Recenzie hotelov - Mastichari (40)

Najnovšie recenzie hotelov

Princess of Kos recenzie

Princess of Kos

Grécko - Kos - Mastichari

86% Oľga

11.07.2019

Rozsiahly komplex s 5 pavilónmi a 30 luxusnými domčekmi pre jednotlivé rodiny, dva bazénové komplexy, pri piesočnatej pláži, more s pozvoľným vstupom, ležadlá zdarma, len pláž akoby neoficiálna - bez strážnika, bez požičovne športových atrakcií (v susedstve dvoch "oficiálnych" a čistejších pláži po stranách - pri hoteloch Neptún a Gaia). Krásne záhradnícky upravený areál, príjemný a ochotný personál. Hotelové izby v pavilóne "6000", na 2. poschodí (6301-15) a na 4. poschodí s výhľadom na more, v izbe trezor zdarma, aj chladnička, ale prázdna. Nápoje dostupné od 10:00 do 23:00 - ponuka široká, nepodávajú sa miešané nápoje, ani voda vo fľašiach na izbu. Čisto, primerane priestranné izby aj kúpeľne s individuálnou klimatizáciou. Pozor na komáre, treba sa vybaviť repelentmi. Hotelový servis výborný, ale delegátky CK sú úsporné v komunikácii: videli sme sa na letisku pri príchode a odchode, na 10-minútovom úvodnom stretnutí a hotovo: žiadne priebežné schôdzky, žiadna pomoc v hoteli: zisti si a urob sám.

prečítať si celú recenziu
Princess of Kos recenzie

Princess of Kos

Grécko - Kos - Mastichari

100% Michal S.

22.06.2017

Vyborna dovolenka pre rodiny s detmi,piesocnata plaz s pozvolnym vstupom priamo pri hoteli,dokonca lehatka zadarmo aj ked v popise boli za poplatok. Trosku nevyhoda uzkeho a dlheho komplexu,my sme boli dalej od plaze,ale zas blizsie k restauraciam. Celkovo vyborna dovolenka,ale neodporucam pre tych co vyhladavaju zabavu,v okoli fakt nic nie je,ale nam to s dietatom uplne vyhovovalo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mastichari Bay recenzie

Mastichari Bay

Grécko - Kos - Mastichari

85% Alena B.

05.09.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Princess of Kos recenzie

Princess of Kos

Grécko - Kos - Mastichari

76% Martina

21.08.2016

Starší hotelík, ale udržiavaný, izba na prízemí - 2115 - kľudná poloha, renovovaná kúpeľňa, trochu tvrdé matrace, veľký areál, dôležitá poloha izby, naša bola vcelku výhodná, blízko k pláži i k reštaurácii. Najlepšia pozícia izieb na 6..., najmä 63.., 64.. - majú výhľad na more.

prečítať si celú recenziu
Hotel Princess of Kos recenzie

Princess of Kos

Grécko - Kos - Mastichari

76% Monika

01.10.2015

Hotel pekný, čistý, trošku starší. Izby vždy upratané, čisté. Pláž pekná, piesková, no vo vode boli veľké kamene, zle sa po nich chodilo. Strava výborná, pestrá, z každého druhu. Nápoje (malinovky, džúsy, pivo, káva, alkoholické nápoje) k dispozícii celý deň, ku káve sa podávali aj sušienky, taktiež obložené toasty boli v chladničkách vždy pripravené. Personál milý - veľa Slovákov. Jednoducho pekná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ammos recenzie

Ammos Resort

Grécko - Kos - Mastichari

43% Lela

31.07.2015

Celkovo sme boli z hotela sklamaní, tie 4hviezdičky mu absolútne neprináležia. Slabý výber jedál, jedlá mastné, stále dookola to isté, čašníci - obsluha v rifliach, znechutený personál ako na recepcii, tak v reštaurácii a pri bazéne. Nedostatok ležadiel pri bazéne, ako aj na úplne maličkej pláži, ak aj nejaké chcete, tak si musíte privstať už ráno o siedmej. Na pláži ropné škvrny z neďalekej ropnej rafinérie. Tým, že je hotel na severnej strane, tak bolo more skoro stále rozbúrené a plné morských chalúh. Jediné pozitívum boli vždy čisté a upratané izby. Do tohto hotela by som nešla už ani zadarmo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mastichari Bay recenzie

Mastichari Bay

Grécko - Kos - Mastichari

66% Gusto

28.04.2015

Už je trochu na tomto hoteli vidieť zub času, no s manželkou sme tu strávili aj tak peknú dovolenku, neboli sme tu prvýkrát a radi sa sem vraciame. Lokalita je pokojná, kapacita hotela malá, prostredie rodinné, príjemné, žiaden ruch, úplné vypnutie, dedinka, kde je postavený je malá, má príjemnú typickú grécku atmosféru s množstvom taverien. Personál sa nám plne venoval, veľmi nám spríjemňovali dovolenku. V septembri je ešte poriadne teplo a more bolo výborné. Pláž je piesková, po stranách skaly. Do mora sme chodili cez mólo. Pláž nebola hneď pri hoteli, ale nejak nám to nevadilo, po dobrom jedle sme sa aspoň trošku prešli a je to tu pekné. Pôsobí to ako malé mestečko. Hotel je veľmi blízko letiska, tak sme sa trochu obávali, ale všetko bolo ok. Izby boli taktiež staršie. Jednoducho zariadené, čistenie pravidelné. Zábava nebola pravidelná, večerné programy robil hotel len sem tam. Hneď po ruke je aj obchod so suvenírmi, aspoň sme mali niečo pekné na pamiatku nemuseli sme ďaleko chodiť. Hotel odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Euro Village Achilleas recenzie

Achilleas Eurovillage

Grécko - Kos - Mastichari

56% Klára Burociová

03.12.2014

Hotelový komplex skladajúci sa z množstva nižších a vyšších budov. My sme boli ubytovaní v blízkosti mora, takže to bola veľká výhoda.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Mastichari

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace recenzie 96%

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Princess of Kos recenzie 79%

Princess of Kos

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe45%

Čistota izieb48%

Personál93%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Mastichari Bay recenzie 75%

Mastichari Bay

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gaia Palace recenzie 68%

Gaia Palace

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe76%

Čistota izieb72%

Personál72%

Pomer ceny a služieb68%

zobraziť recenzie
Achilleas Eurovillage recenzie 66%

Achilleas Eurovillage

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb74%

Intenzita hluku v izbe62%

Čistota izieb58%

Personál74%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Ammos Resort recenzie 65%

Ammos Resort

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál52%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gaia Royal recenzie 50%

Gaia Royal

Grécko - Kos - Mastichari

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie