Recenzie hotelov - Marmari (42)

Najnovšie recenzie hotelov

best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

65% Miriama

14.08.2019

Izby sú síce trošku staršie, ale personál vám to vynahradí na všetkých službách. Izby aj napriek tomu, že sú trošku staršie, sú čisté. Strava je neopísateľná. Každý večer iná kuchyňa. Veľký výber jedál a obsluha je super. Všetko je formou bufetu, stále je k dispozícii výčap piva, limonád či vody. Rôzne snacky, pri vedľajšom bazéne palacinky. Animátori sa vám postarajú o zábavu detí. Možnosť výletov, no ak by som mohla odporučiť, neorganizovať si výlety cez cestovku ani požičiavanie áut. Je to lacnejšie mimo hotela. Za mňa super dovolenka, ale nie cez CK.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

80% Milan

07.08.2019

Pekný čistý hotel s príjemným personálom, skvelou kuchyňou a peknou plážou. Je v sieti GRECOTEL, čo je záruka kvality, čo naznačuje bohatá nemecká klientela. Hotel vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Pozor na odletové časy, sú hlavne v noci a checkaut je do 12:00 obeda. Boli sme 13 hodín bez izby do transferu, ale služby sme mohli využívať. Takže so zakúpených 7 nocí bolo iba 6. Ale to je chyba cestovky H........, nie hotela. Pri kúpe zájazdu si to žiadajte vedieť dopredu a riadne počítajte, koľko vlastne budete v hoteli. Ináč hotel je super.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

53% Daniela

16.09.2018

Tato dovolenka bola jedna z tych horsich. Plus davam kratkemu transferu z letiska. Velke minus davam delegatke Ade, ktora je tam asi na dovolenke, nie pracovne... nebola schopna vybavit nam zmenu izby, okrem ponuknutia vyletov po prichode nezabezpecila nic, dokonca sa jej nedalo dovolat v pripade potreby zavolat lekara. Zavolala nam az po prichode z pohotovosti. Plaz celkom ujde, ale co je velmi zle, je daleko z plaze na toalety a k baru. Velke plus davam samoobsluhe k nealko, kave a pivu, kde sme nemuseli cakat v rade. Zamestnanci zamraceni, co nepridavalo na dobrom pocite. Ubytovanie sice starsie, ale pekne, ciste. Zarazilo ma aj, ze v 21. storoci je na izbe trezor, ale na kluc, ktory sme museli nosit so sebou. Strava priemerna, viac studena ako tepla. Ovocie nestihali dokladat. Pri vstupe do jedalne sme stali v rade, aby nas uviedli k stolu, aj ked stolov bolo volnych dostatok. Dlho trva obsluhe, pokial vam odnesu taniere po dojedeni. Pri vylete sme nedostali balicek, mali sme si ho vypytat... a este obrovsky vietor a vela surferov. Na zaver, do tohto hotela by som sa uz nevratila a ani neodporucila ludom, ktori chcu ist k moru a nie k bazenom. Po prichode sme si na izbe nasli jednu flasu vody, ktoru sme si mali za cely pobyt doplnat, co mi prislo komicke.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

76% Damian

01.09.2018

Krátky transfer. Ubytovanie ihneď. Ďaleko od centra. Areál pekný a čistý. Pláž udržovaná. Výborná delegátka Aďa, ochotná a milá. Večerný program. Je tam dobre, len na prechádzky to nie je. Strava dobrá, vždy sa dalo vybrať. Nápoje samoobsluhou, bolo to výhodné. Celkový dojem príjemný.

prečítať si celú recenziu
TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

90% Gabriela K.

13.08.2018

Hotel má veľmi dobrú polohu asi 20 minút od letiska, 30 minút od mesta Kos, nachádza sa v tichšej časti Marmari s krásnou plážou s bielym pieskom, pláž je veľmi pekne udržiavaná a čistá s dostatočným počtom ležadiel. Nachádzajú sa tu dva veľké a dva detské bazény a dva tobogany.

prečítať si celú recenziu
TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

80% Peter Boleček

12.08.2018

Hotel zodpovedá úrovni hviezdičiek. Cesta z letiska trvá štvrť hodinku. Na letisku už čakala delegátka s animátorkami, ktoré turistov rozdelili do autobusov a poskytli základné informácie. Na recepcii sme sa po príchode zdržali minimálne, prijímacie formuláre boli nachystané, vyplnili sme už len detaily a hneď sme sa ubytovali. Ubytovanie možné v hoteli alebo v bungalovoch. My sme bývali v rodinnom bungalove a nemôžeme sa na nič sťažovať. Izby boli priestranné, každý deň dôkladne upratané, uteráky menené rovnako každý deň. Kto má pripomienky k strave, tak potom netuším, ako sa stravuje doma. Jedlo bolo vynikajúce, pravidelne dopĺňané, výber z hydiny, bravčoviny, vždy k dispozícii ryba, sladkosti, syry, niekoľko druhov vína. Večer pri návale ľudí sa chvíľku čaká, no vždy je k dispozícii miestny drink na skrátenie času (snažia sa, aby ten čas bol fakt minimálny). K moru asi tak päť minút, k dispozícii dva bazény a bazén so šmykľavkami. Okolie bazénov pravidelne upratané, voda v nich rovnako každodenne čistená. Usmievavý personál sa snaží vyhovieť vo všetkom.

prečítať si celú recenziu
TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

83% viera gruzova

25.07.2018

Hotel vhodny pre rodiny, ale aj pre pary, z letiska asi 20 minut, my sme pricestovali poobede, tak izby boli pripravene. Super hotel, nic nam nechybalo, vsade velmi cisto, strava vyborna aj personal. Bazeny dva, ale my sme boli pri mori, kde bolo dost lezadiel, plaz cista - hotelova, bolo vidiet ze sa staraju.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Royal Park recenzie

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

80% Alexandra

23.08.2017

Starší hotel s príjemným personálom. Veľmi veterno, mimo rezortu strašný neporiadok, keď náhodou nefúkalo, tak obrovské nájazdy komárov (nič nepomáhalo). Strava bola vynikajúca a veľmi pestrá. Všetko funguje na samoobsluhu (čapovanie čohokoľvek - každý sám). Za rovnaké peniaze som zažila viac muziky, ale zaujímavá skúsenosť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marmari

Summer Village recenzie 100%

Summer Village

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pyli Bay & Garden recenzie 86%

Pyli Bay & Garden

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb45%

Personál90%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Holiday Village Kos by Atlantica recenzie 83%

Holiday Village Kos by Atlantica

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park recenzie 82%

TUI KIDS CLUB Grecotel Royal Park

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb83%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb2%

Personál95%

Pomer ceny a služieb3%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Atlantica Marmari Beach recenzie 76%

TUI BLUE Atlantica Marmari Beach

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Giakalis Aparthotel - Natura Resort recenzie 63%

Giakalis Aparthotel - Natura Resort

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Caravia Beach recenzie 61%

Caravia Beach

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál80%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Blue Jay Beach Hotel recenzie 56%

Blue Jay Beach Hotel

Grécko - Kos - Marmari

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál70%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie