolenku...More je krásne, skutočne také, aké sme si predstavovali, dalo sa pozorovať podmorský svet. Pláž čistá i keď nie jemná, ale to sme vedeli. Najhoršie to bolo pri vstupe do mora, sú tam kamene, takže topánky do vody boli výhodou. Voda v mori nám to vynahradila :-). Všade bol ochotný, usmievavý personál, boli skutočne skvelí...od rána do večera. Ďakujeme im za úžasnú starostlivosť a ochotu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mitsis Ramira Beach recenzie

Mitsis Ramira Beach

Grécko - Kos - Psalidi

90% Maca

23.08.2014

Úžasný hotel, nie je čo vytknúť. Perfektná poloha vzhľadom k hlavnému mestu Kos, perfektné služby, úžasný personál, bazény, more, animačné programy, výletík na bicykli, strava 24 hodín denne, vo všetkých baroch občerstvenie, zmrzlina, dalo sa obedovať aj v plážovom bare. No úplne super.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mitsis Ramira Beach recenzie

Mitsis Ramira Beach

Grécko - Kos - Psalidi

83% Beáta D.

19.03.2014

Do Grécka sa oplatí cestovať, strávili sme tu krásnu dovolenku. Sklamaní sme trochu boli z pláže, ostatné splnilo naše očakávania. Pláž bola tvorená len z okrúhlych kameňov, žiaden piesok. Bola aj trochu malá. Ležadiel a slnečníkov mali dosť pre všetkých. To bola jediná chybička krásy, ale dovolenku si celkovo veľmi pochvaľujeme. Užili sme si kvalitné služby. Rozmaznávali nás celý deň. Personál bol úžasný. Starali sa o nás, zaujímalo ich ako sa máme a či niečo nemôžu pre nás urobiť. Hneď ako sme prišli nás ubytovali do krásnej izby. Mali sme dosť miesta a všade bolo svetlo a slnko. Upratali nám ju každý deň. Mali sme výhľad na more a areál. Hotel si dal záležať aj na jedle. Servírovali rozmanitú stravu, stále čerstvú. Dalo sa stravovať buď v hlavnej jedálni alebo sme si vybrali jednu z dvoch a la carte reštaurácií. Pri bazéne mali tiež občerstvenie. Obsluha bola veľmi dobrá. Radi sme si kedykoľvek zašli do centra mesta Kos. Hotel je postavený v pokojnej oblasti a do mesta to je kúsok. Cesta, ktorá ta vedie je trochu rušná, ale dajú sa pri hoteli požičať bicykle aj vozidlá. Hotel sa postaral aj o zábavu. Mali svoj animačný tým, ktorý pripravoval program pre deti aj dospelých. S internetom to nebolo ideálne, dalo sa pripojiť na recepcii a za pripojenie sa platí poplatok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sun Palace recenzie

Hotel Sun Palace

Grécko - Kos - Psalidi

60% Leonard

07.03.2014

Dovolenka pôsobila už aj z fotiek veľmi lákavo. Pre nás veľkým mínusom bola pláž. Na tej sme si zakladal a boli sme nemilo prekvapení, keď sme videli miestnu pláž. Tvorili ju samé kamene. Odporúčame si vziať vhodnú obuv. Prostredie a krajina sú krásne. O areál sa dôsledne starali, všetko pôsobilo naaranžované a krásne. Radi sme trávili čas v areáli – pri bazéne aj v chládku zelene. Kvety a rastliny boli úplne všade. More bolo pomerne čisté a príjemná voda bola vhodná na plávanie, hry vo vode aj šnorchlovanie. Hotel má nejaké tie problémy s rezerváciami, dajte si pozor na izbu. Tá naša bola fajn, bola čistá a pravidelne uprataná. Chcelo by to už nejaké tie úpravy, ale cítili sme sa tu pohodlne. Strava bola v poriadku. My sme sa hlavne tešili na nejaké tie špeciality miestnej kuchyne, ale niečo také tu nebolo. Skôr sa orientovali na štandardné jedlá, ktoré zjedia všetci a aj deti. Hotel je vybudovaný v dobrej lokalite. Ak sme chceli niekam ísť stačilo si urobiť výlet pešo alebo využiť miestnu autobusovú dopravu. Zastávka nebola nejak ďaleko a premávala pravidelne každú pol hodinu. My sme si urobili výlet do mesta Kos. Lákali nás nákupné možnosti a miestne reštaurácie, keďže sme boli odhodlaní vyskúšať miestnu kuchyňu. Personál bol priateľský a milý.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Psalidi

Mitsis Ramira Beach recenzie 83%

Mitsis Ramira Beach

Grécko - Kos - Psalidi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Dimitra Beach Hotel & Suites recenzie 70%

Dimitra Beach Hotel & Suites

Grécko - Kos - Psalidi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kipriotis Panorama Hotel & Suites recenzie 66%

Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Grécko - Kos - Psalidi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Blue Lagoon Ocean recenzie 65%

Blue Lagoon Ocean

Grécko - Kos - Psalidi

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe26%

Čistota izieb26%

Personál80%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Hotel Sun Palace recenzie 60%

Hotel Sun Palace

Grécko - Kos - Psalidi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie