78%
Hodnotenie

Achilleas Eurovillage recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kos
  • Mastichari
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:10 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 77 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 65 %
Izby 73 %
Strava 77 %
Personál 83 %
78%
Celkové hodnotenie
406 recenzií
Klára Burociová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.12.2014 Prečítané 446-krát
56 %
Hotelový komplex skladajúci sa z množstva nižších a vyšších budov. My sme boli ubytovaní v blízkosti mora, takže to bola veľká výhoda. čítať celú recenziu
Jaroslav Depeš
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 1044-krát
67 %
Hotel urcite nie 4*, ale dalo sa, boli sme v podobnom na Rodose v roku 2012 a ten mal 3*. Trosku reputacie napravilo to, ze za vsimne sme dostali izbu blizko vsetkemu a mali sme svoju terasu, kde sa dalo prijemne posediet. Ale fakt - cakali sme izbu zo 4*. čítať celú recenziu
Kubíková Zina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1123-krát
73 %
Nie je to luxus, ale veľmi príjemný hotel. Transfer z letiska 10 min. súčasťou pobytu bol 1x vstup do vodného parku zdarma. Ubytovali nás hneď po príchode, ale prišli sme poobede. Posledný deň hotel umožnil využiť All inclusive až do odchodu do autobusu (aj pre tých, čo cestovali až v noci). Bazén bol veľký (asi 50 m), menší detský, ďalší v novšej časti areálu (netlačili sme sa), pri bazéne bol bar, kde od 10. 00 do 18. 00 boli nápoje aj jedlo. Strava bola vlastne celý deň až do konca večere. Alkohol ponúkali od 17. 00 hod. v hlavnom bare. Každý deň program v amfiteátri, pre deti diskotéky aj Miniclub, súťaže, cez deň animátori organizovali program (hlavne športový). Hotel je vhodný pre mladých, rodiny s deťmi, pre všetkých. Hlavný animátor bol Slovák, šikovný. Niet čo vytknúť. čítať celú recenziu
Pavol
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 173-krát
33 %
Nechodiť tam s deťmi, more je pre deti nevhodné, buď balvany alebo masy chalúh, bazény špinavé, deti si doniesli domov pneumokoka v nose. čítať celú recenziu
Erik
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 05.07.2014 Prečítané 1670-krát
73 %
Hotel je v krasnej zahrade. Vela zelene a kvetov. S ubytovanim sme boli spokojni, aj ked izby boli trosku stuchnute. Na plaz to je len kusok, podla toho, kde ste ubytovani. Lezadla a slnecniky uz maju svoje za sebou, ale boli zdarma a vacsinou sa vzdy naslo nejake volne. More ciste, plaz cista, krasne piesocnata, jedine minus - kamene pri vstupe do mora, ale dali sa najst miesta, kde ich bolo menej. Pocasie cely pobyt bez oblacika a vietor, ktory obcas fukal bol skor prijemny. Animacie trosku slabsie, tak isto sportove akt. a vyzitie nic moc. Od hotela je po plazi 2km dedinka kde sa da pekne prejst. Strava super, aj ked sa niektore veci casto opakovali, tak vzdy sa dalo vybrat. Kto nie je moc narocny na luxusne ubytovanie, tak bude urcite spokojny. Tiez je tam velky bazen, ked je menej ludi, da sa dobre zaplavat. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 28.07.2010 Prečítané 2247-krát
49 %
Hotel jednoznacne nezodpoveda 4hviezdickam, prva izba - rodinna na kt. nam ubytovali c. 503 sa skladala z jednej izby kde bola manzelska izba a uzkou chodbickou sa islo do druhej mini izbicky, velmi tmavej a zatuchnutej, s dvomi malymi postelami. Urcite sa oplati pozicat si auto, nie vsak cez delegatku, Nam. napr. nasa delegatka ponukala auto za 60EUR/den a my sme si to iste auto pozicali v Mastichari za 35EUR/den. Ochotny greci vam daju aj mapu, vyznacia vsetko zaujimave a je na vas co si z toho vyberiete čítať celú recenziu
Elis
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 27.08.2009 Prečítané 2961-krát
69 %
celkovo hodnotim hotel kladne, pobyt nam sprijemnili fakultativne vylety, ktore skutocne stoja za vyjazd a peniaze...vulkanicky ostrov Nisyros bol uzasny, hlavne mesto Kos carovne, pre mladych ludi dychtiacich za zabavou je to prave miesto, na nedaleky ostrov Kalymnos, na ktory Vas dovezie speed boat z Mastichari za 6 EUR za rekordnych 20 minut (inak premava lacnejsia, ale pomalsia ferry boat) bol zazitkom (pozicajte si skuter a za cca 15 EUR - vratane benzinu prebrazdite cely ostrov... Ostrov Kos je nadherny, plny historie...a komarov...treba sa na ne pripravit, zoberte si so sebou repelent.. pokial je nejaky problem velmi ochotne a vzdy s usmevom Vam pomoze neskutocne energicka a sikovna delegatka Zuzicka, ktora bola naozaj fantasticka! čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 10.08.2009 Prečítané 1412-krát
87 %
Boli sme inak spokojní, treba zobrať obuv do vody a rátať, že more je viac rozbúrené ako pokojné čítať celú recenziu
Gabriel M., Prešov
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 07.07.2009 Prečítané 1968-krát
87 %
Vrelo odporúčam, určite si super oddýchnete. Stredisko je skromné, treba ísť asi 20 min. do dedinky Mastichari, večer je tam pekne. čítať celú recenziu
Oliver F., Kremnica
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 15.09.2008 Prečítané 2405-krát
62 %
Prostredie v areali velmi pekne. Mnoho zelene dobre udrzovanej. Aj ked je areal v blizkosti mora vzdialenost z okraja arealu /napr. izby okolo c.900/ na plaz je velka a relativne aj k najblizsiemu obcerstveniu. V strediskach takej kategorie by sa ziadal bar na plazi rovnako ako niekolko sprch. Na zaklade skusenosti z obdobia nasho pobytu, pre deti by som destinaciu neodporucal. čítať celú recenziu
Zuzana, Dunajska Luzna
Termín pobytu: Aug 2007 Recenzia pridaná 28.09.2007 Prečítané 1502-krát
75 %
Bolo strasne veterno, taky vietor som este nezazila a to som bola aj na inych ostrovoch. Tym, ze sme boli az v polovicke septembra, bolo pri tomto veternom pocasi dost chladno a aj vecere v kratkych rukavoch nehrozili. Odporucam pozicat si auto alebo skuter a ist na opacnu stranu ostrova. Skutocny raj, nadherne plaze LAGADA, PARADISSE ziadny vietor, more ako zrkadlo. Jasne, ze tu nie su vybudovane ziadne hotely.... Oplati sa este navstivit hlavne mesto KOS. Doporucujem este ak nemate radi cierny caj, zobrat so sebou ovocny. Totiz oni ovocny nepoznaju. Cierny vam po troch dnoch pojde hore krkom. Kava sa tiez dala pit len so zavretymi ocami. Inak myslim, ze celkovy dojem bol dobry. čítať celú recenziu
Alena U., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 24.09.2007 Prečítané 1300-krát
89 %
Odporúčam hotel, príjemné strávenie dovolenky, hlavne radím požičať si skútre a prejazdiť s nimi ostrov, navštíviť pláž Paradise beach. čítať celú recenziu
Iveta B., Rimavská Sobota
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 02.09.2007 Prečítané 1319-krát
71 %
Hotel a prostredie krásne, udržiavané, len o tú pláž by sa mohli viac starať. Boli dosť veľké vlny, pre malé deti nebezpečné. čítať celú recenziu
Mana
Termín pobytu: Máj 2007 Recenzia pridaná 27.07.2007 Prečítané 1382-krát
58 %
Neda sa porovnat uroven kvality jednotlivych apartmanov - viliek, kazda je zariadena a aj vyzera inak. Recepcia a ostatne verejne budovy a priestranstvo - velmi pekne. Az na WC pri bezene - malo pre taky velky pocet klientov. Postreh - na ranajky, obed a veceru - nemusite chodit vyobliekany ako v inych 4* hoteloch (hoci to kategoria hotela vyzaduje). Kludne tam na veceru muzi aj zeny chodili aj v kratasoch. Odlietali sme o 23.55 hod. Izbu sme museli o 12 hod. uvolnit, ale da sa do odchodu (ak maju volnu) doplatit (20 euro) - daju vam uplne inu izbu a 100% inak zariadenu!!!! Pokial nie, sprchy aj WC na objednavku na recepcii, alebo pri bazene a plazi. Pokial nechcete pri odchode trcat na slnku a nemate od 12. hod. izbu - pri recepcii je klubova - spolocenska miestnost aj s TV, tam si kludne mozete aj pospat na gauci alebo fotele, alebo tam ulozit dieta (je tam klud). Supermarket - pri hoteli, lacnejsie ako v Mastichari, tak isto aj pozicovna motoriek pri hoteli. Vecer - bud animacie alebo program, alebo navsteva Mastichari - chodnikom okolo mora (zvladne aj 5 r. dieta). V Mastichari - supermakety, aj jeden velky supermarket klimatizovany. Spat peso alebo autobusom za 1.20 euro - kazdu hodinu odchaza z pristavu. čítať celú recenziu